slm kızlar gurbet ablanın bebeği artık onunla değil sanırım çok üzgün açıklığa kavuşunca gelip açıklama yapacağını söyledi, hepinize çok çok selamı var
canımmmmmmmm cıddımısınnnnnnnnnnnn
off yaa duymak ıstemıyordum bunu ben ama hep guzel guzel seyler dusundummm rabbmmmmmm yardımcısı olsun yaaaaaaaaaa
sen nerden ogrendın canım yaa
slm kızlar gurbet ablanın bebeği artık onunla değil sanırım çok üzgün açıklığa kavuşunca gelip açıklama yapacağını söyledi, hepinize çok çok selamı var
Çok kötü oldum ya OfffffffRabbim sabır versin ya
bende cok uzuldum bıtanemm yaaa :2: ne guzel topımızı acmıstı guzel guzel ılerlıyordukk arada bole olumsuzluklar olunca cok uzuluyorum
ama yapıcak hıcbırsey yok bunu bızlerde yasayabılırız herzaman dualarım rabbım saglıklı deılse daha fazla alısmadan sevınmeden al dıyorum
saglıksız olsa ona bakmak daha acı verıcıdır eminimmmm rabbım herkezın bebegıne ıcınde bızım bebegımızede saglık sıhhat versın ınsallah yerını dolduran bır saglıklı bebıs nasıp eder gurbet ablamıza
canımmmmmmmm cıddımısınnnnnnnnnnnn
off yaa duymak ıstemıyordum bunu ben ama hep guzel guzel seyler dusundummm rabbmmmmmm yardımcısı olsun yaaaaaaaaaa
sen nerden ogrendın canım yaa
ayy kıyamam canım benm .evet moral verıyorduu ne guzelinşallah canım inan çok üzüldüm iş yerindeyim ağlamak istemiyorum ama tutamıyorum kendimi... Herkese moral veriyordu canım yaa
anladım canımmm beklıyoruz cok selam soylee acısı tarıfsızdır emınımcanım evt çok üzüldük rabbim yardımcısı olsun inşallah arkadaşım benim canım görüştük faceden kendisiyle sebebi belli değil açıklama yapıcak açıklığa kavuştuğunda
Gurbetgüzelinin inşallah haberler doğru değildir, düşük tehlikesidir belkide sadece inşallah öyledir.Kızlar dua edelim kuran okuyalım.
Benim de canım sıkkın beyazdan yine kahverengiye döndü, 9 ay hep böle mi olacakdün hapım bitmişti progestanı bırakınca mı oldu hemen 1 günde anlamadım ki, bugün gittik hemen aldık,inş geri beyaza döner ya
kuzum progestanı bırakınca kanama oluyor üzme kendini kahverengi olması kötü değil içerdeki eski kan o atıyo işte. benim arkadaşım 9 ay böyle kahverengi geldi
Gurbetgüzelinin inşallah haberler doğru değildir, düşük tehlikesidir belkide sadece inşallah öyledir.Kızlar dua edelim kuran okuyalım.
Benim de canım sıkkın beyazdan yine kahverengiye döndü, 9 ay hep böle mi olacakdün hapım bitmişti progestanı bırakınca mı oldu hemen 1 günde anlamadım ki, bugün gittik hemen aldık,inş geri beyaza döner ya
moral bozmak yok. İlacını aksatma dr bırak diyene kadar. Aman nolur
Atamadı gitti içerdeki kanı şükürler olsun elhamdülillah ama elimde değil özeniyorum öyle sağlıklı bi şekilde hamilelik gecirenlere, sürekli evdeyim kayınvalidem geldi o yapıyo herseyi sağolsun , pozitif bi insan değilim inş sürmez o kadar 9 ay yailk 3 ay bi gecse de riski atsak diye bekliyoruz hepimiz dimi inş sağlıkla gelir o günler
kızlar koyu sarı renkte turuncu gibi bir akıntım oldu böyle bişe yaşayan var mı? çok korkuyorum ,daha önce olmadı böyle bişe sadece yerleşme kanaması yaşamıştım
kızlar normal akıntılarınız devam edıyomu benım gecmedı daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?