arkadaslar bendekide tuaf durummu bılmıyorum benım hergun bulantı gıbı oluyor ama cok az suruyor ama cokta iştahlıyım ha bıre yıyom agzım bos kalmıor bulantı falan vız gelıyor varmı aranızda bole ben gıbı olan ??
arkadaslar bendekide tuaf durummu bılmıyorum benım hergun bulantı gıbı oluyor ama cok az suruyor ama cokta iştahlıyım ha bıre yıyom agzım bos kalmıor bulantı falan vız gelıyor varmı aranızda bole ben gıbı olan ??
:)) olur tatlım.
bişey sorayım size, mikrodalgalar normalde zararlı biliyorum şuan yurtdışındaki evimde mikrodalga var normal fırın yok eşim mikrodalgada yapalım patatesi diyor ama ben zararlı diye hayır diyorum.canımda istiyor,sizce ?
:)) olur tatlım.
bişey sorayım size, mikrodalgalar normalde zararlı biliyorum şuan yurtdışındaki evimde mikrodalga var normal fırın yok eşim mikrodalgada yapalım patatesi diyor ama ben zararlı diye hayır diyorum.canımda istiyor,sizce ?
ben normalde de TR deki evimde kullanan biri değilim filizcim, normal fırınımı kullanırım.neyse hiç gerek yok ozaman.ben bayadır sacımı bile düzleştirmiyorum,malum sac kurutma makinasında da çok fazla.
seni merak ediyoruz canım.. umarım herşey yolundadır..
kızlar benim beklemeye sabrım kalmadı artık bunalıma girdim sanırım.. sat a göre 7+5 oldum en son 6+3 de gitmiştim ve bebegi göremedik2 hfta sonra gel dedi yani daha bir haftam var acabalarla kendimi yedim bitirdim çok korkuyorum bebegimi görmek istiyorum bendee..
ben normalde de TR deki evimde kullanan biri değilim filizcim, normal fırınımı kullanırım.neyse hiç gerek yok ozaman.ben bayadır sacımı bile düzleştirmiyorum,malum sac kurutma makinasında da çok fazla.
Bu arada herkeze günaydin güzel anneler ve melekleri
bende cok merak edıyorum msj attım ama cvp vermemıss ne oldukı acabamutlaka gelırdı
canım keseyı gormedınmı dha kendı dr undan gızlı baska dr gıtsenn ıcın rahat edıcekse
Ben banyodan sonra saclarimi kurutmazsam migrenim tutar ondan sonra mahvolurum ben, ödüm kopuyor zaten migrenim tutarsa diye Allahim yasatmasin parol de fayda etmiyor. Hamilelikten önce migren baslayinca bir gün icinde 4 majezik iciyordum anca agri hafifliyordu. Ben mecbur sac kurutma makinesini kullanmak zorundayim
mikrodalganın nasıl çalıştığını yazın google a okuyun su moleküllerinin birbirine çarpmasıyla oluşan ısıdan yemek ısınıyor bu kadar basit korkulacak bişi yok tv pc telefon bunlar non-iyonize radyasyon yayarlar yani zararsız hatta baz istasyonlarıda zararlı değildir bunlar bu konu ile ilgili araştırma yapan kurumdaki sahtekarlıklardan dolayı bu haberlerin yapılmış olmasından kaynaklanıyor sonrasında işin aslı anlaşılınca haber yapılmıyor bu nedenle eksik bilgi sahibi oluyoruz araştırın
kuzum gunaydın sanadaaa mıgrenınmı var canım yaa teyzem ve annemdede vardı annemın gectı cok sukur.
o devamlı sacma olucak belkı ama ben kucuktum ozaman hep patatesle ttulbentı baglıyordu basına
benim kastettiğim bu değil,sacımızı hafif kurutmamız lazım zaten.ben düzleştirmiyorum artık dedim.fön makinası ve düzleştiriciyle okadar haşir neşirdim kii bebeğim için karman çorman saclarla dolaşıyorum:))sizin yaptığınız doğru.
Allahim kimseye yasatmasin o agriyi, ne yaparsam yapayim agri gecince 2 gün de sersemligi söylüyor. Eşim hergün telde basin agrimiyor dimi dikkat et saclarini kurut diye tembihliyor biliyor çünki ohalimi. Hergün dua ediyorum Allahim nolur başım agrimasin diye
Saclarimin modeli gereği düz olmasi gerekiyor, bilmiyordum zarrli olduğunu bilmeden duzlestiriciyi kullanmiyorum miskinlikten zor geliyor şimdi kim ugrasacak diyorum :-D esimde niye saçlarını yapmiyorsun böyle hosuma gitmiyor diyor ahanda aksama zararliis olmaz diycem:-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?