2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Haklı ben de bu yüzden yaptırmak istemiyorum yaşım 29 aman ne bileyim son kez dr.la bi konuşcam bakalım

bugun hastaneye gittik kesemiz dolmuş sata göre 7+1 usgye göre 6+5 kalp atışlarımızı duyduk darısı bekleyenlerin başına inş.

Hayırlı olsun

Puffy sağol canım yapcak bişey yok bol bol kuran okuyorum içimi ferahlatmak için.

Puffy68
canım benım koku yok renk te yok gıbı bazen su gıbı oluyo ya oda benı hem korkutuyo hemde rahatsız edıyo

Benimde renk yok boyle yapışkan su gibi degil Doktora gidince konuşacağım bakalim ne diyecek..

bugun hastaneye gittik kesemiz dolmuş sata göre 7+1 usgye göre 6+5 kalp atışlarımızı duyduk darısı bekleyenlerin başına inş.

Canim hayirli olsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin evladin hayirli olsun sana hep mutluluk versin insallah...

Duanı hepimiz icin esirgeme , insallah hayirlisi ile atlatiriz bu gunleri .....

Selam canım inşallah yavrularımızı sağ salim kucağımıza alırız. Bende uykumu almış gibi uyanıyorum bakıyorum daha 1 saat olmuş eşimede eziyet ediyorum geceleri adam yazık sesini çıkartmıyor 4. Aya girince geçer diyorlar bakalım :))

Evet hakikaten ya :)) ah ah biz kadınlar çok güçlüyüz walla birde bende şu son 3 gündür ağlama çıktı reklama bile ağlıyorum hormonlar tavan yaptı :))

ben hala çok duygusuz bir kadınım :) bu da beni agresif biri yapıyor.

Arkadaşlar yeri gelmişken sorayım sizlere ben sabahları belki 20 kere hapşırıyorum deli gibi :)) acaba bebeğe zarar verir mi ve bunu doktora sorduğumda yüzüme şaşkın şaşkın baktı :))

canım allerjin olabilir. ben allejik astımım. bu dönemler ilk bahar nedeniyle rahatsızlık veriyor olabilir. yatak odanda halı kullanmamaya çalış. gece boyunca temiz hava alabileceğin bir kapı-pencere açık bırak. hapşururken kendini sıkma, rahat bırak basıncı engellemiş olursun

kıslar kabızlık sorunu olan varmı varsa neler yapıyorsunuz?

sabahları bulantım nedeniyle ilk yeşil elma yiyorum. yalnız kabuklu yediğimden bu ara mide ağrım azdı. sen soyarak yemeye çalış. miden-bağırsakların çok rahatlayacak. ben günde 2-3 elma yerim çok şükür hiç kabızlık yaşamadım ki hep kabızlık -gaz sorunum olur. dene mutlaka ama aç karnına.

bende kullandım tabi hamile olduğumu bilmiyordum henüz. hamilelikte güvenle kullanılan bir ilaçtır. tedirgin olma canım

Merhaba kızlar. Sağlıklı, mutlu hamilelikler hepinize. Ben de 2013 Aralık annesiyim.Doğum 1 Aralık gözüküyo ama Kasım olma ihtimali daha yüksek gibi geliyo bana.Hayırlısı artık ama sizin topiğede geleyim istedim.Hem benden daha tecrübelisiniz.Tecrübelerinizi esirgemezsiniz umarım.hepiniz sağlıcakla kalın:))

benim midem iyice küçülmüş anlaşılan.buakşam azıcık yağsız çorba içtim.birazda sebze yedim yağsız,şuan çatlıycam.çok rahatsız oldum.
umarım bundan sonra kötü haberler almayız.
ikili test konusunda bende kararsızım ama yaptırırım heralde.

merhaba anneler .
geçmişe baktım çok moralim bozuldu üzüldüm .rabbim sabır versin tekrardan sağlıklı bebekler nasip etsin arkadaşlarımıza .
gurbetgüzeli canım arkadaşım yine mi düşük yapmış rabbim güç kuvvet versin .
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgelmiş
doktora gidecekler hayırlı haberlerle gelsinler inşallah herkes pıt pıtları dysun

bu aralar bende çok halsizim kızlar sürekli uyumak istiyorum evişi falan hakgetire tembel tembel dolanıyorum .testlerden konuşulmuş bende 2 li test yaptırmayı düşünmüyorum .rutin doktor muayeneme gidicem ilaçlarımı içicem tamamdır ekstra strs olmak istemiyorum

kızlar bugün aile drumuza gittim o da jinekolojiden anlıyor,hatta muayenehanesi vardı kapattı,cihazlarını sağlık ocağına taşıdı.bugün ultrasonla bakmadı ama önceki drun verdiği ultrason görüntüsüne baktı ve bir sorun yok bence sıkıntı yapma,hormonlarla ilgilidir o dedi.ilk yapılan hcg tahliliyle uyuşuyor bu sonuç dedi bakalım.hayırlısı artık,ben yine de çok bağlanmak istemiyorum.hem de b ir bakıyorum zaten bağlanmışım bile.

