aminnnnnnnnnnnnn vallahııı oy maşallah ya cok pahlıymısssssssssssssRabbim eşlerimizin hepsine yardim etsin benim doktor 200 tl birde ilaçlarım var dünya kadar , doktorum Amerika'nda yaptırıyormuş doğumları fiyatı bir sorduk 9000 tl civarıymis sok olduk , neyse konuştuk baska hastane sececeğiz ama yinede bayagi tuzlu olacak
9000 da neyse altin kaplı doğuruyorlar herhalde , doğumdan sonra isteyene fon çekiliyormuş vs vs
O kadar kesip biçmişler artik sac düşünecek halimiz olurda :)))
korkma bende varım destekleşiriz iştebenim planım hamilelik planlamadan öncekş sene özel sigorta yapmaktı. ama planlar tutmuyor işte
Ablam bostanlida oturuyor her sabah balkona çıkıp telefon aciyor bana havayı falan anlatıyor bir doktor musade etse hemen gidecegim :)))
Rabbim eşlerimizin hepsine yardim etsin benim doktor 200 tl birde ilaçlarım var dünya kadar , doktorum Amerika'nda yaptırıyormuş doğumları fiyatı bir sorduk 9000 tl civarıymis sok olduk , neyse konuştuk baska hastane sececeğiz ama yinede bayagi tuzlu olacak
9000 da neyse altin kaplı doğuruyorlar herhalde , doğumdan sonra isteyene fon çekiliyormuş vs vs
O kadar kesip biçmişler artik sac düşünecek halimiz olurda :)))
nee 9000 mi??? bencede her yer altın olmalı. çokmuş yaa... medikal parkta 2000 civarıymış gidenler yazmıştı. 2 gün hastanede refakatçi ile birlikte + sezaryan . e bide doktorunu götüreceksin ayrı bir ücrette ona verecem artık ne isteyecekse görecez... ama bütçemide çok açamam çok borç altındayız
maddi durumu kötü olan insanların seçmeye hakkı bile yok şükür yine halimize..
nee 9000 mi??? bencede her yer altın olmalı. çokmuş yaa... medikal parkta 2000 civarıymış gidenler yazmıştı. 2 gün hastanede refakatçi ile birlikte + sezaryan . e bide doktorunu götüreceksin ayrı bir ücrette ona verecem artık ne isteyecekse görecez... ama bütçemide çok açamam çok borç altındayız
benımde 3500+ 1000 tl hastane alıyor farklı hastanede dogum olucagı ıcın
3500 dr alıyor 1000 hastaneye verılıyor
ozel muayenede pazarlıkta yapılmıo kı ahahahhahaha
ne guzelll valla sevıyorum pozıtıf doktorları ben.
ahahahha maşallahhh vallaa yaparsın abla sen bu gıdısleee
yok canım benımkı okadar deıl zaten gece yazamam ben
ayy yaa bu drların da ısı ne zor ablam 13 subat 00:00 da dogum yaptı yanı 14 subat ask cocugu
dr aradık hemen geldı suankı benım drumdu ablamın druda
dusunsenıze kızlar adam iş ustundedeolsa uyusada kalkıp gelmek zorundaaaaaaaaaaa
dokttorluk cok kutsalllllllll bencee...
kaçıncı hafta canım? 8. hafta da en yoğun zamanmış. benim yoktu, 8 hafta başladı. şükür ben kusmuyorum ama bişey yiyemiyorumda. sürekli bişey ye. yoksa aç kaldıkça daha çok azıyor. yatağının yanına çubuk kreker koy uyanır uyanmaz ye, ben yumurta,süt çok sevmeme rağmen tüketemiyorum. ama tuzlu naneli cacık beni rahatlatıyor. mümkün olduğunca mutfakta durma. hafif tuzlu ayran, cacık rahatlatır bi dene. sabah kahvaltı yapamadığımdan bir muz yiyiyorum , elma yiyorum aç karnına.
