2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
hayırlısıyla doguralım da ekım sonu kasım bası farketmez benım ıcın.

Amin canım sağlıklı akıllı olsunlarda farketmez bir iki hafta , ama baktım benim tickerda 10 haftalık 209 gün kaldı yazıyor, seninkinde 11 haftalık 208 gün yazıyor o yüzden şaşırdım.

Sütü ben de zorla içiyorum çok gaz yapıyor, yerine yogurt yemeye çalışıyorum, ama balık hiççççç zaten sevmezdim acayip tiksindim, balıkyağı hapınımı sorsam doktora acaba

Sutu ben cok severim ama bana da cok gaz yapiyor... Balik yagi gecen hamileligimde bulannayan midemi mahvediyordu simdi midem fena ondan bulantilar gecince doktora soracagim ben ozellikle son 3 ay faydaliymis

Ay sagol o pufffff lar icin maymun gibi dolasiyordum sabah sabah , yüzüm guldu sayende sabah gulumsemeyle basladi.....
Allah'ta seni guldursun....
Benim doktorumda cok sey anlatmıyor cok guler yüzlü hep pozitif seyler söylüyor ama detaya girmiyor , ne sorsam basit bir açıklama yapıp cok kafani takma karistirma diyor, senin icin onemli olan iç huzur bebek huzurla besleniyor bedenini fazla düşünüp huzursuz etme diyor is'te ...
Vitaminlere gelince kimi doktor ilk uc aydan sonra veriyor galiba Biraz doktorun tarzıyla ilgili doktorun seni rahatlatıyorsa güven ona...
İkili test konusuna gelince , ablam 40 yasinda tuple hamile kaldi ikili testte bebek cok yuksek oranda mongol cikti , kiz perişan tabi üzüntüden doktoru cok iyi bir prof.tu aldi degerleri Ankara'da bir merkeze gönderdi orada tekrar bakıldı ikinci sonucta ihtimal cok dustu, eniştende cocuk bizim öylede bizim böylede bizim dedi simdi yeğenim 11 yasinda ve cok saglikli , ilk teste uymaları sonuc hic iyi olmayacaktı.
Ben yaptiracagim zaten bende risk otomatikman yasımdan dolayi yuksek çıkacaktır, ama risk tanımı bilmek istiyorum :))))

Günaydın kızlar ben yine kabus dolu bir geceden sonra güzel güneşli bir güne mide bulantısıyla uyandım çok mutsuz hissediyorum kendimi ((

Ay canim al benden de o kadar, cay ve kahve delisiydim simdi 0 istesem de icemiyorum gecen gun dusundum sicak icecek icemiyorum diye iyi ki kis gecti

Günaydın kızlar ben yine kabus dolu bir geceden sonra güzel güneşli bir güne mide bulantısıyla uyandım çok mutsuz hissediyorum kendimi ((

Bende senin gibiyim maymun gibi surata ortada geziyorum zaten ayrılıp kendime gelmem öğleni buluyor , halbuki normalde cok enerjik neseli falandim....

Benim doktorum ıhlamuru önerdi , kan yapiyor , cok besleyicimiz birde surekli icersen mideni cok rahatlatıyor , hatta limonlu icersen mide bulantisi azaltıyor ...

Bence sor ben ilk ay balik yağına basladim fetusun beyin gelisiminde cok etkisi varmis , kullandığımın hic kokusu yok rahatsiz etmiyor ...

