2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

tabi canım senin durumun daha özel. önceden ilaç kullanmakta etkilemiştir mutlaka. bana kilomu aldın sen? diyenlere artık kızmıyorum. çünkü, hamileyim! diyorum. tabi hamileliğin altına çok sığınmamak lazım. alınan kilolar kolay verilmiyor.

ya ne yiceğimi şaşırdım. eşim annem ne istersen yapsın bize diyor, ama canım da istemiyor. sürekli kraker, şeker vss. atıyorum azıma. doyurucu verimli şeyler değil tabi. dün açlıktan midem kazına kazına öldüm. zaten yediklerim çok gaz yapıyor, soğuk soğuk terledim. karbonatlı su içtim de kendime geldim biraz.

benim karnım pek çıkmadı minik bişey var kalanını ben şişiriyorum havaya gireyim diye

Son düzenleme:

hmmm ben yemek yıyorum yaa oglen corba vs ıcıyorum yada yogurt yıyorum ekmekle sonra gene acıkıyorum
gaz olmuyorda wc sorunum oluyor ıstee
ayy soda ıcemıomusun soda ıyı gebelıkte ıcılıyor dıye bılıyorum ablam baya ıcmıstı son zamanlara dogru
benımde tedavılı oldu ya o yuzden haplar zaten benı sısırmıstı .
58 ıle basladım tedavıye 61 ıle bıtırdım dusun

Son düzenleme:
ayyy cnm hadi gözünüz aydın. ya dün banada doktorum balık ağırlıklı besleneceksin dedi. ama artık balık sezonu kapandı ki ve doğurana kadar da öyle. biz ne yiyecez)

balık yiyemiyorum ben aslında, doktor omega3 hapı verebilirim dedi, daha ilerleyen haftalarda... haklısın sezonuda degıl bide...:))

Benim de öyle göbeğim çıktı ya, dün sağlık ocağında tartıldım kilo almamışım şaşırdım o kadar yiyoruz nereye gidiyor 51 kiloyum hala

kabızlık sorunun mu var?? benim mide bulantım çok olunca meyveli maden suyu içiyorum. çok iyi geliyor. ama şişkinlik ise derdin, diğer yazdığım topikte birkaç öneri vardı onları kopyalıyorum,

bende pantolonumun düğmesini kapatamıyorum valla kilo artışı 1 benımde benım bu aralar mıde bulantım başladı hiçbişi istemiyo canım ama açım yanii :)

kabızlık sorunun mu var?? benim mide bulantım çok olunca meyveli maden suyu içiyorum. çok iyi geliyor. ama şişkinlik ise derdin, diğer yazdığım topikte birkaç öneri vardı onları kopyalıyorum,

evet kabızlık sorunu var canım

evet kabızlık sorunu var canım

öneriler işe yarar umarım. ben günde 2-3 elma yediğimden keten tohumu kullanmama gerek kalmadı bile. ama keten tohumu en azından yoğurda karıştırmak lazım. omega 3 bakımından zengindir. balık yiyemeyenler, ilaç yerine bunu tüketin.

bu ne kalabalık böyle.maşallah topiğinize
hepinize sağlıklı sıhhatli bebeklerinzi kucagınıza almayı diliyorum
bende hamile kalmaya çabalayanlardanım başka konu ararken buraya sürüklendim nasıl olduysa

ben eksi elma yıyorum canım keten tohumunu hıc duymadım bak yulaf ezmesı yıyordum yogurtla ozaman cıkabılıyordum
ama sımdı her sabah kayısı yıycem

:) ben şimdiye kadar hiç 62 kg nin üzerine çıkmamıştım. geçtiğimiz ay deli gibi karnım acıkıyordu. sürekli yedim. hamile olduğumun farkında değildim. şimdi 8 haftalık .ilk doktora gittiğimde 64,400 düm. en son mua. de 64,700 çıktım. ama ilk kontrolden sonra gerçekten dikkat ettim. makarna pilav ve hamur işi mümkün olduğunca az . ve bolca su.

7.haftaya kadar hamile olduğumun farkında değildim ama bu hafta bulantı ve kusmalarla merhaba dedim bende:):)2,700 gk artışı nedeniyle göbecik var elbette .sağlıkla sonuçlansında gider bütün kg ler:)

Ya kizlar ben cok fena kabiz oldum. Tuvalette de zorlaniyorum biraz. Bebege zarar vermez di mi Allah'in izniyle zorlanmalar? Korktum. Endokrinolojiye gittim gecen doktora da sordum. Hamileligin ilk donemi normal bu kabizlik dedi. Ne yesem kar etmiyor. kabızlığa razıyım da Allah korusun kötü etkilemesin. millet zorlanmayın düşük yaptırır yazmış. korktum yaa:18:

canım 12.haftaya kadar kullanılıyor diye biliyorum ben daha sonra yani 4. aydan itibaren zaten progesteron hormonu plesentada üretiliyor. progesteron testi yapmış mıydı doktorun sana. yeterli gördüyse belki ondan devam ettirmemiş olabilir. yine de doktoruna bi danış istersen.

maşallah bebişlerin keseleri kocaman olmuş bile. transfer günümüz yakın olduğuna göre sat larımız da peşpeşe sanırım. biz bugün 6+1 iz. beni doktor haftaya çağırdı ama bu hafta gitsem duyabilir miydim acaba kalp atışını? siz şimdi kaç hafta kaç günlükken duymuş oluyorsunuz?

[QUOTE=vahsihatun;2
Canım hayırlı olsun ikiz annesi Maşallah size

canım ikiz annesi deyince tuhaf oldum bi an:) inşallah ikizlerdir

bende hamie olduğumdan haberdar değildim, rejim ve spor yapıyordum. 61 den 59 a indim. sonra 6. haftada öğrendim, rejim bitti ama 8. hafta bulantı başlayınca sürekli bişey yemek zorunda kalıyorum. aç kalınca mide bulantısı daha kötü oluyor. geçen hafta 60.5 çıkmıştım yarın sabah tekrar tartılayım bakayım. kesin almışımdır. daha yarım saat önce tıka basa makarna yedim. şimdi sanki yiyen ben değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…