kızlar bulantıları devam eden varmı benim gibi, bişiler yiyince midem taş gibi oluyor, yemeyince bulantı açmıyım değilmiyim hiç bişi anlamıyorum kan şekerim düşüyo bazen. şuanda da çok kötüyüm inanılmaz bir ağırlık uyku hali ve mide ağrısı yaşıyorum. soda içiyorum sürekli en iyi soda geliyo sanki
Çok canim sıkıldı yaaa soyleyecek bişey bulamiyorum. Hem butterfly ve gurbetguzeli ne diyebilirim Allahim yar ve yardimcilari olsun
hepinize selamlar arkadaslar ,rabbim hepimize bebeklerimizi sag salim kucagimiza almayi nasip eder insallah .
Hamileligimi basindan beri takip ediyorum burayi ama 3 dusuk/ kürtaj yasamis birisi olarak sevincimi kendimle bile paylasabilmem zor oldu
Cuma gunu bebegimin kalp atislarini gördum rabbime sukurler olsun ..
Daha önceki düsüklerimden sebep önlem amacli hergün kan sivilastirici igne vuruyorum , progestan , yine asprine benzeyen bir hap birde cortizon icerikli ilac almak zorundayim ..
Diger iki düsugumde kalp atislarini görememistik , bu sefer umutluyum insallah olacak
7+3 diye gitmistim cuma gununu bir hafta geriye aldilar, regl duzenim 35-40 gun oldugu icin
7 haftada henuz kalp atisini duyup göremeyen arkadaslar korkmayin belki dollenme 1 hafta gec olmustur ..
Allahima sukur birde 4 yasinda oglum var butun acilarima dayanma kaynagi oldu..
Biraz uzun bir giris oldu :)) dolmusum sanirim
Rabbim hep istedimiz haberleri duymayi nasip etsin insallah
canım benımde kahverengı gelıyor gene dua edelım kırmızı gelmıyor bu gunlerımıze sukur kuzum yaa
progestan ıcerdekı kanamayı durduruyor o yuzden kullanmadıgın zaman gelmesı normal
benımde akıntım var kızlar altım ıslanıyor gıdıyorum bakıyorum kanmı geldı dıye ıycene pskolojım bozuldu
ınsallah tehlıkelı anlarımızı atlatırız bıran once
cok sıkıldımmm bu durumdann heran bırsey olucak dıye korkuyorum bırde bole olumsuz uzucu seyler okudugum zamannn heptennn bıtıyorummmmm
korkum dahada artıyorr rabbım kımseyı evladıyla sınamasın ınsallahhhhhhh
gurbetgüzelinden habermi var benmi kaçırdım....
bende ılk randevumu aldım kıslar çarşamba gıdıyoruz doktora bakalım gercı saglık ocagından kalp dınlemek ıcın 2 hafta beklemen lazım dedılr ama ne olur nolmaz yıne 2 hafta uzn ıstersen bı gıt dedıle hanı ALLAH korusun bos veya dıs gebelık olmasın dıye
amin canım
ne yazıkki bebeği artık onunla değilmiş. kendi açıklamadı ama bi arkadaşa iletmiş
güzel haberlerle gel kuzummmm
hepinize selamlar arkadaslar ,rabbim hepimize bebeklerimizi sag salim kucagimiza almayi nasip eder insallah .
Hamileligimi basindan beri takip ediyorum burayi ama 3 dusuk/ kürtaj yasamis birisi olarak sevincimi kendimle bile paylasabilmem zor oldu
Cuma gunu bebegimin kalp atislarini gördum rabbime sukurler olsun ..
Daha önceki düsüklerimden sebep önlem amacli hergün kan sivilastirici igne vuruyorum , progestan , yine asprine benzeyen bir hap birde cortizon icerikli ilac almak zorundayim ..
Diger iki düsugumde kalp atislarini görememistik , bu sefer umutluyum insallah olacak
7+3 diye gitmistim cuma gununu bir hafta geriye aldilar, regl duzenim 35-40 gun oldugu icin
7 haftada henuz kalp atisini duyup göremeyen arkadaslar korkmayin belki dollenme 1 hafta gec olmustur ..
Allahima sukur birde 4 yasinda oglum var butun acilarima dayanma kaynagi oldu..
Biraz uzun bir giris oldu :)) dolmusum sanirim
Rabbim hep istedimiz haberleri duymayi nasip etsin insallah
İnşallah Canım cok heycanlıyım bakalım nolcak sımdı zaman gecmıyor bıde korku bastı benı kac gundur kotu haberler alıyoruz
Merhaba kızlar bizde geldik aranızaKan tahlilleri pozitif ama doktor kontrolü için iki hafta daha beklemeye karar verdim...Kalp atışlarını kesin duymak için sabredicem yani...8. Haftada rahat rahat duyarız sanırım...
Allah hepimize sağlıkla bebislerimizi kucağımıza almayı nasib etsin..
Bende tatlı tatlı bir uyku hâli ve bazen de halsizlik ve de göğüs hassasiyeti dışında birşey yok çok şükür..Bulantı çekenlerimize de Allah kolaylıklar versin...
Korkma canımm iyi düşün iyi olsun ve bol bol dua et
insallah canim ayni dilekler senin icinde gecerli icini ferah tutarak git doktoraCANIM hos geldınnnnn demek sende hamısssınnnn haaaa tebrık ederım İNŞALLAH sağ salim bebısını kucagına alırsın bu arada o tatlı oglunu op benım yerıme dahada ballı olmustur sımdı o
hosbulduk sagol hepimiz insallahHoşgeldin canım,inşallah bu sefer herşer yolunda gider,sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.
Oğlunda da aynı sıkıntıları yaşamışmıydın yine iğne ilaç v.b kullanmışmıydın?
insallah canim ayni dilekler senin icinde gecerli icini ferah tutarak git doktora
hosbulduk sagol hepimiz insallah
Dogum tarihlerimiz ayni :))
Oglum 2. hamileligim hicbir ilac kullanmamistik normal sekilde devam etti hamileligim
Oglumdan sonra iki dusuk yasayinca testler yapildi , trioid yavas calisiyorda dendi
Simdi ayakli bir eczaneyim
insallah canim ayni dilekler senin icinde gecerli icini ferah tutarak git doktora
hosbulduk sagol hepimiz insallah
Dogum tarihlerimiz ayni :))
Oglum 2. hamileligim hicbir ilac kullanmamistik normal sekilde devam etti hamileligim
Oglumdan sonra iki dusuk yasayinca testler yapildi , trioid yavas calisiyorda dendi
Simdi ayakli bir eczaneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?