hayırlısıyla doguralım da ekım sonu kasım bası farketmez benım ıcın.
çaydan tiksindiğime çok sevindim zaten. geçen gün kayınvaldem verdi bir bardak içtim salak gibiama eminim o da bilmiyordur.sütü zorla içiyorum ama içiyorum mecburen . en iyisi ıhlamur alayım kendime onu içerim.
teşekkür ederim :):)
Amin canım sağlıklı akıllı olsunlarda farketmez bir iki hafta , ama baktım benim tickerda 10 haftalık 209 gün kaldı yazıyor, seninkinde 11 haftalık 208 gün yazıyor o yüzden şaşırdım.
Sütü ben de zorla içiyorum çok gaz yapıyor, yerine yogurt yemeye çalışıyorum, ama balık hiççççç zaten sevmezdim acayip tiksindim, balıkyağı hapınımı sorsam doktora acaba
Alın tabi sanaydı
Ya ölçülerine falan ben de bakmadım aynen ben de doktora iyi mi diyorum gayet iyi diyo konu kapanıyo bilinçli sormuyorum yoksa tez yazacak kadar bilgi toplarım biliyom ben kendimibi prof var adam güler yüzlü hiç de konuşmuyo ona gidiyorum çok pozitif konuşmaması bi yönden iyi benim için , ama bak sen dedin ya şu şu vitaminleri kullanıyorum diye bana folik asit dışında bişey kullan demedi, ikili test konusunda çooooook kararsızım korkuyorum:18::44: Allah korusun böyle böyle deseler kürtaj mı olcan off bilemiyorum ya birde bizzat yaşadım arkadaşlarıma büyük oranla sağlıksız dediler çocuklar nurtopu gibi doğdu
Günaydın kızlar ben yine kabus dolu bir geceden sonra güzel güneşli bir güne mide bulantısıyla uyandım çok mutsuz hissediyorum kendimi((
günaydın annelerr:)
inanın bende doktora gittiğimde inanılmaz çok soru soruyorum. kardeşimin eşi hamileyken onun için araştırdıklarımı şimdi kendime uygulamaya çalışıyorum.
ama size bir sorum olacak. önceden nerdeyse bir demlik çayı tek başıma içerdim. şimdi ağzıma çay koyamıyorum. bazı bitki çaylarınında zararlı olduğunu duymuştum. maydonoz falan çok zararlıymış. bütün gün boğazımdan geçen tek sıvı susıcak bişeyler içmek istiyorum ama korkuyorumda aynı zamanda.
ada çayının falan zararı olur mu ki :S
inanın bende doktora gittiğimde inanılmaz çok soru soruyorum. kardeşimin eşi hamileyken onun için araştırdıklarımı şimdi kendime uygulamaya çalışıyorum.
ama size bir sorum olacak. önceden nerdeyse bir demlik çayı tek başıma içerdim. şimdi ağzıma çay koyamıyorum. bazı bitki çaylarınında zararlı olduğunu duymuştum. maydonoz falan çok zararlıymış. bütün gün boğazımdan geçen tek sıvı susıcak bişeyler içmek istiyorum ama korkuyorumda aynı zamanda.
Günaydın kızlar ben yine kabus dolu bir geceden sonra güzel güneşli bir güne mide bulantısıyla uyandım çok mutsuz hissediyorum kendimi((
Amin canım sağlıklı akıllı olsunlarda farketmez bir iki hafta , ama baktım benim tickerda 10 haftalık 209 gün kaldı yazıyor, seninkinde 11 haftalık 208 gün yazıyor o yüzden şaşırdım.
Sütü ben de zorla içiyorum çok gaz yapıyor, yerine yogurt yemeye çalışıyorum, ama balık hiççççç zaten sevmezdim acayip tiksindim, balıkyağı hapınımı sorsam doktora acaba
Sutu ben cok severim ama bana da cok gaz yapiyor... Balik yagi gecen hamileligimde bulannayan midemi mahvediyordu simdi midem fena ondan bulantilar gecince doktora soracagim ben ozellikle son 3 ay faydaliymis
Bende senin gibiyim maymun gibi surata ortada geziyorum zaten ayrılıp kendime gelmem öğleni buluyor , halbuki normalde cok enerjik neseli falandim....
...
Merhaba kızlar. Sağlıklı, mutlu hamilelikler hepinize. Ben de 2013 Aralık annesiyim.Doğum 1 Aralık gözüküyo ama Kasım olma ihtimali daha yüksek gibi geliyo bana.Hayırlısı artık ama sizin topiğede geleyim istedim.Hem benden daha tecrübelisiniz.Tecrübelerinizi esirgemezsiniz umarım.hepiniz sağlıcakla kalın:))
benim midem iyice küçülmüş anlaşılan.buakşam azıcık yağsız çorba içtim.birazda sebze yedim yağsız,şuan çatlıycam.çok rahatsız oldum.
umarım bundan sonra kötü haberler almayız.
ikili test konusunda bende kararsızım ama yaptırırım heralde.
kızlar bugün aile drumuza gittim o da jinekolojiden anlıyor,hatta muayenehanesi vardı kapattı,cihazlarını sağlık ocağına taşıdı.bugün ultrasonla bakmadı ama önceki drun verdiği ultrason görüntüsüne baktı ve bir sorun yok bence sıkıntı yapma,hormonlarla ilgilidir o dedi.ilk yapılan hcg tahliliyle uyuşuyor bu sonuç dedi bakalım.hayırlısı artık,ben yine de çok bağlanmak istemiyorum.hem de b ir bakıyorum zaten bağlanmışım bile.
