kuzucummmm bana demedı dr kucuk falan dıye sanırım kurtlukıraz arkadasa yazıcaktınCanim bizim gelinede kesen küçük suyu az dediler bol su ic dedi doktoru hiç kalbi durur falan demedi sen bol su ic canim
canım vajinal ultrasyondan baktı bebekte şu an için canlılık yok 1 hafta daha bekleyelim dedi 1 hafta sonra bakıcak bilmiyorumm benimki tüp bebek ve transferden 34 gün geçti bebeğim 6+6 ve biz kalp atıişını duymadık benim gibi aynı durumda olup da sonradan duyan var mı ben tanık olmadım ama arkadaşlar böyle olanlar var diyorlar bilmiyorummm canlarım yaaa moralim çok bozukkk
Merhaba arkadaşlar, sizleri üzmek istemiyorum ama acıların da paylaşılınca azalacağına inandığım için yazmak istedim...Sabah doktora gittim bebek var ama kalp atışı yok göremiyorum dedi karından baktı....Pazartesiye kadar 2 gün daha bekleyelim eğer olmazsa kürtaja alacağız seni dedi....6 haftalıkmış...Ne hissedeceğimi ne düşüneceğimi bilmiyorum...Rabbim bilir ona sığınmaktan başka çarem yok...
bitanemmm cok saolllll evet arkadaslar saolsun korkumu gecırdı adet gununde normalmıssss yanii napalım yatarız bızdee bol bol da dua edrızzz rabbım korusun ınsFilizcim korkma o gelen normalmiş. doktorum bende de bekliyo o kanamayı ama gelen giden yok
canımmmm dur hele yaa kalbi atıyo ya ne güzel.. yavrun seninle kalacak merak etme
offfffffff bugunı hıc sevmedım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :2::2::2: bune arkadaslarım yaaaa 3 kısıden uzucu seyler duyduk ınanın cok uzldum bebısın zorlugunu bıldıgım ıcınnn rabbım ınsallahhhhhhhhhh 3 arkadasımada sabır verırrrrrrrrrr ve bebıslerını bır sonrakı gıtmelerınde gorur gonlumu ferah tutuyorumm ınsallah bebıslerınız annelerıne sıkıca tutunurr brıan once kalp atıslarını gosterırrMerhaba arkadaşlar, sizleri üzmek istemiyorum ama acıların da paylaşılınca azalacağına inandığım için yazmak istedim...Sabah doktora gittim bebek var ama kalp atışı yok göremiyorum dedi karından baktı....Pazartesiye kadar 2 gün daha bekleyelim eğer olmazsa kürtaja alacağız seni dedi....6 haftalıkmış...Ne hissedeceğimi ne düşüneceğimi bilmiyorum...Rabbim bilir ona sığınmaktan başka çarem yok...
Merhaba arkadaşlar, sizleri üzmek istemiyorum ama acıların da paylaşılınca azalacağına inandığım için yazmak istedim...Sabah doktora gittim bebek var ama kalp atışı yok göremiyorum dedi karından baktı....Pazartesiye kadar 2 gün daha bekleyelim eğer olmazsa kürtaja alacağız seni dedi....6 haftalıkmış...Ne hissedeceğimi ne düşüneceğimi bilmiyorum...Rabbim bilir ona sığınmaktan başka çarem yok...
tamam canım ınternettende baktım kese darda olabılıyor bazen benımde kese ole cok genıs kocaman deıl 7+3 de en son gıttım yuvarlak deıl mesela :)
Canim sen baska doktora git 6 haftalik bebeğin daha vajinadan bakmadimi duyamayinca ne kolay hemen kurtaja aliriz demesi
Canim bizim gelinede kesen küçük suyu az dediler bol su ic dedi doktoru hiç kalbi durur falan demedi sen bol su ic canim
aslında herhalde benden çok su içen yoktur gibime geliyor,ama daha da arttırsam mı acaba.günde 3lt yi geçiyor içtiğim su.
kuzucummmm bana demedı dr kucuk falan dıye sanırım kurtlukıraz arkadasa yazıcaktın
bıraz arastırdım bende 7+3 de kese benm keseye benzeyenler var bebıs gozukuyor
canım ben duymadım hıc ama okudum topıkte umarım hıcbır sorun yokturrr canımm benımmm rabbımmm ınsallah bebısını korur annesiisana bagıslar rabbım ınsallah
gec dollenme olmustur belkıde o yuzden duyulmamıstrrr
canımmmm cok uzuldum yaaa ALLAH buyuk bakarsın bısey olmas bebısıne baska doktoramı gıtsen acaba
Yok cnm bakmadı vajinal...Ama pazartesi de yine karından bakarsa ben vajinal bakın diyeceğim...Ultroson kağıdında 6+2 yazıyor görülmesi gerekmez miydi bu haftalarda????
Canim gebelikle ilgili hangi siteye girersen gir 7+0 ve 7+6 icerisinde kalp atisi görülüp duyulur diyor
Ben 7+1 de gördüm sen bence baska dr git
canım 11 nisan da tekrar randevum var başka bir drla.bakalım nasib artık gerçekten ne diyeceğimi ne düşüneceğimi şaşırdım.düşük riskin yok kesinlikle dedi.o yüzden bebek kendisi düşmeyeceği için kalbi durmuş olursa alacağız dedi.
canım 11 nisan da tekrar randevum var başka bir drla.bakalım nasib artık gerçekten ne diyeceğimi ne düşüneceğimi şaşırdım.düşük riskin yok kesinlikle dedi.o yüzden bebek kendisi düşmeyeceği için kalbi durmuş olursa alacağız dedi.
ee gec dollenme olabılırrr kuzumm yaa bence korkmaa ınsallah sorun yoktur kalp atısınıda duymussun daha ne kese kucuk olabılıyorkı korkma resım ekle bende ekleyebılırsem eklerım benmde kucuk kalp atısı kac atıyordu peki?benimkini dr bebek 7+1 ama kese 6+2 dedi.
Canim alinti yapinca ikinizi de alintisi geldi evet kurtlukiraza yazdim;-)
Yok cnm bakmadı vajinal...Ama pazartesi de yine karından bakarsa ben vajinal bakın diyeceğim...Ultroson kağıdında 6+2 yazıyor görülmesi gerekmez miydi bu haftalarda????
canım benımde kese gozukmedı vajınal gozuktuu meselaa sonra 6+3 de gıttım kalp atısı ozaman baslamıstı 134 dü 1 hafta sora gıttım kalp atısı hızlanmıstı 158
kızlar kalp atıslarınıda sorun dr. oda önemliii
canım benımde kese gozukmedı vajınal gozuktuu meselaa sonra 6+3 de gıttım kalp atısı ozaman baslamıstı 134 dü 1 hafta sora gıttım kalp atısı hızlanmıstı 158
Valla ben o heycandan sormayi dusunemedimkaç atiyor diye
Valla ben o heycandan sormayi dusunemedimkaç atiyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?