Merhaba arkadaşlar, sizleri üzmek istemiyorum ama acıların da paylaşılınca azalacağına inandığım için yazmak istedim...Sabah doktora gittim bebek var ama kalp atışı yok göremiyorum dedi karından baktı....Pazartesiye kadar 2 gün daha bekleyelim eğer olmazsa kürtaja alacağız seni dedi....6 haftalıkmış...Ne hissedeceğimi ne düşüneceğimi bilmiyorum...Rabbim bilir ona sığınmaktan başka çarem yok...
valla bana da versen 3500, gecenin hangi saati, hangi uygunsuz durumu olursa olsun koşar gelirim. :)
fotoğrafçı olmasın anam, ben agresif kadınım bir tekme geçiririm kafasına :) sinirimi ondan çıkarırım.
:)) benim eşimde doğum fotoğrafçısını döverim hatta doktoruda dövebilirim o yüzden ben yanına gelmeyim diyor ben fotoğrafçı istiyorum güzel bir şey anı olur :))
kesınlıklee canımmmmBütün erkekler aynı düşünüyor herhalde :)))
bizde geçen doktoru beklerken aynı hesabı eşim yaptı. ayda en az 50bin kazanıyor bu adam diyor
muayeneden çıktıktan sonra doktorla tokalaşmamak için resmen kaçtı bizimkitiksiniyormuş...
doktor bana dokunmadı bile dedim inandıramadım.
canim benim Allah'tan umit kesilmez.
ben 31 aralik'ta kurtaj oldum,kalbi durmustu bebisimin bir de 3,5 hafta bilmeden kalbi durmus bebegi tasimisim,zehirlenebilirdim de..arada bir kere regl oldum ve gene hamileyim. biraz gergin geciriyorum tabii hamileligimi ama bak 1 ay sonra geldi yeni bir bebis..nasil hissettigini gayet iyi biliyorum Allah bir daha yasatmasin. rahat edeceksen baska bir doktora daha gorun. ben baska doktora gitmedim cunku atan kalbi durmustu ve buyumesi durmustu bir onceki randevuda gordugum gibiydi,ama belki sende kalp atisi alabilir baska bir doktor vajinalden falan...ondan umudunu kesme dua et bol bol canim.
Her seyde bir hayir var tup zor bir surec Rabbim korumuş seni , benim 22 yasinda bir oglum var :)))
Canımı cacik isterdin gidip yapacagim simdi
Evet cok sukur esimin isleri iyi bende emekliyim hem maaşım hem birikimim var , bu günümüze sukur Allah dert vermesin
ılk nefes programı varya feraye sunuyor her pazar showda orda bır arkadas var sengul pallı dıye ben onu dusuunuyorumm lıstemde eklı zaten bızım burda:)) benim eşimde doğum fotoğrafçısını döverim hatta doktoruda dövebilirim o yüzden ben yanına gelmeyim diyor ben fotoğrafçı istiyorum güzel bir şey anı olur :))
ılk nefes programı varya feraye sunuyor her pazar showda orda bır arkadas var sengul pallı dıye ben onu dusuunuyorumm lıstemde eklı zaten bızım burda
eşinide al doguma bence :) gorsun cekılen acıları
benım eşim dıyor ayy ne var dogumda 10 dklık ıs dıyorda gorsun bakalım
3,5 hafta bilmeden geçirdiğiniz süre zarfında yine hamile gibi bulantı kusma yaşadınız mı ?
Açıkcası ben devlette en çok doğum yaptıran bir doktor bulmayı düşünüyorum. Özel hastaneler hemen sezeryana alıyor ve tecrübeli olduklarını sanmıyorum...
benim gittiğim doktor, devlet hastanesinde çalışmış bir doktor. ama sonuçta özel olunca, yine sezeryana yatkın oluyorlar, işlerine geliyor çünkü. devlet hastanesindeki doktorların çoğu ilgisiz, cevapsız.
