2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
tamam canım, valla ellerine sağlık tekrar yazdın :) ben mutlaka bunları denicem! Allah razı olsun.

ne demek canım :) sonuçları bekliyorum...

ha bide keten tohumu susam gibi satılır, en alırken taze öğüttür. bütün halde yeme miden sindiremez

pöfff yine lekelenmem var..ödüm kopuyo bebeğe bişey olacak diye..

canım benimde dün geldi ilk defa lekelenmem panik oldum doktora gittim keseyi gördüm bişey yok ama iğne verdi 5 tane 10 günde bir vurun dedi.dün ilkini vurundum bugün geçti çok şükür lekelenmem :) inşallah seninde geçer gittin mi doktora falan?

canimmm keten tohumu düsük tehlikesi yaratiyor... hamile iken bitkilere cokk dikkat etmek gerekiyor. doktora sormadan almayin derimm...

canım bol bol dua et, bide batıl belki ama ben birşeyim kaybolduğunda hep yaparım hepte bulurum, hani bazen gözünün önünde dururda defalarca baksan göremezsin şeytan saklar derler öle durumlarda, şeytanın çişini bağlamak diye birşey var bir ipi yada bezi bağlıyorsun şeytanın sidiği bağlansın diyerek, tekrar baktığın her yere bakıyorsun çıkıyo o zaman, buluncada açıyorsun düğümü

ayyyyyy çok sevindimmm allah ikisini birden kucağına almayı nasip etsin bende hep ikiz olsun tek seferde kurtulayım istedim ama olmadı, üçüncüye hamiş kalırsam kesin ikiz olucak ama ailenin üçüncü çocukları hep ikiz o yüzden cesaret edemem herhal bida sayı birden dörde çokar

bu arada benimde karnım büyüdü, gerçi bende birde 5.5 cm miyom var onunda etkisi büyük ama onun dışındada büyüme var:)) allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
sabah çok kötü miğdem bulandı çıkarınca rahatlıyorum allahtan bida birşey olmuyo,
bu arada kabızlığın nedenlerinden biri kansızlıkta olabiliyor kabız arkadaşlar kanlarına baktırdılarmı

topiğin ablasından haber varmı kızlar baktığım sayfalarda birşey yoktu durumu nasıl

Gözün yadın canım allah yavrularını kucağına almayı nasip etsin

Gözün aydın allah isteyen herkese nasip etsin

canimmm keten tohumu düsük tehlikesi yaratiyor... hamile iken bitkilere cokk dikkat etmek gerekiyor. doktora sormadan almayin derimm...

ben baktım baya ama düşük tehlikesi yarattığını göremedim.. canım kan pıhtılaşmasını engellediği için aslında bu nedenli olan düşükleri önleyeceğini düşünüyorum. Ben yine, öyle bitkiler hakkında uzman olmadığımdan bilmişlik yapmamayım, doktor fikri almak içinizi rahatlatır.
Ben bitkileri tıp doktoruna danışmıyorum, çünkü onlar anca ilaçları bilip öneriyorlar. Bitkiler hakkında tatmin edici davranmıyorlar.

Kizlar ya sizdede alisveris heyecani basladi mi ben simdiden bebek arabalari kiyafetler ates olcer ana kucagi su bu bir suru sey bakiyorum :)

Kizlar ya sizdede alisveris heyecani basladi mi ben simdiden bebek arabalari kiyafetler ates olcer ana kucagi su bu bir suru sey bakiyorum :)

ben ne olur ne olmaz bakmıyorum henüz. bakarsam alırım, alırda sorun çıkarsa üzülürüm. sadece muzip bir body ve pantolon aldım. o da anne olduğuma inanayım diye :)

ben ne olur ne olmaz bakmıyorum henüz. bakarsam alırım, alırda sorun çıkarsa üzülürüm. sadece muzip bir body ve pantolon aldım. o da anne olduğuma inanayım diye :)

Iyi Dusun Ii Olsun Aklina Hic Kotu Seyler Getirme. Bende Almiyorum Tutuyorum Kendimi Cinsiyet Bi belli olsun Yavas Yavas Donatcam Herseyini

Ben zaten ayva gobekliydim simdi resmen cikti gobegim 4-5 aylik gibi resmen dun de insanlar baktilar bana disarda da simdiden boyle belli olmamasi lazimdi sanki : p kilo da almamisim ki bi gobek

ay canım resım eklesene topımız varyaa
kasım annelerının aldıgı cıcıler :))

Iyi Dusun Ii Olsun Aklina Hic Kotu Seyler Getirme. Bende Almiyorum Tutuyorum Kendimi Cinsiyet Bi belli olsun Yavas Yavas Donatcam Herseyini

sizin de rahim kasılmalarınız oluyor mu? adet zamanında çok kasıldı , çok korktum doktorum normal dedi. ama yine de her kasılmada tırsıyorum valla.

en güzeli cinsiyet belli olunca alışveriş yapmak tabi :) ama doktor yanılma payını da hesaplamak lazım

Oluyor Tatlim Ara Ara Ama Ben Kendimi Fazla Dinlememeye Calisiyorum Dr Normal Demisti :) rahT Ol Tatalim Hersey Cok Guzel Gidecek :) ayy Yanilmaz Herhalde 4 D Ultrasonla Yanilirsa Istifa Etsin Artik Biz Bile Anlariz Bakarken

Ay ne guzel canim masallah :) ben de ikizim olsun cok isterdim ailemde de var... Ikiz hamileligi topigi var onu da takip et bence

ne guzel ıste zayıfsın ohhhhhhhhhhh boy kaç
Çok da zayıf değilim normalim boyum uzun değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…