Puffy vitaminler yazmışsın da bana dr.um hiçbişey vermedi:44: sorsammı
kızlar bırsey sorucammm sızler ne vıtamını alıyrosunuzz???
bana doktor apikobal verdi c kategorısınde oldugunu okudum sımdı korktum ne yapsamm ıcmesemmii
ıctıgınız vıtamınlerı yazarmısınızz yada ıcmıyosanız ben kullanmıyorum dıyınde ona gore almıyım bende dr gıtmeme 2 hafta var cunku
cnm vajınal ultrasonla baksaydı ustten goremedıyse ozaman kesın gozukurdu
canımm kıyamamm. . . Allahtan umıt kesılmez. . Belkı sonradan duyulur. . Uzme kendını. . .hersey Rabbımden. . .bıze emanet olacak yavrularımız.. . . Ins bırakmaz seenı yavrun. . . Bırakırsa da napalım guzelımmm Takdır ı ılahısen duaya sarıl. . .elını koy karnına sıkı sıkı sarıl evladına dua et. . . Bende edıyorum ınsaallah
canım çok üzüldüm ama ümidini yitirme bazen 7. haftada duyulamayabiliyo kalp atışları 8. haftada duyanları biliyorum benim arkadaşımda 7. haftasında duyamamıştı doktor 8. haftasında ancak duyabildi onunki gec gebelikti belki seninde öyledir hemen umutsuzluğa kapılma birde karnındanmı baktı yoksa vajinal ultrasondanmı karnından baktıysa duymamış olabilir.
Benim vitaminlerim ( bu konudada doktoruma cok güveniyorum )
Previt pozitif
Oceansea plus balik tableti - bu arada mutlaka alınması gerekiyor diger doktorların da vermesi lazim
Folik asit
B12
Ferrum fort - benimkinizin problemim var
Seybil canim hemen endiselenme bazi kisilerde 8 haftadada duyulabiliyor , gec duyulan cok , sen sabirla br hafta daha bekle moralini bozma , icini ferah tut Allah'a sigin ,duanı eksik etme
ayyy hadi dualarım seninle hayırlı haberlerle gel inşAllaaaaahhhYARIN sabah kalp atışalrı için doktora gidiyorum benim için dua edin olurmu güzel haberlerle dönelim evimize..
çokkkk üzgünümmm nasıl bir his anlatamam bugün kontrolum olduğunu söylemiştim ama doktor bebişimin kalp atışını duyamadıbense o kadar inanmıştım ki duyacağıma
bebişim 6 +6 yani 6 haftayı geçmişti doktorum bi hafta daha bekleyelim 1 hafta sonra yine bakacak kalp atışını duymazsak bu bebeğin canlı olmadığını gösterdiği için gebelik sonlandırılacakmış ne düşüneceğimi bile bilmiyorum
kızlar bana bi şey söyleyin bebeğim nerdeyse 7 haftalık olmuş kalp atışı duyulmamış daha sonra duyan var mı benim gibi önce duymayıp da 8. haftasında duyan var mı
Herkese gunaydınnnnnn bugun nasılsınız guzel anneler
Kızlar Rabb'ime binlerce şükür olsun sabah 9 da randevum vardı kalp atışlarını duyduk miniğimizin 1 ay sonraya randevu verdi 7 mm olmuş minicik :) Rabbim herkese nasip etsin bu günleri
Kızlar Rabb'ime binlerce şükür olsun sabah 9 da randevum vardı kalp atışlarını duyduk miniğimizin 1 ay sonraya randevu verdi 7 mm olmuş minicik :) Rabbim herkese nasip etsin bu günleri
vajinal ultrasyonla baktı göremedikorkuyorumm eğer 1 hafta sonra da duylmazsa nollacak kürtaj mı yapılacak bana bilen var mı
oyyyy yirim onu kocaman olmuşş fındıkkkkkk gözün aydın kuzummm
haırlı olsun cnm bızlerede nasıp olsun
Bir sor canim , vallaha goruyorumki her doktorun yoğurt yiyisi farkli :)))
Ben zaten folik asit , b12 , ferm fortu son 6 aydır kullaniyordum , doktor digerlerini ekledi
vajinal ultrasyonla baktı göremedikorkuyorumm eğer 1 hafta sonra da duylmazsa nollacak kürtaj mı yapılacak bana bilen var mı
Ne aklina nede diline boyle seyleri kondur , uzak tut aklından sendende uzak olsun , olmadi baska bir doktorada görün
Allah'a emanet olun
Hayirlisi olsun , icin rahatlamistir iyice darisi tum arkadaslarin basina , Rabbim hepimizin bebeklerini korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?