kahvaltı öncesi elma kabızlığa iyi gelir. ben hiç kabızlık sorunu yaşamadım şükür ki.. günde 2-3 elma yiyorum. bebeğe solunum yolları için çok faydalıymış.
korkma bende varım destekleşiriz iştebenim planım hamilelik planlamadan öncekş sene özel sigorta yapmaktı. ama planlar tutmuyor işte
benımde 3500+ 1000 tl hastane alıyor farklı hastanede dogum olucagı ıcın
3500 dr alıyor 1000 hastaneye verılıyor
ozel muayenede pazarlıkta yapılmıo kı ahahahhahaha
oo doktor hastaneyi katlamış valla.. ben gerekirse pazarlık yapacağım.elim mecbur. 3500 doktora veremem valla. çok üzgünüm. :? büyük konuşmayayımda..
ne güldüm valla...
hayatım, para bazen aşktan daha tatlı gelir.para almadan koşan doktor kutsaldır bence. alan razı, veren razı değil mi
oo doktor hastaneyi katlamış valla.. ben gerekirse pazarlık yapacağım.elim mecbur. 3500 doktora veremem valla. çok üzgünüm. :? büyük konuşmayayımda..
ee dogumu o yaptırıyor sadece hastaneyı kullanıyorsun dogumhaneyı alcak tabee kızz ama keske 2000 falan olsa toplamında cok ıyı olur
fotografcıda ıstıom ben
Arkadaşlar ben 2. Ayımdayım mide bulantısı beni resmen ağlatıyor çok ağır geçiyor acaba herkesin bu şekilde ağır mı??
evet bazı doktorlar mail yöntemini kullanıyor. mantıklı, insan her an konuşamıyor hali olmuyor. başka çocuk varmı? bende tüp bebek araştırmasına girmiştim meğer hamileymişim. :))
kaçıncı hafta canım? 8. hafta da en yoğun zamanmış. benim yoktu, 8 hafta başladı. şükür ben kusmuyorum ama bişey yiyemiyorumda. sürekli bişey ye. yoksa aç kaldıkça daha çok azıyor. yatağının yanına çubuk kreker koy uyanır uyanmaz ye, ben yumurta,süt çok sevmeme rağmen tüketemiyorum. ama tuzlu naneli cacık beni rahatlatıyor. mümkün olduğunca mutfakta durma. hafif tuzlu ayran, cacık rahatlatır bi dene. sabah kahvaltı yapamadığımdan bir muz yiyiyorum , elma yiyorum aç karnına.
kahvaltı öncesi elma kabızlığa iyi gelir. ben hiç kabızlık sorunu yaşamadım şükür ki.. günde 2-3 elma yiyorum. bebeğe solunum yolları için çok faydalıymış.
ne guzelll valla sevıyorum pozıtıf doktorları ben.
ahahahha maşallahhh vallaa yaparsın abla sen bu gıdısleee
yok canım benımkı okadar deıl zaten gece yazamam ben
ayy yaa bu drların da ısı ne zor ablam 13 subat 00:00 da dogum yaptı yanı 14 subat ask cocugu
dr aradık hemen geldı suankı benım drumdu ablamın druda
dusunsenıze kızlar adam iş ustundedeolsa uyusada kalkıp gelmek zorundaaaaaaaaaaa
dokttorluk cok kutsalllllllll bencee...
Evet cok sukur esimin isleri iyi bende emekliyim hem maaşım hem birikimim var , bu günümüze sukur Allah dert vermesin
:)) olur tatlım.
bişey sorayım size, mikrodalgalar normalde zararlı biliyorum şuan yurtdışındaki evimde mikrodalga var normal fırın yok eşim mikrodalgada yapalım patatesi diyor ama ben zararlı diye hayır diyorum.canımda istiyor,sizce ?
