Bu öyle bisi degil yaaa ödüm kopuyor agri ilerleyecek diye. Öyle bişey olsa arayacak kimse yok babamin dışında. Kiz kardesim kayinvalidesinde kaynanamin kendine hayri yok şekerim yüksek der çıkar, okadar ariyorumki annemi :'( kizkardesimi evlendirirken ve yine kardeşim dogum yaptiginda çok aramistim su gunlerdede cok ariyorum birde bugun hep annem vardiruyamda yaaaa ben cok kkötüyüm bugün
günaydın kızlar,bugün bulantıyla uyandım ve halen devam ediyor.
herkese merhaba geçmişi okudum allah sabır versin bebeklerini kaybedenlere.
çalışan arkadaşlar; şimdi radyo dinlerken haberler de doğum izinini 6 aya çıkarma işini haftaya komisyona veriyorlarmış işallah olur.
bakan meclis kapanmadan çıkarılacak denmiş. sevindim.hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza allalımda tabi:)
Bu öyle bisi degil yaaa ödüm kopuyor agri ilerleyecek diye. Öyle bişey olsa arayacak kimse yok babamin dışında. Kiz kardesim kayinvalidesinde kaynanamin kendine hayri yok şekerim yüksek der çıkar, okadar ariyorumki annemi :'( kizkardesimi evlendirirken ve yine kardeşim dogum yaptiginda çok aramistim su gunlerdede cok ariyorum birde bugun hep annem vardiruyamda yaaaa ben cok kkötüyüm bugün
günaydın annelerr:)
inanın bende doktora gittiğimde inanılmaz çok soru soruyorum. kardeşimin eşi hamileyken onun için araştırdıklarımı şimdi kendime uygulamaya çalışıyorum.
ama size bir sorum olacak. önceden nerdeyse bir demlik çayı tek başıma içerdim. şimdi ağzıma çay koyamıyorum. bazı bitki çaylarınında zararlı olduğunu duymuştum. maydonoz falan çok zararlıymış. bütün gün boğazımdan geçen tek sıvı susıcak bişeyler içmek istiyorum ama korkuyorumda aynı zamanda.
ada çayının falan zararı olur mu ki :S
Günaydın Kasım annelerii :)
Hamileliğin 7. haftasındayım ama bende oyle ahım şahım belirtiler yok. Goğuslerim çok hassas değil, pek oyle bulantım da yok. Normalden erken uyuyorum ama psikolojik mi yorgunluk mu bilemiyorum...
Benim gibi olan var mı aranızda?
kızlar bişi sorcam sizide korkutmak istemem ama kafayı yicempazar günü görümcem ben eşim tiyatroya gittik çıkışta görümcem bi köfteci var çok güzel dedi. saatte geç olmuştu. arabada çok yakında diildi yürüyelim dedik. yol üstündede hep pis su birikintileri vardı bide metro inşaatının yanından geçtik böle afedersiniz sanki yola işemişler gibi kokuyodu. hep destur dedim durdum ama çokta korktum. neyse köfteci kapanmış başka yere gittik. sonra eve döndük. gece yattım kabus gibiydi bi ara bi uyandım odamızın kapısını kapatırız hep kapı kapalı altından ışık sızıyo. hemen eşimi kaldırdım. eşimde benden sonra yatmıştı. ki oda yatarken heryeri kontrol eder neyse uyandırdım eşimi kalk dedim ışık yanıo evde biri var. hemen kalktı eşim gitti. mutfağın ışığı yanıyomuş eşim dioki ben unuttum çöp atmaya gitmiştim söndürmemişim demek. ama söndürmese iki koridor geçio farkederdi diye düşünüyorum. neyse kapayıp geldi ama ben o gece hiç uyuyamadım sabaha kadar sanki hep ışık sızdı kapının altından bide sadece ışık olsa iyi sanki biri geçio gibi arada karartılar oldu. neyse sabah kalktım giyindim yüzüklerimi takıcam. bende hep tektaşımla alyansımı birlikte takarım. eve gelincede hemen çıkartır şifonyerin üzerine koyarım ikisi hep üst üste olur. tek taşımı taktım yüzüğü elime bi aldım eşimin alyansı benimki yok. eşimde ısrarla başka yere çıkarmışsındır diyo. ama akşam eve gelince ikisini birlikte çıkardığıma çok eminim. hem öyle başka yerlerde kesinlikle çıkarmam hem de çıkarsam ikisini beraber çıkarmış olmam lazım dün akşam işten gelince aradık aradık yok. hiçbiyerde yok deli olcam çok korkuorum. bişeylerin üzerine mi uğradık diye. daha öncedende küpelerim kaybolmuştu onlarda hala yok. onları başka yerde unutmuşumdur diye düşündüm ama buna o kadar eminimki. yatarken bile şifonyerin üzerinde gördüm yani bana bi akıl verin nolur
offf hamıle oldugumu ogrendıgımden beri kabus goruyorum her gece varmı aranızda başka böle olan?
bende gecelerı 2 3 sefer ruya goruyorum ya cok garıp hepte korkuyorum
bol bol dua okuyun nas felak ayetel kürsi falan ben bazen unutuyorum
nergis 7 nas 7 felak oku elını açıp abdest al sonra elıne ufle yuzunden heryerıne sür bana camı hocası demıstı bunu bende bıara cok korkuyordum
Geçmiş olsun canlarım ya benim de migrenim var( dua ediyorum ağrımasın diye elindeki bir noktaya baskı uyguladığında hafifliyor canım dene istersen ... sol el baş parmakla işaret parmağın tam ortasındaki köşeye bastır.
offf hamıle oldugumu ogrendıgımden beri kabus goruyorum her gece varmı aranızda başka böle olan?
kızlar merhaba...bende nasipse kasım ayında doğum yapıcam...hepimize rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin...
hos geldın canımmmmmmmmmmm
Arkadaşlar merhaba, dün kese görmeye ve kalp atışını dinlemeye gittim. ve sonuç çok sürprizzz BEBİŞLER İKİZ şoka girdim ikisninde kalbi atıyor ve sağlıklıymış. bugünde aç karnına kan ve idrar tahlili verdm. haftaya tekrar kontrol dedi. normal gebelik zaten çok riskliymiş benimki ikiz gebelik. birde üstüne endometriosiz hastasıyım. gebeliğim çok çok riskli. ikiz gebeliği olan var mı aranızda?? ilk gebeliğim çok gerginim. neye nasıl dikkat etmem gerekiyor pek bi bilgim yok.
Arkadaşlar merhaba, dün kese görmeye ve kalp atışını dinlemeye gittim. ve sonuç çok sürprizzz BEBİŞLER İKİZ şoka girdim ikisninde kalbi atıyor ve sağlıklıymış. bugünde aç karnına kan ve idrar tahlili verdm. haftaya tekrar kontrol dedi. normal gebelik zaten çok riskliymiş benimki ikiz gebelik. birde üstüne endometriosiz hastasıyım. gebeliğim çok çok riskli. ikiz gebeliği olan var mı aranızda?? ilk gebeliğim çok gerginim. neye nasıl dikkat etmem gerekiyor pek bi bilgim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?