- 7 Ocak 2013
- 426
- 91
- 48
normalde ayaklarım ısınmazdı hiç ama hamilelikten sanırım yanıyorum, aynen aynenSaat 3 fix madem o satte uyanıyos un dua etmeyi unutma o saatte makbul olur inş, kalkmışken 2 rekat namaz kılsam diyorum ama işte....
Offf bu durumdan nefret ediyorumçok iyi alıyorum aynısı benim de başıma geliyor sık sık.seneye napcan diycektim ama doğum izni var dimi yırttın , kaç aydı doğum izni sürekli değişiyo ya takip edemiyorum
Selam kızlar... Bişey dikkatimi çekti paylaşayım dedim...Benim hiç göbeğim yoktu... Hatta yatınca göbeğim içeri çökerdi bel kemiklerim çıkardı.. Şimdi hiç kilo almamama rağmen göbişim hafif çıkmış durumda... Hiç içeri çökmüyor hattaotururken bile hafif dışarda göbeğim.. Sizde de varmı böyle bişey...
aaaa olemıııı
ya ben ıcıme cekıyorum arada alışamadığımdan umarım dogumdan sonra kalmaz gobusler
maaşallah birde temizlik nasıl yapıyorsunuz ben hep yatsam yuvarlansam tabi gezmeye falan varım iş yapasım hiç yok allahtan haftada bir kadın geliyo :)) bi canım isterse yemek yapıyorum
Ben hamile olduğumu bilmeden kestirdim hatta 3 yıldır saçımı boyamadım doğumdan sonra boyarım diye ama hamile kaldığım ay çok bunalmıştım hem ekstirdim hem boyadım bir hafta sonra gebe olduğumu öğrendim. O kdar çok batıl şeyler var ki kulak asmamak lazım
Evet ben de hiç kilo almamışım 52 kiloyum ama göbeğim var
Çekme kız göbüşünü salgitsin
ay cıddenn yaa namaz kılsak ne ıyı olur ama ben sabah namazınada bazen kalkamıyorumkiiçok su ıctımız ıcın wc sık sık kalkıyorum ya ben gece
ahahah alışamadım napayımmm kendımı sımdıden sıs hıssedyorum tartılmadım nezmandır en son 52 falandım ama bakalım
bana sacma gelıyor bende kestırıcektım bınada yaslı teyse kestırme dıyıp durdu tamam olur dedım ama kestırmeyı dusunuyorum saclarım sarı dıplerım cıktı hep
ablamda dıo kestırme o ılk bebegını kaybettı karnında öldü saclarını kestırmıstı dıo belkıde dogru batıl ınanc olucagı varmıs dıyorum ama olsun kestırme dıyor
ama kestırmeyı dusunuyorum
Ben de sabah namazına kalkamaz oldum sık sık gece uyandıgımızdan herhalde:44:
Aslında şimdiden kilomuzu vs bilgileri yazacagımız resimleri paylaşacagımız hamilelik defteri tutsak iyi olcak
sabah devlet hast.gittim tahliller icn.aklinizda bulunsun Torch testlerini saglik bakanligi 3 dusuk sartiyla yapiyormus.
Dedim ven kedilerle cok yakinim.kvaldemde d 2 tane var.kizamikcik ta sanirim cikarmamisim.ama yinede kabuledilmiyo.onlari ozelde yaptiricam.
Bu arada ultrasinla bakti.kesenin icnde minnacik 4mm lik bisey var.sanirim bebisimmhaftaya da pitpit duyariz insallah
gunaydınnnnn gusel annnelerrrrrrrrrrrrr
benım saclarım dalgalı ya keske duz olsa ne guzel oh karısmaz ozaman bole cok karısıyor sureklı topluyorumbende kestırcem ama boyatmıcam teyzeme doktoru sakın boyatma demıs hamılyken oda bana boyatamazsın dıye rest cektı malum zaten ıcınde zararlı bır suru madde var.ama kestırmek lazım prasa gıbı saclarım.
Selam kızlar... Bişey dikkatimi çekti paylaşayım dedim...Benim hiç göbeğim yoktu... Hatta yatınca göbeğim içeri çökerdi bel kemiklerim çıkardı.. Şimdi hiç kilo almamama rağmen göbişim hafif çıkmış durumda... Hiç içeri çökmüyor hattaotururken bile hafif dışarda göbeğim.. Sizde de varmı böyle bişey...
benım saclarım dalgalı ya keske duz olsa ne guzel oh karısmaz ozaman bole cok karısıyor sureklı topluyorum
kızlar epılasyon yaptırmıstım ben bayadır gıdıyordum son seanslarım kalmıstı kıl tuy yoktu hıc vucudumda allahımmmmmmmmmm sımdı gorun genıtal gobek cızgısınde kıl cıktı ya sınır oldummmmmmm
zaten normalde pek kılım tuyum yoktuda genede gıttım ıste
tekrardan cıktı ya saka gıbı hamılelıkte cıkar dıyorlardı gercekten dogruymuss
bole olan varmı aranızda?
:) inşallah canım
günaydın tatlım :)
canım bunlar ıcın sevınmelı ve koca bır MAŞALLAH dedırtmeleisin
Canım benim de öyleydi her bünyede farklı olur böyle şeylere takılma hamileliğin tadını çıkar
Daha bebeği gormedik, kalp atışını da duymadık, belirti de olmayınca insan çekiniyo. Sevinip tadını çıkarmaya korkuyom...
Türkiye'de ne kadar şanslısınız hemen keseye bakıyo doktorlar... Burda anca bekle...
sağolsun annem bizde o yapıyor yemekleri tabi arada ben yapıyorum dün yaptım mesela ama kocişte yapar benim işten gelince allah ne verdiyse yeriz :) hım yapma boşver sende kişisel bakımını yap :)) kociş yapsın yada dışardan yersinizyaw ne zamndır yapamıyordum ev mendılsız oynuyordu ınankı.kocan ne yıyor kısss bend ebugun yapmasam acaba dıyorum yarın doktora gıdıcem kısısel bakım yapmam lazım onu anca yaparım dınlerınırım
bende daha gormedım yarın gıdıcem İNŞALLAHHH hayırlı gusel haberler alırım
sağolsun annem bizde o yapıyor yemekleri tabi arada ben yapıyorum dün yaptım mesela ama kocişte yapar benim işten gelince allah ne verdiyse yeriz :) hım yapma boşver sende kişisel bakımını yap :)) kociş yapsın yada dışardan yersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?