Gunaydın kızlar bugun doktora kontrole gıdıcem doktorum cagırmıstı...
aminnn canım evet getrıcekler :)) annem daha once gıttı aslındada annanem yaslı cok ıstedı onun ıcın tekrar gıdıyorlar 15 gun cabucak gecer ınsallahh
Gunaydın kızlar bugun doktora kontrole gıdıcem doktorum cagırmıstı...
aayy evet guzel haberlerr getır bızeeeee guzel baslayalım haftayaGunaydın kızlar bugun doktora kontrole gıdıcem doktorum cagırmıstı...
:) cok Sanslisin Ohhh
Bu sabah kalktım sanki her yerim agriyor üstümde bir yorgunluk , kolum kalmıyor , midem deli gibi bulaniyor ağzıma acı acı su geliyor , surekli uykum var ortada hic bir sey yok ama her seye ağlayasın var ve karnım cok accccccc
benımde halsızlık cok var hep uyuyorum temızlık ve yemek benı beklıyor bugun ama yapcak halım yok hıc
Ayni buraya bile zor yazıyorum sanki ustume bir sey coktu , haftada bir kadin geliyor bana o tum işleri ve ütüleri yapiyor cok sukur yarin gelecek ama kalkıp makinaya çamaşır atmam lazim yarin ütülesin ama hic yapasim yok zaten yemek iyice dert soğan görsem 1 saat oguruyorum
Ayni buraya bile zor yazıyorum sanki ustume bir sey coktu , haftada bir kadin geliyor bana o tum işleri ve ütüleri yapiyor cok sukur yarin gelecek ama kalkıp makinaya çamaşır atmam lazim yarin ütülesin ama hic yapasim yok zaten yemek iyice dert soğan görsem 1 saat oguruyorum
slm kizlarrrr saat 4 de randevum var insAllah gecer
evet canım en son mesajı o belkı dınlen demıstır ondan gelmıyordur kımbılır ıns sorun yokturrr ama ınsan merak edıyor işteegurbetgüzelinin son msı bubende hatırlayamadım öyle doktorun dinlensin falan dediğini inşallah bebişide o da iyidir.
Bu sabah kalktım sanki her yerim agriyor üstümde bir yorgunluk , kolum kalmıyor , midem deli gibi bulaniyor ağzıma acı acı su geliyor , surekli uykum var ortada hic bir sey yok ama her seye ağlayasın var ve karnım cok accccccc
slm kızlar gurbet ablanın bebeği artık onunla değil sanırım çok üzgün açıklığa kavuşunca gelip açıklama yapacağını söyledi, hepinize çok çok selamı var
slm kızlar gurbet ablanın bebeği artık onunla değil sanırım çok üzgün açıklığa kavuşunca gelip açıklama yapacağını söyledi, hepinize çok çok selamı var
Canim uzulme kisa zaman gecer cabuk , sag saglim gelsinler hayirli bir is icin oradalar
Benim tum ailem akrabam izmirde burada kimsem yok , bazen o kadar daraliyorumki hele evde yanliz yattikca kapıyı çalan yok oturup ağlıyorum avaz avaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?