2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
gunaydın canlarımmmmm ayy nasıl uyumusum yaa karnım acıktıda ole kalktım işte olanlara rabbım yardım etsın ınsallahh
ahh bugun tek basıma kahvaltı yapıcammmmmmmmm

naber yavru kussss send enıye hamılelık takvımı yok ben hergun bakıyorum okuyorum hosuma gıdyor

Ticker ım var ya kız benimkinde açıklama yazmıyo sadece, ben telefonuma indirdim bebeğim diye bi uygulama ordan detaylı açıklamaları okuyorum zaten, valla ben de raporluyum sabah 6 da kalkıp işe gitmeyi özledim

hos geldın canım aramıza

Ticker ım var ya kız benimkinde açıklama yazmıyo sadece, ben telefonuma indirdim bebeğim diye bi uygulama ordan detaylı açıklamaları okuyorum zaten, valla ben de raporluyum sabah 6 da kalkıp işe gitmeyi özledim

onu gordum canım bızımkı gıbı nıye yapmadın dıye sordum.dımek telınden takıp edıyorsun haaa ıstah durumun nasıl ya benım gobus sımdıden buyude hıc gobegım yoktu benım dumduzdu sımdı var cok garıp gleyor

gunaydın canlarımmmmm ayy nasıl uyumusum yaa karnım acıktıda ole kalktım işte olanlara rabbım yardım etsın ınsallahh

Ne güzel ben de uyku problemleri başladı gece yatamıyorum,ayaklarım yanıyor nereye koyacağımı bilemiyorum döne döne zor uyuyorum gece kaç kez uyanıyorum her sabah kurmuş gibi 08:30 da uyanıyorum, benim için de uyu

allahtan benim uykum yok ama evde olup yuvarlana yuvarlana rahat etmek istiyorum tatil gelsinnnnnn artıkkkk

hahahaçok güldüm o yuvarlanma sahnesi gözümün önüne geldi gitmiyor

banda en zor gelen ogun kahvaltı normalde cok severım ama erken saatte yapamıyorum 1-2 gundur zorla yapıyorum işte

kıslar ben sacımı kestırmek ıstıyorum malum boya yaptıramıyoruz roflemde gelmıstı cok fena olecene kaldım su sac kestırme konusunda kı soylenenlere ne dıyorsunuz

Benimki tüp bebek oldugundan transferden beri hamile modunda dolaşıyorum , göbeğim var ama benimle birkaç hafta ileride olan bi arkadaş var hemen hemen aynı gibi göbeğimiz biraz daha büyüsün inş göbek şov yaparızhamilelik ne güzel şey rahatça yiyip içebiliyosun normalde göbeğin olsa nasıl saklıyacagını bilemezsin ama şimdi hoşumuza gidiyo, inş hamilelik sonrası da hoşumuza gider

ayy bende ayaklarıma corap gıymeden yatamam cok usuyor ayaklarım
ben de 8 de wc ıcın kalkıyorum bıde gece 3 de kalkıyorum sankı saatı kurmus gıbı

banda en zor gelen ogun kahvaltı normalde cok severım ama erken saatte yapamıyorum 1-2 gundur zorla yapıyorum işte

bende cok severım kahvaltıyı ama tek basıma hıc sevmem usenırım hazırlamaya

1.sınıf mı Allah kolaylık versin, ama onların minicik ellerini görünce saf hallerini falan insan bütün yorgunlugunu unutuyo dimi ben de özledim okulumu yaaa

AYY MAALESEF ÖYLE DEĞİL BENİM İÇİN. BU OKULA TAYİNİM 3 HAFTA ÖNCE ÇIKTI ÜCRETLİ ÖĞRETMEN OKUTMUŞ. DURUM VAHİM 7 KİŞİ OKUMA YAZMA BİLMİYO. DÜZENLERİ ÇOK BOZUK. ONDAN HİÇ KEYİF ALMIYORUM ( İŞKENCE GİBİ GELİYO SÜREKLİ DİSİPLİN DÜZEN KURMAYA ÇALIŞMAK Bİ YANDAN EKSİKLİKLERİNİ TAMAMLAMAK ÇOK ZOR OLUYO. NEYSE 2 AY KALDI DEYİP SABRADİYORUM

benım cok uykum var akşamlarıda erkenden uyuorum zaten yawww dun temızlıgımı yaptım cok sukur raahtladım

maaşallah birde temizlik nasıl yapıyorsunuz ben hep yatsam yuvarlansam tabi gezmeye falan varım iş yapasım hiç yok allahtan haftada bir kadın geliyo :)) bi canım isterse yemek yapıyorum

aaaa olemıııı
ya ben ıcıme cekıyorum arada alışamadığımdan umarım dogumdan sonra kalmaz gobusler

Selam kızlar... Bişey dikkatimi çekti paylaşayım dedim...Benim hiç göbeğim yoktu... Hatta yatınca göbeğim içeri çökerdi bel kemiklerim çıkardı.. Şimdi hiç kilo almamama rağmen göbişim hafif çıkmış durumda... Hiç içeri çökmüyor hattaotururken bile hafif dışarda göbeğim.. Sizde de varmı böyle bişey...

kıslar ben sacımı kestırmek ıstıyorum malum boya yaptıramıyoruz roflemde gelmıstı cok fena olecene kaldım su sac kestırme konusunda kı soylenenlere ne dıyorsunuz

bana sacma gelıyor bende kestırıcektım bınada yaslı teyse kestırme dıyıp durdu tamam olur dedım ama kestırmeyı dusunuyorum saclarım sarı dıplerım cıktı hep
ablamda dıo kestırme o ılk bebegını kaybettı karnında öldü saclarını kestırmıstı dıo belkıde dogru batıl ınanc olucagı varmıs dıyorum ama olsun kestırme dıyor
ama kestırmeyı dusunuyorum

Normalde ayaklarım ısınmazdı hiç ama hamilelikten sanırım yanıyorum, aynen aynen saat 3 fix madem o satte uyanıyosun dua etmeyi unutma o saatte makbul olur inş, kalkmışken 2 rekat namaz kılsam diyorum ama işte....

Offf bu durumdan nefret ediyorum çok iyi alıyorum aynısı benim de başıma geliyor sık sık.Seneye napcan diycektim ama doğum izni var dimi yırttın , kaç aydı doğum izni sürekli değişiyo ya takip edemiyorum

Ben hamile olduğumu bilmeden kestirdim hatta 3 yıldır saçımı boyamadım doğumdan sonra boyarım diye ama hamile kaldığım ay çok bunalmıştım hem ekstirdim hem boyadım bir hafta sonra gebe olduğumu öğrendim. O kdar çok batıl şeyler var ki kulak asmamak lazım

ay cıddenn yaa namaz kılsak ne ıyı olur ama ben sabah namazınada bazen kalkamıyorumkii çok su ıctımız ıcın wc sık sık kalkıyorum ya ben gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…