2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canim benim Allah'tan umit kesilmez.
ben 31 aralik'ta kurtaj oldum,kalbi durmustu bebisimin bir de 3,5 hafta bilmeden kalbi durmus bebegi tasimisim,zehirlenebilirdim de..arada bir kere regl oldum ve gene hamileyim. biraz gergin geciriyorum tabii hamileligimi ama bak 1 ay sonra geldi yeni bir bebis..nasil hissettigini gayet iyi biliyorum Allah bir daha yasatmasin. rahat edeceksen baska bir doktora daha gorun. ben baska doktora gitmedim cunku atan kalbi durmustu ve buyumesi durmustu bir onceki randevuda gordugum gibiydi,ama belki sende kalp atisi alabilir baska bir doktor vajinalden falan...ondan umudunu kesme dua et bol bol canim.

Bütün erkekler aynı düşünüyor herhalde :)))
kesınlıklee canımmmm

ne 50bını kız daha fazlaaaa dogumdan alıyorlar bır dunya tedavıden alıyorlar ohooooo muayene vs vs
yok kız ben de esımde tıksınmıyoruz eldıvenle yapıyorlarda ınsan genede dusununce mıgdesı bulanıyor yazık adama eeee paarasıda ona göre

3,5 hafta bilmeden geçirdiğiniz süre zarfında yine hamile gibi bulantı kusma yaşadınız mı ?

maşallah, 2. çocuk mu? iyi yapmışsın tek kalmamış. cacık iyidir ben sürekli yiyorum. annem yoğurtta mayaladı bol bol. :)

:)) benim eşimde doğum fotoğrafçısını döverim hatta doktoruda dövebilirim o yüzden ben yanına gelmeyim diyor ben fotoğrafçı istiyorum güzel bir şey anı olur :))
ılk nefes programı varya feraye sunuyor her pazar showda orda bır arkadas var sengul pallı dıye ben onu dusuunuyorumm lıstemde eklı zaten bızım burda
eşinide al doguma bence :) gorsun cekılen acıları
benım eşim dıyor ayy ne var dogumda 10 dklık ıs dıyorda gorsun bakalım

:)) eşim 2 aydır doğum videoları izliyor iyice işin uzmanı oldu ve bana diyor ki 2 dk ıkınıcaksın hooopp bebişimiz geldi acı falan ilk başta çekiyorsun sonra seviniyorsun :)) hehehe

hayir belirtilerim birden kesilmisti ben de buyudu ondan kesildi saniyorum, ilk gebeligim tabii bilmiyordum ki

Anladım evet zor bir durum geçmiş olsun benimde ilk gebeliğim İnan bende çok endişeleniyorum zaten her gün kabus görüyorum Allah yardımcımız olsun hepimizin...

tabi canım, parayı götürüyorlar.. nasılsa mecburuz ya... ne yazık üzücü. sağlık sektörünün bu halde çaresiz olması kötü.

:)) eşim 2 aydır doğum videoları izliyor iyice işin uzmanı oldu ve bana diyor ki 2 dk ıkınıcaksın hooopp bebişimiz geldi acı falan ilk başta çekiyorsun sonra seviniyorsun :)) hehehe

çok değil, bir doz adet sancısı vereceksin susacaklar

Birde şunu diyor seni makinaya bağlıcaklar sancın gelince düğmeye basacaksın ve acın kalmıcak hadi koçum doğur şu bebeği :)))

küçükcük bir iğne görünce ayaklarını popolarını vurarak kaçıyorlar ama yedirmesinler makinayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…