2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Bu sabah kalktım sanki her yerim agriyor üstümde bir yorgunluk , kolum kalmıyor , midem deli gibi bulaniyor ağzıma acı acı su geliyor , surekli uykum var ortada hic bir sey yok ama her seye ağlayasın var ve karnım cok accccccc

benımde halsızlık cok var hep uyuyorum temızlık ve yemek benı beklıyor bugun ama yapcak halım yok hıc

benımde halsızlık cok var hep uyuyorum temızlık ve yemek benı beklıyor bugun ama yapcak halım yok hıc

Ayni buraya bile zor yazıyorum sanki ustume bir sey coktu , haftada bir kadin geliyor bana o tum işleri ve ütüleri yapiyor cok sukur yarin gelecek ama kalkıp makinaya çamaşır atmam lazim yarin ütülesin ama hic yapasim yok zaten yemek iyice dert soğan görsem 1 saat oguruyorum

bulantın kaçıncı haftada başladı?

ben kadın yapsa ısımı arkasından tekrar yapıyorum yaa eşim yapsa daha cok sınır oluyorum en ıyısı kendım yapmak
ama ılerkı zamanlarda alıcam napım gzumu kaparım artık

gurbetgüzelinin son msı bu bende hatırlayamadım öyle doktorun dinlensin falan dediğini inşallah bebişide o da iyidir.
evet canım en son mesajı o belkı dınlen demıstır ondan gelmıyordur kımbılır ıns sorun yokturrr ama ınsan merak edıyor iştee

Beni anlatmışsın sadece ben yemek yiyebiliyorum dün gece sinirlendim durumuma ağladım eşimde şaşırdı ne yapacağını

slm kızlar gurbet ablanın bebeği artık onunla değil sanırım çok üzgün açıklığa kavuşunca gelip açıklama yapacağını söyledi, hepinize çok çok selamı var

slm kızlar gurbet ablanın bebeği artık onunla değil sanırım çok üzgün açıklığa kavuşunca gelip açıklama yapacağını söyledi, hepinize çok çok selamı var

ooooooooffffff ne olur artık kötü haber almayalımmçok çok üzüldümmmmm

kızlar bişey sormak istiyorum sizin karnınız kaşınmaya başladımı benım 2 gundur daha çok kaşınmaya başladı.

içime dokundu bu mesaj ben de ilk hamileliğimde yurtdışında bir basıma geçirdim. o kadar cok ağlamıştım kii.. canım neler çekerdi de bir kişi kapımı çalmaz bisi getirmezdii.. offf ne günlerdii. simdi ne kadar sukretsem az. kendi ülkemdeyim.. annemler arasam gelirlerr.. SUKURLER OLSUNN..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…