valla benim karnım hemde nasıl çıktı gören inanamıyor daha çok erken diye. hiç bir pantalonumu kapatamıyorum. tayt giyiyorum şimdilik. ancak benim hem çoğul gebelik hem de tüp bebek olmasından dolayı diye düşünüyorum. çok iğne kullandık aylarca hormonel bi şişlik de olabilir. ama baya hamile gibiyim)
oyyy ne guzell canım hayırlı olsunn maşallah subhanallahhh
cNIMMM HAYIRLI OLSUN DUYMUSSUN maşallahh ne guzell
bende ya yemek yıyorum ve yarım saate sankı yememıs gıbı acıkıyorummm off napcam bılmıyorumm
ben aldım bıle kılo ve her goren artık soruyorrrrrrrrrrr hamılemısınnnn dıye karnımın resmnını eklesemm ınanamassınız
ya ne yiceğimi şaşırdım. eşim annem ne istersen yapsın bize diyor, ama canım da istemiyor. sürekli kraker, şeker vss. atıyorum azıma. doyurucu verimli şeyler değil tabi. dün açlıktan midem kazına kazına öldüm. zaten yediklerim çok gaz yapıyor, soğuk soğuk terledim. karbonatlı su içtim de kendime geldim biraz.
benim karnım pek çıkmadı minik bişey var kalanını ben şişiriyorum havaya gireyim diye
ayyy cnm hadi gözünüz aydın. ya dün banada doktorum balık ağırlıklı besleneceksin dedi. ama artık balık sezonu kapandı ki ve doğurana kadar da öyle. biz ne yiyecez)
cNIMMM HAYIRLI OLSUN DUYMUSSUN maşallahh ne guzell
bende ya yemek yıyorum ve yarım saate sankı yememıs gıbı acıkıyorummm off napcam bılmıyorumm
ben aldım bıle kılo ve her goren artık soruyorrrrrrrrrrr hamılemısınnnn dıye karnımın resmnını eklesemm ınanamassınız
hmmm ben yemek yıyorum yaa oglen corba vs ıcıyorum yada yogurt yıyorum ekmekle sonra gene acıkıyorum
gaz olmuyorda wc sorunum oluyor ıstee
ayy soda ıcemıomusun soda ıyı gebelıkte ıcılıyor dıye bılıyorum ablam baya ıcmıstı son zamanlara dogru
benımde tedavılı oldu ya o yuzden haplar zaten benı sısırmıstı .
58 ıle basladım tedavıye 61 ıle bıtırdım dusun
benim yanma değil, gaz sancısı canım. bişey yiyemediğimden elma, salatalık, domates,yoğurt yedim sürekli. bunlar hep mide ağrısı sebebi yarattı tabi. elmanın kabuğunu soyuyorum artık ama diğerlerini mecbur yiyorum. en azından bu dönem...
ilaç içmeye çekiniyoruz işte. aklınızda olsun, mide de gaz sancınız varsa ara ara kramp giriyorsa su bardağına yarım çay kaşığı karbonat karıştırıp için. yarım saate kadar normale dönüyorsunuz. o gün içinde de bünyenizde sıkışmış gazı rahatça çıkarabiliyorsunuz. doktorlar hamilelere bazen öneriyormuş fazla ödemi attırdığı için.
sürekli bağırsaklarınızda gaz problemi varsa ve kabızlıktan çatlamak üzereyseniz, taze öğütülmüş keten tohumu tüketin. omega3 bakımından da zengindir. doğumdan sonra tüketmemeye çalışın süt üretimini etkileyebiliyormuş. sabah aç karnına bir tatlı kaşığı su ile yutarak tüketirseniz çok hızlı çözüm alırsınız. :)
Benim de öyle göbeğim çıktı ya, dün sağlık ocağında tartıldım kilo almamışım şaşırdım o kadar yiyoruz nereye gidiyor 51 kiloyum hala
kabızlık sorunun mu var?? benim mide bulantım çok olunca meyveli maden suyu içiyorum. çok iyi geliyor. ama şişkinlik ise derdin, diğer yazdığım topikte birkaç öneri vardı onları kopyalıyorum,
cnım sağ salim bi doğsunlarda tek çift hiç fark etmez. ben hayal bile edemiyrum düşünsene iki bebek aynı anda ağlıyorrr. napacaksam artık))
evet kabızlık sorunu var canım
Göbek kalırsa kapına dayanırız ama:)
Teşekkürler canım bilgi için. Bu arada hayırlı olsun yaaaaaaaaaaaa ben de öyle istemiştim ki ikizlerim olmasını ne güzel:13::13::13::13::13: birlikte oynarlar benim komşumun ikizleri var bahçeye çıkıp oynuyolar biri kız biri erkek öyle tatlılar ki Maşallah hayırlı ugurlıu olsun
çok saolll canım benimmmm hiç öyle düşünmemiştim bak) hep dezavantajlarını düşünmüştüm ) hepimizinki hayırlı olsun inşallahhhh
öneriler işe yarar umarım. ben günde 2-3 elma yediğimden keten tohumu kullanmama gerek kalmadı bile. ama keten tohumu en azından yoğurda karıştırmak lazım. omega 3 bakımından zengindir. balık yiyemeyenler, ilaç yerine bunu tüketin.
kızlar karnınız çıkmaya başladı mı ? ve kilo almaya başladınız mı??? ben bu hafta tartılmadım ama en son 1 kilo almıştım. ekmek vs çok yemeye başladım. faydalı şeyler yiyemiyorum. böyle giderse gereksiz bir kilo artışım olacak.
ekmek düşkünü değilim ama mide bulantısını bastırmak için sürekli ekmek, peynir, domates yiyorum. bugün zorla yumurta yedim. çok zor oldu(
çok saollll filizimmm. allah hepimizin yar ve yardımcısı olsunnnnn
bana neden bıraktırdı acaba. bak şimdi tedirgin oldumkan ve idrar sonuçlarım çıktı şimdi doktordan tel bkliyorum bakalım ne diyecek.8-10 tane testimin yanında * işareti var sıkıntlı değerler onlar. ama hepsi de kanla ilgili gibi gözüküyor.
:) ben şimdiye kadar hiç 62 kg nin üzerine çıkmamıştım. geçtiğimiz ay deli gibi karnım acıkıyordu. sürekli yedim. hamile olduğumun farkında değildim. şimdi 8 haftalık .ilk doktora gittiğimde 64,400 düm. en son mua. de 64,700 çıktım. ama ilk kontrolden sonra gerçekten dikkat ettim. makarna pilav ve hamur işi mümkün olduğunca az . ve bolca su.
7.haftaya kadar hamile olduğumun farkında değildim ama bu hafta bulantı ve kusmalarla merhaba dedim bende:):)2,700 gk artışı nedeniyle göbecik var elbette .sağlıkla sonuçlansında gider bütün kg ler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?