2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

ah saol canim ben babami zaten 8 sene once kaybettim dunyanin obur ucundayim simdi de annemden,kardeslerimden,arkadaslarimdan uzakta. zor gurbet,cok zor, hele boyle durumlarda.

Canım sen lekelenmen varken sürekli yattın mı, yoksa evde dolandın mı

canim benim en basta peceteye kahverengiler gelmisti,2 hafta durmadan yattim valla,sadece tuvalete kalktim. sonra ayaklandim ama simdi de yuruyus falan yapmiyorum. arada market alisverisi, yemege cikiyoruz hemen eve donuyoruz. ilkini de kaybettim ya yemin etmistim ilk 3 ay oyle hareketlenme yok bir daha hamile kalirsam diye

çok üzüldüm yaaaa allah sabır versin allah tez zamanda bir bebiş verip kucağına almayı nasip etsin
bugün aldığım üçüüncü kötü haber bu, bir babanın kaybı, bir kaza ve şimdide topiğimizin ablasının kaybı...

yaa biraz okudum ama dayanamadimm. Rabbim herkese sabir sifa bekleyenlere de acilen sifa versin insalllahhh.... herseyin hayirlisi...

iletirim canım tamam

Canım inan ben de öyle ben o kadar bile kalkmıyorum ayaga yemek yemek(yapmak değil) ve wc dışında kalkmıyorum

oglumda bende yaptirmistim, doktor ölcüp bictikten sonra esinle akrabamisin diye sormustu(kaldiki memleketlerimiz bile ayni degil) , o anda neye ugradigimi sasirdim, sinirda yüksek gözüküyor birde kan alalim kesinlik kazanir dedi. kan aldilar bir saat beklememi istediler o 1 saat ölüm gibiydi, hastanenin kenar köselerinde nasil aglamistim ..(( kan sonucunda 5000de 1 cikti , tehlike cok az dendi.. cok kizmistim doktora insan önce kani alir sonra bir yorum yapar diye...Rabbime sükür oglum saglikli bir sekilde dogdu..
Ozamanlar elimde verdikleri ölcüler gece gündüz bakiyordum internete.. Insan cok arastiriyor korkuyor
Bu sefer kararsizim yaptirip yaptirmama konusunda

Son bi hamleyle doktor ikna etmezse yaptırmayım diyorum hakkımızda hayırlısı olsun inş

yaa iste cok bilmekde iyi degil...bende evhamliyimdir o yüzden bisey yaptirmiyorum. hayirlisi neyse o olsunn..

Son bi hamleyle doktor ikna etmezse yaptırmayım diyorum hakkımızda hayırlısı olsun inş

yaa iste cok bilmekde iyi degil...bende evhamliyimdir o yüzden bisey yaptirmiyorum. hayirlisi neyse o olsunn..

okadar yasadigim seyden dolayi bende asiri sekilde evhamliyim, olmamam gerektigini biliyorum ama kendime engel olamiyorum..
Su anda testleri düsünemiyorum bile dua ediyorum haftaya gittigimde hersey olmasi gerektigi gibi olsun insallah ..

Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallah

ah saol canim ben babami zaten 8 sene once kaybettim dunyanin obur ucundayim simdi de annemden,kardeslerimden,arkadaslarimdan uzakta. zor gurbet,cok zor, hele boyle durumlarda.
ay kıyamammmm basın saolsun canım benım gercekten zordur emınım .
demekkı tek ben degımısım okadar arastırma yapan eşim artık yeter dıyorr kesenın olculerını yazıyorum bebegın olculerını yazıyorum acaba normalmı dıye acayıp evhamlıyımdır yaa
nolcak kı bole halımızzzzzz cok kotu rahat rahat hamılelık gecırmek ıstıyorum ama olmuyorr.
rabbım oglusuna saglık versın cnm buarada

Canım bizdede durum tam tersi benim ailemde ikiz var annem her doktor randevusundan sonra sorar tek mi diye :))) herkesin rüyalarına girmiş ikiz diye :))

Tek değilsin emin ol :)) eminim %90 ımız böyleyiz, profesör olcaz az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…