evet evet real hayata gecti dostlugumuz .. Kknin bana kazandirdigi en degerliler ...saol bebegımmm kıslarla gorusuyormusunuz hala
troid yavas calisinca dusugede sebep olabiliyormus o yuzden hamileliktede sIkI takip edilmesi gerekiyormus..Evet gördüm şimdi takvimini,aynı gün doğum yaparız işte.
Benim de bir oğlum var 5,5 yaşında.
Bende de tiroid yetmezliği var ve ilaç kullanıyorum.
Tiroid yetmezliğinde zor hamile kalındığını biliyordum ama düşüğe sebep olduğunu
bilmiyordum.Hayırlısı bakalım,bende çarşamba günü gitmiştim.
Pıtpıtları gördük iki hafta sonra da duyarız inşallah.
Kızlar 2'li test yaptırmayı düşünüyomusunuz, kaç arkadaşıma büyük ihtimalle sağlıklı değil bebeğin dediler 9 ay boyunca onun stresini çektiler özürlü mü olcak diye ama maşallah sapasağlam doğdular, internette okudum milyonda birlik ihtimaller üzerinde duruluyomuş, en ufak bi milimetrik yanlış ölçüm çok etkiliyomuş sonucları
Ben de çok evhamlıyım hiç yaptırmasam mı diyorum:44:
sağlık ocağından aradılar hamileymişsin gl diye..
sisteme düşmüş her muayenem..bbg gibi gözetleniyoruz
halim olursa gelirim dedim
Kızlar 2'li test yaptırmayı düşünüyomusunuz, kaç arkadaşıma büyük ihtimalle sağlıklı değil bebeğin dediler 9 ay boyunca onun stresini çektiler özürlü mü olcak diye ama maşallah sapasağlam doğdular, internette okudum milyonda birlik ihtimaller üzerinde duruluyomuş, en ufak bi milimetrik yanlış ölçüm çok etkiliyomuş sonucları
evet evet real hayata gecti dostlugumuz .. Kknin bana kazandirdigi en degerliler ...
troid yavas calisinca dusugede sebep olabiliyormus o yuzden hamileliktede sIkI takip edilmesi gerekiyormus..
Allah bagislasin oglusunu benimkide 4, 5 oldu
benıde aradılar bugun ama ben orda kan vermıstım zaten :)
demin hemşirede sordu hiçdüşünmedim:2:
yok ben hiç gitmemiştim sistemden görünüyomuş..
gittiğim hastaneleri söyledi hangisine devamedeceksin diye..takip edeceklermiş ona göre
canım ya ALLAH korusun kotu bısey deseler bu sferde dusun dusun yoktan yere stere gırıcez belkı zor bı sey yaaa:26::26::26:
benımde dolu sıvılceee cevız fındık bademdenmiş dr krem falan kullanma dedi gecer dedi ama bılmıyorumçok üzüldüm, gurbetgüzeli umarım enkısa sürede birşeyler yazarsın bize.
benim yüzüm sivilce tarlası gibi oldu kendimi iyi hissetmiyorum.birde raporum bitiyor eşimi bırakıp TR ye döneceğim( yurtdışındaki raporlarım yüzünden iş yeri bi dünya problem çıkarttı durumumu bile bile.. bide tr ye dönünce onlarla uğraş.ağlamak istiyorum avaz avaz (
Aminnn bak seninkigecmiş ne güzel maşallah benimki bi başlayınca 2 hafta falan sürüyo haklısın şükretmek lazım beyazken de kıymetini bilemedim her an kahverengi gelcek korkusuyla bi rahat edemedim
Canım sen lekelenmen varken sürekli yattın mı, yoksa evde dolandın mı
düşünsene milyonda 1 ihtimalde çıksa Allah korusun hamilelik boyunca rahat durabilir miyiz acaba
günaydın anneler ve pıtırcıkları ben mide bulantısıyla uğraşıyorum uyuyamıyorum yarım saat de bir uyanıyorum geceleri huzursuz gibiyimben yokken kötü haberler alınmamıştır inşallah
bulantın kaçıncı haftada başladı?
ben kadın yapsa ısımı arkasından tekrar yapıyorum yaa eşim yapsa daha cok sınır oluyorum en ıyısı kendım yapmak
ama ılerkı zamanlarda alıcam napım gzumu kaparım artık
Beni anlatmışsın sadece ben yemek yiyebiliyorum dün gece sinirlendim durumuma ağladım eşimde şaşırdı ne yapacağını
slm kızlar gurbet ablanın bebeği artık onunla değil sanırım çok üzgün açıklığa kavuşunca gelip açıklama yapacağını söyledi, hepinize çok çok selamı var
içime dokundu bu mesajben de ilk hamileliğimde yurtdışında bir basıma geçirdim. o kadar cok ağlamıştım kii.. canım neler çekerdi de bir kişi kapımı çalmaz bisi getirmezdii.. offf ne günlerdii. simdi ne kadar sukretsem az. kendi ülkemdeyim.. annemler arasam gelirlerr.. SUKURLER OLSUNN..
Gurbetgüzelinin inşallah haberler doğru değildir, düşük tehlikesidir belkide sadece inşallah öyledir.Kızlar dua edelim kuran okuyalım.
Benim de canım sıkkın beyazdan yine kahverengiye döndü, 9 ay hep böle mi olacakdün hapım bitmişti progestanı bırakınca mı oldu hemen 1 günde anlamadım ki, bugün gittik hemen aldık,inş geri beyaza döner ya
Atamadı gitti içerdeki kanı şükürler olsun elhamdülillah ama elimde değil özeniyorum öyle sağlıklı bi şekilde hamilelik gecirenlere, sürekli evdeyim kayınvalidem geldi o yapıyo herseyi sağolsun , pozitif bi insan değilim inş sürmez o kadar 9 ay yailk 3 ay bi gecse de riski atsak diye bekliyoruz hepimiz dimi inş sağlıkla gelir o günler
kızlar normal akıntılarınız devam edıyomu benım gecmedı daha
benim normal değil ama sugibi olan devam ediyo.
resmen su kaçağı var biyerlerde :)
gidince unutmayayım sorayım Dr.a ..bebeğin suyu varmıdır şimdi..o değildir dimi gelen:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?