Ben devlet hastanesinde gitmiştim seneler önce. evli değildim henüz yoğun ve uzun kanama nedeniyle gitmiştim. doktor bana ''korkma hamile değilsin'' dedi ve gitti. hiçbir açıklama da yapmadı. Yani ben beddua etmem kolay kolay çünkü tutar. neler dedim adam için! neler.
birkaç sene sonra duydum ki adamın biri bıçaklayıp ,öldürmüş. hiç şaşırmadım... hiç..
Ben cacik yapmaya gidiyorum , aklima soktunuz simdi canim acayip istedi :))))
hayir belirtilerim birden kesilmisti ben de buyudu ondan kesildi saniyorum, ilk gebeligim tabii bilmiyordum ki
kesınlıklee canımmmm
ne 50bını kız daha fazlaaaa dogumdan alıyorlar bır dunya tedavıden alıyorlar ohooooo muayene vs vs
yok kız ben de esımde tıksınmıyoruz eldıvenle yapıyorlarda ınsan genede dusununce mıgdesı bulanıyor yazık adama eeee paarasıda ona göre
:)) eşim 2 aydır doğum videoları izliyor iyice işin uzmanı oldu ve bana diyor ki 2 dk ıkınıcaksın hooopp bebişimiz geldi acı falan ilk başta çekiyorsun sonra seviniyorsun :)) hehehe
benim gittiğim doktor, devlet hastanesinde çalışmış bir doktor. ama sonuçta özel olunca, yine sezeryana yatkın oluyorlar, işlerine geliyor çünkü. devlet hastanesindeki doktorların çoğu ilgisiz, cevapsız.
Ben devlet hastanesinde gitmiştim seneler önce. evli değildim henüz yoğun ve uzun kanama nedeniyle gitmiştim. doktor bana ''korkma hamile değilsin'' dedi ve gitti. hiçbir açıklama da yapmadı. Yani ben beddua etmem kolay kolay çünkü tutar. neler dedim adam için! neler.
birkaç sene sonra duydum ki adamın biri bıçaklayıp ,öldürmüş. hiç şaşırmadım... hiç..
a aaaa ciddi misin evet bazı doktorlar işini iyi yapmıyor. Ben aslında normal doğum yapmak istiyorum ama özele kim gittiyse sezeryana almışlar bu canımı sıkıyor... Geçen bir arkadaşım özelde normal doğum yaptı doktor demiş ki uzun zaman oldu normal yaptırmayalı inşallah problem yaşamam ?!! Bu ne demek ya aslında çok yorum dinliyoruz kimine göre devlet kimine göre özel bana göre doktorun tecrübeli olması lazım hakkımızda hayırlısı olsun...
afiyet olsun..
çok değil, bir doz adet sancısı vereceksin susacaklar
a aaaa ciddi misin evet bazı doktorlar işini iyi yapmıyor. Ben aslında normal doğum yapmak istiyorum ama özele kim gittiyse sezeryana almışlar bu canımı sıkıyor... Geçen bir arkadaşım özelde normal doğum yaptı doktor demiş ki uzun zaman oldu normal yaptırmayalı inşallah problem yaşamam ?!! Bu ne demek ya aslında çok yorum dinliyoruz kimine göre devlet kimine göre özel bana göre doktorun tecrübeli olması lazım hakkımızda hayırlısı olsun...
öyle canım, sezeryan tecrübesi olan doktor ve hastane olması da önemli. abimin eşi normal doğum olarak girdi. çok gerilmiş doktor sezeryana almış, iyi ki aldık kordon dolanması vardı dedi. yani bir durumda operanyonel müdehale gücüde olmalı. Normal doğum diye kasmanın da anlamı yok. ben annemin karnından çıkana kadar ölmüşüm, baya müdahale etmişler ben ve anneme.
kısacası hayırlısı olsun, biz temkinli tedbirli olalım da gerisi kolay
Birde şunu diyor seni makinaya bağlıcaklar sancın gelince düğmeye basacaksın ve acın kalmıcak hadi koçum doğur şu bebeği :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?