Canım benim de 8.haftada tamda adet günümde olmuştu kahverengi lekeler bak bu linke sayfanın aşağısındaki dikkat yazısını oku lütfen rahatlıycaksın, sırtüstü yat dinlen
http://www............./dosyalar/haftalar/hafta8.html
En iyisi evet dik ayaklarini dinlen, moralini bozma iyi düşün herşey yolundadir
arkadaslar bendekide tuaf durummu bılmıyorum benım hergun bulantı gıbı oluyor ama cok az suruyor ama cokta iştahlıyım ha bıre yıyom agzım bos kalmıor bulantı falan vız gelıyor varmı aranızda bole ben gıbı olan ??
:)) olur tatlım.
bişey sorayım size, mikrodalgalar normalde zararlı biliyorum şuan yurtdışındaki evimde mikrodalga var normal fırın yok eşim mikrodalgada yapalım patatesi diyor ama ben zararlı diye hayır diyorum.canımda istiyor,sizce ?
kızlarrrrrrrrrrrrrr ya benım kahverengı lekelerım devam edıyor bugun sabah oldu hala gelıyor ama cok degısık gelıyor crıone kullanıyorum jell kırmızı gelemdıgı surece sorun yok dedi ama nebılım korkuyorummmmmmmmmmmmm
Filizcigim daha once hic kanama yasadinmi , eger yasadiysan içerde onceki kanamadan kuruyup kalan kan jel ile yumuşayip boyle lif lif geri geliyor zamanla , benimde olmustu doktoru aradım hatta muayenende konuştuk aktığı kanama olmadıgı sürece sorun yok , kırmızılık varsa panik yap demisti. Benim kanamadan sonraki haftam olmustu 2-3 gun boyle geri geldi doktor içerisi temizleniyor dedi sonrada gecti bir daha olmadi.
Benim biraz uzun sürdühttp://............/dosyalar/haftalar/hafta8.html
evet bende baktım burdan.benimde dediğim gibi adet olacağım günlerde şiddetli bel ağrım ve akıntım oldu 2 güöne geçti.şükürrrr.
Canım google a 8.hafta dikkat yaz çıkan ilk siteyi tıkla aşağıdaki dikkat kısmını oku mutlakasaolun kızlarrr diktim ayaklarımı dr kırmızı gelmedıgı sure korkma dedi kırmızı gelsede caresi var dedii ıgne olursun falan dedii .
28 gunde oluyordum bugun yarın adet gunum iştee ıns dedıgın gıbıdırr canım okuyum bakımmm
linkk acılmadıı canımmmm
Evet ya o lif lif çıkma bende çoook oldu hala arada oluyor,sızıntı şeklinde kanamam var sanırımBende senin duruma biraz benziyor midem cok bulaniyor , agir yiyecekleri agzima sokamiyorum ama karnimda cok ac midm bulana bulana bir seyler yiyorum canim surekli bir seyler yemek istiyor ama yedimmide sonra daha da kotu midem bulaniyor , kısır bir dongu yasiyorum
Canim actifray varsa onda yap ayını fırında patates gibi oluyor hemde cok zararsız
Filizcigim daha once hic kanama yasadinmi , eger yasadiysan içerde onceki kanamadan kuruyup kalan kan jel ile yumuşayip boyle lif lif geri geliyor zamanla , benimde olmustu doktoru aradım hatta muayenende konuştuk aktığı kanama olmadıgı sürece sorun yok , kırmızılık varsa panik yap demisti. Benim kanamadan sonraki haftam olmustu 2-3 gun boyle geri geldi doktor içerisi temizleniyor dedi sonrada gecti bir daha olmadi.
