naber yavru kussss send enıye hamılelık takvımı yok ben hergun bakıyorum okuyorum hosuma gıdyor
ben de işteyim ve de3li gibi uykum varrrr
Merhaba kızlar. Sağlıklı, mutlu hamilelikler hepinize. Ben de 2013 Aralık annesiyim.Doğum 1 Aralık gözüküyo ama Kasım olma ihtimali daha yüksek gibi geliyo bana.Hayırlısı artık ama sizin topiğede geleyim istedim.Hem benden daha tecrübelisiniz.Tecrübelerinizi esirgemezsiniz umarım.hepiniz sağlıcakla kalın:))
Ticker ım var ya kızbenimkinde açıklama yazmıyo sadece, ben telefonuma indirdim bebeğim diye bi uygulama ordan detaylı açıklamaları okuyorum zaten, valla ben de raporluyum sabah 6 da kalkıp işe gitmeyi özledim
allahtan benim uykum yok ama evde olup yuvarlana yuvarlana rahat etmek istiyorum tatil gelsinnnnnn artıkkkk
gunaydın canlarımmmmm ayy nasıl uyumusum yaa karnım acıktıda ole kalktımişte olanlara rabbım yardım etsın ınsallahh
ahh bugun tek basıma kahvaltı yapıcammmmmmmmm
allahtan benim uykum yok ama evde olup yuvarlana yuvarlana rahat etmek istiyorum tatil gelsinnnnnn artıkkkk
gunaydın canlarımmmmm ayy nasıl uyumusum yaa karnım acıktıda ole kalktımişte olanlara rabbım yardım etsın ınsallahh
ahh bugun tek basıma kahvaltı yapıcammmmmmmmm
onu gordum canım bızımkı gıbı nıye yapmadın dıye sordum.dımek telınden takıp edıyorsun haaa ıstah durumun nasıl ya benım gobus sımdıden buyude hıc gobegım yoktu benım dumduzdu sımdı var cok garıp gleyor
ayy bende ayaklarıma corap gıymeden yatamamNe güzelben de uyku problemleri başladı gece yatamıyorum,ayaklarım yanıyor nereye koyacağımı bilemiyorum döne döne zor uyuyorum gece kaç kez uyanıyorum her sabah kurmuş gibi 08:30 da uyanıyorum, benim için de uyu
hahahaçok güldüm o yuvarlanma sahnesi gözümün önüne geldi gitmiyor
banda en zor gelen ogun kahvaltı normalde cok severım ama erken saatte yapamıyorum 1-2 gundur zorla yapıyorum işte
kıslar ben sacımı kestırmek ıstıyorum malum boya yaptıramıyoruz roflemde gelmıstı cok fena olecene kaldım su sac kestırme konusunda kı soylenenlere ne dıyorsunuz
benım cok uykum var akşamlarıda erkenden uyuorum zaten yawww dun temızlıgımı yaptım cok sukur raahtladım
Benimki tüp bebek oldugundan transferden beri hamile modunda dolaşıyorum , göbeğim var ama benimle birkaç hafta ileride olan bi arkadaş var hemen hemen aynı gibi göbeğimizbiraz daha büyüsün inş göbek şov yaparız hamilelik ne güzel şey rahatça yiyip içebiliyosun normalde göbeğin olsa nasıl saklıyacagını bilemezsin ama şimdi hoşumuza gidiyo, inş hamilelik sonrası da hoşumuza gider
kıslar ben sacımı kestırmek ıstıyorum malum boya yaptıramıyoruz roflemde gelmıstı cok fena olecene kaldım su sac kestırme konusunda kı soylenenlere ne dıyorsunuz
Normalde ayaklarım ısınmazdı hiç ama hamilelikten sanırım yanıyorum, aynen aynenayy bende ayaklarıma corap gıymeden yatamamcok usuyor ayaklarım
ben de 8 de wc ıcın kalkıyorum bıde gece 3 de kalkıyorum sankı saatı kurmus gıbı
bende cok severım kahvaltıyı ama tek basıma hıc sevmem usenırım hazırlamaya
1.sınıf mıAllah kolaylık versin, ama onların minicik ellerini görünce saf hallerini falan insan bütün yorgunlugunu unutuyo dimi ben de özledim okulumu yaaa
AYY MAALESEF ÖYLE DEĞİL BENİM İÇİN. BU OKULA TAYİNİM 3 HAFTA ÖNCE ÇIKTIÜCRETLİ ÖĞRETMEN OKUTMUŞ. DURUM VAHİM 7 KİŞİ OKUMA YAZMA BİLMİYO. DÜZENLERİ ÇOK BOZUK. ONDAN HİÇ KEYİF ALMIYORUM ( İŞKENCE GİBİ GELİYO SÜREKLİ DİSİPLİN DÜZEN KURMAYA ÇALIŞMAK Bİ YANDAN EKSİKLİKLERİNİ TAMAMLAMAK ÇOK ZOR OLUYO. NEYSE 2 AY KALDI DEYİP SABRADİYORUM
bana sacma gelıyor bende kestırıcektım bınada yaslı teyse kestırme dıyıp durdu tamam olur dedım ama kestırmeyı dusunuyorum saclarım sarı dıplerım cıktı hep
ablamda dıo kestırme o ılk bebegını kaybettı karnında öldü saclarını kestırmıstı dıo belkıde dogru batıl ınanc olucagı varmıs dıyorum ama olsun kestırme dıyor
ama kestırmeyı dusunuyorum
ay cıddenn yaa namaz kılsak ne ıyı olur ama ben sabah namazınada bazen kalkamıyorumkiiNormalde ayaklarım ısınmazdı hiç ama hamilelikten sanırım yanıyorum, aynen aynensaat 3 fix madem o satte uyanıyos un dua etmeyi unutma o saatte makbul olur inş, kalkmışken 2 rekat namaz kılsam diyorum ama işte....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?