2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
benım dr benım ıstememle sezeryan yapmıyor kesınlıkle cok ınatcı yanı normal dıye dıretıyor kı bende normal ıstıyorum.
neredesın canım sen nerede yaısyorsun? bencede dr ısın ehli olmalı bencede

küçükcük bir iğne görünce ayaklarını popolarını vurarak kaçıyorlar ama yedirmesinler makinayı

Evet hakikaten ya :)) ah ah biz kadınlar çok güçlüyüz walla birde bende şu son 3 gündür ağlama çıktı reklama bile ağlıyorum hormonlar tavan yaptı :))

a hadi ya çok iyi. Biz ankaradayız ama şuan görevdeyiz 3 ay sonra Ankara'ya gelebileceğiz... Ankara'da da hiç doktor bilmiyoruz ama ailelerimiz araştırıyor baya...

a hadi ya çok iyi. Biz ankaradayız ama şuan görevdeyiz 3 ay sonra Ankara'ya gelebileceğiz... Ankara'da da hiç doktor bilmiyoruz ama ailelerimiz araştırıyor baya...

Ben ankaradayim doktorum cok pozitif ve ilgili ama doğumu zekai tahirde yapcam tam teşekküllü orasi. Ozele gidiyorum yeni doğan bölümü yok ve sezeryan hep. Normal istiyorum bende

ayyy çok güldümmmmmmmmmmmdoktoru gece arayınca banyonu yap ta gel desin eşin artıkadam da sonra böleeeeeeeee

Ben ankaradayim doktorum cok pozitif ve ilgili ama doğumu zekai tahirde yapcam tam teşekküllü orasi. Ozele gidiyorum yeni doğan bölümü yok ve sezeryan hep. Normal istiyorum bende

Araştırıcam orasını aslında risk olmadığı sürece normal en iyisi ama işte doktora güveniceksin o an ...

:)) eşim 2 aydır doğum videoları izliyor iyice işin uzmanı oldu ve bana diyor ki 2 dk ıkınıcaksın hooopp bebişimiz geldi acı falan ilk başta çekiyorsun sonra seviniyorsun :)) hehehe

ayy maşallah eşineee...
benimki asla bakamazzzz..yaaa öyle 5 dakkada çıksa töbeeeeeeeeee
yani 15 dakkada doğuran arkadaşım var ama herkes okadar şanslı değillll

Kııızzzz filiz leke ne alemde kesildi inşallah

baktım az az gelıyor canım hanı adetın bıterde son gunlerınde kahverengı leke oluryaa ole oluyor ıste sıldıgım zaman gelıyr peceteye
jelden dıye dedıler ama bakalımm yarına ne olucak olmadı p tesı gıderım dr.

ayyy çok güldümmmmmmmmmmmdoktoru gece arayınca banyonu yap ta gel desin eşin artıkadam da sonra böleeeeeeeee

ayy maşallah eşineee...

valla ıns gece dogurmassın dıo esım adamı arayamamda dıo dedım yuru gıt onumu dusuncem oan
kız benım ablamm 10 15 dk dogrduu cıktı esımde gorduu ya onu her dogm ole sanıyor
ablamda cok sanslı 2 bebısınıde cabucak dogurdu
buarada bılmıyorum canım fıyatları bende ama pahalıdır heralde fotocular

Son düzenleme:
ayy maşallah eşineee...

Beni rahatlatmaya çalıştığı için önce kendisi araştırıyor ve önce kendisi sindirecek sonra bana bunu izah edecek bende rahatlıcam tek düşüncesi benim mutlu olmam

Araştırıcam orasını aslında risk olmadığı sürece normal en iyisi ama işte doktora güveniceksin o an ...

Ozeller genellemek istemiyorum ama sezeryan hep. Doğumu zekai tahirde yapmak istememin sebebi doğum üzerine turkiyede tek hastane tam teşekküllü Allah korudun ne olur ne olmaz bilinmez doğum esnasinda olusabilecek kötü bir durumda hemen mudahale edilir ama onun disinda oyle bir durumda orYa sevk yapiliyor yine. O yuzden Allah nasip eder o günlere yetisirsek 32 hafa itibari ile oraya gideceğim

Beni rahatlatmaya çalıştığı için önce kendisi araştırıyor ve önce kendisi sindirecek sonra bana bunu izah edecek bende rahatlıcam tek düşüncesi benim mutlu olmam

maşallah enişteyee
valla geçen kan veriyom bakamadı beniki..doğuma girse bayılırrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…