Ayy tatlım bende heyecandan sormadım İnan hiç aklıma gelmediçıkınca aklıma geldi püfff Ayy ben birde ilk başta anlamadım makine sesi sandım sonra anladım kalp atışı olduğunu :) Rabbim herkese nasip etsin
ayyyy İNŞALLAH bende duyarım pıt pıtlarıı ve sormayı unutmam umarım
bu arada kıslar ayıp olcek ama ozel hayat yapıyormusun
bende sormadım kidr kendı soledii
bende hıc anlamıyorum yaaa resımde bebek 15cm yazıyorokadar buyuk deıl acaba kesenın olcusumu o
herseyıı ne kadar merak edıyoruz yaa
canım cm değil mm'dir. daha 1.5 cm yani fasulye kadar :)
hosgeldın canım aramıza evet bencede senın ekım olurr hatta benım bıle ekım olur dıye dusunuyorum :))
nebılyıım yaa anlamadım canımmm cm yazıodu kagıttada oy yerım fasulyemi
sağol canım. :) evet minik fasülye şuanda. geçen hafta kontrole gittik 2 hafta sonraya tahliller yaptırıp gideceğim. elime birr sürü tahlil verdi parça parça yaptırıyorum.
bu arada ben izmirliyim aranızda İzmirli var mı ?
bız yaptırdık cogumuz :)
ben ıst ..bazılarını saglık ocagıda yapıyordu testlerın yoksaa baya tuzlu tutuooo
idrar-kan olan ilk tahlilleri bende sağlık ocağında yaptım bu ikinci liste :) bunlar sağlık ocağında olmuyormuş. 6 ayrı kan tahlili verdi. hastaneye gittim doktor hepsini yapamıyoruz bir kısmını yapalım gerisi 15 gün sonra ödenir öyle gel tekrar dedi.
CMV diye bir tahlil var onuda anca Tepecik hast.. yaparsın dedi. Mide bulantısıyla nasıl gideceğim oraya diye dertlendim ama bakacaz çaresine :?
Baktım ki kasım anneleri yazıyor geldim :) benim ekime kayacaktır muhtemelen ama şuan 2 kasım olarak geçerli.
hımmm anladım canım hayırlısı olsun ınsallah test yaptırmaktanda ınsan korkuyor valla ben dırettım dr sonuc kızamık cıkarmamısım şimdi onun korkusu sardı 9 haftada ama kımse test yaptırmadı bızım burda daha
ayy benımde kayabılır benımde 2 kasım gorunuyor canım son adet tarıhın kactı 26 ocak benım
aynen öyle insan korkuyor bir yandan da... ben kötü bişey düşünmemeye çalışıyorum. Allah bebişlerimizi korusun, bizim yapabileceklerimiz kısıtlı nede olsa...
Çalışıyormusun yoksa evde mi geçiyriyorsun hamileliğini?
Eşimle birlikte bir işyeri yürütüyoruz, yaza doğru işler duruyor bende evde vakit geçirip dinleniyorum neyseki. hamilelik bir acayip yapıyor insanı :)
benımde tonla test var daha yaptıramadım nerden baslasam bılemedım kızaten tek hastane var burda ılcedeyız dogunun en ucra kosesınde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?