benım dr benım ıstememle sezeryan yapmıyor kesınlıkle cok ınatcı yanı normal dıye dıretıyor kı bende normal ıstıyorum.a aaaa ciddi misin evet bazı doktorlar işini iyi yapmıyor. Ben aslında normal doğum yapmak istiyorum ama özele kim gittiyse sezeryana almışlar bu canımı sıkıyor... Geçen bir arkadaşım özelde normal doğum yaptı doktor demiş ki uzun zaman oldu normal yaptırmayalı inşallah problem yaşamam ?!! Bu ne demek ya aslında çok yorum dinliyoruz kimine göre devlet kimine göre özel bana göre doktorun tecrübeli olması lazım hakkımızda hayırlısı olsun...
küçükcük bir iğne görünce ayaklarını popolarını vurarak kaçıyorlar amayedirmesinler makinayı
çok değil, bir doz adet sancısı vereceksin susacaklar
benım dr benım ıstememle sezeryan yapmıyor kesınlıkle cok ınatcı yanı normal dıye dıretıyor kı bende normal ıstıyorum.
neredesın canım sen nerede yaısyorsun? bencede dr ısın ehli olmalı bencede
a hadi ya çok iyi. Biz ankaradayız ama şuan görevdeyiz 3 ay sonra Ankara'ya gelebileceğiz... Ankara'da da hiç doktor bilmiyoruz ama ailelerimiz araştırıyor baya...
Ablam bostanlida oturuyor her sabah balkona çıkıp telefon aciyor bana havayı falan anlatıyor bir doktor musade etse hemen gidecegim :)))
Rabbim eşlerimizin hepsine yardim etsin benim doktor 200 tl birde ilaçlarım var dünya kadar , doktorum Amerika'nda yaptırıyormuş doğumları fiyatı bir sorduk 9000 tl civarıymis sok olduk , neyse konuştuk baska hastane sececeğiz ama yinede bayagi tuzlu olacak
9000 da neyse altin kaplı doğuruyorlar herhalde , doğumdan sonra isteyene fon çekiliyormuş vs vs
O kadar kesip biçmişler artik sac düşünecek halimiz olurda :)))
oyyy amerikan da maşallahmışşş..benim asıl doktorum -benim abimin ve kuzenlerimin ebesiiiida amerikan ve international da yapıyor..hem hastane hem doktor ayrı para tabeee..bide amca prof oluncaaaa
annem çok istedi ona gideyim ama açıkçası bukadar lükse verecek param yok..babamın vermesi de mantıklı gelmiyo bana..yoksa ebemle doğurmak güzel bir anı olabilirdi ama anacım hayat pahalıııı
a hadi ya çok iyi. Biz ankaradayız ama şuan görevdeyiz 3 ay sonra Ankara'ya gelebileceğiz... Ankara'da da hiç doktor bilmiyoruz ama ailelerimiz araştırıyor baya...
kız benmkı hıc para goz deıl benden daha az para alıyor bızım sulale gıttıgı ıcındusunsene gunde 30 hasta baksa mınimum oda 4.500 yapar ohhhhhhhh ne guzel valla dr olmak :) eşim dıyorkı ya bu adamın hıc mıgdesı bulanmıyormu sabah aksamm pis seylerle ugrasıyor ayy gecen gun ne guldum yaa sımdı sen gece dogum olsa dıyor eee adamda iş ustunde olsa nasıl gelcek dıo yıkanmadan gelmesın dıooo olur solerım dedim manyak yaaaa ölddüruyor beni eşimmmm
ee dogumu o yaptırıyor sadece hastaneyı kullanıyorsun dogumhaneyı alcak tabee kızz ama keske 2000 falan olsa toplamında cok ıyı olur
fotografcıda ıstıom ben
ben de istiyom fotografçııııı..fiyatlar ne ki aceppppp:26:
Ben ankaradayim doktorum cok pozitif ve ilgili ama doğumu zekai tahirde yapcam tam teşekküllü orasi. Ozele gidiyorum yeni doğan bölümü yok ve sezeryan hep. Normal istiyorum bende
hayırlısı olurr ınsallahh canım dr bulmakta sorun
:)) eşim 2 aydır doğum videoları izliyor iyice işin uzmanı oldu ve bana diyor ki 2 dk ıkınıcaksın hooopp bebişimiz geldi acı falan ilk başta çekiyorsun sonra seviniyorsun :)) hehehe
Kııızzzz filiz leke ne alemde kesildi inşallah
çok değil, bir doz adet sancısı vereceksin susacaklar
ayyy çok güldümmmmmmmmmmmdoktoru gece arayınca banyonu yap ta gel desin eşin artık adam da sonra böleeeeeeeee
ayy maşallah eşineee...
benimki asla bakamazzzz..yaaa öyle 5 dakkada çıksa töbeeeeeeeeee
yani 15 dakkada doğuran arkadaşım var ama herkes okadar şanslı değillll
ayy maşallah eşineee...
benimki asla bakamazzzz..yaaa öyle 5 dakkada çıksa töbeeeeeeeeee
yani 15 dakkada doğuran arkadaşım var ama herkes okadar şanslı değillll
Araştırıcam orasını aslında risk olmadığı sürece normal en iyisi ama işte doktora güveniceksin o an ...
öyle canım, sezeryan tecrübesi olan doktor ve hastane olması da önemli. abimin eşi normal doğum olarak girdi. çok gerilmiş doktor sezeryana almış, iyi ki aldık kordon dolanması vardı dedi. yani bir durumda operanyonel müdehale gücüde olmalı. Normal doğum diye kasmanın da anlamı yok. ben annemin karnından çıkana kadar ölmüşüm, baya müdahale etmişler ben ve anneme.
kısacası hayırlısı olsun, biz temkinli tedbirli olalım da gerisi kolay
genelde genç doktorlar sezeryan biliyodiyorlar..orta yaş daha tecrübeli..
mesela annem beni sezeryan doğurmuş mecburen..çünkü abim doğum kanalında takılmış ölüyomuş neredeyse..sonra ben sezeryan olunca doktor amcam demişki eğer normal doğurmaya kalksan sorun büyüktü..kordon acayip dolanmış boynuma..
iyi araştırmalı doktoru..
yaaa bi ağda yapsak onlaraaaaaaaaaa
Beni rahatlatmaya çalıştığı için önce kendisi araştırıyor ve önce kendisi sindirecek sonra bana bunu izah edecek bende rahatlıcam tek düşüncesi benim mutlu olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?