ya eşim gene eve erken gelse canım sıkılmazda eşimde eve cok gec gelıyor gene annemler oldumu zaman gecıyordu
eşim 9 bucukta gelıcek artık eve yaz saatine gectık ya patlıyorum evde ee lekelenme olucak dıye dısarıda cıkmıyorum
sagsalım gıdıp gelsınlerde napalım 15 gun saBRETCES
gercekten gurbette olanlara rabbım yardım etsınnn
Ayy Canim Allah Kabul Etsin Ne Sanslilar Rabbim Bizlerede Nasip etsin tatlim Sende Yuregini Ferah Tut Ne guzel bi Yere Gidiyorlar 15 Gun cok Cabuk Gecer :) hem Sana Fatima Anamizin Elindende Getirirler Dogumun Kolay olur
gurbetgüzelinin son msı bubende hatırlayamadım öyle doktorun dinlensin falan dediğini inşallah bebişide o da iyidir.
slm kızlar gurbet ablanın bebeği artık onunla değil sanırım çok üzgün açıklığa kavuşunca gelip açıklama yapacağını söyledi, hepinize çok çok selamı var
Canım sen lekelenmen varken sürekli yattın mı, yoksa evde dolandın mı
Benim 5. Haftada basladi ve hala full devam ediyor
Canim ben cok sansliyim uzun zamandır geliyor ki kadin diyemem , can kardesim her şeyime koşuyor onsuz ne yaparim ve cok titiz kendi evinin ısını yapar gibi yapiyor, zaten ev hanimiydi iki cocuğu Anadolu lisesini kazanınca harçlıklarını çıkarmak icin yapiyor , odum kopuyor ısı birakir diye cunku ben baskasına güvenmem
Allah herkese benimkiden nasip etsin
Ben reklamlara bile ağlar oldum gerci ama bazen cok daraliyorum ama dayanalım az kaldi 12. Haftaya , bu gunlere beraber gülüp anacağız insallah
Canim cok cok uzuldum ne söyleyeceğimi şaşırdım ama gurbet ablana konuşursan benim ve tum topik adına Allah sabir versin diye iletirmisin, cok bekletmesin bizi gelsin anca beraber kanca beraber , iyi gunde kotu gunde yanındayız
Cok cok sevgilerimi iletirsen sevinirim
Bu gunümüzede şükrediyorum ama ozellikle annem ablam yanimda olsa iyi olurdu , bazen dedigin gibi canim bir sey istiyor soyliyecek kimse yok ama olsun bebis var birbirimize yarenlik ediyoruz simdi :)))
Canim benim ablam tum hamileliğini kanamalı geçirdi malesef bazen oluyor sen evham yapma ama progestronuda sakin kesme aniden kesince kanama yapabiliyormuş
Bol bol su iç ve dinlen bak ben neredeyse 3 haftadır yatiyorum , yapacak bir sey yok hayirlisi ile atlatacagiz bu gunleri.
Benimde sumuksu renksiz bir akintim var ve sanki kokulu , doktora gidince soracagim senindemi ayni , galiba bayagi akıntısı olan var , insallah normaldir
Badecigim sen progestron veya cronine jel kullaniyormusun , bunlari kullananlarda su gibi akıntı oluyor bendede vardi doktor jelin
yaptığını soyledi , iğneye dönünce jeli kendince su gibi olan akıntı bitti , normal akıntıya dondü
Ben yaptiracagim yasinda ileri oldugu icin yaptırmam gerekiyor , zaten doktorumda kesinlikle yapılacak dedi.