Sutu ben cok severim ama bana da cok gaz yapiyor... Balik yagi gecen hamileligimde bulannayan midemi mahvediyordu simdi midem fena ondan bulantilar gecince doktora soracagim ben ozellikle son 3 ay faydaliymis

light ve organik sütü var pınar ın ondaniçiyorum o gaz yapmıyor rahatsızda etmiyor midemi. kalsiyum içeren sadece peynir i çok severek yerdim. şimdi peynir SÜT YOĞURT mutlaka yiyip içmeye çalışıyorum.

bu arada sütü hiç içemezseniz bir kibrit kutusu büyüklüğündeki kaşar peynir bir bardak süt e eşit geliyormuş. onu yiyin. her şeyin bir alternatifi var allahtan :):)

Hoşgeldin tatlım :)

ya ben yaptırmak istemiyorum büyük konuşmayayım ben aldırmam da kötü bişey söylerlerse boşuna içim içimi yer doğana kadar

Sımsıkı tutun ki o da sana sarılsın annesi :)

Gunaydiinnnn!!!! Kizlarrr!!!!
Bugun bebegimin kalp atislari icin doktora gidiyorum, guzal haberlerle donerim ins. 2. Bebegim ama sanki ilk kez yasiyormus gibi heyecanliyim... Ccookkkk heyecNliyim,

İnşallah hayırlı haberklerle dönersin bebeğim :)

Bende ergenlik çağında boyum uzasın diye içmiştim , o zaman bile çok fenaydı hatırlıyorum içtikten sonra ağzıma geliyodu tadı kokusu ıyyyy

Amin canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah :) nickini her gördüğümde aklıma geliyodu o şarkı en sonunda dayanamadım

Hmmm madem mide bulandırmıyor dr. iç derse alırım hapın markasını Mayk

bılmıyorum kı tatlım manuel bısey yapmıyorum bende ne cıkıyorsa o

sabah devlet hast.gittim tahliller icn.aklinizda bulunsun Torch testlerini saglik bakanligi 3 dusuk sartiyla yapiyormus.
Dedim ven kedilerle cok yakinim.kvaldemde d 2 tane var.kizamikcik ta sanirim cikarmamisim.ama yinede kabuledilmiyo.onlari ozelde yaptiricam.
Bu arada ultrasinla bakti.kesenin icnde minnacik 4mm lik bisey var.sanirim bebisimmhaftaya da pitpit duyariz insallah

sımdı soyle bır baktım da tıckerlarımız aynı degıl kı.benımkı gıbı ıstıyorsan degıstırmelısın.benım 10+1 bıle olsa 11 haftalık yazıyor.

Günaydın kasım anneleri ve onların minik fasülyeleri. Ben yine işteyim püfff.. Hamileyken evde olmak istiyorum hele ki 1.sınıflar çok yoruyor beni kızlar bıugün umarım kötü haberler almayız herkesin hamileliği yolunda gider. Doktora gidecekler güzel haberlerle gelir aramıza :) bu arada geçmişi okudum ikili test konusunda bişeyler duydum kafam karıştı. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin :)

Günaydın Kasım annelerii :)

Hamileliğin 7. haftasındayım ama bende oyle ahım şahım belirtiler yok. Goğuslerim çok hassas değil, pek oyle bulantım da yok. Normalden erken uyuyorum ama psikolojik mi yorgunluk mu bilemiyorum...

Benim gibi olan var mı aranızda?

Oyyy minnacık kalp atışlarını da duyarsın inş Allah tamamına erdirsin

gunaydınnnnn gusel annnelerrrrrrrrrrrrr

Günaydınnn

ben de işteyim ve de3li gibi uykum varrrr

canım bunlar ıcın sevınmelı ve koca bır MAŞALLAH dedırtmeleisin

sımdı soyle bır baktım da tıckerlarımız aynı degıl kı.benımkı gıbı ıstıyorsan degıstırmelısın.benım 10+1 bıle olsa 11 haftalık yazıyor.

Yok ben tickerimdan memnunum tahmin ettiğim gibiymiş önce şey sandım regl periyotlarıyla alakalı sandım ama sonra anladım canım, sağol.Seni özellikle dikkatimi çektin benimkine en yakın sensin geçen sefer de sormuştum hatta SAT'ını sonradan hatırladım.

1.sınıf mı Allah kolaylık versin, ama onların minicik ellerini görünce saf hallerini falan insan bütün yorgunlugunu unutuyo dimi ben de özledim okulumu yaaa

Canım benim de öyleydi her bünyede farklı olur böyle şeylere takılma hamileliğin tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…