Canım hepimizin başına geldi korkma hatta kahverengi lekelerimiz geliyor, progestan kullanıyor musun? kahverengiden ziyade renk kırmızı olunca korkman gerekiyor, dr muayene tarihini biraz daha erkene alabilirsin,
benim normal değil ama sugibi olan devam ediyo.
resmen su kaçağı var biyerlerde :)
gidince unutmayayım sorayım Dr.a ..bebeğin suyu varmıdır şimdi..o değildir dimi gelen:26:
kahverengi kanamam olmuştu bir gün kadar yerleşme kanamasıymış doktorun dediğine göre ondan sonra hiç olmadı progesteron da kullanmadım hiç bugun öğlen değişik bir renk işte moralim bozuldu ama şuan bişe yok,ilk hamileliğim ve tedirginim herşeyden
kahverengi kanamam olmuştu bir gün kadar yerleşme kanamasıymış doktorun dediğine göre ondan sonra hiç olmadı progesteron da kullanmadım hiç bugun öğlen değişik bir renk işte moralim bozuldu ama şuan bişe yok,ilk hamileliğim ve tedirginim herşeyden
yok kızzzzzzzzzzzz
Gurbetgüzelinin inşallah haberler doğru değildir, düşük tehlikesidir belkide sadece inşallah öyledir.Kızlar dua edelim kuran okuyalım.
Benim de canım sıkkın beyazdan yine kahverengiye döndü, 9 ay hep böle mi olacakdün hapım bitmişti progestanı bırakınca mı oldu hemen 1 günde anlamadım ki, bugün gittik hemen aldık,inş geri beyaza döner ya
benim normal değil ama sugibi olan devam ediyo.
resmen su kaçağı var biyerlerde :)
gidince unutmayayım sorayım Dr.a ..bebeğin suyu varmıdır şimdi..o değildir dimi gelen:26:
Normal akıntın var da daha ne istiyosun kızolacak tabi doğal bi sistem içerden dışarı bi akıntı olcak ki rahim hep temiz kalcak , çok mu oluyor akıntın?
canım hamişlikten önceki akıntıdan bahsediyosan evet devam ediyor. afedersin sümüksü açık sarı.normal mi acaba doktora sorayım
kızlar üstten ultrason için sıkışıkken gittim net gozuktu vs. diyorlar bu kalp atısı görmek için gecerlimi? sıkısık olsam dahamı net gozukcek?
ya benim arkadaşın hamileliği boyunca böyle akıntısı olmuş..şeffaf su gibi..
9.ayında suyu bitmiş Allah korusun çok kötü şeyler oldu yazmak bile istemem
o hep aklımda yer etti..
Merhaba annisler nasilsiniz bebisler nasil?
Filiz nasil oldun?
Kurtlukiraz, butterfly ve gurbet guzelinden haberler nasil gecmisi okuyamadim.
Bugun sabah eksik kan tahlillerimiz vardi persembe gunu kan vermistim bugün sonuclari aldik
Doktor teyzemiz herşey iyi dedi 1 mayisa kadar acil birsey olmazsa gelmene gerek yok dedi
anaaaaaaaaaammmbiz bilinçli olup doktora soralım devamlıııııııııı
benim de ilk hamileliğim insan bilmediği bir yolda ilerliyor gibi korkuyor. Ama tedirgin olmak bizi strese sokuyor ve bizi de bebeklerimizi de etkiliyor :/ ben içime böyle bir korku yerleşince hep bebeğimin kollarımda olduğu kokladığım anı düşünüyorum yüzümde bi gülümseme oluyor. Burnumda bebeğimin cennet kokusu...
ya benim arkadaşın hamileliği boyunca böyle akıntısı olmuş..şeffaf su gibi..
9.ayında suyu bitmiş Allah korusun çok kötü şeyler oldu yazmak bile istemem
o hep aklımda yer etti..
canım benımde kahverengı gelıyor gene dua edelım kırmızı gelmıyor bu gunlerımıze sukur kuzum yaa
progestan ıcerdekı kanamayı durduruyor o yuzden kullanmadıgın zaman gelmesı normal
benımde akıntım var kızlar altım ıslanıyor gıdıyorum bakıyorum kanmı geldı dıye ıycene pskolojım bozuldu
ınsallah tehlıkelı anlarımızı atlatırız bıran once
cok sıkıldımmm bu durumdann heran bırsey olucak dıye korkuyorum bırde bole olumsuz uzucu seyler okudugum zamannn heptennn bıtıyorummmmm
korkum dahada artıyorr rabbım kımseyı evladıyla sınamasın ınsallahhhhhhh
canıımmmmcım cok sukurr lekenme gecmıs bugun hıc gelmedii demekkii adet gunum dıye oldu o gun
senınde guzel cıkmıstır umarım tahlıllerınnn canımmm
gecmısı oku ıstersen hepımız uzgunuz
Canım biz böyle çok hikaye duyduk herşeyde uzmanız ya çok bilen çok korkar, psikolojimiz bozuluyo.Çok bilmek iyi değil aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?