kızlar bir kaç gündür yazamadım foruma
herkes iyidir inşallah
çok fena gribim, birde oğlumla ilgilenmek zorundayım yatamıyorum , ilaçta içemiyorum
ikili test için, benim bir arkadaşım doktor ve hamile, ikili test yaptırmadı, çünkü 34 yaşında
sadece yaştan dolayı bile risk çok yüksek çıkçak dedi , sonra ağla dur doğuma kadar dedi
bugun hastaneye gittik kesemiz dolmuş sata göre 7+1 usgye göre 6+5 kalp atışlarımızı duyduk darısı bekleyenlerin başına inş.
Puffy68
canım benım koku yok renk te yok gıbı bazen su gıbı oluyo ya oda benı hem korkutuyo hemde rahatsız edıyo
bugun hastaneye gittik kesemiz dolmuş sata göre 7+1 usgye göre 6+5 kalp atışlarımızı duyduk darısı bekleyenlerin başına inş.
Haklı ben de bu yüzden yaptırmak istemiyorum yaşım 29 aman ne bileyim son kez dr.la bi konuşcam bakalım
Hayırlı olsun
Puffy sağol canım yapcak bişey yok bol bol kuran okuyorum içimi ferahlatmak için.
canim selam beklenen dogum tarihlerimiz ayni bende de sole bisey var yattim diyelim 3 saat uyumus gibiyim ama bakiyorum 40 dk anca olmus ruyalar falan filan.. Mide bos olunca bulaniyor ve ogurme oluyor epey bide agizda tat yok yani her seyi begenmiyorum
slm kızlar gurbet ablanın bebeği artık onunla değil sanırım çok üzgün açıklığa kavuşunca gelip açıklama yapacağını söyledi, hepinize çok çok selamı var
Evet hakikaten ya :)) ah ah biz kadınlar çok güçlüyüz walla birde bende şu son 3 gündür ağlama çıktı reklama bile ağlıyorum hormonlar tavan yaptı :))
Arkadaşlar yeri gelmişken sorayım sizlere ben sabahları belki 20 kere hapşırıyorum deli gibi :)) acaba bebeğe zarar verir mi ve bunu doktora sorduğumda yüzüme şaşkın şaşkın baktı :))
kıslar kabızlık sorunu olan varmı varsa neler yapıyorsunuz?
Arkadaşlar merhaba,
Ben 5 haftalık hamileyim.Ancak doktorda bebeğin henüz kesesini yada kalp atışını görmedik.Buna rağmen doktorum bana progestan ilaç verdi. 1 haftadır bu ilacı kullanıyorum.Bununla ilgili bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz?
Merhaba kızlar. Sağlıklı, mutlu hamilelikler hepinize. Ben de 2013 Aralık annesiyim.Doğum 1 Aralık gözüküyo ama Kasım olma ihtimali daha yüksek gibi geliyo bana.Hayırlısı artık ama sizin topiğede geleyim istedim.Hem benden daha tecrübelisiniz.Tecrübelerinizi esirgemezsiniz umarım.hepiniz sağlıcakla kalın:))
kızlar bugün aile drumuza gittim o da jinekolojiden anlıyor,hatta muayenehanesi vardı kapattı,cihazlarını sağlık ocağına taşıdı.bugün ultrasonla bakmadı ama önceki drun verdiği ultrason görüntüsüne baktı ve bir sorun yok bence sıkıntı yapma,hormonlarla ilgilidir o dedi.ilk yapılan hcg tahliliyle uyuşuyor bu sonuç dedi bakalım.hayırlısı artık,ben yine de çok bağlanmak istemiyorum.hem de b ir bakıyorum zaten bağlanmışım bile.
sen ona sımsıkı bağlısın canım benim.zorlasanda olmaz,zorlama herşey olacağına varır. sen olumlu düşün sev göbüşünü,konuş onunla.herşey güzel olacak inşallah.
benim midem iyice küçülmüş anlaşılan.buakşam azıcık yağsız çorba içtim.birazda sebze yedim yağsız,şuan çatlıycam.çok rahatsız oldum.
umarım bundan sonra kötü haberler almayız.
ikili test konusunda bende kararsızım ama yaptırırım heralde.
benim de öyle canım ya. kedi gibi oynaya oynaya yiyorum. tam yiyemediğimden çabuk acıkıyorum. herşeyi de yiyemiyorum. böyle enteresan bir durum yaniii :)
tarama ve diğer tüm testleri yaptırmanı tavsiye ederim. sonuç kötü çıksa bile tekrar başka yere yaptır çünkü böyle yanlış sonuçlar çıkabiliyor. teknolojiden olabildiğince faydalanalım.
artık annelerimizin zamanında değiliz. gözleri kapayıp, kulakları tıkayıp olmaz.
bugünkü dr kanaman da yok,bebeğin kalbi durunca mutlaka bir damla da olsa kanaman olur dedi.rahimde kanaman bile yok senin dedi bakalım artık bebeğim için de benim içinde hayırlısı olsun inşallah.
haklısın tatlım, hoşgeldin topiğe buarada:) yaptırmak lazım ama bazen şöyle şeyler oluyor ; bazı dr.lar pimpirikle,acemilik arasında insanları korkutuyorlar kesin konuşuyorlar.o yüzden Dr.seçimi önemli. hem bide ben bir Sağlıkçı olarak yaptırmazsam ayıp olur:))
yanlış hatırlamıyorsam, kese +bebek+kalp sesi vardı sende.ama kese küçük kalbi durabilir demişti.yanlış hatırlamıyorsam.bence bu çok kesin bir yargı.senin sonucunu çok merak ediyorum.ve çok umutluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?