İyi akşamlar arkadaşlar,bebişlerinin kalp atışını duyanlar hepinizin gözü aydın...Nasip olursa yarın sabah da ben gideceğim ilk sırayı aldım...Biliyorsunuz sorunlu geçti benim için şu 1-2 hafta...Kanamalarım, doktorumun olumsuz konuşması vs...Ama ben hep Rabbime sığındım hakkımda hayırlısı olsun inş.Bana da dua edin ne olur yarın hayırlı haberlerle geleyim
ınsallah bıde yasmazsın canım ALLAH kımseye yasatmasın bole acı seylerı.benımde 19 şubat son bat ya ben korkuyorum ısde bı ance gıtmek ıstıyorum ama 5 haftyı doldurduk bana doktor arkadasım kese gorunur artık dedı gıdıp bı baktırmak en ıysı.Benım teyzem yasadfı dıs gebelık ıgne vurdular evde anıden bayıldı patlamak uzerumıs tansıyon anıden dusmus nerdeyse kaybedıyordu hayatını ALLAH korudu valla Rabbım hepımız korusun ve beıslerımızı
benim bildiğim ruhu 40 günde üflenirmiş
En iyisini yaparsın canım ben aynı durumu yaşadım cunku... Bebişlerimizin doğum tarihleri aynı olacak sanırım:)
Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inş.
kızlar bırsey sorucammm sızler ne vıtamını alıyrosunuzz???
bana doktor apikobal verdi c kategorısınde oldugunu okudum sımdı korktum ne yapsamm ıcmesemmii
ıctıgınız vıtamınlerı yazarmısınızz yada ıcmıyosanız ben kullanmıyorum dıyınde ona gore almıyım bende dr gıtmeme 2 hafta var cunku
kuzu ben elevit ve folic plus alıyorum.Doktorunun dediğini kullan canım bence.
Epeydir takip ediyordum ama önce kanama, düşük riski sonra boş kese derken bebeği ve kalp atışlarını görmeden yazmak istemedim.
Ne kadar çok kişiyle paylaşırsan olumsuz bir durum olduğunda açıklaması o derece zor olur diye düşünmüştüm. Gerçi hala düşük riskim var ama biraz daha iyiyim ve sizlere merhaba ben de aranızda demek istedim. Herkese güzel bir hamilelik geçirmesini diliyorum hanımlar.
hoşgeldin aramıza cnm..inan bu korkular hepimizde var..sormayana söylemiyorum bendeşimdilik..kalp atışını bi duysam hayırlısıylaaa
cnm vajınal ultrasonla baksaydı ustten goremedıyse ozaman kesın gozukurduçokkkk üzgünümmm nasıl bir his anlatamam bugün kontrolum olduğunu söylemiştim ama doktor bebişimin kalp atışını duyamadıbense o kadar inanmıştım ki duyacağıma
bebişim 6 +6 yani 6 haftayı geçmişti doktorum bi hafta daha bekleyelim 1 hafta sonra yine bakacak kalp atışını duymazsak bu bebeğin canlı olmadığını gösterdiği için gebelik sonlandırılacakmış ne düşüneceğimi bile bilmiyorum
kızlar bana bi şey söyleyin bebeğim nerdeyse 7 haftalık olmuş kalp atışı duyulmamış daha sonra duyan var mı benim gibi önce duymayıp da 8. haftasında duyan var mı
çokkkk üzgünümmm nasıl bir his anlatamam bugün kontrolum olduğunu söylemiştim ama doktor bebişimin kalp atışını duyamadıbense o kadar inanmıştım ki duyacağıma
bebişim 6 +6 yani 6 haftayı geçmişti doktorum bi hafta daha bekleyelim 1 hafta sonra yine bakacak kalp atışını duymazsak bu bebeğin canlı olmadığını gösterdiği için gebelik sonlandırılacakmış ne düşüneceğimi bile bilmiyorum
kızlar bana bi şey söyleyin bebeğim nerdeyse 7 haftalık olmuş kalp atışı duyulmamış daha sonra duyan var mı benim gibi önce duymayıp da 8. haftasında duyan var mı
çokkkk üzgünümmm nasıl bir his anlatamam bugün kontrolum olduğunu söylemiştim ama doktor bebişimin kalp atışını duyamadıbense o kadar inanmıştım ki duyacağıma
kızlar bırsey sorucammm sızler ne vıtamını alıyrosunuzz???
bana doktor apikobal verdi c kategorısınde oldugunu okudum sımdı korktum ne yapsamm ıcmesemmii
ıctıgınız vıtamınlerı yazarmısınızz yada ıcmıyosanız ben kullanmıyorum dıyınde ona gore almıyım bende dr gıtmeme 2 hafta var cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?