Gunaydiinnnn!!!! Kizlarrr!!!!
Bugun bebegimin kalp atislari icin doktora gidiyorum, guzal haberlerle donerim ins. 2. Bebegim ama sanki ilk kez yasiyormus gibi heyecanliyim... Ccookkkk heyecNliyim,
Sutu ben cok severim ama bana da cok gaz yapiyor... Balik yagi gecen hamileligimde bulannayan midemi mahvediyordu simdi midem fena ondan bulantilar gecince doktora soracagim ben ozellikle son 3 ay faydaliymis
Ay sagol o pufffff lar icin maymun gibi dolasiyordum sabah sabah , yüzüm guldu sayende sabah gulumsemeyle basladi.....
Allah'ta seni guldursun....
Benim doktorumda cok sey anlatmıyor cok guler yüzlü hep pozitif seyler söylüyor ama detaya girmiyor , ne sorsam basit bir açıklama yapıp cok kafani takma karistirma diyor, senin icin onemli olan iç huzur bebek huzurla besleniyor bedenini fazla düşünüp huzursuz etme diyor is'te ...
Vitaminlere gelince kimi doktor ilk uc aydan sonra veriyor galiba Biraz doktorun tarzıyla ilgili doktorun seni rahatlatıyorsa güven ona...
İkili test konusuna gelince , ablam 40 yasinda tuple hamile kaldi ikili testte bebek cok yuksek oranda mongol cikti , kiz perişan tabi üzüntüden doktoru cok iyi bir prof.tu aldi degerleri Ankara'da bir merkeze gönderdi orada tekrar bakıldı ikinci sonucta ihtimal cok dustu, eniştende cocuk bizim öylede bizim böylede bizim dedi simdi yeğenim 11 yasinda ve cok saglikli , ilk teste uymaları sonuc hic iyi olmayacaktı.
Ben yaptiracagim zaten bende risk otomatikman yasımdan dolayi yuksek çıkacaktır, ama risk tanımı bilmek istiyorum :))))
Bende senin gibiyim maymun gibi surata ortada geziyorum zaten ayrılıp kendime gelmem öğleni buluyor , halbuki normalde cok enerjik neseli falandim....
Benim doktorum ıhlamuru önerdi , kan yapiyor , cok besleyicimiz birde surekli icersen mideni cok rahatlatıyor , hatta limonlu icersen mide bulantisi azaltıyor ...
Bence sor ben ilk ay balik yağına basladim fetusun beyin gelisiminde cok etkisi varmis , kullandığımın hic kokusu yok rahatsiz etmiyor ...
sabah devlet hast.gittim tahliller icn.aklinizda bulunsun Torch testlerini saglik bakanligi 3 dusuk sartiyla yapiyormus.
Dedim ven kedilerle cok yakinim.kvaldemde d 2 tane var.kizamikcik ta sanirim cikarmamisim.ama yinede kabuledilmiyo.onlari ozelde yaptiricam.
Bu arada ultrasinla bakti.kesenin icnde minnacik 4mm lik bisey var.sanirim bebisimmhaftaya da pitpit duyariz insallah
gunaydınnnnn gusel annnelerrrrrrrrrrrrr
Günaydın kasım anneleri ve onların minik fasülyeleri. Ben yine işteyim püfff.. Hamileyken evde olmak istiyorum hele ki 1.sınıflar çok yoruyor benikızlar bıugün umarım kötü haberler almayız herkesin hamileliği yolunda gider. Doktora gidecekler güzel haberlerle gelir aramıza :) bu arada geçmişi okudum ikili test konusunda bişeyler duydum kafam karıştı. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin :)
Günaydın Kasım annelerii :)
Hamileliğin 7. haftasındayım ama bende oyle ahım şahım belirtiler yok. Goğuslerim çok hassas değil, pek oyle bulantım da yok. Normalden erken uyuyorum ama psikolojik mi yorgunluk mu bilemiyorum...
Benim gibi olan var mı aranızda?
Oyyy minnacıkkalp atışlarını da duyarsın inş Allah tamamına erdirsin
Günaydınnn
sımdı soyle bır baktım da tıckerlarımız aynı degıl kı.benımkı gıbı ıstıyorsan degıstırmelısın.benım 10+1 bıle olsa 11 haftalık yazıyor.
Günaydın kasım anneleri ve onların minik fasülyeleri. Ben yine işteyim püfff.. Hamileyken evde olmak istiyorum hele ki 1.sınıflar çok yoruyor benikızlar bıugün umarım kötü haberler almayız herkesin hamileliği yolunda gider. Doktora gidecekler güzel haberlerle gelir aramıza :) bu arada geçmişi okudum ikili test konusunda bişeyler duydum kafam karıştı. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin :)
Günaydın Kasım annelerii :)
Hamileliğin 7. haftasındayım ama bende oyle ahım şahım belirtiler yok. Goğuslerim çok hassas değil, pek oyle bulantım da yok. Normalden erken uyuyorum ama psikolojik mi yorgunluk mu bilemiyorum...
Benim gibi olan var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?