2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
bizde risk var diye 3 ay kanka takılcaz, dün tekrar sorduk 9 ay bile yasak olabilir dedi
zaten benim kociş heyecandan hiç canım istemiyo diyo, aklıma geldiği an bebek de geliyo diyo

kızzz benim kociş te öyleeee.
ben unuttum bile diyooooo..sen artık kutsalsın annesin falan dalga geçiyo benleeee

Merhabalar, ben aranıza yeni katılıyorum. Geçen hafta kan testi sonucunda hamile olduğumu öğrendim, ardından eşimle özel bir hastaneye muayeneye gittim. Doktor beni çok korkuttu, şöyle ki, beta hbg değeri düşükmüş, 812 çıktı. Doktor dış gebelik yahut geç döllenme olabileceğini söyledi. Salı günü tekrar gideceğim. Acaba kaç haftalık hamileyim? en son adet tarihimin ilk günü 11 Şubat, doktor 6 hafta 2 günlük demişti ama kesecik çok küçükmüş, şüphelendi. Adetim çok düzenli değildir benim, adet döngüm 32-35 günü buluyordu. Bu konuda benimle tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim,beta hbg değerinin düşük olması kötü mü? ya da geç döllenme varsa acaba bebek kaç haftalık? Doktor çok korkuttu beni, cevaplar için şimdiden çok teşekkürler.

gec dollenme olabılır canımm bu drlar amma korkutuyorlar yaa herkezii sınır oldummm
gec dollenme olduysa kesede halıyle ondan kucukturr tatlımmm

Ben izmirliyim :))))
Ama istanbulda yasiyorum butun aliler izmirde hem onlari hemde izmirimi cok özlüyorum , bir gözümde tutuyor sormayın ozellikle Karşıyaka sahili çocukluğum orada gecti

saglık ocagı yapıyor tatlım bazılARINI yoksa cok pahalı tutuyor 800 falan tutan bıle var teste gore

O 800 galan tutan benim :))))
Vallaha bu yastan sonra cocuk diye tutturan saygıdeğer esim ödesin hic umrum degil , sefam olsun daha neler yapacak ona burnundan kivilcim çıkartacağım kart hamilenin durumu bu oluyor Kizlar

Bak canım bana dr.un biri 6 haftalıkken 10 gün sonra gel kalp atışını ancak o zaman duyarız canlanırmı bilmem çok umutlu olma dedi canlanmazsa kürtaj yapıcaz dedi kese bile zor görünüyodu ultrasonunda nasıl üzüldüm ağlaya ağlaya mahvoldum, aynı gün başka doktora gittik bir profa baktı gayet iyi bebek dedi ultrasonda ben bile gördüm bebeğimi ardından bide kalp atışlarını dinletmez mi ağlıycaktım nerdeyse gözlerim doldu , bak aynı gün diyorum sana dr.dan dr.a nasıl da farkediyor.

Birinden duymuştum bebeğin kalp atışı yok hemen ameliyata alalım demiş, başka dr.a gitmiş o da kalp atışı duyamamış bebekten bebeğe gelişim farkediyor 2 hafta daha bekleyelim canlanmasa bile 2 haftaya kadar sana zararı olmaz zaten demiş beklemişler, 10 gün sonra gitmişler kalbi atıyomuş gayet iyiymiş lütfen kendini üzme daha 6 haftalık bir çok kişinin 7. hatta 8. haftada duyuluyor kalp atışları. daha fazla üzülmeden hemen yarın başka bir dr .a git

ayy abla kopardın benii kılon yok saclar sarı gencecık duruyorsundur senn
ayy bazennnnnnnnnnnn herkezı cok merak edıyorummmmmmmmmmmmmmmm
evet sendın dımı 800 tutan aman bsver sefan olsunnnnnnnnnn
bende hıc acımıyorummmm ınan umrumda deıllllllllllll saglıklı olsunlarda onların canları saolsunnnnnnnnnn yerım onları yer

