kız benım ablamlar esım falan dalga gecıyor artık dr hanıma sorun o bılır herseyı dıye sınır oluyorum ama artık pek arastırmıyorum
kız benım ablamlar esım falan dalga gecıyor artık dr hanıma sorun o bılır herseyı dıye sınır oluyorum ama artık pek arastırmıyorum
Gunaydiinnnn!!!! Kizlarrr!!!!
Bugun bebegimin kalp atislari icin doktora gidiyorum, guzal haberlerle donerim ins. 2. Bebegim ama sanki ilk kez yasiyormus gibi heyecanliyim... Ccookkkk heyecNliyim,
Tek değilsin emin ol :)) eminim %90 ımız böyleyiz, profesör olcaz az kaldı
Bugun bebegimin kalp atislari icin doktora gidiyorum, guzal haberlerle donerim ins. 2. Bebegim ama sanki ilk kez yasiyormus gibi heyecanliyim... Ccookkkk heyecNliyim,
Eti Puf Puff Eti Puf Puff yumuşak ve tatlı eti puffffffffffffffffffffffffff
Ya ben geri kalmisim o zaman ben pek okumuyorum oyle araştırmıyorum internet falan , is'te nelere dikkat etmem gerek bakiyorum o kadar , bir de ablam kart hamile pimpirikli olur diye dalga geciyor
Neyse ben cok bilmeyeyim oyle , doktor ölçüsü bu diyor bende tamam diyorum , iyimi soruyorum harika diyor konu kapanıyor
Ay yüzde onun icinde kaldım :))))))
Bu arada 11 Nisan'da gidecegim ikili test icin ölçümler yapılacak cok heyecanlıyım
Canim hayirlisi ile git , güzelde duy kalp atislarini guzel haberlerle gel
Allah'a emanet olun
Ustume alınayimmi
Günaydın kızlar ben yine kabus dolu bir geceden sonra güzel güneşli bir güne mide bulantısıyla uyandım çok mutsuz hissediyorum kendimi((
günaydın annelerr:)
inanın bende doktora gittiğimde inanılmaz çok soru soruyorum. kardeşimin eşi hamileyken onun için araştırdıklarımı şimdi kendime uygulamaya çalışıyorum.
ama size bir sorum olacak. önceden nerdeyse bir demlik çayı tek başıma içerdim. şimdi ağzıma çay koyamıyorum. bazı bitki çaylarınında zararlı olduğunu duymuştum. maydonoz falan çok zararlıymış. bütün gün boğazımdan geçen tek sıvı susıcak bişeyler içmek istiyorum ama korkuyorumda aynı zamanda.
ada çayının falan zararı olur mu ki :S
inanın bende doktora gittiğimde inanılmaz çok soru soruyorum. kardeşimin eşi hamileyken onun için araştırdıklarımı şimdi kendime uygulamaya çalışıyorum.
ama size bir sorum olacak. önceden nerdeyse bir demlik çayı tek başıma içerdim. şimdi ağzıma çay koyamıyorum. bazı bitki çaylarınında zararlı olduğunu duymuştum. maydonoz falan çok zararlıymış. bütün gün boğazımdan geçen tek sıvı susıcak bişeyler içmek istiyorum ama korkuyorumda aynı zamanda.
Amin canım saolAllah kolaylık versin canımgüzel bi gün
merhaba tatlım.ben cay kahve herseyden tıksındım.sıcak suyun ıcıne lımon sıkıp ıcıyorum bana ıyı gelıyor dene ıstersen
Canım son adet tarihin ne zaman senin? kasımda değil o zaman ekimde doğurcan sen, benimki 20 ocak benimki kasım başı görünüyo ama muhtemelen ekim olur hep erken oluyor ya genelde 40 haftayı dolduran pek olmuyo
Aynen ben de öyleyim ne güzel işte böylece otomatikmen çaydan soğumuş olduk :) olurmuş öyle hamilelerde özellikle çaya karşı tiksinti, sakınnnnnn adaçayı sakınnnnn düşük tehlikesi yapıyomuş , bitki çaylarını araştır günde en fazla 2 fincan içebilirmişsin,ben rezene içiyorum rahatlatsın mideye bağırsaklara da iyi geliyor arada da yeşil çay ama haftada ancak 2 kez içiyorum korkudan, ıhlamur,ayran iç, süt iç, meyve suyu iç canım onlar ne güne duruyor daha sağlıklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?