benım bulanmıyo canım sadece evdeykn bışey yıyemıyorum dışardan faln söyleyınce yıyebbılıyorum kabızlık bı kaç gundur bendede var bıde karnım çok şişiyo cok rahatsız oluyorum sankı ortadan çatlıcakmış gıbı oluyo
Günaydın minnoşşş anneleri herkese mutlu bir hafta diliyorum
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::122::122::122::122::122::122::118::118::118::118:
günaydın kızlar,şimdilik aranızdayım.yarın başka dr a gideceğim,bakalım ne diyecek.hayırlısı yine de
Canımmm çok şükür her şey yolunda, inşAllahhh kanama alanımız durmuştur tek umudum o. Ben de kanama akıntı vs yok ama içerdeki durum nedir bilmiyorum:44:
ben yıyorum valla cok yedıgımde bulanıyor bıraz
ya sorma benımde karnım şiş baya cıktı göbegım ablamlar dalga gecıyor 2 ayda nasıl cıktı okadar dıye hıcbırseyım olmuyor bana
ama zaten gobek az vardı tedavılerden
canım bunları tek tek deneyerek mi buldun yoksa sitenin herhengi bir yerinde hazır mı.ben aklımda tutamıyorum vallahi.
günaydın kızlar,şimdilik aranızdayım.yarın başka dr a gideceğim,bakalım ne diyecek.hayırlısı yine de
olsa dışarıda da olurdu durmuştur inşallah canım.Rabbim sğalıcakla kucaklamayı nsip etsin bebişlerimizi...
bende göbek faln yoktu canım çok tedavı oldum ama hepsındede dıyet yapıp kılo almadım zayıf oldugumdaan eskıdende yemek yıyınce cok hafıf cıkıyodu şimdi 3,4 aylık hamıle gıbı duruyo bşey yemege korkuyorum valla karnım gerılıyo dıye
kızlar bugun moralımm bozukkkk annemler ümreye gıdıcekkk ama ben hıc ayrılmadım annemden babamdan15 gun nasıl dayanıcammm
guzel bırsey ıcın ayrılıyoruzz dıyorum kendımı ole tesellı edıyorum
Canım öyle söyleme Allahın izniyle güzel haberlerini alcaz inşAllah. Kime gitceksin
dıyet yapsamda veremedım kı ben pkoluyum ya cok zor verıyrodumm aman napalım saglıklı olsunlarda
Canim uzulme kisa zaman gecer cabuk , sag saglim gelsinler hayirli bir is icin oradalar
Benim tum ailem akrabam izmirde burada kimsem yok , bazen o kadar daraliyorumki hele evde yanliz yattikca kapıyı çalan yok oturup ağlıyorum avaz avaz
bıde ben aksam yemegını cok gec yiyorum mecbur esım 9 9 bucukta gelıyorşimdi zaten istesekte yapamayız zaten canım ya boşver dogumdan sonra artık
kızlar bugun moralımm bozukkkk annemler ümreye gıdıcekkk ama ben hıc ayrılmadım annemden babamdan15 gun nasıl dayanıcammm
guzel bırsey ıcın ayrılıyoruzz dıyorum kendımı ole tesellı edıyorum
Gunaydın kızlar bugun doktora kontrole gıdıcem doktorum cagırmıstı...
Kabizlik sorununa alternatif çözümler ( kabizligin şiddetine gore uygulayın )
1-) Sabahları ac karnina 1su bardağı ilik su icin ve bunu surekli yapin
2-) sabahları ac karnina 1 tatli kasigi zeytin yagi yutup ustune 1 su bardağı ilik su icin ( siddetli kabizlikta her gun )
3-) aksamlari yatmadan 2 adet incir yiyip ustune ilik sut icin
4-) sabahları ac karnina bir tabak sutlu yulaf ezmesi yiyin ( surekli yerseniz digerlerine gerek kalmıyor )
5-) tuvalete oturduğunuzda direk ikinmayin makat egzersizi yapin, derin nefes alarak makatinizi açıp kapayın açıp kapayın bunu surekli yaptığınızda barsak tembelliğinden kurtuluyorsunuz.
6-) cok kabizlik durumunda tuvalete oturmadan bir pamuga zeytin yagi damlatin , makatinizi bununa ovun kolay yapabiliyorsunuz
Ayy Canim Allah Kabul Etsin Ne Sanslilar Rabbim Bizlerede Nasip etsin tatlim Sende Yuregini Ferah Tut Ne guzel bi Yere Gidiyorlar 15 Gun cok Cabuk Gecer :) hem Sana Fatima Anamizin Elindende Getirirler Dogumun Kolay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?