2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
ayyyy İNŞALLAH bende duyarım pıt pıtlarıı ve sormayı unutmam umarım
bu arada kıslar ayıp olcek ama ozel hayat yapıyormusun

aminnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmm yaa ınsallahhh rabbım herkese nasıp etsın saglıgıyla..
bazı ultrasyon kagıtlarında yazıyorr bazılarında yazmıo benım yazıo kalp atısı

Ben yemek yapmaya kaçıyorum kizlar daha yatagim duruyor onu toplayip agzimi burnumu kapayip mutfaga gireyim yemek hazirlayim
Öpüyorum kuzucuklarinizida sizide.

bizde risk var diye 3 ay kanka takılcaz, dün tekrar sorduk 9 ay bile yasak olabilir dedi
zaten benim kociş heyecandan hiç canım istemiyo diyo, aklıma geldiği an bebek de geliyo diyo

Baktım ki kasım anneleri yazıyor geldim :) benim ekime kayacaktır muhtemelen ama şuan 2 kasım olarak geçerli.

bende sormadım ki dr kendı soledii
bende hıc anlamıyorum yaaa resımde bebek 15cm yazıyor okadar buyuk deıl acaba kesenın olcusumu o
herseyıı ne kadar merak edıyoruz yaa

canım cm değil mm'dir. daha 1.5 cm yani fasulye kadar :)

canım cm değil mm'dir. daha 1.5 cm yani fasulye kadar :)

hosgeldın canım aramıza evet bencede senın ekım olurr hatta benım bıle ekım olur dıye dusunuyorum :))
nebılyıım yaa anlamadım canımmm cm yazıodu kagıttada oy yerım fasulyemi

Son düzenleme:
hosgeldın canım aramıza evet bencede senın ekım olurr hatta benım bıle ekım olur dıye dusunuyorum :))
nebılyıım yaa anlamadım canımmm cm yazıodu kagıttada oy yerım fasulyemi

sağol canım. :) evet minik fasülye şuanda. geçen hafta kontrole gittik 2 hafta sonraya tahliller yaptırıp gideceğim. elime birr sürü tahlil verdi parça parça yaptırıyorum.

bu arada ben izmirliyim aranızda İzmirli var mı ?

bız yaptırdık cogumuz :)
ben ıst ..bazılarını saglık ocagıda yapıyordu testlerın yoksaa baya tuzlu tutuooo

bız yaptırdık cogumuz :)
ben ıst ..bazılarını saglık ocagıda yapıyordu testlerın yoksaa baya tuzlu tutuooo

idrar-kan olan ilk tahlilleri bende sağlık ocağında yaptım bu ikinci liste :) bunlar sağlık ocağında olmuyormuş. 6 ayrı kan tahlili verdi. hastaneye gittim doktor hepsini yapamıyoruz bir kısmını yapalım gerisi 15 gün sonra ödenir öyle gel tekrar dedi.
CMV diye bir tahlil var onuda anca Tepecik hast.. yaparsın dedi. Mide bulantısıyla nasıl gideceğim oraya diye dertlendim ama bakacaz çaresine :?

hımmm anladım canım hayırlısı olsun ınsallah test yaptırmaktanda ınsan korkuyor valla ben dırettım dr sonuc kızamık cıkarmamısım şimdi onun korkusu sardı 9 haftada ama kımse test yaptırmadı bızım burda daha

aynen öyle insan korkuyor bir yandan da... ben kötü bişey düşünmemeye çalışıyorum. Allah bebişlerimizi korusun, bizim yapabileceklerimiz kısıtlı nede olsa...

Çalışıyormusun yoksa evde mi geçiyriyorsun hamileliğini?

Eşimle birlikte bir işyeri yürütüyoruz, yaza doğru işler duruyor bende evde vakit geçirip dinleniyorum neyseki. hamilelik bir acayip yapıyor insanı :)

benımde tonla test var daha yaptıramadım nerden baslasam bılemedım kı zaten tek hastane var burda ılcedeyız dogunun en ucra kosesınde

ben calısmıyorum cANIM evdeyım allahtan bende esımın yanına gıdıyrodumm ama ara ara lekelenme gelınce evde yatmak zorundayım
bızımde kışın duruyor evlenen pek olmadıgı ıcın yaza hareketlenıyorr işler
benm dr ck fazla test vermedı zaten off vermesınde bebegım saglıklı olsundaa ben zaten asılama ıle kaldım korku kat kat artıyor heran

ayyyy İNŞALLAH bende duyarım pıt pıtlarıı ve sormayı unutmam umarım
bu arada kıslar ayıp olcek ama ozel hayat yapıyormusun

kuzum bize 2 hafta yasak geldi..pıtpıtlara kadar yok..inşallah bakalım sonra olurrrr
doktorum senin rahatın için 2 hafta kocayla görüşme dedi..

benımde tonla test var daha yaptıramadım nerden baslasam bılemedım kı zaten tek hastane var burda ılcedeyız dogunun en ucra kosesınde

saglık ocagı yapıyor tatlım bazılARINI yoksa cok pahalı tutuyor 800 falan tutan bıle var teste gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…