2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

bol bol su iç, zorla çıkmaya çalışma canım. geçen sayfalardaki önerilere bir göz at.
yatağa uzan, yumuşak bir yastığı mide kısmına koy bir süre öyle yüzüstü uzan. sindirimini biraz rahatlatır.

rabbım ınsallah ezan vaktı sanada nasıp eder canım benım bende zor kavustıgum ıcın bılıyorum ne demek oldugunu ..

çok saollll filizimmm. allah hepimizin yar ve yardımcısı olsunnnnn
aminnnn tatlımmmmm
zorlanma kuzum hemde ılk aylar tehlıkelı tabıykıde cunku bebek daha yenı yenı yerlesıyorr
dr sor mutlaka bıse onerır buarada kefirde ıcebılırsın benım zaten kabızlık problemımı hep vardı
ssımdı hala devam edıyor.

canım sen pkoluydun dımı glıfor ıcıyordun kacıncı haftada bırakıcaksın ay ben bıraktım ya kendı kendıme dr sormadım ama.
napıyım okudukca etkılenıyorum topıkte ıcme dıyenelr cok

sağol canım. bugün zorlandım biraz, inşallah birşey olmaz.

bende 1 saat sonra acıkıyorum, elim ayağım titriyor.

karnın belirgin mi peki :)) benim böyle ayva göbeği gibi bişey

evet belirgin canımm benım legen kemıkelrım cıkıyordu sadec regl donemlerınde cıkar bıras ama barıs suanda karnım var yaa çevredekiler ıc karnın kucuk demkkı dıyorlar

ya bende sınır oluyorum buneeeeeeeee dr sorucam sımdı yogurt ekmek yedım hadı ole gecıstırıyım dedımm
yok anam sankı ben yemedıgım 2 dılım ekmegı gene acımmmmmmmmmmmmmmmm
ya kızlar cıdden cok cabuk acıkıyorum ben yaa ve cok uzuluyorum cok kılo alıcamm acayıp takmıs durumdayım

canım peki ayıptır sorması zorlanmadan nasıl yapıyosun çok fena bir dert bu ya.
gliforu bırakmaaaa :)

canım peki ayıptır sorması zorlanmadan nasıl yapıyosun çok fena bir dert bu ya.
gliforu bırakmaaaa :)

zeytınyagı surdummm bısefer
bıseferde yapmadımm napımmm korkuma bıde aksam kıvı yedım sut ıctım ustune sABAHa cıktım.
kayısı ye sabah ac karnına ustune ılık su ıc bana hcıbırı fayda etmıyor tabi
muz yemegı bıraktım artık bol bol su ıcıyorum
off glıforu 2 haftadır ıcmıyorum valla sınır oldum bu duruma dr ıc dıyor bazı dr bırak dıo bende 2 sı arasında kaldım

sağol canım. bugün zorlandım biraz, inşallah birşey olmaz.

yok canım dert etme, hamilelikte olan bir durum sonuçta. sen yeter ki zorlama özellikle. zorlarsan yırtılmalar olur. sen rahatlatacak şeyler tüket, yavaş yavaş çıkarsın.
aç karnına kabuksuz elma tüket bol bol bağırsakların yumuşacık olur hem bebeğe de faydalı.

al benden de o kadar... :) midemde öğütme makinası var sanki. sürekli daha çok daha çok!! diyor. yuh diyorum valla.

aynen, bana da hiçbiri fayda etmiyor. kivi işe yarıyor mu canım?
gliforu bence bırakma derim. benim doktorlarım bırakma, devam et dediler.

