2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
aminnnnnnnnnnnnn vallahııı oy maşallah ya cok pahlıymısssssssssssss
aa nie kız suslenelım resım cekılıcezzzzzzzzzzzz

korkma bende varım destekleşiriz işte benim planım hamilelik planlamadan öncekş sene özel sigorta yapmaktı. ama planlar tutmuyor işte

saol kuzummm aynen tutmuo ıste napaım canları saolsunnnnn onlarınnn

Son düzenleme:

ne güldüm valla...

hayatım, para bazen aşktan daha tatlı gelir. para almadan koşan doktor kutsaldır bence. alan razı, veren razı değil mi

Çok teşekkürler cevap için evet 8. Haftaya giricem son 3 gündür inanılmaz şiddetli hiç uyuyamıyorum neredeyse ve artık tad alma durumum kalmadı. Canım bir sürü şey istiyor eşim getiriyor ama 2 lokma alıyorum sonra yine ağzım acı oluyor artık ağlıyorum acıdan... Umarım en kısa zamanda geçer bu durum tek tesellim bebişimin sağlıklı olması ve onu çok seviyor olmam yoksa dayanılacak bir şey değil bu arada naneli cacık hiç aklıma gelmemişti yapıcam hemen zaten bende süt içemiyorum ayran sadece...

ne güldüm valla...

hayatım, para bazen aşktan daha tatlı gelir. para almadan koşan doktor kutsaldır bence. alan razı, veren razı değil mi

kız benmkı hıc para goz deıl benden daha az para alıyor bızım sulale gıttıgı ıcın dusunsene gunde 30 hasta baksa mınimum oda 4.500 yapar ohhhhhhhh ne guzel valla dr olmak :) eşim dıyorkı ya bu adamın hıc mıgdesı bulanmıyormu sabah aksamm pis seylerle ugrasıyor ayy gecen gun ne guldum yaa sımdı sen gece dogum olsa dıyor eee adamda iş ustunde olsa nasıl gelcek dıo yıkanmadan gelmesın dıooo olur solerım dedim manyak yaaaa ölddüruyor beni eşimmmm

Arkadaşlar ben 2. Ayımdayım mide bulantısı beni resmen ağlatıyor çok ağır geçiyor acaba herkesin bu şekilde ağır mı??

Tatlım senin gibi cok arkadas var mide problemi olan biride ben , sık ve az ye mumkun oldugunca hafif seyler yemeye çalış , bol su iç ve 12 haftalik olana kadar sabret insallah geçecek o zamana

Her seyde bir hayir var tup zor bir surec Rabbim korumuş seni , benim 22 yasinda bir oglum var :)))
Canımı cacik isterdin gidip yapacagim simdi

Ablan 14 subat süprizi yapmis ne guzel adama vallaha senin yerinde olsam zaman uysa aynisini yapardım :)))
Benim tedavideki doktorlarından biride hamiledii karnı burnunda opu islemi yapti bana sordum sizinki ev yapımımı diye yok benimkide fabrikasyon dedi

canim ben 2 kaynak kitap aldim, ikisinde de mikrodalga kesinlikle zararli degil diyor, zaten benim bulundugum yerde de her vede mikrodalga var Turkiye gibi degil..

aynen 14 subat süprizi oldu ne guzel allahım saglıkla dogurmayı bızede nasıp etsn
:)) hehehe fabrıkasyon hee napalım olmuooo ev yapımı bızım :13:

evet, cacık daha doyurucu olur. yanına sade makarna veya pilav iyi olur. sen bebeğin için dert etme, o senden besleniyor şuan. benimde ağzımın tadı bozuk oluyor.

uyanır uyanmaz hemen bişeyler yemeğe özen gösterirsen daha rahat edersin. ben uyanır uyanmaz hemen mutfağa gidip ekmeğin arasına beyaz peynir, domates azcık tuz koyup yiyorum. son günlerde daha rahatım, çabuk toparlanıyorum. bi dene bakalım. tuzlu şeyler bastırıyor aslında çok ta iyi değil ama bu süreci bi atlatalım sonra dikkat ederiz

slm kızlar,bugün doktordaydık.bebişimin kalp sesini duyduk ama,maalesef kese bebeğe göre küçükmüş ve 2 hafta içinde kalbi durabilirmiş.nasıl hissedeceğimi şaşırdım inanın.

canim,bol bol dinlen,kafani baska seylere vermeye calis, suyunu besinini ihmal etme,karnini oksayarak dualarini et insallah atlatacaksiniz bebegin de sen de ve minik kalp atmaya devam edecek

Bütün erkekler aynı düşünüyor herhalde :)))

bizde geçen doktoru beklerken aynı hesabı eşim yaptı. ayda en az 50bin kazanıyor bu adam diyor

muayeneden çıktıktan sonra doktorla tokalaşmamak için resmen kaçtı bizimki tiksiniyormuş...

doktor bana dokunmadı bile dedim inandıramadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…