2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızzzz benim de bugün içime erkek doğmaya başladııı hadi bakalı8m cumaya birlikte gitcez desene

:)))içimden öyle geldi niyeyse abisi diye:))))ALLAH gönlüne göre versin canım benim...sende mi cuma gidicen iyi haberler alalım inşallah kuzummm

Yine bomba gibisiniz annisler ayy bi baktim kac sayfa birden ilerlemis okuyamadim gecmisi aramiza yeni katilanlar hosgeldiniz bugun dr a gidenler umarim hayirli haberler gelmistir bende yarin sabah 9 da gidecegim insallah pit pitlari duayacagiz acayip heyecanliyim

cinsiet için meryem ve ıbrahım suresını okumak ıcın cok geç suan hepimizin bebeklerinin cinsiyeti belli en basından beri ..

canimmm zencefil ve bal cayi yapiyorum bayagi iyi geliyor. dene istersen

kizlar masALLAH hepinize sayfa ne cok ilerlemis bende kasim annesiyim nasip olursa insALLAH hatta ilk zamanlar buda cok beledim birieri gelirde konusuruz diye ,simdi artik cok zor bi zamandayim hamileligim cok zor geciyor mide bulantisiyla basim dertte ,benimde haftaya randevum var 4 gözle o günün gelmesini bekliyorum bebegimi biran evvel görüp saglikli haberlerini almak icin

rabbim hepimize saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip eder insALLAH ,kizlar ben bu ara namazimi hic kilamiyorum belki zorlasam olacak ama cok halsz ve bitkinim agzima su aldigimda bile kusuyorum ,ama insALLAH gececek bugünler ...

bu arada daha yeni hais bebeklerini göremeyen arkadaslar doktorlarin sizin üzmesine izin vermeyin ayni olay benimde basima geldi bundan 4 hafta önce cok batmalarim vardi daanamadim astaneye gittim vee doktor ne kadar kötü olasilik varsa hepsini siraladi degerlerim arttikca ben umutlandikca yinede dis gebelik olablir dedi ...ve sonunda kesei gördü ama bana ne dedi biliyormusunuz byle kese görünüpde bebegn disada olmsida cok büyük bir ihtimal dedi .. ve ben aglaya zirlaya eve geldi birde kahverengi akinti varmi bende cok umudumu kayybemistim artik kendiliginden düsse diye bekledim ve hatta doktor kis gördü cok korkuttu beni (hafta sonu oldugu icin mecbur hastaneye gittim )ve bunlari iki gün icinde yasasim sonra kendi doktoruma gidince kiste hic bakmadi bile nemli birse degil diye kese cok güzel olmus haftaya gel kalp atisini görürürz dedi okadar mutlu oldumki anlatamam 1 hafta sonra gittigimde 6+4 günlükken gittigimde kalb atisini ve bebegi gördük o an dünya benim olmustuu ama inanirmsiniz bir dktorun insafsizligi yüznden ne günler atlattim

aynen arkadasim benimde öyle 4 günüm gecti.. kahverengi akintim vardi düsürüyorsun dedi.... kendi doktoruma gidinceye kadar ne iskence cektimmm. Doktor olmak herkesin harci degil demek ki...

kızlar çatlak kremlerini araştırdınız mı karnımız gerilmeden şimdikten başlamak lazım mış ben küçük bi araştırma yaptım lierac da karar kıldım sizin bildikleriniz araştırdıklarınız var mı internette eczaneden daha uygun ama orjinal gelir mi bilmiyorum

nesleecigimmmm, nasilsin guzel anne adayi?:)))))
sazan gibi olaya daliyorum ve diyorum ki bence boyama, bitkisel de olsa boya boyadir, icinde mutlaka artifical madde vardir.....
Anne adaylari bembeyaz sacli bile olsa, en guzel donemleridir:)))))

ah canim arkadasim, guzel ikiz hamilesi :)) oyle mi diyorsun :) sisik gobegim,sivilcelerim ve beyaz saclarimla pek guzel gelmiyorum kendime de cok saol moralin icin :))

15 gün sonra sabah aç krınla gel dedi doktor.. Testlerini yaparız dedi... Ne testi yapacak, bilgisi olan var mı.. İlk çocuğumda hepsini yaptırdım ama unuttum şimdi... Ayrıca çok sık gitmeyi düşünmüyorum bu hamileliğimde...

hic bilmiyorum. benim ilk bebegimm. ben iki haftada bir doktora gidiyorum her sefrinde kan ve idrar aliyor...

İyi akşamlar arkadaşlar,bebişlerinin kalp atışını duyanlar hepinizin gözü aydın...Nasip olursa yarın sabah da ben gideceğim ilk sırayı aldım...Biliyorsunuz sorunlu geçti benim için şu 1-2 hafta...Kanamalarım, doktorumun olumsuz konuşması vs...Ama ben hep Rabbime sığındım hakkımda hayırlısı olsun inş.Bana da dua edin ne olur yarın hayırlı haberlerle geleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…