2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

kuzummm kıyamam sanaaa şu 3 ay geçsin yemek konusunda bizi kimse tutamayacak sonra da gelsin kilolar

canım vajınaldamı gormedı ama topıklerde okuyoruz bak 9 haftada bıle duyan var yada 8 haftada bıraz daha bekle 1 hafta kadar bekleyemessın sanırım bence baska dr bır gıt derım genede karrar senın bıtanem
ya cok arastırdım dün gece 2 saat b 12 vıtamını alan pek yok hemen kes dıyor dr bıle yazmıss allah korusun kotu seyler yazıo zaten ıcındede c kategorısı yazıyor bende elevıt alıcam folık asıtte var ıcınde zATEN
Puffy vitaminler yazmışsın da bana dr.um hiçbişey vermedi:44: sorsammı
folık asıttemı almıosun kuuzm? al onu mutklaka bebegın gelısımı ıcın cok onemlı hatta ben 3 ay oncesınden basladım
ben daha yumurta toplama işleminden beri elevit kullanıyorum doğuma kadar kullanmam gerektiğini söylemişti kendi doktorum folik asit kullanmıyorum çünkü elevitin içinde varmış
evet canım var elevıtın ıcınde folıkasıt neyse bende b12 almıyım elevıt gıdıp alıyım

daha yenı uyandım bugun okadar cok ısım varkiiiiiiiiiiiii ve benım hıc halım yok aksaama kardeşler arası gunumuz var herkez allahtan bır cesıt yapıyor banada en zoru dustu tabii
evı temızlemem lazım toplamam lazım offffff ki ne offf

Kızlar miğde bulantılarınız ne zman başladı

5.Hafta sonu 6.hafta başıydı sanırım.sevdiğim herşeyden tiksinmekle başladı.bugüne kadar 1 kere kustum ama yiyebildiğim hatta içebildiğim hiçbirşey yok.yemek yapmıyorum,mutfağa buzdolabına yaklaşamıyorum.midemde dalgalanma var sanki.

inşallah canım benim..yemek yiyip doymayı çok özledim artık.deli gibi yemek yemek istiyorum, kimse tutamaz bizi 3 aydan sonra,insALLAH:)))))

İnşAllaaaaaaaaaaahhh

ııyım bebegım bende zorla kahvaltı yaptım bugun ıste calısyorum kabus goryorum ben yaaa çok uyumaktan mı acaba

kolay gelsin kuzummm, olabilir canım sırt üstü yatarsan ondan da olabilir

komşum şuan 3 aylık hamile 10.haftasına kadar bebeğin ve kalp atışının olmadığını soylemişler .bi önceki kontrolüne göre kesenin boyutlarında büyüme varsa endişelenecek bi durum yok

hamileler.. bişeyy sorcam.. ya sizin ağrılarınız oluyor mu? ama şöyle bir ağrı.. nasıl anlatayım. sanki vajen girişindeki kemiklerde kramp gibi. of tam anlatamıyorum ama arada bir ince sızı giriyor.

arkadasımın tavsiyesini sizinle paylaşmak istedim.midesi bulanan yemek yiyemeyenler için,umarım faydalı olur. alimunyum folyonun içine tuzlanan patates dilimlerini atıp fırına vermiş bunu hem yiyebilmiş hemde midesi almış.bende deneyeceğim çünkü haslama patateside midem almıyor.

hamileler.. bişeyy sorcam.. ya sizin ağrılarınız oluyor mu? ama şöyle bir ağrı.. nasıl anlatayım. sanki vajen girişindeki kemiklerde kramp gibi. of tam anlatamıyorum ama arada bir ince sızı giriyor.

:)) bende anlatamamıştım ama seni anladım.elektirik çarpmış gibi sızı gibi vajende boylamasına.rahim kendini doğuma hazırlarken kaslar genişliyor rahim yolu hazırlanıyormuş.

canım alımınyum folya degılse sen onun altına yaglı kagıt ser saglık acısından daha ıyı folyo zararlı baya ozellıkle sıcakta pısan yemeklerde.
ben cok yaparım patatesii elma dılımı gıbı oluyor offfffff canım cektı valla sımdı

kız obur tarafada yazdım sana bısey oku ayy hosgedın buarada topıkımızeeeeeeeee

arkadaslar bendekide tuaf durummu bılmıyorum benım hergun bulantı gıbı oluyor ama cok az suruyor ama cokta iştahlıyım ha bıre yıyom agzım bos kalmıor bulantı falan vız gelıyor varmı aranızda bole ben gıbı olan ??

:)) bende anlatamamıştım ama seni anladım.elektirik çarpmış gibi sızı gibi vajende boylamasına.rahim kendini doğuma hazırlarken kaslar genişliyor rahim yolu hazırlanıyormuş.

ay evet aynen, elektrik çarpaması gibi.. iyi o zaman bu güzel bir belirti diye algılayabiliriz :))

evet canım, cevap yazdım sana.. hoşbulduuukk :)

:)) olur tatlım.
bişey sorayım size, mikrodalgalar normalde zararlı biliyorum şuan yurtdışındaki evimde mikrodalga var normal fırın yok eşim mikrodalgada yapalım patatesi diyor ama ben zararlı diye hayır diyorum.canımda istiyor,sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…