2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

aminnn cnmmm hepimize hayırlı doğumlar nasip olsun inş. tek olsa bukadr korkmazdım ama çift ya çok tedirginim. 48kg'ım nası taşıyacam nasıl doğurcam valla bilmiyorum. inş. ikizlerime kavuşurum

aminnn cnmmm hepimize hayırlı doğumlar nasip olsun inş. tek olsa bukadr korkmazdım ama çift ya çok tedirginim. 48kg'ım nası taşıyacam nasıl doğurcam valla bilmiyorum. inş. ikizlerime kavuşurum

korkma korkma rabbim korur onları sende zamanla kilo alcaksın zaten hep o kilo da kalmıcaksın ki hiç birşey olmaz korkutma kendini öyle :) ne güzel inş biri kız biri oğlan olur ayy ne güzel :)

annnaaaammmm hayrlı olsunnn cnmm bebişlerinn rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsinnn çok kısmetlisin demekki maaaşaaalllaaaaaaaaaaahhhhhh

kızlar bir de size bir şey danışmak istiyorum,benim bu ay hep akıntım geliyordu ama normaldi.dün ilk defa açık sütlü kahve tarzında leke şeklinde geldi ve ben de doktorumu aradım gel bi kontrol edelim dedi keseyi gördük ilk defa dün daha küçük kalp atısını haftaya duyucaz dedi ve bana 5 tane iğne verdi bugün çok şükür gelmedi sabahtan beri ama 10 günde bir vuruncam iğneleri,bu leke normal mi sizlerde de bu haftalarda oldumu ortalama 5 haftalık olması lazım şuan...

Doktordan geldim simdi!!!!
Pit pitttt atiyor kalbiii )
Sukurler olsunn, nasil heyecanliyim anlatamam size , hepimiz bu sureci saglikla mutlulukla yasariz insallah...
Doktor::
Haftada en az 2 kez balik ve protein agirlikli beslenmemi soyledi..
Elevit ve kan ilaci vermeyecegini, yapilan arastirmalarda kullanan ve kullanmayan gebeliklerdr bi fark olmadigini, yeterli ve dengeli beslenmek gerektigini anlatti,
3ay folik asit icicrz
Ara ogunlerde 2 kayisi 2 ceviz mitlaka yemek gerekiyor dedi...
Ayy aklima gelmiyo daha fazlasi cok mutluyum ve hepinizin mutlu olmasini diliyorum canim arkadaslarmm
M

kizlar selamlar

Bitki caylarindan bahsedilmis .. Bildiklerimi paylasayim istedim
Adacayi ve nanecayini kesinlikle onermiyorlar hamilelikte

Birde süt icemeyen arkadaslar icin sutte bulunan kalsiyumdan ayni sekilde dere otundada bulunuyor ve hamileler icin cok yararli oldugu yaazip soyleniyor ..

Göbek hamilelikten sonra kalir diye korkanlar :) birseycik kalmiyor

canım tebrik ederim. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişlerini. ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. geçen hafta 5+3 te gittiğimizde iki kese gördük bizde önümüzdeki hafta kalp atışı için tekrar gideceğiz. bir şey merak ediyorum benim hcg değerine göre tek bebek görülüyordu. senin hcg değerin kaçıncı gün ne kadar çıkmıştı?

gözun aydın canım ya cok sevındım inş. bızde duyarız doktorum bu hafta ıcınde cagırdı ama ben bebegım bıraz daha buyusun dıe cuma gıdecegım

HAMİLELİKTE (GEBELİKTE) BİTKİ ÇAYLARI İÇİLEBİLİR Mİ?
Hamileler hangi bitki çaylarını içebilir?
Hamilelik döneminde her bitkisel çay ve içecek tüketilmemelidir, seçici olunmalıdır ve sık tüketilen güvenli olduğu bilinen çaylar tercih edilmelidir. Bitkisel çayların içerisinde çok çeşitli maddeler bulunabilir ve bunların gebelik ve bebek üzerinde zararlı etkileri olabilir.

