Allahim kimseye yasatmasin o agriyi, ne yaparsam yapayim agri gecince 2 gün de sersemligi söylüyor. Eşim hergün telde basin agrimiyor dimi dikkat et saclarini kurut diye tembihliyor biliyor çünki ohalimi. Hergün dua ediyorum Allahim nolur başım agrimasin diye
canım vajinal ult. ile keseyi ve yolk sacı gordu ama bebek yokolumsuz konuşmadı normal bi gebelik dedi ama bebegi göremedik ki:) 2 hafta cok uzun bi süre ama sanırım emin olmak için öle dedi.. başka dr. gideyim diorum eşimde normal gebelgi duydu iyiki gerek yok diyo çok takıyomusum kafama
güldürdün beni aynı şeyleri yasıyoruz:)) sacım arkası bombe kısa önler uzun mutlaka düz olmalı.eşimde düz saca bayılır bende.ama ben tam bir miskin oldum yatıyorum sadece zararlıymış fazla düzleştirmek dedim bişey diyemiyor, ee böylede güzel diyor:))))))))))tabi yersem:)
film falan cekıldın dımı bılıyorum canım o agrıyı cok yakınımda annem kucukktum hep yatıyordu sessızce aglıyordu cok kotuydu ayy nasılda uzuluyordum sımdı teyzem hamıle onunda tutuyor ve gıdıp serum yıyor anca oyle gecıyormusss rabbım sana ve kımseye yasatmasınn canım benım zor dıkkat et bende kurutmadan cıkmam sacımı .
benmkıde aman mıgden bulanmasın dıyor benımde fobım var ölücem sanıyorum hergun dua edıyorum dıo eşim rabbım kımseyı korktugu seylerle sınamasın ınsallah aminnnnn
benim arkadasım işyerinde migreni gelmesine yakın güneş gözlüğünü takıyordu,kapalı ortamda.bilmeyenler gülüyordu ama kız bitiyordu ağrısı gelince mecbur takıyordu.
kızlarrrrrrrrrrrrrr ya benım kahverengı lekelerım devam edıyor bugun sabah oldu hala gelıyor ama cok degısık gelıyor crıone kullanıyorum jell kırmızı gelemdıgı surece sorun yok dedi ama nebılım korkuyorummmmmmmmmmmmm
kızlar merhabalar bizde dun kalp atışımızı duymadık ama gorduk:) yaklaşım 160 civarıymıs bebeğimizde şuan 9.2 mm olmus:) kese etrafındakı kanamamızda bıtmıs progestanı kesebılırsın dedı doktorda çok şükür herşeyimiz yolunda şimdi idrar ,kan ,tsh,bide sarılık testı yaptırım 10 gun goturcez sonuclara bakıcakmıs.haftamızla sat tarıhıyle aynı dun 8.haftaya girdikk:)
kızlarrrrrrrrrrrrrr ya benım kahverengı lekelerım devam edıyor bugun sabah oldu hala gelıyor ama cok degısık gelıyor crıone kullanıyorum jell kırmızı gelemdıgı surece sorun yok dedi ama nebılım korkuyorummmmmmmmmmmmm
kızlar merhabalar bizde dun kalp atışımızı duymadık ama gorduk:) yaklaşım 160 civarıymıs bebeğimizde şuan 9.2 mm olmus:) kese etrafındakı kanamamızda bıtmıs progestanı kesebılırsın dedı doktorda çok şükür herşeyimiz yolunda şimdi idrar ,kan ,tsh,bide sarılık testı yaptırım 10 gun goturcez sonuclara bakıcakmıs.haftamızla sat tarıhıyle aynı dun 8.haftaya girdikk:)
aksama kadar gecmesse arıcammmmmDoktorunu arayabiliyordun sanirim bi ara canim madem korkutuyor durum
canım benim kıpkırmızı gelmişti hemd yoğun çok korkmuştum.dra gittiğimde rahimde kanayan bi alan gördü hemen iğne yaptı ve clinore jel o akşam geçti şükür.şimdi nasıl bilmiyorum ama bi daha gelmed,i isterahat ettim bol sıvı aldım.sende dikkat et canım
aksama kadar gecmesse arıcammmmm
canım benımde peceteye sılıyorum ole gelıyorr kahverengı bole baya uzun uzun seyler crıone kullanıyorum bende sabah aksam kanama vs yoktu benım kese yanında ama dr umda bana ıgneden bahsetmıstı bende sıvı alıyorum suan bol bol yatıcam zaten ıns sorun olmaz
bencede filiz yat dinlen.sonra yinede ara dr.u.
crıone jel kullanıyorum ya anamm az once wc gıttımmm kahverengı lekeler gelmıssssss ama cok degısık kremle bırlıkte cıkmıs ne iş anlamadım dr gelebılır korkma dedı zaten bugunlerde adet gunum benım
buarada bende tam tersıyım cok yemek yedımmı mıgdem bulanıyor normalde bısey yok o yuzden az yıyorum korkuma
öyle yapıcam ayaklarımı dıkıyımde bıraz gecmesse 5 gıbı ararım dr napıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?