2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Merhabalar, verilen cevaplar için teşekkürler. Yarın tekrar gideceğim kontrole, inşallah iyi sonuçlar çıkar. Bir şey daha sormak istiyorum; ben özel sektörde çalışıyorum,özel bir eğitim kurumun dayım,yeri geliyor günde 8-9 saat derse giriyorum, acaba iş temposu bu ilk üç ayda ne kadar etkiler? İşi bırakmam mümkün değil. Bir de bende bulantı vb belirti yok, sadece sırt ağrısı bel ağrısı oluyor. Birde İzmir de tavsiye edeceğiniz doktor var mıdır arkadaşlar? Teşekkürler

sağlık ocağından aradılar hamileymişsin gl diye..
sisteme düşmüş her muayenem..bbg gibi gözetleniyoruz
halim olursa gelirim dedim

Kızlar 2'li test yaptırmayı düşünüyomusunuz, kaç arkadaşıma büyük ihtimalle sağlıklı değil bebeğin dediler 9 ay boyunca onun stresini çektiler özürlü mü olcak diye ama maşallah sapasağlam doğdular, internette okudum milyonda birlik ihtimaller üzerinde duruluyomuş, en ufak bi milimetrik yanlış ölçüm çok etkiliyomuş sonucları
Ben de çok evhamlıyım hiç yaptırmasam mı diyorum:44:

saol bebegımmm kıslarla gorusuyormusunuz hala
evet evet real hayata gecti dostlugumuz .. Kknin bana kazandirdigi en degerliler ...
troid yavas calisinca dusugede sebep olabiliyormus o yuzden hamileliktede sIkI takip edilmesi gerekiyormus..
Allah bagislasin oglusunu benimkide 4, 5 oldu

ben yaptırmayı düşünüyorum canım 2li 3lü ne varsa yaptırmazsam temellı acaba bışey varmı dıye beynı yer bu dusunce ama önce inş .cumaya kalp atışlarını duyarım

demin hemşirede sordu hiçdüşünmedim:2:

evet evet real hayata gecti dostlugumuz .. Kknin bana kazandirdigi en degerliler ...

troid yavas calisinca dusugede sebep olabiliyormus o yuzden hamileliktede sIkI takip edilmesi gerekiyormus..
Allah bagislasin oglusunu benimkide 4, 5 oldu

cok sevındım canımmm benımde cok sevdıgım ınsalr oldu hayatımda

benımde dolu sıvılceee cevız fındık bademdenmiş dr krem falan kullanma dedi gecer dedi ama bılmıyorum
saglık ocagındakıde kukurt sabunu al sür dedi neyse o eczanede satılıyormus

Aminnn bak seninki gecmiş ne güzel maşallah benimki bi başlayınca 2 hafta falan sürüyo haklısın şükretmek lazım beyazken de kıymetini bilemedim her an kahverengi gelcek korkusuyla bi rahat edemedim

Canım sen lekelenmen varken sürekli yattın mı, yoksa evde dolandın mı

yattım canım ev ısı bıle yapmadımmm yemegıde pratık seyler yaptım ayaklarımın altına yastık koydum

benımde yapmam gereken bır suru ev ısı var yemek var ısten cıkıcam sımdı eve gıdıcem bakalım yapabılecekmıyım cok halsızlestım cokkkkk opyorum gusel anneler hepiciginizi yarın görüşürüz İNŞALLAH ALLAHA emnet olun

günaydın anneler ve pıtırcıkları ben mide bulantısıyla uğraşıyorum uyuyamıyorum yarım saat de bir uyanıyorum geceleri huzursuz gibiyim ben yokken kötü haberler alınmamıştır inşallah

canim selam beklenen dogum tarihlerimiz ayni bende de sole bisey var yattim diyelim 3 saat uyumus gibiyim ama bakiyorum 40 dk anca olmus ruyalar falan filan.. Mide bos olunca bulaniyor ve ogurme oluyor epey bide agizda tat yok yani her seyi begenmiyorum

kızlar bir kaç gündür yazamadım foruma
herkes iyidir inşallah
çok fena gribim, birde oğlumla ilgilenmek zorundayım yatamıyorum , ilaçta içemiyorum
ikili test için, benim bir arkadaşım doktor ve hamile, ikili test yaptırmadı, çünkü 34 yaşında
sadece yaştan dolayı bile risk çok yüksek çıkçak dedi , sonra ağla dur doğuma kadar dedi

bulantın kaçıncı haftada başladı?