canim benim en basta peceteye kahverengiler gelmisti,2 hafta durmadan yattim valla,sadece tuvalete kalktim. sonra ayaklandim ama simdi de yuruyus falan yapmiyorum. arada market alisverisi, yemege cikiyoruz hemen eve donuyoruz. ilkini de kaybettim ya yemin etmistim ilk 3 ay oyle hareketlenme yok bir daha hamile kalirsam diye
Kızlar 2'li test yaptırmayı düşünüyomusunuz, kaç arkadaşıma büyük ihtimalle sağlıklı değil bebeğin dediler 9 ay boyunca onun stresini çektiler özürlü mü olcak diye ama maşallah sapasağlam doğdular, internette okudum milyonda birlik ihtimaller üzerinde duruluyomuş, en ufak bi milimetrik yanlış ölçüm çok etkiliyomuş sonucları
Ben de çok evhamlıyım hiç yaptırmasam mı diyorum:44:
oglumda bende yaptirmistim, doktor ölcüp bictikten sonra esinle akrabamisin diye sormustu(kaldiki memleketlerimiz bile ayni degil) , o anda neye ugradigimi sasirdim, sinirda yüksek gözüküyor birde kan alalim kesinlik kazanir dedi. kan aldilar bir saat beklememi istediler o 1 saat ölüm gibiydi, hastanenin kenar köselerinde nasil aglamistim ..(( kan sonucunda 5000de 1 cikti , tehlike cok az dendi.. cok kizmistim doktora insan önce kani alir sonra bir yorum yapar diye...Rabbime sükür oglum saglikli bir sekilde dogdu..
Ozamanlar elimde verdikleri ölcüler gece gündüz bakiyordum internete.. Insan cok arastiriyor korkuyor
Bu sefer kararsizim yaptirip yaptirmama konusunda
oglumda bende yaptirmistim, doktor ölcüp bictikten sonra esinle akrabamisin diye sormustu(kaldiki memleketlerimiz bile ayni degil) , o anda neye ugradigimi sasirdim, sinirda yüksek gözüküyor birde kan alalim kesinlik kazanir dedi. kan aldilar bir saat beklememi istediler o 1 saat ölüm gibiydi, hastanenin kenar köselerinde nasil aglamistim ..(( kan sonucunda 5000de 1 cikti , tehlike cok az dendi.. cok kizmistim doktora insan önce kani alir sonra bir yorum yapar diye...Rabbime sükür oglum saglikli bir sekilde dogdu..
Ozamanlar elimde verdikleri ölcüler gece gündüz bakiyordum internete.. Insan cok arastiriyor korkuyor
Son bi hamleyle doktor ikna etmezse yaptırmayım diyorum hakkımızda hayırlısı olsun inş
yaa iste cok bilmekde iyi degil...bende evhamliyimdir o yüzden bisey yaptirmiyorum. hayirlisi neyse o olsunn..
ay kıyamammmm basın saolsun canım benım gercekten zordur emınım .ah saol canimben babami zaten 8 sene once kaybettim dunyanin obur ucundayim simdi de annemden,kardeslerimden,arkadaslarimdan uzakta. zor gurbet,cok zor, hele boyle durumlarda.
demekkı tek ben degımısım okadar arastırma yapan eşim artık yeter dıyorr kesenın olculerını yazıyorum bebegın olculerını yazıyorum acaba normalmı dıye acayıp evhamlıyımdır yaaoglumda bende yaptirmistim, doktor ölcüp bictikten sonra esinle akrabamisin diye sormustu(kaldiki memleketlerimiz bile ayni degil) , o anda neye ugradigimi sasirdim, sinirda yüksek gözüküyor birde kan alalim kesinlik kazanir dedi. kan aldilar bir saat beklememi istediler o 1 saat ölüm gibiydi, hastanenin kenar köselerinde nasil aglamistim ..(( kan sonucunda 5000de 1 cikti , tehlike cok az dendi.. cok kizmistim doktora insan önce kani alir sonra bir yorum yapar diye...Rabbime sükür oglum saglikli bir sekilde dogdu..
kızlar, dün kayınvalidem aradı, fal bakmış biri. sizde bi hamile var onun için çok mutlusunuz ve ikizi olacak demiş. mutlu ve umutlu bana anlattı. üzgünüm anne bir bebeğimiz olacak dedim.bir an kendimde şüphe etmedim de değil hani...
ay kıyamammmm basın saolsun canım benım gercekten zordur emınım .
demekkı tek ben degımısım okadar arastırma yapan eşim artık yeter dıyorr kesenın olculerını yazıyorum bebegın olculerını yazıyorum acaba normalmı dıye acayıp evhamlıyımdır yaa
nolcak kı bole halımızzzzzz cok kotu rahat rahat hamılelık gecırmek ıstıyorum ama olmuyorr.
rabbım oglusuna saglık versın cnm buarada
Tek değilsin emin ol :)) eminim %90 ımız böyleyiz, profesör olcaz az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?