2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

yok canım yaa,dr kendisi dedi,kese bebeğine göre küçük diye.ne yapalım herşeyin hayırlısı.düşük riskin yok dedi o yüzden kalbi dumuş olursa alacağız dedi.

kuzum yaaa resım varsa eklesene arkadaslarınkıne bak yadaa kacıncı haftadasın dr ekranına gore farklımı gozukuyorsun

slm kızlar,bugün doktordaydık.bebişimin kalp sesini duyduk ama,maalesef kese bebeğe göre küçükmüş ve 2 hafta içinde kalbi durabilirmiş.nasıl hissedeceğimi şaşırdım inanın.

Canim daha sadece olabilecek bir ihtimal söylenmiş sana, bir suru doktor bir suru sey söylüyor ama hepside gerçekleşmiyor , beslenmene dikkat et , bol su iç ki kanın sulansın rahme fazla kan gitsin bebeğin beslesin , kendini cok yorma bol bol istirahat et , sakin uzuntu yapma uzuntu bebegin gelişimi etkiler , en önemlisi bol bol dua et , once sen elinden gelemiyor sonra Rabb'ime emanet et
Allah sinnde bebeginnde yardımcısı olsun

Ben soyle yaptim ; bir cok sey azicik denedim yiyebildigim seyleri liste yaptim, asagidaki ornekler gibi
Makarnayı sosa yiyemiyorum ama haslanmis yiyorum
Patatesi kızartma yiyemiyorum ama fırında sut ve tereyağı ile pişiriyorum onu yiyorum
Sut peynir yiyemiyorum ama sade dondurma yiyorum
Kızarmış ekmek cok iyi geliyor
Salata yiyorum bol eksili icine peynir doğuruyorum o zaman yiyebiliyrum peyniri
Elma ye ama eksi olanından aldir oyle rahatlatıyordu mideyi inanamazsın

Hahahah çok güldüm ben bide bunlara uyuz gibi kaşınmayı ekliyorum, heryerim özellikle sırtım acayip kaşınıyo,göbeğim. Bide evde yalnız değilim kayınvalidem var en ufak tıkırtıda uyanırım hiç uyuyamıyorum gözümden uyku akıyo, benimde alerjik rinitim var canım çok şiddetli hapşuruyorum,ilaçlarımıda kullanamıyorum ilaç araştırdım bruno antiviral hamilelerde kullanabiliyomuş bayağı faydasını gördüm

slm kızlar,bugün doktordaydık.bebişimin kalp sesini duyduk ama,maalesef kese bebeğe göre küçükmüş ve 2 hafta içinde kalbi durabilirmiş.nasıl hissedeceğimi şaşırdım inanın.

Canım bir dr.la sınırlı kalma felaket tellalı gibiler milyonda birde olsa kötü bi ihtimal pat diye söyleyiveriyolar sen şimdi 2 haftaya kadar ne kadar sıkıntı çekceksin, sana tavsiyem başka bir dr.a git bakalım ne diycek diğer dr.un dediğinide söyleme hiç. inan benim başıma neler geldi , neler söylediler çok şükür bu günlere geldik

Benim burnum o kadar tikaliki son gunlerde gece nefessiz uyanıyorum , benim doktorumda tonimer baba verdi basıncı tuzlu su oda bruno gibi

Bende daha resim eklemedim ipadten giriyorum bu seyden rsim eklenmiyor , bir telefondan deneyeyim bakayim olacakmı
dene dene bende ekleyemedım fotograf makınesı ıle cekılmedı sımsıyah cıktı tlf ekleyebılırım :)

kırmızı olmadığı sürece sorun yok canım doktorlar öyle söylüyor

komşum şuan 3 aylık hamile 10.haftasına kadar bebeğin ve kalp atışının olmadığını soylemişler .bi önceki kontrolüne göre kesenin boyutlarında büyüme varsa endişelenecek bi durum yok

canım vajinal ultrasyondan baktı bebekte şu an için canlılık yok 1 hafta daha bekleyelim dedi 1 hafta sonra bakıcak bilmiyorumm benimki tüp bebek ve transferden 34 gün geçti bebeğim 6+6 ve biz kalp atıişını duymadık benim gibi aynı durumda olup da sonradan duyan var mı ben tanık olmadım ama arkadaşlar böyle olanlar var diyorlar bilmiyorummm canlarım yaaa moralim çok bozukkk

canımmmm cok uzuldum yaaa ALLAH buyuk bakarsın bısey olmas bebısıne baska doktoramı gıtsen acaba

Filizcim korkma o gelen normalmiş. doktorum bende de bekliyo o kanamayı ama gelen giden yok

canımmmm dur hele yaa kalbi atıyo ya ne güzel.. yavrun seninle kalacak merak etme

Merhaba arkadaşlar, sizleri üzmek istemiyorum ama acıların da paylaşılınca azalacağına inandığım için yazmak istedim...Sabah doktora gittim bebek var ama kalp atışı yok göremiyorum dedi karından baktı....Pazartesiye kadar 2 gün daha bekleyelim eğer olmazsa kürtaja alacağız seni dedi....6 haftalıkmış...Ne hissedeceğimi ne düşüneceğimi bilmiyorum...Rabbim bilir ona sığınmaktan başka çarem yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…