2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Geçen hafta yazmıştı doktor kalkma dediş dinleniyorum yazmıştı. Rabbim herkesin yardımcısı olsun :)

ben hatırlamıomm canım ya ole dedıgını kalp atıslarını duymaya gıdıcektı yazarm dedı ama yazmadı hıc msjda attmm ama :44:

Günaydın minnoşşş anneleri herkese mutlu bir hafta diliyorum
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::122::122::122::122::122::122::118::118::118::118:

Günaydın canım..

Nasıl oldun sen nasıl gidiyor sorunsuz geçiyordur umarım ..

kızlar size bu yasağı km koydu neden koydu? ben henüz böyle bir yasak uygulamıyorum.. sorun olur mu?

ben kednı kednıme koydummm haaaa bı kere yapmıstım ondada hamıs olduguu bılmıyordum sonra ogerınınce adam yasak dıdım.keyfıme bakıyorum evde memısler zatı cok agrıyor.ya doktora baslayana kadar yapmıyalım dedım doktora sorunca ona gore yaparız dıye

bana da iki doğum yapmış kardeşim tembihledi ama onu dinlemedik:) doktora gidince soracagım ama acıkcası doktoru beklemedik biz. inşallah sorun olmaz ya

saol canım ya ıcımı rahatlttım ohhh bende randevu almak için debelenıyorum

gunaydın kızlarrr bız daha yenı uyanabıldık ama canımız bışey yemek ıstemıyo sızınde öylemı bulantım yok cok şükür ama iştahsızlık var

bana da iki doğum yapmış kardeşim tembihledi ama onu dinlemedik:) doktora gidince soracagım ama acıkcası doktoru beklemedik biz. inşallah sorun olmaz ya

olmaz İNŞALLAH canım doktor zaten rısklı olanlara yaalyor bende hıc gıtmeyınce doktora yapmaktan cekındım acıkcası

artık kimseden kötü haber almayalım inş..yeterince üzüldük arkadaşlara

evet yaaaaaaaaaa vallahı cok korkuyorummmm okudukca etkılenıyor ınsannnn hemen dr gıtmek ıstıyorum bazen
rabbım hepımızın bebıslerıne saglık sıhhat versın

geçer inşallah canım. benim çok uykum yok ama yatsam uyurum:)) halsizlik etkiliyor beni biraz..

ben akşamları gozlerımı tautmıyorum bı kapanıyorlar bıttııı acılmıyor daha bı de sıgarayı bırakıyorum oda benı sıkıstruor sınırsel olarak gercı Rabbım yardımcı oluyor cok sukur bırakmam sanıyordum ama oluyormus

gunaydın kızlarrr bız daha yenı uyanabıldık ama canımız bışey yemek ıstemıyo sızınde öylemı bulantım yok cok şükür ama iştahsızlık var
benımde hıc yok sukur ama cok yedıgım zaman bulanıyorr sadece kabızlık problemım var suan
valla benim aklımda öyle kalmış :) msj attıysan cevap verir inşallah sorun yoktur...

attımda bayadır gırmıyor ya atmadı cvp falanda :44: sorun olmasında bız beklerız gelmesını olsn

Geçen hafta yazmıştı doktor kalkma dediş dinleniyorum yazmıştı. Rabbim herkesin yardımcısı olsun :)

ben hatırlamıomm canım ya ole dedıgını kalp atıslarını duymaya gıdıcektı yazarm dedı ama yazmadı hıc msjda attmm ama :44:

Ben de doktora gidicem en son yazdı diye hatırlıyorum kötü haber olsaydı tez duyulurdu doktor dinlen dediği için giremiyordur puff ablada da öyle olmuştu içimizi ferah tutalım

Günaydın canım..

Nasıl oldun sen nasıl gidiyor sorunsuz geçiyordur umarım ..

Canımmm çok şükür her şey yolunda, inşAllahhh kanama alanımız durmuştur tek umudum o. Ben de kanama akıntı vs yok ama içerdeki durum nedir bilmiyorum:44:

kızlar bugun moralımm bozukkkk annemler ümreye gıdıcekkk ama ben hıc ayrılmadım annemden babamdan 15 gun nasıl dayanıcammm
guzel bırsey ıcın ayrılıyoruzz dıyorum kendımı ole tesellı edıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…