2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Çok canim sıkıldı yaaa soyleyecek bişey bulamiyorum. Hem butterfly ve gurbetguzeli ne diyebilirim Allahim yar ve yardimcilari olsun

canım galiba 12.haftaya kadar sürüyo yaa.bende vitamin içtim hepsi midemde taş gibi duruyo......

hepinize selamlar arkadaslar ,rabbim hepimize bebeklerimizi sag salim kucagimiza almayi nasip eder insallah .

Hamileligimi basindan beri takip ediyorum burayi ama 3 dusuk/ kürtaj yasamis birisi olarak sevincimi kendimle bile paylasabilmem zor oldu

Cuma gunu bebegimin kalp atislarini gördum rabbime sukurler olsun ..
Daha önceki düsüklerimden sebep önlem amacli hergün kan sivilastirici igne vuruyorum , progestan , yine asprine benzeyen bir hap birde cortizon icerikli ilac almak zorundayim ..

Diger iki düsugumde kalp atislarini görememistik , bu sefer umutluyum insallah olacak
7+3 diye gitmistim cuma gununu bir hafta geriye aldilar, regl duzenim 35-40 gun oldugu icin

7 haftada henuz kalp atisini duyup göremeyen arkadaslar korkmayin belki dollenme 1 hafta gec olmustur ..

Allahima sukur birde 4 yasinda oglum var butun acilarima dayanma kaynagi oldu..

Biraz uzun bir giris oldu :)) dolmusum sanirim

Rabbim hep istedimiz haberleri duymayi nasip etsin insallah

CANIM hos geldınnnnn demek sende hamısssınnnn haaaa tebrık ederım İNŞALLAH sağ salim bebısını kucagına alırsın bu arada o tatlı oglunu op benım yerıme dahada ballı olmustur sımdı o

amin canım

gurbetgüzelinden habermi var benmi kaçırdım....

ne yazıkki bebeği artık onunla değilmiş. kendi açıklamadı ama bi arkadaşa iletmiş

bende ılk randevumu aldım kıslar çarşamba gıdıyoruz doktora bakalım gercı saglık ocagından kalp dınlemek ıcın 2 hafta beklemen lazım dedılr ama ne olur nolmaz yıne 2 hafta uzn ıstersen bı gıt dedıle hanı ALLAH korusun bos veya dıs gebelık olmasın dıye

güzel haberlerle gel kuzummmm

Merhaba kızlar bizde geldik aranıza Kan tahlilleri pozitif ama doktor kontrolü için iki hafta daha beklemeye karar verdim...Kalp atışlarını kesin duymak için sabredicem yani...8. Haftada rahat rahat duyarız sanırım...
Allah hepimize sağlıkla bebislerimizi kucağımıza almayı nasib etsin..

Bende tatlı tatlı bir uyku hâli ve bazen de halsizlik ve de göğüs hassasiyeti dışında birşey yok çok şükür..Bulantı çekenlerimize de Allah kolaylıklar versin...

Hoşgeldin canım,inşallah bu sefer herşer yolunda gider,sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.
Oğlunda da aynı sıkıntıları yaşamışmıydın yine iğne ilaç v.b kullanmışmıydın?

hos geldın canım ay gun hamıslerıyıs sanırım bende 2 hafta sonra dusunuyordum ama keseyı gormek ıcın gıtmeye karar verdım Hayırlı Uğurlu olsun İNŞALLAH

CANIM hos geldınnnnn demek sende hamısssınnnn haaaa tebrık ederım İNŞALLAH sağ salim bebısını kucagına alırsın bu arada o tatlı oglunu op benım yerıme dahada ballı olmustur sımdı o
insallah canim ayni dilekler senin icinde gecerli icini ferah tutarak git doktora
hosbulduk sagol hepimiz insallah
Dogum tarihlerimiz ayni :))
Oglum 2. hamileligim hicbir ilac kullanmamistik normal sekilde devam etti hamileligim
Oglumdan sonra iki dusuk yasayinca testler yapildi , trioid yavas calisiyorda dendi
Simdi ayakli bir eczaneyim

saol bebegımmm kıslarla gorusuyormusunuz hala

Evet gördüm şimdi takvimini,aynı gün doğum yaparız işte.
Benim de bir oğlum var 5,5 yaşında.
Bende de tiroid yetmezliği var ve ilaç kullanıyorum.
Tiroid yetmezliğinde zor hamile kalındığını biliyordum ama düşüğe sebep olduğunu
bilmiyordum.Hayırlısı bakalım,bende çarşamba günü gitmiştim.
Pıtpıtları gördük iki hafta sonra da duyarız inşallah.

Bu arada Gurbetgüzeli arkadaşımıza çok üzüldüm,ama net birşey yok sanırım.
Buradaki arkadaşların çoğu riskli gebelik yaşıyorlar öyle bir durum mu acaba?
Hani yatması dinlenmesi gereken bir durum mu ki?
İnşallah kötü bir durum yoktur ve biran önce aramıza döner.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…