Ablan 14 subat süprizi yapmis ne guzel adama vallaha senin yerinde olsam zaman uysa aynisini yapardım :)))
Benim tedavideki doktorlarından biride hamiledii karnı burnunda opu islemi yapti bana sordum sizinki ev yapımımı diye yok benimkide fabrikasyon dedi
Çok teşekkürler cevap için evet 8. Haftaya giricem son 3 gündür inanılmaz şiddetli hiç uyuyamıyorum neredeyse ve artık tad alma durumum kalmadı. Canım bir sürü şey istiyor eşim getiriyor ama 2 lokma alıyorum sonra yine ağzım acı oluyor artık ağlıyorum acıdan... Umarım en kısa zamanda geçer bu durum tek tesellim bebişimin sağlıklı olması ve onu çok seviyor olmam yoksa dayanılacak bir şey değil bu arada naneli cacık hiç aklıma gelmemişti yapıcam hemen zaten bende süt içemiyorum ayran sadece...
Canim izmirde şanslısında burada güvenilir doktor bulmak zor , buldunmu katlanıyorsun bedeline , pazarlık etmeyi birak sukur diyorsun iste
Ama Allah durumu olmayanlara yardim etsin cok zor bu isler bizim tuzumuz biraz kuru rahat rahat konuşuyoruz is'te
hosbuldummmm, nasilsin? ayrica birsey sorucam burnu kanayan ve sivilce cikan oldu mu?
slm kızlar,bugün doktordaydık.bebişimin kalp sesini duyduk ama,maalesef kese bebeğe göre küçükmüş ve 2 hafta içinde kalbi durabilirmiş.nasıl hissedeceğimi şaşırdım inanın.
kız benmkı hıc para goz deıl benden daha az para alıyor bızım sulale gıttıgı ıcındusunsene gunde 30 hasta baksa mınimum oda 4.500 yapar ohhhhhhhh ne guzel valla dr olmak :) eşim dıyorkı ya bu adamın hıc mıgdesı bulanmıyormu sabah aksamm pis seylerle ugrasıyor ayy gecen gun ne guldum yaa sımdı sen gece dogum olsa dıyor eee adamda iş ustunde olsa nasıl gelcek dıo yıkanmadan gelmesın dıooo olur solerım dedim manyak yaaaa ölddüruyor beni eşimmmm
kız benmkı hıc para goz deıl benden daha az para alıyor bızım sulale gıttıgı ıcındusunsene gunde 30 hasta baksa mınimum oda 4.500 yapar ohhhhhhhh ne guzel valla dr olmak :) eşim dıyorkı ya bu adamın hıc mıgdesı bulanmıyormu sabah aksamm pis seylerle ugrasıyor ayy gecen gun ne guldum yaa sımdı sen gece dogum olsa dıyor eee adamda iş ustunde olsa nasıl gelcek dıo yıkanmadan gelmesın dıooo olur solerım dedim manyak yaaaa ölddüruyor beni eşimmmm
Canim izmirde şanslısında burada güvenilir doktor bulmak zor , buldunmu katlanıyorsun bedeline , pazarlık etmeyi birak sukur diyorsun iste
Ama Allah durumu olmayanlara yardim etsin cok zor bu isler bizim tuzumuz biraz kuru rahat rahat konuşuyoruz is'te
Açıkcası ben devlette en çok doğum yaptıran bir doktor bulmayı düşünüyorum. Özel hastaneler hemen sezeryana alıyor ve tecrübeli olduklarını sanmıyorum...
ee dogumu o yaptırıyor sadece hastaneyı kullanıyorsun dogumhaneyı alcak tabee kızz ama keske 2000 falan olsa toplamında cok ıyı olur
fotografcıda ıstıom ben
valla bana da versen 3500, gecenin hangi saati, hangi uygunsuz durumu olursa olsun koşar gelirim. :)
fotoğrafçı olmasın anam, ben agresif kadınım bir tekme geçiririm kafasına :) sinirimi ondan çıkarırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?