Benim 5. Haftada basladi ve hala full devam ediyor

ben kadın yapsa ısımı arkasından tekrar yapıyorum yaa eşim yapsa daha cok sınır oluyorum en ıyısı kendım yapmak
ama ılerkı zamanlarda alıcam napım gzumu kaparım artık

Canim ben cok sansliyim uzun zamandır geliyor ki kadin diyemem , can kardesim her şeyime koşuyor onsuz ne yaparim ve cok titiz kendi evinin ısını yapar gibi yapiyor, zaten ev hanimiydi iki cocuğu Anadolu lisesini kazanınca harçlıklarını çıkarmak icin yapiyor , odum kopuyor ısı birakir diye cunku ben baskasına güvenmem
Allah herkese benimkiden nasip etsin

Beni anlatmışsın sadece ben yemek yiyebiliyorum dün gece sinirlendim durumuma ağladım eşimde şaşırdı ne yapacağını

Ben reklamlara bile ağlar oldum gerci ama bazen cok daraliyorum ama dayanalım az kaldi 12. Haftaya , bu gunlere beraber gülüp anacağız insallah

slm kızlar gurbet ablanın bebeği artık onunla değil sanırım çok üzgün açıklığa kavuşunca gelip açıklama yapacağını söyledi, hepinize çok çok selamı var

Canim cok cok uzuldum ne söyleyeceğimi şaşırdım ama gurbet ablana konuşursan benim ve tum topik adına Allah sabir versin diye iletirmisin, cok bekletmesin bizi gelsin anca beraber kanca beraber , iyi gunde kotu gunde yanındayız
Cok cok sevgilerimi iletirsen sevinirim

Bu gunümüzede şükrediyorum ama ozellikle annem ablam yanimda olsa iyi olurdu , bazen dedigin gibi canim bir sey istiyor soyliyecek kimse yok ama olsun bebis var birbirimize yarenlik ediyoruz simdi :)))

Canim benim ablam tum hamileliğini kanamalı geçirdi malesef bazen oluyor sen evham yapma ama progestronuda sakin kesme aniden kesince kanama yapabiliyormuş
Bol bol su iç ve dinlen bak ben neredeyse 3 haftadır yatiyorum , yapacak bir sey yok hayirlisi ile atlatacagiz bu gunleri.

kızlar normal akıntılarınız devam edıyomu benım gecmedı daha

Benimde sumuksu renksiz bir akintim var ve sanki kokulu , doktora gidince soracagim senindemi ayni , galiba bayagi akıntısı olan var , insallah normaldir

benim normal değil ama sugibi olan devam ediyo.
resmen su kaçağı var biyerlerde :)
gidince unutmayayım sorayım Dr.a ..bebeğin suyu varmıdır şimdi..o değildir dimi gelen:26:

Badecigim sen progestron veya cronine jel kullaniyormusun , bunlari kullananlarda su gibi akıntı oluyor bendede vardi doktor jelin
yaptığını soyledi , iğneye dönünce jeli kendince su gibi olan akıntı bitti , normal akıntıya dondü

Ben yaptiracagim yasinda ileri oldugu icin yaptırmam gerekiyor , zaten doktorumda kesinlikle yapılacak dedi.

Puffy68
canım benım koku yok renk te yok gıbı bazen su gıbı oluyo ya oda benı hem korkutuyo hemde rahatsız edıyo

bugun hastaneye gittik kesemiz dolmuş sata göre 7+1 usgye göre 6+5 kalp atışlarımızı duyduk darısı bekleyenlerin başına inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…