aayyyyy canım çok sevindim gözünüz aydın :) bende dün gittim keseyi gördük ama daha çok küçük haftaya gelin kalp atışlarını duyalım dedi :S hevesle haftayı bekliyorum bende...rabbim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde doğum süreci geçirip yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)
Gözün aydın canım... Rabbim sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin bebeklerini...
aminnn cnmmm hepimize hayırlı doğumlar nasip olsun inş. tek olsa bukadr korkmazdım ama çift ya çok tedirginim. 48kg'ım nası taşıyacam nasıl doğurcam valla bilmiyorum. inş. ikizlerime kavuşurum
Arkadaşlar merhaba, dün kese görmeye ve kalp atışını dinlemeye gittim. ve sonuç çok sürprizzz BEBİŞLER İKİZ şoka girdim ikisninde kalbi atıyor ve sağlıklıymış. bugünde aç karnına kan ve idrar tahlili verdm. haftaya tekrar kontrol dedi. normal gebelik zaten çok riskliymiş benimki ikiz gebelik. birde üstüne endometriosiz hastasıyım. gebeliğim çok çok riskli. ikiz gebeliği olan var mı aranızda?? ilk gebeliğim çok gerginim. neye nasıl dikkat etmem gerekiyor pek bi bilgim yok.
Arkadaşlar merhaba, dün kese görmeye ve kalp atışını dinlemeye gittim. ve sonuç çok sürprizzz BEBİŞLER İKİZ şoka girdim ikisninde kalbi atıyor ve sağlıklıymış. bugünde aç karnına kan ve idrar tahlili verdm. haftaya tekrar kontrol dedi. normal gebelik zaten çok riskliymiş benimki ikiz gebelik. birde üstüne endometriosiz hastasıyım. gebeliğim çok çok riskli. ikiz gebeliği olan var mı aranızda?? ilk gebeliğim çok gerginim. neye nasıl dikkat etmem gerekiyor pek bi bilgim yok.
Doktordan geldim simdi!!!!
Pit pitttt atiyor kalbiii)
Sukurler olsunn, nasil heyecanliyim anlatamam size , hepimiz bu sureci saglikla mutlulukla yasariz insallah...
Doktor::
Haftada en az 2 kez balik ve protein agirlikli beslenmemi soyledi..
Elevit ve kan ilaci vermeyecegini, yapilan arastirmalarda kullanan ve kullanmayan gebeliklerdr bi fark olmadigini, yeterli ve dengeli beslenmek gerektigini anlatti,
3ay folik asit icicrz
Ara ogunlerde 2 kayisi 2 ceviz mitlaka yemek gerekiyor dedi...
Ayy aklima gelmiyo daha fazlasi cok mutluyum ve hepinizin mutlu olmasini diliyorum canim arkadaslarmm
M
Aynen ben de öyleyim ne güzel işte böylece otomatikmen çaydan soğumuş olduk :) olurmuş öyle hamilelerde özellikle çaya karşı tiksinti, sakınnnnnn adaçayı sakınnnnn düşük tehlikesi yapıyomuş , bitki çaylarını araştır günde en fazla 2 fincan içebilirmişsin,ben rezene içiyorum rahatlatsın mideye bağırsaklara da iyi geliyor arada da yeşil çay ama haftada ancak 2 kez içiyorum korkudan, ıhlamur,ayran iç, süt iç, meyve suyu iç canım onlar ne güne duruyor daha sağlıklı.
korkma korkma rabbim korur onları sende zamanla kilo alcaksın zaten hep o kilo da kalmıcaksın ki hiç birşey olmaz korkutma kendini öyle :) ne güzel inş biri kız biri oğlan olur ayy ne güzel :)
Sukurler olsunn, nasil heyecanliyim anlatamam size , hepimiz bu sureci saglikla mutlulukla yasariz insallah...
Elevit ve kan ilaci vermeyecegini, yapilan arastirmalarda kullanan ve kullanmayan gebeliklerdr bi fark olmadigini, yeterli ve dengeli beslenmek gerektigini anlatti,
3ay folik asit icicrz
Ayy aklima gelmiyo daha fazlasi cok mutluyum ve hepinizin mutlu olmasini diliyorum canim arkadaslarmm
M
annnaaaammmm hayrlı olsunnn cnmm bebişlerinn rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsinnnçok kısmetlisin demekki maaaşaaalllaaaaaaaaaaahhhhhh
3ay folik asit icicrz
M
3ay folik asit icicrz
M
canım tebrik ederim. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişlerini. ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. geçen hafta 5+3 te gittiğimizde iki kese gördük bizde önümüzdeki hafta kalp atışı için tekrar gideceğiz. bir şey merak ediyorum benim hcg değerine göre tek bebek görülüyordu. senin hcg değerin kaçıncı gün ne kadar çıkmıştı?
cnm benimki de tüp bebek. 2 embriyo transfer edilmişti ikiside tutmuş şükürler olsun. bn 12.günü bekleyemedim 11.gün erken yaptım biraz 276,78çıktı. 2gün sonra tekrarladık 650,25 çıkmıştı. ama benim doktorum hiç betahcg sonucuma göre yorum yapmadı. değerler belli olmuyomuş çoğul gebelikte.bn beklemiyordum hiç. dün öğrendim şok oldum
ALLAH bagıslasın canımmmm ikisinide sağ salim kucagına almayı nasip etsin RABBİM HEPİMİZE TABİ bol bol dinlen yedıgıne ıctıgıne cok dıkkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?