tamam canım, valla ellerine sağlık tekrar yazdın :) ben mutlaka bunları denicem! Allah razı olsun.
pöfff yine lekelenmem var..ödüm kopuyo bebeğe bişey olacak diye..
tabi ki yarıyor. ben bulantı yüzünden hemen kahvaltı yapamıyorum, mide kazınmam gitsin diye sabah ilk iş bir elma yiyorum. günde 3 öğün tüketiyorum. maşallah diyeyim, çok rahat çıkıyorum tuvalette. benim senelerce kabızlık yüzünden çok canım yandı. yani ne iyi gelir bilirim. bağırsak gazı için keten tohumu, kabızlık için ise elma! benim çok yoğun gaz problemim de olur, tuvalete çıkmama rağmen gaz sancım gitmezdi öyle bir durumda da keten tohumu işte. eğer gaz bağırsakta değil de mide krampı gibi midende ise ona da karbonatlı su.. :)
tekrar yazmayayım diye geçmiş sayfalara göz at dedim ama yine yazmış olayım, mutlaka faydası olur. bi dene tatlım. elmayı soy ama miden ağrımasın.
kızlar bişi sorcam sizide korkutmak istemem ama kafayı yicempazar günü görümcem ben eşim tiyatroya gittik çıkışta görümcem bi köfteci var çok güzel dedi. saatte geç olmuştu. arabada çok yakında diildi yürüyelim dedik. yol üstündede hep pis su birikintileri vardı bide metro inşaatının yanından geçtik böle afedersiniz sanki yola işemişler gibi kokuyodu. hep destur dedim durdum ama çokta korktum. neyse köfteci kapanmış başka yere gittik. sonra eve döndük. gece yattım kabus gibiydi bi ara bi uyandım odamızın kapısını kapatırız hep kapı kapalı altından ışık sızıyo. hemen eşimi kaldırdım. eşimde benden sonra yatmıştı. ki oda yatarken heryeri kontrol eder neyse uyandırdım eşimi kalk dedim ışık yanıo evde biri var. hemen kalktı eşim gitti. mutfağın ışığı yanıyomuş eşim dioki ben unuttum çöp atmaya gitmiştim söndürmemişim demek. ama söndürmese iki koridor geçio farkederdi diye düşünüyorum. neyse kapayıp geldi ama ben o gece hiç uyuyamadım sabaha kadar sanki hep ışık sızdı kapının altından bide sadece ışık olsa iyi sanki biri geçio gibi arada karartılar oldu. neyse sabah kalktım giyindim yüzüklerimi takıcam. bende hep tektaşımla alyansımı birlikte takarım. eve gelincede hemen çıkartır şifonyerin üzerine koyarım ikisi hep üst üste olur. tek taşımı taktım yüzüğü elime bi aldım eşimin alyansı benimki yok. eşimde ısrarla başka yere çıkarmışsındır diyo. ama akşam eve gelince ikisini birlikte çıkardığıma çok eminim. hem öyle başka yerlerde kesinlikle çıkarmam hem de çıkarsam ikisini beraber çıkarmış olmam lazım dün akşam işten gelince aradık aradık yok. hiçbiyerde yok deli olcam çok korkuorum. bişeylerin üzerine mi uğradık diye. daha öncedende küpelerim kaybolmuştu onlarda hala yok. onları başka yerde unutmuşumdur diye düşündüm ama buna o kadar eminimki. yatarken bile şifonyerin üzerinde gördüm yani bana bi akıl verin nolur
Arkadaşlar merhaba, dün kese görmeye ve kalp atışını dinlemeye gittim. ve sonuç çok sürprizzz BEBİŞLER İKİZ şoka girdim ikisninde kalbi atıyor ve sağlıklıymış. bugünde aç karnına kan ve idrar tahlili verdm. haftaya tekrar kontrol dedi. normal gebelik zaten çok riskliymiş benimki ikiz gebelik. birde üstüne endometriosiz hastasıyım. gebeliğim çok çok riskli. ikiz gebeliği olan var mı aranızda?? ilk gebeliğim çok gerginim. neye nasıl dikkat etmem gerekiyor pek bi bilgim yok.
Gözün yadın canım allah yavrularını kucağına almayı nasip etsinArkadaşlar merhaba, dün kese görmeye ve kalp atışını dinlemeye gittim. ve sonuç çok sürprizzz BEBİŞLER İKİZ şoka girdim ikisninde kalbi atıyor ve sağlıklıymış. bugünde aç karnına kan ve idrar tahlili verdm. haftaya tekrar kontrol dedi. normal gebelik zaten çok riskliymiş benimki ikiz gebelik. birde üstüne endometriosiz hastasıyım. gebeliğim çok çok riskli. ikiz gebeliği olan var mı aranızda?? ilk gebeliğim çok gerginim. neye nasıl dikkat etmem gerekiyor pek bi bilgim yok.
Doktordan geldim simdi!!!!
Pit pitttt atiyor kalbiii)
Sukurler olsunn, nasil heyecanliyim anlatamam size , hepimiz bu sureci saglikla mutlulukla yasariz insallah...
Doktor::
Haftada en az 2 kez balik ve protein agirlikli beslenmemi soyledi..
Elevit ve kan ilaci vermeyecegini, yapilan arastirmalarda kullanan ve kullanmayan gebeliklerdr bi fark olmadigini, yeterli ve dengeli beslenmek gerektigini anlatti,
3ay folik asit icicrz
Ara ogunlerde 2 kayisi 2 ceviz mitlaka yemek gerekiyor dedi...