aa elma işe yarıyor mu? ilk defa duydum canım. benim canım zaten acayip çekiyor yeşil elmalardan, bol bol yerim valla :)

canım sen pkoluydun dımı glıfor ıcıyordun kacıncı haftada bırakıcaksın ay ben bıraktım ya kendı kendıme dr sormadım ama.
napıyım okudukca etkılenıyorum topıkte ıcme dıyenelr cok
[/QUOTE]

canım glukofen kullanıyorum ben. doktorum hamilelik oluşursa 9 ay kullanacağımı söylemişti. neden bıraktın canım kendi kendine. pco da insülin direnci özellikle gebelikte başlı başına bir sorun. insülin değerin yüksekse allah korusun ilaçtan daha fazla zarar verebilir. seni korkutmak istemem elbette ama pco da düşük ihtimali normal gebelere göre daha fazla biliyorsun. ben ilk bebeğimi kaybettim. o zaman ilaç kullanmıyordum. allah bilir sebebini tabii ama hala kafamda soru işareti var. gerçi hamilelikte metformin kullanımı hakkında doktorlar arasında epey bi görüş ayrılığı var. kim 8 hafta kullandırıyor. kimi 12.haftanın soruna kadar. benim doktorum da 9 ay dedi mesela. içine sinmiyorsa başka bir doktora danış istersen. insülin değerin kaçtı senin?

al benden de o kadar... :) midemde öğütme makinası var sanki. sürekli daha çok daha çok!! diyor. yuh diyorum valla.
aynen yaa
kıvı yedım sut ıctım bırınden duymustum fayda ettı

canım ben hıc baktırmadım ınsılın dırencıne sekerım 79 falandı
aılemde seker var zaten ama dr bana hıc vermemıstı zaten metformını zayıfsın dıyorlardı
docent bır dr gıttım o vermıstı sonra zaten asılama yaptı
dr guvenıyorumda nebılım yaa arastırdım baya hep ıcme dıyen fazla o yuzden bıraktım ama neyse bugun ıcıyım

tabi ki yarıyor. ben bulantı yüzünden hemen kahvaltı yapamıyorum, mide kazınmam gitsin diye sabah ilk iş bir elma yiyorum. günde 3 öğün tüketiyorum. maşallah diyeyim, çok rahat çıkıyorum tuvalette. benim senelerce kabızlık yüzünden çok canım yandı. yani ne iyi gelir bilirim. bağırsak gazı için keten tohumu, kabızlık için ise elma! benim çok yoğun gaz problemim de olur, tuvalete çıkmama rağmen gaz sancım gitmezdi öyle bir durumda da keten tohumu işte. eğer gaz bağırsakta değil de mide krampı gibi midende ise ona da karbonatlı su.. :)

tekrar yazmayayım diye geçmiş sayfalara göz at dedim ama yine yazmış olayım, mutlaka faydası olur. bi dene tatlım. elmayı soy ama miden ağrımasın.

büyümüş diyosun keseler, valla ben bişi anlayamadım fotodan da.benm sat yok çünkü adetten kesmişti 3-4ay önce endometriosizden dolayı.ve tam gebelik haftamıda net bilmiyorum aslında. haftaya net ölçeriz dedi doktor ozaman anlarız dedi. bence haftaya git derim. herkeste aynı olmuyor kalp atışı duyulması haftya gidersen net duyarsın. hemde çok sık ultrasona girmemiş olursun. senin sat ne? ben seninkine göre hesap yapabilirim iyi oldu))

sana yumurtlama için vermiştir muhtemelen:) insülin direncine bakılmadan kullanılmasının da anlamı olmayabilir. doktorunla bi konuş istersen. bence en fazla bir kaç hafta daha kullandıracaktır.

tamam canım, valla ellerine sağlık tekrar yazdın :) ben mutlaka bunları denicem! Allah razı olsun.

sana yumurtlama için vermiştir muhtemelen:) insülin direncine bakılmadan kullanılmasının da anlamı olmayabilir. doktorunla bi konuş istersen. bence en fazla bir kaç hafta daha kullandıracaktır.

bu gıtmemde sorucam hepsını zaten sıkıldım cok hap ıcmekten bıktım 2 sene ıc ıc ıc ıycene hapcı oldum cıktım yaa
o yuzdende bırAktım aslında ama bugun gene ıcıyımmm

valla kendi ultrason fotoğrafımla karşılaştırdım da senin keseler daha büyük duruyor. benimkiler minnacık iki göz gibi:)) benim sat 18 şubattı canım. sen 17 şubatı baz alabilirsin doktorla pazarlık yaptım ama 7.haftadan önceye randevu vermedi. haftaya gitmek daha mantıklı tabii ama sabredebilirsem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…