hoşgeldin topiğe:) hep bekleriz...aslında benimde içimden bir ses ekimde olacak diyor.inşallah hayırlısıyla tabi.

kızlarr kötü şeyler düşünmeyin, zamana bırakın. benimde aklıma hep kötü şeyler geliyor ama hemen konuyu değiştiriyorum.

Güzel hayal edin bebişlerinizi. şuan bebeğinizin kaynağı sizsiniz. sadece gıdayı değil, huzuru da siz veriyorsunuz. unutmayın.

Bebeğini kaybeden anneler için de çok üzülüyorum sonuçta aynı süreçleri yaşıyoruz, ama sağlıklı bebek tesellimiz olsun. Sağlıklısız ise ( sonlanan gebeliklerin ihtimali buymuş), hayırlısı böyle olacak belliki. Allah yardımcımız olsun.

sen ona sımsıkı bağlısın canım benim.zorlasanda olmaz,zorlama herşey olacağına varır. sen olumlu düşün sev göbüşünü,konuş onunla.herşey güzel olacak inşallah.

sen ona sımsıkı bağlısın canım benim.zorlasanda olmaz,zorlama herşey olacağına varır. sen olumlu düşün sev göbüşünü,konuş onunla.herşey güzel olacak inşallah.

zorlama derken bağlanmamak konusunda zorlama.sen herşeyin eniyisini düşün tatlım.bence herşey güzel olacak.rabbim herşeyin hayırlısını versin.

bugünkü dr kanaman da yok,bebeğin kalbi durunca mutlaka bir damla da olsa kanaman olur dedi.rahimde kanaman bile yok senin dedi bakalım artık bebeğim için de benim içinde hayırlısı olsun inşallah.

benim de öyle canım ya. kedi gibi oynaya oynaya yiyorum. tam yiyemediğimden çabuk acıkıyorum. herşeyi de yiyemiyorum. böyle enteresan bir durum yaniii :)

tarama ve diğer tüm testleri yaptırmanı tavsiye ederim. sonuç kötü çıksa bile tekrar başka yere yaptır çünkü böyle yanlış sonuçlar çıkabiliyor. teknolojiden olabildiğince faydalanalım.
artık annelerimizin zamanında değiliz. gözleri kapayıp, kulakları tıkayıp olmaz.

haklısın tatlım, hoşgeldin topiğe buarada:) yaptırmak lazım ama bazen şöyle şeyler oluyor ; bazı dr.lar pimpirikle,acemilik arasında insanları korkutuyorlar kesin konuşuyorlar.o yüzden Dr.seçimi önemli. hem bide ben bir Sağlıkçı olarak yaptırmazsam ayıp olur:))

bugünkü dr kanaman da yok,bebeğin kalbi durunca mutlaka bir damla da olsa kanaman olur dedi.rahimde kanaman bile yok senin dedi bakalım artık bebeğim için de benim içinde hayırlısı olsun inşallah.

yanlış hatırlamıyorsam, kese +bebek+kalp sesi vardı sende.ama kese küçük kalbi durabilir demişti.yanlış hatırlamıyorsam.bence bu çok kesin bir yargı.senin sonucunu çok merak ediyorum.ve çok umutluyum.

tabi canım. bende korkuyorum ama bebeğimiz için ne gerekiyorsa yapmak lazım. teşekkür ederim bu arada. aranıza katıldım bende. büyük ihtimal ekime sarkacam ama süreçlerimiz aynı sonuçta.

inşallah canım.aynen kese+bebek+kalp sesi var ve kese 1 hafta geriden büyüyor dedi dr.buradaki dr da hormonlarla alaklı hiç sıkıntı yapma dedi.

kızlar, dün kayınvalidem aradı, fal bakmış biri. sizde bi hamile var onun için çok mutlusunuz ve ikizi olacak demiş. mutlu ve umutlu bana anlattı. üzgünüm anne bir bebeğimiz olacak dedim. bir an kendimde şüphe etmedim de değil hani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…