Hamilelerin içmesinde sakınca olmayan bitkisel çaylar:
- Ahududu
- Nan
- Limon
- Zencefil
- Ihlamur
- Elma
- Portakal
- Turunç
- Kuşburnu
- Papatya
- Rezene
- Yeşilçay
Hamilelikte hangi bitki çayları içilmemelidir?
Bu çaylar rahim kasılmalarını uyarıcı v.b etkilerde bulunabilir, gebelikt etüketilmemelidir.
- Aloe Vera
- Karanfil yapı
- Sarı çiğdem
- Kimyon
- Lavanta
- Fesleğen yağı
- Ökseotu
- Tarçın
- Kekik Yağı
- Sinameki
- Safran
- Maydonoz içillmemelidir (yemeklerde kullanılabilir)
- Akçaağaç
- Melekotu
- Kimyon
- Yasemin

ay çok sevindim senin adına canım. Ben de cuma günü gidicem kalp atışını duymaya inşallah bir sorun çıkmaz ben de böyle mutlu gelip yazarım size...

annnaaaammmm hayrlı olsunnn cnmm bebişlerinn rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsinnn çok kısmetlisin demekki maaaşaaalllaaaaaaaaaaahhhhhh

aminnnnn cnmmm rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. heralde daha doğurmadan anlayamıyacam ) zaten gebe olduğuma bile inanamıyordum şimdi ikizlere hiç inanamıyorum fotoğrafa bakıp duruyom mal mal

ayyy cnm hadi gözünüz aydın. ya dün banada doktorum balık ağırlıklı besleneceksin dedi. ama artık balık sezonu kapandı ki ve doğurana kadar da öyle. biz ne yiyecez)

ALLAH bagıslasın canımmmm ikisinide sağ salim kucagına almayı nasip etsin RABBİM HEPİMİZE TABİ bol bol dinlen yedıgıne ıctıgıne cok dıkkat et

hos ne geldın n gusel haberlerle geldın tebrık ederım canım

cnm benimki de tüp bebek. 2 embriyo transfer edilmişti ikiside tutmuş şükürler olsun. bn 12.günü bekleyemedim 11.gün erken yaptım biraz 276,78çıktı. 2gün sonra tekrarladık 650,25 çıkmıştı. ama benim doktorum hiç betahcg sonucuma göre yorum yapmadı. değerler belli olmuyomuş çoğul gebelikte.bn beklemiyordum hiç. dün öğrendim şok oldum

selam kızlarr 3-4 gündür giremiyorum bende baş ağrısından cektim mide bulantısı derken bugün iyiyim şimdi doktordan geldik 7 haftalık olmus gayet sağlıklı görünüyo dedi ama bana göstrmedi resmini cekti onuda vermedi tahlil yaptırdım sonucunu beklemedim eşim işe yetşicek diye yarın sabah gidicem hem sonuc göstermeye 'daha çok ' ultrason görüntüsünü almaya en son gittigimde sadece kese vardı bebek yoktu şimdi var ama ben göremediiiimmmm hüf

maşallah canım senin değerinden belliymiş ikiz olduğu benim 11.gün değerim 184 13.gün 409 15.gün 796 18.gün 2.191 çıkmıştı. bana da çift embriyo transferi yapılmıştı ama ben bu değere göre teki tuttu diye düşünürken geçen hafta çift kese ile karşılaştık. benim doktorum da değere hiç takılmıyor ama benim kafamda soru işareti var işte.

ALLAH bagıslasın canımmmm ikisinide sağ salim kucagına almayı nasip etsin RABBİM HEPİMİZE TABİ bol bol dinlen yedıgıne ıctıgıne cok dıkkat et

aminnn canımmm rabbim hepimize nasip etsin. valla sabah 9 akşam 7 çalışıyorum. dinlenmek çok kolay olmayacak bizim için önce allaha emanet bebişlerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…