kuzummmm yaaa benımde sankii kese kucuk geldı gozume ama dr makıneyle alakalı dedı sonra zoom yaptı baya buyudu kesemm
senınde bole bır durum yok dımı dr mu dedı kalbı durur dıye offf hıc kotu dusunme yaaaaaaaaa
baska dr gozukmende fayda var rahat etmen ıcın
yok canım yaa,dr kendisi dedi,kese bebeğine göre küçük diye.ne yapalım herşeyin hayırlısı.düşük riskin yok dedi o yüzden kalbi dumuş olursa alacağız dedi.
Ben doktorun izniyle ancak 4-5 gunde bir yıkanıyorum oda ilik suyla azcik , anlayamıyorum bile yıkandigimi
Yakında evli , mutlu ve bitli olacağız
ben midem bulansa bile yiyebiliyorum. kusamiyorum... yaa benim sivilcem yoktu ama simdi alnim bulgur gibi anlamadim valla...
yok canım yaa,dr kendisi dedi,kese bebeğine göre küçük diye.ne yapalım herşeyin hayırlısı.düşük riskin yok dedi o yüzden kalbi dumuş olursa alacağız dedi.
kuzum yaaa resım varsa eklesene arkadaslarınkıne bak yadaa kacıncı haftadasın dr ekranına gore farklımı gozukuyorsun
slm kızlar,bugün doktordaydık.bebişimin kalp sesini duyduk ama,maalesef kese bebeğe göre küçükmüş ve 2 hafta içinde kalbi durabilirmiş.nasıl hissedeceğimi şaşırdım inanın.
hemen hemen hepsi aynı.şuan ruh halim çok tuhaf çok açımm kendime yiyecek hiçbirşey bulamıyorum açım sinirli oluyorum biyandanda midem bulanıyor.duş almam lazım aç olduğum için hiç halim yok.ağlıycam ya ne yiycem ben((
ekleyeceğim canım ama arabada kalmış,eşim gelince yükleyeceğim.
Hamileligin yaptiklari :))
Deli gibi midem bulaniyor ama acım , saclarda beyazlar iyice cikti , dogru durust yikanamamaktan kokacağım neredeyse , deli gibi uyuyorum , ustune bir de yüzümü sivilce bastı goren ergenlikte sanacak sizdede boyle sivilceler çıktımı tum yüzüm doldu
Bu arada benim bünyem alerjik , ayni zamanda alerjik astım hastasiyim hemde ust seviyede , tum alerji ve astım ilaçlarını tedavide kestik , simdi bahar geldi ve astım ataklarım basladi korkudan cam açamıyorum o kadar yani , hapsimalar ve yüz göz sisligide cabası
slm kızlar,bugün doktordaydık.bebişimin kalp sesini duyduk ama,maalesef kese bebeğe göre küçükmüş ve 2 hafta içinde kalbi durabilirmiş.nasıl hissedeceğimi şaşırdım inanın.
kuzum yaaa resım varsa eklesene arkadaslarınkıne bak yadaa kacıncı haftadasın dr ekranına gore farklımı gozukuyorsun
Hahahah çok güldüm ben bide bunlara uyuz gibi kaşınmayı ekliyorum, heryerim özellikle sırtım acayip kaşınıyo,göbeğim. Bide evde yalnız değilim kayınvalidem var en ufak tıkırtıda uyanırım hiç uyuyamıyorum gözümden uyku akıyo, benimde alerjik rinitim var canım çok şiddetli hapşuruyorum,ilaçlarımıda kullanamıyorum ilaç araştırdım bruno antiviral hamilelerde kullanabiliyomuş bayağı faydasını gördüm
Canım bir dr.la sınırlı kalma felaket tellalı gibiler milyonda birde olsa kötü bi ihtimal pat diye söyleyiveriyolar sen şimdi 2 haftaya kadar ne kadar sıkıntı çekceksin, sana tavsiyem başka bir dr.a git bakalım ne diycek diğer dr.un dediğinide söyleme hiç. inan benim başıma neler geldi , neler söylediler çok şükür bu günlere geldik
kuzummmm yaaa benımde sankii kese kucuk geldı gozume ama dr makıneyle alakalı dedı sonra zoom yaptı baya buyudu kesemm
senınde bole bır durum yok dımı dr mu dedı kalbı durur dıye offf hıc kotu dusunme yaaaaaaaaa
cnm bol bol ALLAhı zıkret 'el mubdi' cek eşimde elini karnına surerek zıkretsın allahın ıznıyle tabı once bu bebek sızın ıcın hayırlıysa saglıklıysa allahın ıznıyle dualarınızla hayat bulur
dene dene bende ekleyemedım fotograf makınesı ıle cekılmedı sımsıyah cıktı tlf ekleyebılırım :)Bende daha resim eklemedim ipadten giriyorum bu seyden rsim eklenmiyor , bir telefondan deneyeyim bakayim olacakmı
kızlarrrrrrrrrrrrrr ya benım kahverengı lekelerım devam edıyor bugun sabah oldu hala gelıyor ama cok degısık gelıyor crıone kullanıyorum jell kırmızı gelemdıgı surece sorun yok dedi ama nebılım korkuyorummmmmmmmmmmmm
kırmızı olmadığı sürece sorun yok canım doktorlar öyle söylüyor
canım vajınaldamı gormedı ama topıklerde okuyoruz bak 9 haftada bıle duyan var yada 8 haftada bıraz daha bekle 1 hafta kadar bekleyemessın sanırım bence baska dr bır gıt derım genede karrar senın bıtanem
ya cok arastırdım dün gece 2 saat b 12 vıtamını alan pek yok hemen kes dıyor dr bıle yazmıss allah korusun kotu seyler yazıo zaten ıcındede c kategorısı yazıyor bende elevıt alıcam folık asıtte var ıcınde zATEN
folık asıttemı almıosun kuuzm? al onu mutklaka bebegın gelısımı ıcın cok onemlı hatta ben 3 ay oncesınden basladım
evet canım var elevıtın ıcınde folıkasıt neyse bende b12 almıyım elevıt gıdıp alıyım
komşum şuan 3 aylık hamile 10.haftasına kadar bebeğin ve kalp atışının olmadığını soylemişler .bi önceki kontrolüne göre kesenin boyutlarında büyüme varsa endişelenecek bi durum yok
Canim bizim gelinede kesen küçük suyu az dediler bol su ic dedi doktoru hiç kalbi durur falan demedi sen bol su ic canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?