2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar bir de size bir şey danışmak istiyorum,benim bu ay hep akıntım geliyordu ama normaldi.dün ilk defa açık sütlü kahve tarzında leke şeklinde geldi ve ben de doktorumu aradım gel bi kontrol edelim dedi keseyi gördük ilk defa dün daha küçük kalp atısını haftaya duyucaz dedi ve bana 5 tane iğne verdi bugün çok şükür gelmedi sabahtan beri ama 10 günde bir vuruncam iğneleri,bu leke normal mi sizlerde de bu haftalarda oldumu ortalama 5 haftalık olması lazım şuan...

hiç soru işareti olmasın cnm kese 2 işte çoğul gebeliksin sende benim gibi) ben progeston/crinon ve fraxiparin iğne kullanıyordum. dün ikisinide kes dedi doktor.sadece polivite devam. sen ne kullanıyorsun?? benim transferim 6 martta olmuştu senin?

doktorum da öyle söylüyor da işte sanırım ikisinin kalp atışını duymadan rahat etmeyeceğim. benim transferim de 7 martta olmuştu.bir gün var aramızda:) progestan, climara forte bant, folik asit, corasprin ve pco dan dolayı glukofen kullanıyorum. geçen hafta kontrolden sonra bantı bıraktım sadece diğerlerine devam ediyorum.

Merhaba annişkolar
Eşim dün nöbetçiydi gece 3 gibi birden uyandım, nefes alamadım, panik atak gibi..Sanki aldığım nefes yetmiyor gibi, kalbim çok hızlı atıyor. Az önce doktorumu aradım progesteon hormanına bağlı yastığını yüksek tut, şikayetlerin devam ederse gel dedi. Zaten kaynana canımı sıkıyo sinirsel midir nedir anlamadım bebeğimi de üzüyorum böyle

ne güzel çok sevindim. bende ikiz olsun diye hayal kurardım ama benim bebeğim özel ilgi istiyor belli ki başka kardeş yok. ne güzel iki evladın birden olacak. maşallah diyeyimde nazar değdirmeyeyim.

bende böyleyim. bende bide astım var yatınca nefes almak daha problem oluyor.

Geçmiş olsun canım, yastığı yüksek tutmak iyi fikir. Bakalım bu hamilelik bize daha neler yaşatacak

sağol canım. yüksek yastık gece boyunca zor oluyor. bu sefer boyundan dolayı migren başlıyor. yukarı tükürsen bıyık ,aşağısı sakal hesabı.. :) ben sağ tarafıma yarım yüz üstü gibi yatıyorum. bacağımı kırıp yatınca yada bacağımın arasına yorgan koyunca daha rahat oluyorum. kan dolaşımı mı rahatlıyor anlamadım ama. tabi çok yer kaplıyorum böyle yatınca gece baktım eşim put gibi kalmış köşeye sıkışmış. daha en baştan böyleysek karnımın şişmesini düşünemiyorum

neyse önümüz yaz, o gezer durur yatak da bana kalır

Son düzenleme:

sters yapma kuzummm bak rahat uyuyamıyorsun

bana neden bıraktırdı acaba. bak şimdi tedirgin oldum kan ve idrar sonuçlarım çıktı şimdi doktordan tel bkliyorum bakalım ne diyecek.8-10 tane testimin yanında * işareti var sıkıntlı değerler onlar. ama hepsi de kanla ilgili gibi gözüküyor.

Eklentiler

• $IMG_5318.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 49

fotoğraftan birşey anlayan varmı 2 tane karartı var hepsi bu)) benim bebişlerrmişş

ne güzel çok sevindim. bende ikiz olsun diye hayal kurardım ama benim bebeğim özel ilgi istiyor belli ki başka kardeş yok. ne güzel iki evladın birden olacak. maşallah diyeyimde nazar değdirmeyeyim.

cnım sağ salim bi doğsunlarda tek çift hiç fark etmez. ben hayal bile edemiyrum düşünsene iki bebek aynı anda ağlıyorrr. napacaksam artık))

kızlar karnınız çıkmaya başladı mı ? ve kilo almaya başladınız mı??? ben bu hafta tartılmadım ama en son 1 kilo almıştım. ekmek vs çok yemeye başladım. faydalı şeyler yiyemiyorum. böyle giderse gereksiz bir kilo artışım olacak.

ekmek düşkünü değilim ama mide bulantısını bastırmak için sürekli ekmek, peynir, domates yiyorum. bugün zorla yumurta yedim. çok zor oldu (

uzun zamandır tartılmıyorum ama karnım cıktı

valla benim karnım hemde nasıl çıktı gören inanamıyor daha çok erken diye. hiç bir pantalonumu kapatamıyorum. tayt giyiyorum şimdilik. ancak benim hem çoğul gebelik hem de tüp bebek olmasından dolayı diye düşünüyorum. çok iğne kullandık aylarca hormonel bi şişlik de olabilir. ama baya hamile gibiyim)

Göbek kalırsa kapına dayanırız ama :)

Teşekkürler canım bilgi için. Bu arada hayırlı olsun yaaaaaaaaaaaa ben de öyle istemiştim ki ikizlerim olmasını ne güzel:13::13::13::13::13: birlikte oynarlar benim komşumun ikizleri var bahçeye çıkıp oynuyolar biri kız biri erkek öyle tatlılar kiMaşallah hayırlı ugurlıu olsun

Canım çoğumuzun kahverengi lekelenmesi oldu, hatta kanama bile oldu, korkma geçmiş olsun

Canım hayırlı olsun ikiz annesi Maşallah size

Oyyy canım valla eşinle konuşsan da anlasa keşke üzülmemeye düşünmemeye çalış

oyyy ne guzell canım hayırlı olsunn maşallah subhanallahhh

cNIMMM HAYIRLI OLSUN DUYMUSSUN maşallahh ne guzell
bende ya yemek yıyorum ve yarım saate sankı yememıs gıbı acıkıyorummm off napcam bılmıyorumm
ben aldım bıle kılo ve her goren artık soruyorrrrrrrrrrr hamılemısınnnn dıye karnımın resmnını eklesemm ınanamassınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…