2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kız benım ablamlar esım falan dalga gecıyor artık dr hanıma sorun o bılır herseyı dıye sınır oluyorum ama artık pek arastırmıyorum

benim esim dalga geciyor, bizimki ilk trimestr hakkinda tez yazip makale basacak diye :)) diyorum e atlatalim sagsalim ilk 3 ayi, 2. ve 3. trimestler hakkinda da basariz makaleyi :)

günaydın annecikler.bebeği zor durumda olan arkadaşlarımıza geçmiş olsun Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın.

Gunaydiinnnn!!!! Kizlarrr!!!!
Bugun bebegimin kalp atislari icin doktora gidiyorum, guzal haberlerle donerim ins. 2. Bebegim ama sanki ilk kez yasiyormus gibi heyecanliyim... Ccookkkk heyecNliyim,

kız benım ablamlar esım falan dalga gecıyor artık dr hanıma sorun o bılır herseyı dıye sınır oluyorum ama artık pek arastırmıyorum

Eşim şarkı bile besteledi bana

Bugun bebegimin kalp atislari icin doktora gidiyorum, guzal haberlerle donerim ins. 2. Bebegim ama sanki ilk kez yasiyormus gibi heyecanliyim... Ccookkkk heyecNliyim,

Güzel haberlerle gel inşallah

Tek değilsin emin ol :)) eminim %90 ımız böyleyiz, profesör olcaz az kaldı

Ya ben geri kalmisim o zaman ben pek okumuyorum oyle araştırmıyorum internet falan , is'te nelere dikkat etmem gerek bakiyorum o kadar , bir de ablam kart hamile pimpirikli olur diye dalga geciyor
Neyse ben cok bilmeyeyim oyle , doktor ölçüsü bu diyor bende tamam diyorum , iyimi soruyorum harika diyor konu kapanıyor
Ay yüzde onun icinde kaldım :))))))
Bu arada 11 Nisan'da gidecegim ikili test icin ölçümler yapılacak cok heyecanlıyım

Canim hayirlisi ile git , güzelde duy kalp atislarini guzel haberlerle gel
Allah'a emanet olun

Eti Puf Puff Eti Puf Puff yumuşak ve tatlı eti puffffffffffffffffffffffffff

Ustume alınayimmi

Alın tabi sanaydı

Ya ölçülerine falan ben de bakmadım aynen ben de doktora iyi mi diyorum gayet iyi diyo konu kapanıyo bilinçli sormuyorum yoksa tez yazacak kadar bilgi toplarım biliyom ben kendimi bi prof var adam güler yüzlü hiç de konuşmuyo ona gidiyorum çok pozitif konuşmaması bi yönden iyi benim için , ama bak sen dedin ya şu şu vitaminleri kullanıyorum diye bana folik asit dışında bişey kullan demedi, ikili test konusunda çooooook kararsızım korkuyorum:18::44: Allah korusun böyle böyle deseler kürtaj mı olcan off bilemiyorum ya birde bizzat yaşadım arkadaşlarıma büyük oranla sağlıksız dediler çocuklar nurtopu gibi doğdu

Günaydın kızlar ben yine kabus dolu bir geceden sonra güzel güneşli bir güne mide bulantısıyla uyandım çok mutsuz hissediyorum kendimi ((

günaydın annelerr:)

inanın bende doktora gittiğimde inanılmaz çok soru soruyorum. kardeşimin eşi hamileyken onun için araştırdıklarımı şimdi kendime uygulamaya çalışıyorum.

ama size bir sorum olacak. önceden nerdeyse bir demlik çayı tek başıma içerdim. şimdi ağzıma çay koyamıyorum. bazı bitki çaylarınında zararlı olduğunu duymuştum. maydonoz falan çok zararlıymış. bütün gün boğazımdan geçen tek sıvı su sıcak bişeyler içmek istiyorum ama korkuyorumda aynı zamanda.

ada çayının falan zararı olur mu ki :S

merhaba tatlım.ben cay kahve herseyden tıksındım.sıcak suyun ıcıne lımon sıkıp ıcıyorum bana ıyı gelıyor dene ıstersen

Aynen ben de öyleyim ne güzel işte böylece otomatikmen çaydan soğumuş olduk :) olurmuş öyle hamilelerde özellikle çaya karşı tiksinti, sakınnnnnn adaçayı sakınnnnn düşük tehlikesi yapıyomuş , bitki çaylarını araştır günde en fazla 2 fincan içebilirmişsin,ben rezene içiyorum rahatlatsın mideye bağırsaklara da iyi geliyor arada da yeşil çay ama haftada ancak 2 kez içiyorum korkudan, ıhlamur,ayran iç, süt iç, meyve suyu iç canım onlar ne güne duruyor daha sağlıklı.

Allah kolaylık versin canım güzel bi gün
Amin canım saol

Benim doktorum bitki çaylarından yeşil çay hariç abartmadan içebileceğimi söyedi ben biti çaylarını sevmiyorum meyva çayı içsem olur mu dedim olur dedi istersen meyva çaylaını dene itki çaylarını bazı doktprlar önermiyor ama meyva çayları için birşey diyeni duymadım ben çayı sevmezdim zaten şimdi içince miğdemi kaynatıyor sanki :)))

merhaba tatlım.ben cay kahve herseyden tıksındım.sıcak suyun ıcıne lımon sıkıp ıcıyorum bana ıyı gelıyor dene ıstersen

Canım son adet tarihin ne zaman senin? kasımda değil o zaman ekimde doğurcan sen, benimki 20 ocak benimki kasım başı görünüyo ama muhtemelen ekim olur hep erken oluyor ya genelde 40 haftayı dolduran pek olmuyo

Canım son adet tarihin ne zaman senin? kasımda değil o zaman ekimde doğurcan sen, benimki 20 ocak benimki kasım başı görünüyo ama muhtemelen ekim olur hep erken oluyor ya genelde 40 haftayı dolduran pek olmuyo

hayırlısıyla doguralım da ekım sonu kasım bası farketmez benım ıcın.

çaydan tiksindiğime çok sevindim zaten. geçen gün kayınvaldem verdi bir bardak içtim salak gibi ama eminim o da bilmiyordur.sütü zorla içiyorum ama içiyorum mecburen . en iyisi ıhlamur alayım kendime onu içerim.

teşekkür ederim :):)

canım ada cayı sakın içme !
ıhlamur içebilirsin... su hamilelik boyunca ve dogumdan sonra en çok içilmesi gereken sey....
su aralar bende herşeyden tıksindim, yumurta cevz vs hiç bişi yiyemiyorum...
midem fena benimde, 3 aylık olana kadar böyle... geçicek geçicekkk.. :)))))....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…