2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
herkese merhaba geçmişi okudum allah sabır versin bebeklerini kaybedenlere.
çalışan arkadaşlar; şimdi radyo dinlerken haberler de doğum izinini 6 aya çıkarma işini haftaya komisyona veriyorlarmış işallah olur.
bakan meclis kapanmadan çıkarılacak denmiş. sevindim.hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza allalımda tabi:)

Kıyamam sana yaaa ben de öyleyim annemi babamı çok arıyorum özellikle ağrım varsa.. üzülme ...

günaydın kızlar,bugün bulantıyla uyandım ve halen devam ediyor.

tuzlu bişeyler yemeye çalış canım

Ay demin ben de haberleri okuyorum bu konuyu takip ediyorum da inşallah çıkar yyaaaa 6 ay bile az da işte bebeklerimizin bize ihtiyacı var

ayyy kuzum benımmmm yaaaa ınsallah agrımazz dua edıcem sanaa uyumaya calıss ınsallah gecer agrın artarsada benım teyzem serum taktırıyordu mecbur cunku cok agır oluyordu aglıyordu
rabbımmm kımsenın yoklugunu aratmasın gercekten zor

canım her doktor farklı bişey söylüyor tabi :) benim doktorum kendini kasmaya gerek yok. günde bir porsiyon tüketebilirsin. türk kahvesi, filitre kahve, çay vss. içebilirsin dedi. gazlı içeceklerden de içebilirsin ama seni rahatsız eder dedi. ben kahvaltıda ve bazen akşam arkadaşlarla bir açık çay içiyorum. mide bulantılarım yüzünden meyveli soda tüketiyorum. hemen rahatlatıyor beni. gözünü çıkarmamak lazım işte.

ne güzel şanslısın işte :) benim 8 hafta da başladı nazar değdirme kendine

kızlar bişi sorcam sizide korkutmak istemem ama kafayı yicem pazar günü görümcem ben eşim tiyatroya gittik çıkışta görümcem bi köfteci var çok güzel dedi. saatte geç olmuştu. arabada çok yakında diildi yürüyelim dedik. yol üstündede hep pis su birikintileri vardı bide metro inşaatının yanından geçtik böle afedersiniz sanki yola işemişler gibi kokuyodu. hep destur dedim durdum ama çokta korktum. neyse köfteci kapanmış başka yere gittik. sonra eve döndük. gece yattım kabus gibiydi bi ara bi uyandım odamızın kapısını kapatırız hep kapı kapalı altından ışık sızıyo. hemen eşimi kaldırdım. eşimde benden sonra yatmıştı. ki oda yatarken heryeri kontrol eder neyse uyandırdım eşimi kalk dedim ışık yanıo evde biri var. hemen kalktı eşim gitti. mutfağın ışığı yanıyomuş eşim dioki ben unuttum çöp atmaya gitmiştim söndürmemişim demek. ama söndürmese iki koridor geçio farkederdi diye düşünüyorum. neyse kapayıp geldi ama ben o gece hiç uyuyamadım sabaha kadar sanki hep ışık sızdı kapının altından bide sadece ışık olsa iyi sanki biri geçio gibi arada karartılar oldu. neyse sabah kalktım giyindim yüzüklerimi takıcam. bende hep tektaşımla alyansımı birlikte takarım. eve gelincede hemen çıkartır şifonyerin üzerine koyarım ikisi hep üst üste olur. tek taşımı taktım yüzüğü elime bi aldım eşimin alyansı benimki yok. eşimde ısrarla başka yere çıkarmışsındır diyo. ama akşam eve gelince ikisini birlikte çıkardığıma çok eminim. hem öyle başka yerlerde kesinlikle çıkarmam hem de çıkarsam ikisini beraber çıkarmış olmam lazım dün akşam işten gelince aradık aradık yok. hiçbiyerde yok deli olcam çok korkuorum. bişeylerin üzerine mi uğradık diye. daha öncedende küpelerim kaybolmuştu onlarda hala yok. onları başka yerde unutmuşumdur diye düşündüm ama buna o kadar eminimki. yatarken bile şifonyerin üzerinde gördüm yani bana bi akıl verin nolur

Son düzenleme:
offf hamıle oldugumu ogrendıgımden beri kabus goruyorum her gece varmı aranızda başka böle olan?

bende gecelerı 2 3 sefer ruya goruyorum ya cok garıp hepte korkuyorum
bol bol dua okuyun nas felak ayetel kürsi falan ben bazen unutuyorum
nergis 7 nas 7 felak oku elını açıp abdest al sonra elıne ufle yuzunden heryerıne sür bana camı hocası demıstı bunu bende bıara cok korkuyordum

canım korkma hemen. her şeyin mantıklı bir açıklaması vardır. yuvarlanmıştır bir yere çıkar bir yerden. içini rahatlatmak için evinde sen veya bir tanıdığın dua okut. ferahlarsın biraz.

kızlar merhaba dedıgınız sekılde ruyalar bende görup korkuyodum ama hamılelıgımı yenı öğrendıgım zamanlardı cok sık görup korkuyodum ama çok şükür bıraz gectı eskısı gıbı korkmuyorum

offf hamıle oldugumu ogrendıgımden beri kabus goruyorum her gece varmı aranızda başka böle olan?

canlar hamileyiz ondan :) kan dolaşımımız, hormonlarımız alt üstü vaziyette tabi. bende kabuslar görüp, ağlar oldum. deli gibi terliyorum! sırt üstü yatmamaya çalışın. kan dolaşımınız daha yavaşlar, kabus görürsünüz. olabildiğince sağ yan tarafa yatın kalbiniz rahat pompalama yapsın. bide ben ince bile giyinsem de üstümdeki pijama hareketlerimi engelliyor sanki hemen sıkıntıya giriyorum. bu nedenle de şort ve askılı ile yatıyorum.

hepimize zor bir süreç olacak, annelik zor bişeymiş ben bunu anlamaya başladım. ama mutlu son olacak inşallah :))

Son düzenleme:

canım mıgren agrısından bahsedıyorsan o agrıyı cok ıyı bılırım cunku bende cok cektım İNŞALLAH ilerlemez

kızlar merhaba...bende nasipse kasım ayında doğum yapıcam...hepimize rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin...

Arkadaşlar merhaba, dün kese görmeye ve kalp atışını dinlemeye gittim. ve sonuç çok sürprizzz BEBİŞLER İKİZ şoka girdim ikisninde kalbi atıyor ve sağlıklıymış. bugünde aç karnına kan ve idrar tahlili verdm. haftaya tekrar kontrol dedi. normal gebelik zaten çok riskliymiş benimki ikiz gebelik. birde üstüne endometriosiz hastasıyım. gebeliğim çok çok riskli. ikiz gebeliği olan var mı aranızda?? ilk gebeliğim çok gerginim. neye nasıl dikkat etmem gerekiyor pek bi bilgim yok.

aayyyyy canım çok sevindim gözünüz aydın :) bende dün gittim keseyi gördük ama daha çok küçük haftaya gelin kalp atışlarını duyalım dedi :S hevesle haftayı bekliyorum bende...rabbim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde doğum süreci geçirip yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)

Gözün aydın canım... Rabbim sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin bebeklerini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…