2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
mrb nasılsınız güzel anne adayları ?

ben dün doktora gittim.normalde 15 günde 1 çağırmıştı 1 hafta dolunca gitmiş oldum.aşırı kasık ağrım vardı birde koyu sarı renkte akıntım.
muayene oldum doktor çok gezmişsin bebek aşağı inmiş dedi çok morelim bozuldu çok korktum
böyle bişey duyan varmı yaa? bu arada 8+3 olmuşuz. kalp atışında ve büyümesinde sorun yok dedi ...

Son düzenleme:
Oluyor Tatlim Ara Ara Ama Ben Kendimi Fazla Dinlememeye Calisiyorum Dr Normal Demisti :) rahT Ol Tatalim Hersey Cok Guzel Gidecek :) ayy Yanilmaz Herhalde 4 D Ultrasonla Yanilirsa Istifa Etsin Artik Biz Bile Anlariz Bakarken

diğer topikteki canlarım benden tecrübeliler. 16. haftayı beklemem gerekiyormuş netleşsin diye. bekleyecez artık napalımmm :)

çok hoşşşmuşşş yaa ne guzel ama o resımdekı erkekmı :))

hosgeldın canımm ben ıyı gıbı sen nasılsın

bilmem , çözemedim :)
minnacık yahu. başım geçmez içinden üstünde yazanlara bayıldım ben. okunuyor mu?

ben dün doktora gittim.normalde 15 günde 1 çağırmıştı 1 hafta dolunca gitmiş oldum.aşırı kasık ağrım vardı birde koyu sarı renkte akıntım.
muayene oldum doktor çok gezmişsin bebek aşağı inmiş dedi çok morelim bozuldu çok korktum
böyle bişey duyan varmı yaa? bu arada 8+3 olmuşuz. kalp atışında ve büyümesinde sorun yok dedi ...

ben de öyle sıkıntıdayım ki,anlatamam.bir de kese problemi olunca iyice kaçtı uykum.gece öyle fal taşı gibi gözlerim,sabaha kadar kitap okuyorum bana mısın demiyor.ama gündüz de gözümü açamıyorum uykudan.gece sıcak gündüz soğuk.düşün bu mevsimde buaralarda sabah elektirikli battaniyeyle uyuyorum.sakın sıkıntı yapma kaynananı,sonra insan üzülüyor niye sıkmışım kendimi diye.sahi ne zaman gidecek o

hehehehh kocişe sms attım. karpuz olsaydı da yeseydi diye :) şuan arıyordur sanırım

sonra ekledim, ''yanına peynir almayı unutma... ''
aman allahım bak canımı cektırdın
kızlar buarada artık erikk alabılırsınız cunku cıkmıs hemde cokkk ucuzzz 3 tl aldım
butun pazarlarda var.daha once 25 tl almıstık ve 6 taneydı suan baya ucuzlamıs ama mınıcık ucuz olunca

canım hıc duymadm bolee olanı cokmu gezdın?
ben hıc cıkmıyorum dısarı anca ole yakın yerlere ve market dısında

Kız ne çalışması raporluyum ya yiyip içip yatıyorum hiç bir iş yaptıgım yok, çok hareketsizim evde bile çok dolanamıyorum korkudan

ay dogru raporluydun ben anca market ve yakın yerlere cıkıyorum.
gene yemek yedım ya aksama bıdaha yıcem gercı az az yıyorum :44: napıymm valla dıyetısyene gıderm ılerde

hay allahh... seni de etkiledim :)) şimdi erik istemiyeyim ,onu da yarın isterim

Kizlar ya sizdede alisveris heyecani basladi mi ben simdiden bebek arabalari kiyafetler ates olcer ana kucagi su bu bir suru sey bakiyorum :)

Ben de bakıyorummm şu 3 ayımız bitsin arabası, ateş ölçeri vs. alcam yavaş yavaş

canımmm sorma artık iğreniyorum yüzüne bakınca midem bulanıyo, paso sigara içiyo. içeri bi geliyo leşşşş kusacak gibi oluyorum. cuma doktoruma gizliden fırsat bulursam söylicem en azından yemeğini yapabilirsin vs. desin ki gitsin şu uyuuuuzzz, yoksa eşim hayatta göndermez, tek dileğim cuma günü
güzel şeyler duymak

hamileliğin riskli mi? yani doktor daha önce bişey demişmiydi? panik olma bebeğin iyi belli ki ama biraz dinlen.

yürüyüş hamilelik için iyi bişey diye biliyorum ben ama? ben hamileliğimi yeni öğrendiğimde spor salonuna gidiyordum, doktor problem yok, 20 haftaya kadar hafif tempo koşabilirsin bile demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…