kızzzz benim de bugün içime erkek doğmaya başladıııhadi bakalı8m cumaya birlikte gitcez desene
cinsiet için meryem ve ıbrahım suresını okumak ıcın cok geç suan hepimizin bebeklerinin cinsiyeti belli en basından beri ..
Kizlar ben bugün cok fenayim hiç birşey yiyemiyorum karnım zir aç ama midem almiyor. Yemeği ocağa koydum, mutfaktaki tv yi açtım haber izliyordum, aman Allahim yemeğin kokusu gelmeye başladı midem resmen ağzıma feldi, balkonun kapisini acip odaya kacmakta buld çareyi.
Midesi bulanan arkadaslar nasil yapiyorsunuz yemeginizi nadil yemekler yiyorsunuz yardim nolur
bu arada daha yeni hais bebeklerini göremeyen arkadaslar doktorlarin sizin üzmesine izin vermeyin ayni olay benimde basima geldi bundan 4 hafta önce cok batmalarim vardi daanamadim astaneye gittim vee doktor ne kadar kötü olasilik varsa hepsini siraladi degerlerim arttikca ben umutlandikca yinede dis gebelik olablir dedi ...ve sonunda kesei gördü ama bana ne dedi biliyormusunuz byle kese görünüpde bebegn disada olmsida cok büyük bir ihtimal dedi .. ve ben aglaya zirlaya eve geldi birde kahverengi akinti varmi bende cok umudumu kayybemistim artik kendiliginden düsse diye bekledim ve hatta doktor kis gördü cok korkuttu beni (hafta sonu oldugu icin mecbur hastaneye gittim )ve bunlari iki gün icinde yasasim sonra kendi doktoruma gidince kiste hic bakmadi bile nemli birse degil diye kese cok güzel olmus haftaya gel kalp atisini görürürz dedi okadar mutlu oldumki anlatamam 1 hafta sonra gittigimde 6+4 günlükken gittigimde kalb atisini ve bebegi gördük o an dünya benim olmustuu ama inanirmsiniz bir dktorun insafsizligi yüznden ne günler atlattim
aynen arkadasim benimde öyle 4 günüm gecti.. kahverengi akintim vardi düsürüyorsun dedi.... kendi doktoruma gidinceye kadar ne iskence cektimmm. Doktor olmak herkesin harci degil demek ki...
yani adet gününden hesapladığınla bebek aynımı haftası:44::44:
nesleecigimmmm, nasilsin guzel anne adayi?:)))))
sazan gibi olaya daliyorum ve diyorum ki bence boyama, bitkisel de olsa boya boyadir, icinde mutlaka artifical madde vardir.....
Anne adaylari bembeyaz sacli bile olsa, en guzel donemleridir:)))))
15 gün sonra sabah aç krınla gel dedi doktor.. Testlerini yaparız dedi... Ne testi yapacak, bilgisi olan var mı.. İlk çocuğumda hepsini yaptırdım ama unuttum şimdi... Ayrıca çok sık gitmeyi düşünmüyorum bu hamileliğimde...
kızlar ulturason fotoğrafında kalp atışı nerde yazar:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?