2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

ben daha yumurta toplama işleminden beri elevit kullanıyorum doğuma kadar kullanmam gerektiğini söylemişti kendi doktorum folik asit kullanmıyorum çünkü elevitin içinde varmış

bugün doktor kontrolümüz var. 15:30 da çok heyecanlıyım.
hayırlı haberlerle dönerim inşallah

selamm kızlar bende gbeyim:)Kasım 13 doğum tarihi olacak inşallah yavrumun 2. gebeliğim oğlum var 26 aylık

Herkese gunaydin. Benimde sat 15 subat ve kasimda anne olacagim. Kese, yolk kesesi gorundu. Kalp atisini carsamba duyacagiz. Ama cok korkuyorum kotu birsey olacak diye. Daha once birkez kimyasal gebelik yasadim. Umarim herkesin hamileligi sorunsuz gecer

cnm vajınal ultrasonla baksaydı ustten goremedıyse ozaman kesın gozukurdu

vajinal ultrasyonla baktı göremedi korkuyorumm eğer 1 hafta sonra da duylmazsa nollacak kürtaj mı yapılacak bana bilen var mı

Günaydıııınnnnn canlarımmmmm

YARIN sabah kalp atışalrı için doktora gidiyorum benim için dua edin olurmu güzel haberlerle dönelim evimize..
ayyy hadi dualarım seninle hayırlı haberlerle gel inşAllaaaaahhh

canım durr üzme kendiniii benim arkadaşım da 8.haftada duydu.9.haftada duyan var. başka dr a git hemen karrar verme kuzumm

Kızlar Rabb'ime binlerce şükür olsun sabah 9 da randevum vardı kalp atışlarını duyduk miniğimizin 1 ay sonraya randevu verdi 7 mm olmuş minicik :) Rabbim herkese nasip etsin bu günleri

Kızlar Rabb'ime binlerce şükür olsun sabah 9 da randevum vardı kalp atışlarını duyduk miniğimizin 1 ay sonraya randevu verdi 7 mm olmuş minicik :) Rabbim herkese nasip etsin bu günleri

oyyyy yirim onu kocaman olmuşş fındıkkkkkk gözün aydın kuzummm

Bir sor canim , vallaha goruyorumki her doktorun yoğurt yiyisi farkli :)))
Ben zaten folik asit , b12 , ferm fortu son 6 aydır kullaniyordum , doktor digerlerini ekledi

Sorcam bidahaki kontrole,ama zaten bence en önemli aylar ilk 3 aydı.

Çooook sevindim ne büyük bi mutluluk dimi, çok şükretmemiz lazım ya

vajinal ultrasyonla baktı göremedi korkuyorumm eğer 1 hafta sonra da duylmazsa nollacak kürtaj mı yapılacak bana bilen var mı

Ne aklina nede diline boyle seyleri kondur , uzak tut aklından sendende uzak olsun , olmadi baska bir doktorada görün
Allah'a emanet olun

Hayirlisi olsun , icin rahatlamistir iyice darisi tum arkadaslarin basina , Rabbim hepimizin bebeklerini korusun

günaydın hepinize:)
sabah kahvaltım olarak kuru ekmeğimi yanında da yarım elmamı yedim,şükür.
banada dr.um 5.gebelik haftamda multivitamin verdi.o ara griptim 6.haftadan sonrada tiksinmekten bişey yiyemedim. folik asit + multiviamin.tabi multivitaminim içinde folik asit yok.

Çok sağol tatlım Rabbim hepimizin bebişlerini korusun bu arada kuzenim de hamileymiş bugün çok güzel bi gün hep hayırlı haberler aldım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…