2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

inşallah canım hayırlısıyla :)))

Amin canım ALLAH kimseyi böyle kötü olaylarla karşılaştırmasın.Kendim için bir doktor buldum ama randevuyu 20 nisan'a verdi.Biraz bekliyim derken fazlaca beklemiş olacağım.Offfff offfff.....

kızlar bırsey sorucammm sızler ne vıtamını alıyrosunuzz???
bana doktor apikobal verdi c kategorısınde oldugunu okudum sımdı korktum ne yapsamm ıcmesemmii
ıctıgınız vıtamınlerı yazarmısınızz yada ıcmıyosanız ben kullanmıyorum dıyınde ona gore almıyım bende dr gıtmeme 2 hafta var cunku

Son düzenleme:

kuzu ben elevit ve folic plus alıyorum.Doktorunun dediğini kullan canım bence.

kuzu ben elevit ve folic plus alıyorum.Doktorunun dediğini kullan canım bence.

ya cogu herkez elevıt alıyor ama onuda dr 3 aydan sonra verıyormus bıraz arastırdımda topıkte.
yok ıcmıyım ben en ıyısı ıcınde kotu seyler yazıyor bılseydım almazdım bugun aldım daha 2 kutu
folıkasıtı bende ıcıyorum bıde bana b12 verdı ıste apıkobal :26:

Epeydir takip ediyordum ama önce kanama, düşük riski sonra boş kese derken bebeği ve kalp atışlarını görmeden yazmak istemedim.
Ne kadar çok kişiyle paylaşırsan olumsuz bir durum olduğunda açıklaması o derece zor olur diye düşünmüştüm. Gerçi hala düşük riskim var ama biraz daha iyiyim ve sizlere merhaba ben de aranızda demek istedim. Herkese güzel bir hamilelik geçirmesini diliyorum hanımlar.

hoşgeldin aramıza cnm..inan bu korkular hepimizde var..sormayana söylemiyorum bendeşimdilik..kalp atışını bi duysam hayırlısıylaaa

hoşgeldin aramıza cnm..inan bu korkular hepimizde var..sormayana söylemiyorum bendeşimdilik..kalp atışını bi duysam hayırlısıylaaa

İnşallah duyarsın canım ya. Beklemek nasıl birşey çok iyi biliyorum ve kafandan geçen olumsuz düşünceleri de. Dua et sadece en kısa zamanda Rabbim o içinde atan kalp atışlarını duymayı nasip eder.

YARIN sabah kalp atışalrı için doktora gidiyorum benim için dua edin olurmu güzel haberlerle dönelim evimize..

çokkkk üzgünümmm nasıl bir his anlatamam bugün kontrolum olduğunu söylemiştim ama doktor bebişimin kalp atışını duyamadı bense o kadar inanmıştım ki duyacağıma
bebişim 6 +6 yani 6 haftayı geçmişti doktorum bi hafta daha bekleyelim 1 hafta sonra yine bakacak kalp atışını duymazsak bu bebeğin canlı olmadığını gösterdiği için gebelik sonlandırılacakmış ne düşüneceğimi bile bilmiyorum

kızlar bana bi şey söyleyin bebeğim nerdeyse 7 haftalık olmuş kalp atışı duyulmamış daha sonra duyan var mı benim gibi önce duymayıp da 8. haftasında duyan var mı

cnm vajınal ultrasonla baksaydı ustten goremedıyse ozaman kesın gozukurdu

canımm kıyamamm. . . Allahtan umıt kesılmez. . Belkı sonradan duyulur. . Uzme kendını. . .hersey Rabbımden. . .bıze emanet olacak yavrularımız.. . . Ins bırakmaz seenı yavrun. . . Bırakırsa da napalım guzelımmm Takdır ı ılahı sen duaya sarıl. . .elını koy karnına sıkı sıkı sarıl evladına dua et. . . Bende edıyorum ınsaallah

canım çok üzüldüm ama ümidini yitirme bazen 7. haftada duyulamayabiliyo kalp atışları 8. haftada duyanları biliyorum benim arkadaşımda 7. haftasında duyamamıştı doktor 8. haftasında ancak duyabildi onunki gec gebelikti belki seninde öyledir hemen umutsuzluğa kapılma birde karnındanmı baktı yoksa vajinal ultrasondanmı karnından baktıysa duymamış olabilir.

Benim vitaminlerim ( bu konudada doktoruma cok güveniyorum )
Previt pozitif
Oceansea plus balik tableti - bu arada mutlaka alınması gerekiyor diger doktorların da vermesi lazim
Folik asit
B12
Ferrum fort - benimkinizin problemim var

Seybil canim hemen endiselenme bazi kisilerde 8 haftadada duyulabiliyor , gec duyulan cok , sen sabirla br hafta daha bekle moralini bozma , icini ferah tut Allah'a sigin ,duanı eksik etme

Bugun haber verecekler guzel haberlerle gelir insallah.....
Benim uyku düzenim alt ust oldu aksam 7-8 gibi uyuya kalıyorum sabah 6 oldumu ayaktayim , gündüzde uyuyorum ara ara zaten sersem gibi oldum :)))
Bu arada asiri kokulardanrahatsiz olanlara pratik bir öneri yemek pişirirler ameliyat maskesi takın eczanelerde satılıyor , burnunuzu iyice kapıyor kokular sizi cok ahlaksız etmiyor.

Canimm hemen oyle umitsizlige kapilma ne olue.cok okuduk kalp atisini gec duyan arkadaslari.1hafta sen duani eksik etme yavrundan.
Hayirli saglikli uzun omurlu olsun insallah bebisin.
Benim arkadasimin. Karindan duyulmadi vajinal bakti doktor oyle duyuldu.sen simdi stres yapmaki bebisin de huzurlu olsun icerde

sabah 6 da mide bulantısı ve baş ağrısıyla açıldı gözüm Alnıma nane yağı süreyim dedim baş ağrısına iyi geliyormuş,oda gözümü yaktı başladım ağlamaya Eşimide uyandırdım yazık adamın 1 haftasonu var onuda uyutmuyorum ama napim ya şu çocuk bir doğsun poposuna poposuna vurcam bana 2 senedir neler çektirdin diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…