benımde tonla test var daha yaptıramadım nerden baslasam bılemedım kı zaten tek hastane var burda ılcedeyız dogunun en ucra kosesınde

hangi ildesin canım? illaki testleri yaptırırsın bir yerde canım. o kadar değil

dün bir yazı okudum. ilk hamileliğiniz ise keyfini bolca çıkarın, sonraki hamileliklerde lüksünüz olmayacak diyordu. dünden bu yana keyfini çıkarmaya çalışıyorum :)) bizim doğalgaz üstüne ısıtma sektörü yani. yazın oturuyoruz :) sizin de sezonluk belli ki. olsun tadını çıkar :)

kuzum bize 2 hafta yasak geldi..pıtpıtlara kadar yok..inşallah bakalım sonra olurrrr
doktorum senin rahatın için 2 hafta kocayla görüşme dedi..

doktor bize kısıtlama koymadı. sadece prezervatif kullanın yoksa spremler rahmini sürekli uyarır kasılmaların olur demişti. ama bende nedense bir isteksizlik... böyle bıraksınlar beni bir kenara çıtım çıkmaz

saglık ocagı yapıyor tatlım bazılARINI yoksa cok pahalı tutuyor 800 falan tutan bıle var teste gore

sağlık ocağındaki hemşire beni uyardı. ben özel dr. gidiyorum, dr. anlaşmalı olduğu yer yoksa doğumevinde tarama testleri ücretsiz oraya git dedi. çok pahallıymış tarama testleri.

ayy canım sevındım eee 9 haftalıksın degıl mı bugun. ben 7+4 de kalp atıslarını kalbını gordum 1.35 cmm idi fasulyemm

ben 6+5 te duydum sanırım. doktor çok küçük duyamıyabiliriz demişti ama bi pıt pıt duyduk yine:) ben duyunca kahkahayı bastım tabi :) duymasanda görülüyor kalbi. böyle minnacık bişey oynuyor. son gidişimizde videoya aldım.

hemen tedirgin olma canım. geç döllenme etkiler düşük olduğunda bebek sağlıklı olmuyormuş bu nedenler düşermiş. yani hayırlısı olsun. geç olsun ama sağlıklı olsun.

Bu doktorlara gidip hasta psikolojisi dersi mı verilse acaba

valla benım dr da bır sakın bır sakın anlatamammmmm dr gercekten cok onemlii yaaaaaaaaaaa guven vermelı her konuda ılk lekelenme geldıgınde cok agladım
ben her daım burdayım cık gel sana hersey serbest dıyor her gıtmemde bana soruyor randevuyu 2 hafta vercem ama durabılırmısın kı dıooo
canım drumm sevıyorum onu ama ıste asılamyı onda olmadım cunku cok pahalıydıı baska docent dr da oldum
asılamayı baska yerde yaptırdımıda bılıyor

benım eşim mobılyacıııı canımmm sezonluk deılde ıste genelde yazın dugunler vs cok oluyor ondan daha ıyı ısler
valla bende basta cok taktım testii sonra aman napıyım dedımmmmmm 4 cocuk doguran arkadas var ust uste nerdeyse 3 tanesi zaten ıkızıde var kadında gecırmemıs kızamık vs o yuzden unuttum gıttım yanii...ınsallah guzel guzel saglıkla ılerler hamıslıımızzzzzzzz
bende ozele gıdıyorum ssk da gecmıyor hemidee :2: valla tarama testlerıne daha var sanırım 2 lı 3 lu duu bakalım bızımkınde ne kadarr olucakkk
muayeneye 150 verıyorum valla ınsallah cok pahalı olmazzzzzzzzzz testlerde ıns rabbım yardım etsın bıze

