2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

ben yıyorum valla cok yedıgımde bulanıyor bıraz
ya sorma benımde karnım şiş baya cıktı göbegım ablamlar dalga gecıyor 2 ayda nasıl cıktı okadar dıye hıcbırseyım olmuyor bana
ama zaten gobek az vardı tedavılerden

Günaydın minnoşşş anneleri herkese mutlu bir hafta diliyorum
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::122::122::122::122::122::122::118::118::118::118:

canım bunları tek tek deneyerek mi buldun yoksa sitenin herhengi bir yerinde hazır mı.ben aklımda tutamıyorum vallahi.

Canımmm çok şükür her şey yolunda, inşAllahhh kanama alanımız durmuştur tek umudum o. Ben de kanama akıntı vs yok ama içerdeki durum nedir bilmiyorum:44:

olsa dışarıda da olurdu durmuştur inşallah canım.Rabbim sğalıcakla kucaklamayı nsip etsin bebişlerimizi...

bende göbek faln yoktu canım çok tedavı oldum ama hepsındede dıyet yapıp kılo almadım zayıf oldugumdaan eskıdende yemek yıyınce cok hafıf cıkıyodu şimdi 3,4 aylık hamıle gıbı duruyo bşey yemege korkuyorum valla karnım gerılıyo dıye

dıyet yapsamda veremedım kı ben pkoluyum ya cok zor verıyrodumm aman napalım saglıklı olsunlarda

Canim uzulme kisa zaman gecer cabuk , sag saglim gelsinler hayirli bir is icin oradalar
Benim tum ailem akrabam izmirde burada kimsem yok , bazen o kadar daraliyorumki hele evde yanliz yattikca kapıyı çalan yok oturup ağlıyorum avaz avaz

Canım öyle söyleme Allahın izniyle güzel haberlerini alcaz inşAllah. Kime gitceksin

canım yarın finike de gideceğim,onu da çok tavsiye ediyor gidenler çok memnun.zaten perşembe günü tahlil sonuçları çıkacak.rubelle falan ertuğrul bey istemişti.(hatta kan alırken hemşire damarımı çatlatmış,hala ağrıyor kolumun yarısı mosmor).işte yarınki drun söylediğine göre belli olacak dru değiştirip değiştirmeyeceğim.

bir de bulamadım ben o ikonları ne yazıyor tam olarak acaba.

ya eşim gene eve erken gelse canım sıkılmazda eşimde eve cok gec gelıyor gene annemler oldumu zaman gecıyordu
eşim 9 bucukta gelıcek artık eve yaz saatine gectık ya patlıyorum evde ee lekelenme olucak dıye dısarıda cıkmıyorum
sagsalım gıdıp gelsınlerde napalım 15 gun saBRETCES
gercekten gurbette olanlara rabbım yardım etsınnn

şimdi zaten istesekte yapamayız zaten canım ya boşver dogumdan sonra artık
bıde ben aksam yemegını cok gec yiyorum mecbur esım 9 9 bucukta gelıyor
artık beklemıcem kusura bakmasın gelsın hazırlasın yesın

Son düzenleme:

Ayy Canim Allah Kabul Etsin Ne Sanslilar Rabbim Bizlerede Nasip etsin tatlim Sende Yuregini Ferah Tut Ne guzel bi Yere Gidiyorlar 15 Gun cok Cabuk Gecer :) hem Sana Fatima Anamizin Elindende Getirirler Dogumun Kolay olur

çokkkk teşekkür ederimmmmm.....

Ayy Canim Allah Kabul Etsin Ne Sanslilar Rabbim Bizlerede Nasip etsin tatlim Sende Yuregini Ferah Tut Ne guzel bi Yere Gidiyorlar 15 Gun cok Cabuk Gecer :) hem Sana Fatima Anamizin Elindende Getirirler Dogumun Kolay olur

aminnn canım evet getrıcekler :)) annem daha once gıttı aslındada annanem yaslı cok ıstedı onun ıcın tekrar gıdıyorlar 15 gun cabucak gecer ınsallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…