Benim biraz uzun sürdü
Canım google a 8.hafta dikkat yaz çıkan ilk siteyi tıkla aşağıdaki dikkat kısmını oku mutlaka
Evet ya o lif lif çıkma bende çoook oldu hala arada oluyor,sızıntı şeklinde kanamam var sanırım
1 sefer oldu canım sora gectı 1 gunde çok azdı sımdı aynen dedıgın gıbı kesık kesık bole degısık gelıyor kurumus gıbı ve kahverengii banada jel kanamayı durduruyor ve pis kanı atıyor dedii sende onu kahverengı seklınde gorursun dedi jel kanamayı durdurdugu ıcn ama genede ınsan korkuyor
jelle bırlıktede cok gelıo hep dısarı sabah aksam alıyorum
Benim biraz uzun sürdü
Canım google a 8.hafta dikkat yaz çıkan ilk siteyi tıkla aşağıdaki dikkat kısmını oku mutlaka
Evet ya o lif lif çıkma bende çoook oldu hala arada oluyor,sızıntı şeklinde kanamam var sanırım
herkese merhabaaaa
Yok banyo falan yapma sırtüstü yat dinlen sadeceokudum bebeğimm rahatladım saol
bnmde bole kesık kesık cok degısık gelıyor yaaa neyse adet gunum ondandır dıye dusunuyorum dusta alıcaktım mecbur alamıcam sacımı yıkım napımm
Rahat ol bendede 2-3 gun yogun oldu doktor temizleniyor is'te içerisi ne guzel dedi , olmadi aksam ararsın doktorunu , bol su icmeye devam et , bir de bol bol dinlen oyle yemek hic bir sey yapma sakin
Canim sızıntı seklinde kanama olmasada kan kuruyormuş rahmin icinde jel kullanınca jel onu yumuşatın dışarı atıyormuş bizd yeni kanama gibi dusunuyoruz, bebekler Rabb'ime emanet :)))
Merhaba, hoşgeldin:)
Hamileligin yaptiklari :))
Deli gibi midem bulaniyor ama acım , saclarda beyazlar iyice cikti , dogru durust yikanamamaktan kokacağım neredeyse , deli gibi uyuyorum , ustune bir de yüzümü sivilce bastı goren ergenlikte sanacak sizdede boyle sivilceler çıktımı tum yüzüm doldu
Bu arada benim bünyem alerjik , ayni zamanda alerjik astım hastasiyim hemde ust seviyede , tum alerji ve astım ilaçlarını tedavide kestik , simdi bahar geldi ve astım ataklarım basladi korkudan cam açamıyorum o kadar yani , hapsimalar ve yüz göz sisligide cabası
aynennnn canımmmmmmm dedıgın gıbı kurumus kan gıbı gelıyor cok tuaf ya rabbım korusun ınsallahhhRahat ol bendede 2-3 gun yogun oldu doktor temizleniyor is'te içerisi ne guzel dedi , olmadi aksam ararsın doktorunu , bol su icmeye devam et , bir de bol bol dinlen oyle yemek hic bir sey yapma sakin
Canim sızıntı seklinde kanama olmasada kan kuruyormuş rahmin icinde jel kullanınca jel onu yumuşatın dışarı atıyormuş bizd yeni kanama gibi dusunuyoruz, bebekler Rabb'ime emanet :)))
inşallahhhh gecıyordur yavrummmm yattm ayaklarımada yastık koydummYok banyo falan yapma sırtüstü yat dinlen sadece
İnş dediğin gibi kanama falan yoktur tam gecti dedim peçeteye gelmiyo ama en ufak zorlanmada fayansda lif lif progestanla birlikte yapışıyo bideneyse şükürler olsun geçti diyelim geçsin
slm kızlar,bugün doktordaydık.bebişimin kalp sesini duyduk ama,maalesef kese bebeğe göre küçükmüş ve 2 hafta içinde kalbi durabilirmiş.nasıl hissedeceğimi şaşırdım inanın.
okudum bebeğimm rahatladım saol
bnmde bole kesık kesık cok degısık gelıyor yaaa neyse adet gunum ondandır dıye dusunuyorum dusta alıcaktım mecbur alamıcam sacımı yıkım napımm
slm kızlar,bugün doktordaydık.bebişimin kalp sesini duyduk ama,maalesef kese bebeğe göre küçükmüş ve 2 hafta içinde kalbi durabilirmiş.nasıl hissedeceğimi şaşırdım inanın.
hosbuldummmm, nasilsin? ayrica birsey sorucam burnu kanayan ve sivilce cikan oldu mu?
kuzummmm yaaa benımde sankii kese kucuk geldı gozume ama dr makıneyle alakalı dedı sonra zoom yaptı baya buyudu kesemmslm kızlar,bugün doktordaydık.bebişimin kalp sesini duyduk ama,maalesef kese bebeğe göre küçükmüş ve 2 hafta içinde kalbi durabilirmiş.nasıl hissedeceğimi şaşırdım inanın.
Hamileligin yaptiklari :))
Deli gibi midem bulaniyor ama acım , saclarda beyazlar iyice cikti , dogru durust yikanamamaktan kokacağım neredeyse , deli gibi uyuyorum , ustune bir de yüzümü sivilce bastı goren ergenlikte sanacak sizdede boyle sivilceler çıktımı tum yüzüm doldu
Bu arada benim bünyem alerjik , ayni zamanda alerjik astım hastasiyim hemde ust seviyede , tum alerji ve astım ilaçlarını tedavide kestik , simdi bahar geldi ve astım ataklarım basladi korkudan cam açamıyorum o kadar yani , hapsimalar ve yüz göz sisligide cabası
iyiyim ama açım canım.sen nasılsın?
burun kanamam yok ama sivilcelerim var zaten her daiçm varşardı hamile kaldım yine varlar.gecenlerde doluydu yüzüm bi haftadır sakin biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?