- 7 Ocak 2013
- 426
- 91
- 48
Sorcam bidahaki kontrole,ama zaten bence en önemli aylar ilk 3 aydı.
Çooook sevindim ne büyük bi mutluluk dimi, çok şükretmemiz lazım ya
günaydın hepinize:)
sabah kahvaltım olarak kuru ekmeğimi yanında da yarım elmamı yedim,şükür.
banada dr.um 5.gebelik haftamda multivitamin verdi.o ara griptim 6.haftadan sonrada tiksinmekten bişey yiyemedim. folik asit + multiviamin.tabi multivitaminim içinde folik asit yok.
kuzummm kıyamam sanaaaşu 3 ay geçsin yemek konusunda bizi kimse tutamayacak sonra da gelsin kilolar
canım vajınaldamı gormedı ama topıklerde okuyoruz bak 9 haftada bıle duyan var yada 8 haftada bıraz daha bekle 1 hafta kadar bekleyemessın sanırım bence baska dr bır gıt derım genede karrar senın bıtanemçokkkk üzgünümmm nasıl bir his anlatamam bugün kontrolum olduğunu söylemiştim ama doktor bebişimin kalp atışını duyamadıbense o kadar inanmıştım ki duyacağıma
bebişim 6 +6 yani 6 haftayı geçmişti doktorum bi hafta daha bekleyelim 1 hafta sonra yine bakacak kalp atışını duymazsak bu bebeğin canlı olmadığını gösterdiği için gebelik sonlandırılacakmış ne düşüneceğimi bile bilmiyorum
kızlar bana bi şey söyleyin bebeğim nerdeyse 7 haftalık olmuş kalp atışı duyulmamış daha sonra duyan var mı benim gibi önce duymayıp da 8. haftasında duyan var mı
ya cok arastırdım dün gece 2 saat b 12 vıtamını alan pek yok hemen kes dıyor dr bıle yazmıss allah korusun kotu seyler yazıo zaten ıcındede c kategorısı yazıyor bende elevıt alıcam folık asıtte var ıcınde zATENBenim vitaminlerim ( bu konudada doktoruma cok güveniyorum )
Previt pozitif
Oceansea plus balik tableti - bu arada mutlaka alınması gerekiyor diger doktorların da vermesi lazim
Folik asit
B12
Ferrum fort - benimkinizin problemim var
Seybil canim hemen endiselenme bazi kisilerde 8 haftadada duyulabiliyor , gec duyulan cok , sen sabirla br hafta daha bekle moralini bozma , icini ferah tut Allah'a sigin ,duanı eksik etme
folık asıttemı almıosun kuuzm? al onu mutklaka bebegın gelısımı ıcın cok onemlı hatta ben 3 ay oncesınden basladımPuffy vitaminler yazmışsın da bana dr.um hiçbişey vermedi:44: sorsammı
evet canım var elevıtın ıcınde folıkasıt neyse bende b12 almıyım elevıt gıdıp alıyımben daha yumurta toplama işleminden beri elevit kullanıyorum doğuma kadar kullanmam gerektiğini söylemişti kendi doktorum folik asit kullanmıyorum çünkü elevitin içinde varmış
[sıze=3]
günaydınn canımmm sen nasılsın nohut annesi[/sıze]
Kızlar miğde bulantılarınız ne zman başladı
inşallah canım benim..yemek yiyip doymayı çok özledim artık.deli gibi yemek yemek istiyorum, kimse tutamaz bizi 3 aydan sonra,insALLAH:)))))
ııyım bebegım bende zorla kahvaltı yaptım bugun ıste calısyorum kabus goryorum ben yaaa çok uyumaktan mı acaba
çokkkk üzgünümmm nasıl bir his anlatamam bugün kontrolum olduğunu söylemiştim ama doktor bebişimin kalp atışını duyamadıbense o kadar inanmıştım ki duyacağıma
bebişim 6 +6 yani 6 haftayı geçmişti doktorum bi hafta daha bekleyelim 1 hafta sonra yine bakacak kalp atışını duymazsak bu bebeğin canlı olmadığını gösterdiği için gebelik sonlandırılacakmış ne düşüneceğimi bile bilmiyorum
kızlar bana bi şey söyleyin bebeğim nerdeyse 7 haftalık olmuş kalp atışı duyulmamış daha sonra duyan var mı benim gibi önce duymayıp da 8. haftasında duyan var mı
hamileler.. bişeyy sorcam.. ya sizin ağrılarınız oluyor mu? ama şöyle bir ağrı.. nasıl anlatayım. sanki vajen girişindeki kemiklerde kramp gibi. of tam anlatamıyorum ama arada bir ince sızı giriyor.
arkadasımın tavsiyesini sizinle paylaşmak istedim.midesi bulanan yemek yiyemeyenler için,umarım faydalı olur. alimunyum folyonun içine tuzlanan patates dilimlerini atıp fırına vermiş bunu hem yiyebilmiş hemde midesi almış.bende deneyeceğim çünkü haslama patateside midem almıyor.
hamileler.. bişeyy sorcam.. ya sizin ağrılarınız oluyor mu? ama şöyle bir ağrı.. nasıl anlatayım. sanki vajen girişindeki kemiklerde kramp gibi. of tam anlatamıyorum ama arada bir ince sızı giriyor.
:)) bende anlatamamıştım ama seni anladım.elektirik çarpmış gibi sızı gibi vajende boylamasına.rahim kendini doğuma hazırlarken kaslar genişliyor rahim yolu hazırlanıyormuş.
canım alımınyum folya degılse sen onun altına yaglı kagıt ser saglık acısından daha ıyı folyo zararlı baya ozellıkle sıcakta pısan yemeklerde.
ben cok yaparım patatesii elma dılımı gıbı oluyor offfffff canım cektı valla sımdı
canım alımınyum folya degılse sen onun altına yaglı kagıt ser saglık acısından daha ıyı folyo zararlı baya ozellıkle sıcakta pısan yemeklerde.
ben cok yaparım patatesii elma dılımı gıbı oluyor offfffff canım cektı valla sımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?