2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
aynennnn umarım cok almayısss kılo bu arada ben normal dogumdan acayıp tırsıyorum fobım var yaa cok kotuu

Daha doğuma çok var ya zaman su gibi akıp geçiyor artık normal doğumda da kesiyolar biçiyolar sezeryanla aynı kapıya geldi nerdeyse o zaman gelsinde dr ne diycek bakalım düşünürüz.

bende daha gormedım yarın gıdıcem İNŞALLAHHH hayırlı gusel haberler alırım

İnş güzel haberlerle gelirsin

benım duz ama pırasa gıbı bıde kendımı sevemıyorum bu aralr bı tuaf hıssedıyorum yaaa ılk ınsanlar gıbı oldum sankı tobe tobe

hahahahaha :) ilk insanlar mı çok hoşsun canım :) valla ben çok bakmaya başladım kendime baktım paspal bişe olmaya başlıyorum hemen toparladım işe gidiyorum bide eşimde yakışıklıdır benim :) o öle filinta gibi dolaşsın ben paspal olur mu hiç :) akşamları süslenip karşılıyorum falan diyo ki ben dışardakilere bakmıyım diye mi yapıyosun bunları yoo öle bi lüksün yok zaten öldürüürüm seni diyorum :) benim gözüm bebeğimin annesinden başkasını görmez zaten diyo :) çok mutluyum ya çok şükür rabbim eşimden razı olsun . İyi ki onu karşıma çıkartmış :)

yok canım yaptırırmıyımmm 1 senedır gıdıyordum ben .bıttı ama ayva tuylerım kalmıstı
suan tekrardan cıktı kıl ya zaten yoktu aslında bende cokta genede ıste gıttım eşim bıraz tiklidir
ay saclarım cok cansız keske gurleşse

Kızlar izlemediyseniz Jennifer Lopez'in hamilelikle ilgili 2 filmi var romantik komedi;

B planı , Dikkat Bebek Var

Gunaydin kizlar
Cok kötüyüm, benim migren sağdan sağdan geliyor :-( sabah eşimi gecirdikten sonra hissettim hemen parol içtim belki başlamadan keser dedim bi umit ama su saat oldu ne kesti ne bişey artiyor aksine. Dua edin nolur artmasin :-(

benım duz ama pıras gıbı bıde kendımı sevemıyorum bu aralr bı tuaf hıssedıyorum yaaa ılk ınsanlar gıbı oldum sankı tobe tobe
ay bende pek bakmaz oldum kendıme yaa zaten su sıvılcelerım bır gecsınde hıc sıvılce bılmem hamılelıkte sıvılce cıktı cok ılgınc yaa

ay canımmmmm gecmıs olsunnn parolu dr mu verdı ıcebılıomusun mınoset ıcılıyor dıye bılıodum ama parolu duymadım
ınsallahh dahada artmazzzzzzzz canım

Geçmiş olsun canım ilaçda kullanamıyoruz, aklımız çıkıyo hastalancaz diye

evet ole ama ben bastan tavrımı koyayımda korkıyom dıye....

İNŞALLAH canım İNŞALLAH

ay canımmmmm gecmıs olsunnn parolu dr mu verdı ıcebılıomusun mınoset ıcılıyor dıye bılıodum ama parolu duymadım
ınsallahh dahada artmazzzzzzzz canım
[/QUOTE]

Doktor verdi canim ama bana hiç etkisi olmaz netekim olmadida

Ben de gittim lazere çok rahatım valla iyi ki gitmişim, evet saç gürleşmesi iyi olur ya :)):)) benim saçlar da pırasa gür ama yine de pırasa işte azcık daha kabarık olabilir

ALLAH nazarlardan korusun canımm.bende aynıyım aslında ama gozume gusel gelmıyorum yaaa kıyafet almak ıstıyorumm kendıme bıde gecen hafta fulll yatak modundaydım sancım falan vardı adet donemıme galdıgınden sanırım daha ıyı gıbıyım

yaaa hamıleleık cok enterasan bısey sabahları nutella yerdım sımdı goresım yokkkk

gecmıs olsun fıstıkkkkk benımd ebasım agrıyor

Geçmiş olsun canlarım ya benim de migrenim var ( dua ediyorum ağrımasın diye elindeki bir noktaya baskı uyguladığında hafifliyor canım dene istersen ... sol el baş parmakla işaret parmağın tam ortasındaki köşeye bastır.

Bu öyle bisi degil yaaa ödüm kopuyor agri ilerleyecek diye. Öyle bişey olsa arayacak kimse yok babamin dışında. Kiz kardesim kayinvalidesinde kaynanamin kendine hayri yok şekerim yüksek der çıkar, okadar ariyorumki annemi :'( kizkardesimi evlendirirken ve yine kardeşim dogum yaptiginda çok aramistim su gunlerdede cok ariyorum birde bugun hep annem vardiruyamda yaaaa ben cok kkötüyüm bugün

Doktor verdi canim ama bana hiç etkisi olmaz netekim olmadida
haff sanırımmm ınsallah gecer gozunu kapat uyumaya calıs bence bıraz
Ben de gittim lazere çok rahatım valla iyi ki gitmişim, evet saç gürleşmesi iyi olur ya :)):)) benim saçlar da pırasa gür ama yine de pırasa işte azcık daha kabarık olabilir
kız gurmus sacın daha neee bende cok az sac var yaaa bıde pek uzamaz
pkoluyum ya sac dokulme sorunu cok vardı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…