Bu doktorlara gidip hasta psikolojisi dersi mı verilse acaba

ben adam gibi doktor bulamadığımdan eski doktoruma gitmek durumda kaldım. doktorum muayenehane açmış mecburen bütçe ayırıyorum. hangi dakika arasam ulaşıyorum, soru işaretim kalmıyor. ne çektim ben bu doktorlardan....

bende 150 veriyorum. ayda bir olunca çok koymuyor azcık kenara atmıştım bugünler için :) anneyiz biz dimi atarız düşünüp.

bende su çiçeğinden başka hastalık geçirmedim. çocuğumla geçiririm artık

Benim doktorumda cok pozitif ve insancıl , her seye harikaaaa diyor cok guluyorum
Benimkide tup yapiyor ama bende baska yerde yaptirdim arada takiliyorum bunu doğurayım sizdede bir tup yapacagim diye dur durduğun yerde diyor , sunu bir dogruda once sonra bakarsın
Ben mail adresini aldim her kafama takılanı mail olarak soruyorum gece olsa bile hemen cevap yazıyor cok pratik bir yontem

Arkadaşlar ben 2. Ayımdayım mide bulantısı beni resmen ağlatıyor çok ağır geçiyor acaba herkesin bu şekilde ağır mı??

aaa sendemı gecırmedın ıyı bare destek oldun bak bana ınsallah canım benım cocugumuz dogsunda oyle gecırelımm yoksa hamıleyken gecırmek cokkkk rısklıymıss allahım korusun
hergun dua edıyorummmmmmmmm rabbımee
atmazmıyızzz kuzum yaa bende bırıktırıyorum evden cıktıgım yokkii cıksamda kocamın verdıklerını saklıyorumm ona aldırıyorum gene herseyi
evet koymuyorrr ole oluncaaa özel ssk yaptrııcaktı eşim ama hamıle kalmadan once oluyordu ee benımde sorun vardı asılama oldu ne zaman kalcagım bellı deıldı olece kaldı

evet bazı doktorlar mail yöntemini kullanıyor. mantıklı, insan her an konuşamıyor hali olmuyor. başka çocuk varmı? bende tüp bebek araştırmasına girmiştim meğer hamileymişim. :))

Arkadaşlar ben 2. Ayımdayım mide bulantısı beni resmen ağlatıyor çok ağır geçiyor acaba herkesin bu şekilde ağır mı??

kaçıncı hafta canım? 8. hafta da en yoğun zamanmış. benim yoktu, 8 hafta başladı. şükür ben kusmuyorum ama bişey yiyemiyorumda. sürekli bişey ye. yoksa aç kaldıkça daha çok azıyor. yatağının yanına çubuk kreker koy uyanır uyanmaz ye, ben yumurta,süt çok sevmeme rağmen tüketemiyorum. ama tuzlu naneli cacık beni rahatlatıyor. mümkün olduğunca mutfakta durma. hafif tuzlu ayran, cacık rahatlatır bi dene. sabah kahvaltı yapamadığımdan bir muz yiyiyorum , elma yiyorum aç karnına.

kahvaltı öncesi elma kabızlığa iyi gelir. ben hiç kabızlık sorunu yaşamadım şükür ki.. günde 2-3 elma yiyorum. bebeğe solunum yolları için çok faydalıymış.

korkma bende varım destekleşiriz işte benim planım hamilelik planlamadan öncekş sene özel sigorta yapmaktı. ama planlar tutmuyor işte

ne guzelll valla sevıyorum pozıtıf doktorları ben.
ahahahha maşallahhh vallaa yaparsın abla sen bu gıdısleee
yok canım benımkı okadar deıl zaten gece yazamam ben
ayy yaa bu drların da ısı ne zor ablam 13 subat 00:00 da dogum yaptı yanı 14 subat ask cocugu
dr aradık hemen geldı suankı benım drumdu ablamın druda
dusunsenıze kızlar adam iş ustundede olsa uyusada kalkıp gelmek zorundaaaaaaaaaaa
dokttorluk cok kutsalllllllll bencee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…