2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım benim de öyle. belli belirsiz bir bulantı vuruyor geçiyor. yerken çok iştahlıyım, yedikten 10 dakika sonra bir bulantı esiyor geçiyor :)))

:)) yengem senin gibiydi,aynı. midesi bulanıyordu ama tamgaz yiyordu sonra gidip kusuyordu. şuan 10 yaşında tatlı yaramaz bir yeğenim var.

zararlı canım oda cok hatta okudugum kıtaptada yazıyor bılg. telefon okadar deılmıs ama mıkrodalga onlara gore daha zararlıymıss ama bılemedım kullananan onca ınsanda var hatta bırıde ablam ısıtıyor bazen cocuklarına bıseyler kızıyorum aslında ama kolayına gıdıo

crıone jel kullanıyorum ya anamm az once wc gıttımmm kahverengı lekeler gelmıssssss ama cok degısık kremle bırlıkte cıkmıs ne iş anlamadım dr gelebılır korkma dedı zaten bugunlerde adet gunum benım
buarada bende tam tersıyım cok yemek yedımmı mıgdem bulanıyor normalde bısey yok o yuzden az yıyorum korkuma

mikrodalga zararlı değildir hurafe onlar

ben normalde de TR deki evimde kullanan biri değilim filizcim, normal fırınımı kullanırım.neyse hiç gerek yok ozaman.ben bayadır sacımı bile düzleştirmiyorum,malum sac kurutma makinasında da çok fazla.

seni merak ediyoruz canım.. umarım herşey yolundadır..
kızlar benim beklemeye sabrım kalmadı artık bunalıma girdim sanırım.. sat a göre 7+5 oldum en son 6+3 de gitmiştim ve bebegi göremedik 2 hfta sonra gel dedi yani daha bir haftam var acabalarla kendimi yedim bitirdim çok korkuyorum bebegimi görmek istiyorum bendee..

ben normalde de TR deki evimde kullanan biri değilim filizcim, normal fırınımı kullanırım.neyse hiç gerek yok ozaman.ben bayadır sacımı bile düzleştirmiyorum,malum sac kurutma makinasında da çok fazla.

evet canım onuda duydum ama mecbur ben kurutuyorum ıslak durdugum AN basım agrır
normal fırının varsa bence onda yap daha saglıklıdır umarım alımınyum folyoda kullanma tv bas bas bagrıolar yemek programlarında bende cok kullanırdım ama sımdı yaglı kagıda gectım onu kullanıyorum daha ii balıgıda folyo ıle pısırıyordum sımdı yaglı kagıt saolsun

bende cok merak edıyorum msj attım ama cvp vermemıss ne oldukı acaba mutlaka gelırdı
canım keseyı gormedınmı dha kendı dr undan gızlı baska dr gıtsenn ıcın rahat edıcekse

Ben banyodan sonra saclarimi kurutmazsam migrenim tutar ondan sonra mahvolurum ben, ödüm kopuyor zaten migrenim tutarsa diye Allahim yasatmasin parol de fayda etmiyor. Hamilelikten önce migren baslayinca bir gün icinde 4 majezik iciyordum anca agri hafifliyordu. Ben mecbur sac kurutma makinesini kullanmak zorundayim

mikrodalganın nasıl çalıştığını yazın google a okuyun su moleküllerinin birbirine çarpmasıyla oluşan ısıdan yemek ısınıyor bu kadar basit korkulacak bişi yok tv pc telefon bunlar non-iyonize radyasyon yayarlar yani zararsız hatta baz istasyonlarıda zararlı değildir bunlar bu konu ile ilgili araştırma yapan kurumdaki sahtekarlıklardan dolayı bu haberlerin yapılmış olmasından kaynaklanıyor sonrasında işin aslı anlaşılınca haber yapılmıyor bu nedenle eksik bilgi sahibi oluyoruz araştırın

Bu arada herkeze günaydin güzel anneler ve melekleri

kuzum gunaydın sanadaaa mıgrenınmı var canım yaa teyzem ve annemdede vardı annemın gectı cok sukur.
o devamlı sacma olucak belkı ama ben kucuktum ozaman hep patatesle ttulbentı baglıyordu basına

bende cok merak edıyorum msj attım ama cvp vermemıss ne oldukı acaba mutlaka gelırdı
canım keseyı gormedınmı dha kendı dr undan gızlı baska dr gıtsenn ıcın rahat edıcekse

canım vajinal ult. ile keseyi ve yolk sacı gordu ama bebek yok olumsuz konuşmadı normal bi gebelik dedi ama bebegi göremedik ki:) 2 hafta cok uzun bi süre ama sanırım emin olmak için öle dedi.. başka dr. gideyim diorum eşimde normal gebelgi duydu iyiki gerek yok diyo çok takıyomusum kafama

benim kastettiğim bu değil,sacımızı hafif kurutmamız lazım zaten.ben düzleştirmiyorum artık dedim.fön makinası ve düzleştiriciyle okadar haşir neşirdim kii bebeğim için karman çorman saclarla dolaşıyorum:))sizin yaptığınız doğru.

ozamannn bak yapıyorum akşama patatesi:)

kuzum gunaydın sanadaaa mıgrenınmı var canım yaa teyzem ve annemdede vardı annemın gectı cok sukur.
o devamlı sacma olucak belkı ama ben kucuktum ozaman hep patatesle ttulbentı baglıyordu basına

Allahim kimseye yasatmasin o agriyi, ne yaparsam yapayim agri gecince 2 gün de sersemligi söylüyor. Eşim hergün telde basin agrimiyor dimi dikkat et saclarini kurut diye tembihliyor biliyor çünki ohalimi. Hergün dua ediyorum Allahim nolur başım agrimasin diye

Saclarimin modeli gereği düz olmasi gerekiyor, bilmiyordum zarrli olduğunu bilmeden duzlestiriciyi kullanmiyorum miskinlikten zor geliyor şimdi kim ugrasacak diyorum :-D esimde niye saçlarını yapmiyorsun böyle hosuma gitmiyor diyor ahanda aksama zararliymis olmaz diycem:-D

benim arkadasım işyerinde migreni gelmesine yakın güneş gözlüğünü takıyordu,kapalı ortamda.bilmeyenler gülüyordu ama kız bitiyordu ağrısı gelince mecbur takıyordu.

güldürdün beni aynı şeyleri yasıyoruz:)) sacım arkası bombe kısa önler uzun mutlaka düz olmalı.eşimde düz saca bayılır bende.ama ben tam bir miskin oldum yatıyorum sadece zararlıymış fazla düzleştirmek dedim bişey diyemiyor, ee böylede güzel diyor:))))))))))tabi yersem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…