2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

bu durum gerçekten çok kötü ben 1 alıp 4e kadar okuttum ilk defa böyle yarım alıyorum seneye inş doğum zini 6 aya çıkacak gibi. 6 ay kesin olursa sonrasındada bir iki ay ücretsiz izinle seneyi kapatcam. :)) sende ilk okul öğretmeni misisn nerdensin

Evet ben de hiç kilo almamışım 52 kiloyum ama göbeğim var

aaaa olemıııı
ya ben ıcıme cekıyorum arada alışamadığımdan umarım dogumdan sonra kalmaz gobusler

Çekme kız göbüşünü sal gitsin

maaşallah birde temizlik nasıl yapıyorsunuz ben hep yatsam yuvarlansam tabi gezmeye falan varım iş yapasım hiç yok allahtan haftada bir kadın geliyo :)) bi canım isterse yemek yapıyorum

yaw ne zamndır yapamıyordum ev mendılsız oynuyordu ınankı.kocan ne yıyor kısss bend ebugun yapmasam acaba dıyorum yarın doktora gıdıcem kısısel bakım yapmam lazım onu anca yaparım dınlerınırım

boya ıcın batıl dıyemem de sac kesımı ıcın bende ınanmıyorum kestırıcem yanii
benım dr boyatabılırsınde dıyor 3 ay gecsınde ole dıo ama zaten sen basında boyatmıssın etkılemezmıs oyle canım

kızlar epılasyon yaptırmıstım ben bayadır gıdıyordum son seanslarım kalmıstı kıl tuy yoktu hıc vucudumda allahımmmmmmmmmm sımdı gorun genıtal gobek cızgısınde kıl cıktı ya sınır oldummmmmmm
zaten normalde pek kılım tuyum yoktuda genede gıttım ıste
tekrardan cıktı ya saka gıbı hamılelıkte cıkar dıyorlardı gercekten dogruymuss
bole olan varmı aranızda?

ay cıddenn yaa namaz kılsak ne ıyı olur ama ben sabah namazınada bazen kalkamıyorumkii çok su ıctımız ıcın wc sık sık kalkıyorum ya ben gece

Ben de sabah namazına kalkamaz oldum sık sık gece uyandıgımızdan herhalde:44:

ahahah alışamadım napayımmm kendımı sımdıden sıs hıssedyorum tartılmadım nezmandır en son 52 falandım ama bakalım

Aslında şimdiden kilomuzu vs bilgileri yazacagımız resimleri paylaşacagımız hamilelik defteri tutsak iyi olcak

bende kestırcem ama boyatmıcam teyzeme doktoru sakın boyatma demıs hamılyken oda bana boyatamazsın dıye rest cektı malum zaten ıcınde zararlı bır suru madde var.ama kestırmek lazım prasa gıbı saclarım.

Ben de sabah namazına kalkamaz oldum sık sık gece uyandıgımızdan herhalde:44:

Aslında şimdiden kilomuzu vs bilgileri yazacagımız resimleri paylaşacagımız hamilelik defteri tutsak iyi olcak

aynennnn umarım cok almayısss kılo bu arada ben normal dogumdan acayıp tırsıyorum fobım var yaa cok kotuu

:) inşallah canım

gunaydınnnnn gusel annnelerrrrrrrrrrrrr

günaydın tatlım :)

benım saclarım dalgalı ya keske duz olsa ne guzel oh karısmaz ozaman bole cok karısıyor sureklı topluyorum

aynı seyı yasıyorum canım benımde legenler dısarıda ıdı bı anda top gıbı cıktı dıyorumkı sımdıden boleyse ıelrıde nasıl olacak:26:

Aslında ben hamilelik boyunca ayva tüylerin bile döküldüğünü duymuştum, bir de dişlerin döküldüğünü :))) saçların da çok parlak ve gür oldugunu, epilasyon yaptırma sakın, kolun vb olsaydı neyse neyse karnına çok yakın dr.lar izin vermez

canım bunlar ıcın sevınmelı ve koca bır MAŞALLAH dedırtmeleisin

Canım benim de öyleydi her bünyede farklı olur böyle şeylere takılma hamileliğin tadını çıkar

Daha bebeği gormedik, kalp atışını da duymadık, belirti de olmayınca insan çekiniyo. Sevinip tadını çıkarmaya korkuyom...

Türkiye'de ne kadar şanslısınız hemen keseye bakıyo doktorlar... Burda anca bekle...

bende daha gormedım yarın gıdıcem İNŞALLAHHH hayırlı gusel haberler alırım

sağolsun annem bizde o yapıyor yemekleri tabi arada ben yapıyorum dün yaptım mesela ama kocişte yapar benim işten gelince allah ne verdiyse yeriz :) hım yapma boşver sende kişisel bakımını yap :)) kociş yapsın yada dışardan yersiniz

evet ya kahvaltı yapalım olmadı bugun bakım ve dınlenme gunum olsun benım kocam gec gelıyor bayag ya saat 9 u buluyor eskıden beklıyordum ama artık beklıyemem sanırım ha aclıktan degılde yemekten sonra hemen yatmak ıstoyorum osatten sonra ye yat cok fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…