Ayy aklima gelmiyo daha fazlasi cok mutluyum ve hepinizin mutlu olmasini diliyorum canim arkadaslarmm
M
canimmm keten tohumu düsük tehlikesi yaratiyor... hamile iken bitkilere cokk dikkat etmek gerekiyor. doktora sormadan almayin derimm...
Kizlar ya sizdede alisveris heyecani basladi mi ben simdiden bebek arabalari kiyafetler ates olcer ana kucagi su bu bir suru sey bakiyorum :)
Kizlar ya sizdede alisveris heyecani basladi mi ben simdiden bebek arabalari kiyafetler ates olcer ana kucagi su bu bir suru sey bakiyorum :)
ben ne olur ne olmaz bakmıyorum henüz. bakarsam alırım, alırda sorun çıkarsa üzülürüm. sadece muzip bir body ve pantolon aldım. o da anne olduğuma inanayım diye :)
bende bende ama tutucam kendımı tutabıldıgım kadar
Selam kızlar... Bişey dikkatimi çekti paylaşayım dedim...Benim hiç göbeğim yoktu... Hatta yatınca göbeğim içeri çökerdi bel kemiklerim çıkardı.. Şimdi hiç kilo almamama rağmen göbişim hafif çıkmış durumda... Hiç içeri çökmüyor hattaotururken bile hafif dışarda göbeğim.. Sizde de varmı böyle bişey...
ben ne olur ne olmaz bakmıyorum henüz. bakarsam alırım, alırda sorun çıkarsa üzülürüm. sadece muzip bir body ve pantolon aldım. o da anne olduğuma inanayım diye :)
Iyi Dusun Ii Olsun Aklina Hic Kotu Seyler Getirme. Bende Almiyorum Tutuyorum Kendimi Cinsiyet Bi belli olsun Yavas Yavas Donatcam Herseyini
ay canım resım eklesene topımız varyaa
kasım annelerının aldıgı cıcıler :))
ben görmedim o topiği. resim ekleme nasıl yapılıyor ki ?? bir kurcalayayım bakim.
sizin de rahim kasılmalarınız oluyor mu? adet zamanında çok kasıldı , çok korktum doktorum normal dedi. ama yine de her kasılmada tırsıyorum valla.
en güzeli cinsiyet belli olunca alışveriş yapmak tabi :) ama doktor yanılma payını da hesaplamak lazım
Arkadaşlar merhaba, dün kese görmeye ve kalp atışını dinlemeye gittim. ve sonuç çok sürprizzz BEBİŞLER İKİZ şoka girdim ikisninde kalbi atıyor ve sağlıklıymış. bugünde aç karnına kan ve idrar tahlili verdm. haftaya tekrar kontrol dedi. normal gebelik zaten çok riskliymiş benimki ikiz gebelik. birde üstüne endometriosiz hastasıyım. gebeliğim çok çok riskli. ikiz gebeliği olan var mı aranızda?? ilk gebeliğim çok gerginim. neye nasıl dikkat etmem gerekiyor pek bi bilgim yok.
Çok da zayıf değilim normalim boyum uzun değilne guzel ıste zayıfsın ohhhhhhhhhhh boy kaç
Hepimiz çok mutluyuzz senin 2 kat mutlu olman lazım inş Allah tamamına erdirir 1 taşta 2 kuşGöbek kalırsa kapına dayanırız ama:)
Teşekkürler canım bilgi için. Bu arada hayırlı olsun yaaaaaaaaaaaa ben de öyle istemiştim ki ikizlerim olmasını ne güzel:13::13::13::13::13: birlikte oynarlar benim komşumun ikizleri var bahçeye çıkıp oynuyolar biri kız biri erkek öyle tatlılar ki Maşallah hayırlı ugurlıu olsun
çok saolll canım benimmmm hiç öyle düşünmemiştim bak) hep dezavantajlarını düşünmüştüm ) hepimizinki hayırlı olsun inşallahhhh
ya bende sınır oluyorum buneeeeeeeee dr sorucam sımdı yogurt ekmek yedım hadı ole gecıstırıyım dedım
yok anam sankı ben yemedıgım 2 dılım ekmegı gene acımmmmmmmmmmmmmmmm
ya kızlar cıdden cok cabuk acıkıyorum ben yaa ve cok uzuluyorum cok kılo alıcamm acayıp takmıs durumdayım
Ben de senin gibiyim 2 saate bir midem kazınıyor, bu kadar yemeye nasıl kilo almamışım hayret, ama yemezsem de midem bulanıyo, inş çok kilo almayız ya
Canım benim de öyle tam düzeldi beyaza döndü diyorum tekrarama bugün düşündüm de onun stresini sürekli yaşayıp bebeğe de yaşatmıycam napalım bizimkide böyle demek ki, inş uzun sürmez 3. ayı bekliyorum az kaldı. Bence sende stres yapma bak bebekler sağlıklı çok şükür önemli olan o, inan ben de çok korkuyorum rüyalarıma bile giriyor her wc ye gidişimde korkuyorum, ama üstümden atmaya çalışyorum bu korkuyu.
Ayyy sorma ya nasıl alışveriş yapasım var ama öyle korkuyorum ki 1 iğne bile almadım, hatta bakamıyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?