Hala ses çıkmadımı gurbetgüzelinden bende merak ettim şimdi doktoru dinlen dedi herhalde
Ya ben deldim yasakları haftasonu :) ama dikkatli olmak şartıyla tabiii :)
oooffffff offff keşke keşkeeeeeeeeeeeee :/
Tatlım ilk 3 ay düşük riski olanlar için ya tamamen yasaklanıyor yada çok dikkatli ve korunarak izin veriliyor. :)
inşallah sorun olmaz biz dikkat ettik diyemem. doktora da gitmediğimiz için yasaklayan olmadı:)
bikez zhb a gittim tekrar da gitmem buyuk ihtimalle orda da zaten ilgilendikleri yoktu sorma sansım olsaydı da yasak derlerdi sanırm..hayırlısı inşallah bişey olmaz...
Geçen hafta yazmıştı doktor kalkma dediş dinleniyorum yazmıştı. Rabbim herkesin yardımcısı olsun :)
Günaydın minnoşşş anneleri herkese mutlu bir hafta diliyorum
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::122::122::122::122::122::122::118::118::118::118:
kızlar size bu yasağı km koydu neden koydu? ben henüz böyle bir yasak uygulamıyorum.. sorun olur mu?
ben hatırlamıomm canım ya ole dedıgını kalp atıslarını duymaya gıdıcektı yazarm dedı ama yazmadı hıcmsjda attmm ama :44:
inş. bi sorun yoktur :26:
ben kednı kednıme koydummm haaaa bı kere yapmıstım ondada hamıs olduguu bılmıyordum sonra ogerınınce adam yasak dıdım.keyfıme bakıyorum evde memısler zatı cok agrıyor.ya doktora baslayana kadar yapmıyalım dedım doktora sorunca ona gore yaparız dıye
karın ağrısı normalmiş doktorum öyle dedi benimki azaldı ilk zamanlar çoktu şimdi ara ara hissettiriyo,kalbin de atsın annesi bebişinin kana ihtiyacı var bol bol pompalasın :) artık onlara çalışıyoruz zaten :)
inşallah canım 28'inde gıdıcektı saaat 4 de dr
bana da iki doğum yapmış kardeşim tembihledi ama onu dinlemedik:) doktora gidince soracagım ama acıkcası doktoru beklemedik biz. inşallah sorun olmaz ya
ben hatırlamıomm canım ya ole dedıgını kalp atıslarını duymaya gıdıcektı yazarm dedı ama yazmadı hıcmsjda attmm ama :44:
artık kimseden kötü haber almayalım inş..yeterince üzüldük arkadaşlara
geçer inşallah canım. benim çok uykum yok ama yatsam uyurum:)) halsizlik etkiliyor beni biraz..
benımde hıc yok sukur ama cok yedıgım zaman bulanıyorr sadece kabızlık problemım var suangunaydın kızlarrr bız daha yenı uyanabıldık ama canımız bışey yemek ıstemıyo sızınde öylemı bulantım yok cok şükür ama iştahsızlık var
valla benim aklımda öyle kalmış :) msj attıysan cevap verir inşallah sorun yoktur...
Geçen hafta yazmıştı doktor kalkma dediş dinleniyorum yazmıştı. Rabbim herkesin yardımcısı olsun :)
Günaydın canım..
Nasıl oldun sen nasıl gidiyor sorunsuz geçiyordur umarım ..
benımde hıc yok sukur ama cok yedıgım zaman bulanıyorr sadece kabızlık problemım var suan
benım bulanmıyo canım sadece evdeykn bışey yıyemıyorum dışardan faln söyleyınce yıyebbılıyorum kabızlık bı kaç gundur bendede var bıde karnım çok şişiyo cok rahatsız oluyorum sankı ortadan çatlıcakmış gıbı oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?