http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-icin-yapilan-alisverisleri.html#post29303306
burdaaa canımm paylasılıyor
resımde yazı yazdıgın yerın ustunde ınsert ımage yazıyor oradan yuklıceksın
Oluyor Tatlim Ara Ara Ama Ben Kendimi Fazla Dinlememeye Calisiyorum Dr Normal Demisti :) rahT Ol Tatalim Hersey Cok Guzel Gidecek :) ayy Yanilmaz Herhalde 4 D Ultrasonla Yanilirsa Istifa Etsin ArtikBiz Bile Anlariz Bakarken
offf hamıle oldugumu ogrendıgımden beri kabus goruyorum her gece varmı aranızda başka böle olan?
işlem tamamdırrr
mrb nasılsınız güzel anne adayları
mrb nasılsınız güzel anne adayları
Ben de senin gibiyim 2 saate bir midem kazınıyor, bu kadar yemeye nasıl kilo almamışım hayret, ama yemezsem de midem bulanıyo, inş çok kilo almayız ya
çok hoşşşmuşşş yaa ne guzel ama o resımdekı erkekmı :))
hosgeldın canımm ben ıyı gıbı sen nasılsın
ne guzel valla calısıosun ya ondandır ben yıyıp yatıyorum
bilmem , çözemedim :)
minnacık yahu. başım geçmez içindenüstünde yazanlara bayıldım ben. okunuyor mu?
Merhaba annişkolar
Eşim dün nöbetçiydi gece 3 gibi birden uyandım, nefes alamadım, panik atak gibi..Sanki aldığım nefes yetmiyor gibi, kalbim çok hızlı atıyor. Az önce doktorumu aradım progesteon hormanına bağlı yastığını yüksek tut, şikayetlerin devam ederse gel dedi. Zaten kaynana canımı sıkıyo sinirsel midir nedir anlamadımbebeğimi de üzüyorum böyle
aman allahım bak canımı cektırdınhehehehh kocişe sms attım. karpuz olsaydı da yeseydi diye :) şuan arıyordur sanırım
sonra ekledim, ''yanına peynir almayı unutma... ''
canım hıc duymadm bolee olanı cokmu gezdın?ben dün doktora gittim.normalde 15 günde 1 çağırmıştı 1 hafta dolunca gitmiş oldum.aşırı kasık ağrım vardı birde koyu sarı renkte akıntım.
muayene oldum doktor çok gezmişsin bebek aşağı inmiş dedi çok morelim bozuldu çok korktum
böyle bişey duyan varmı yaa? bu arada 8+3 olmuşuz. kalp atışında ve büyümesinde sorun yok dedi ...
ne guzel valla calısıosun ya ondandır ben yıyıp yatıyorum
Kız ne çalışması raporluyum ya yiyip içip yatıyorum hiç bir iş yaptıgım yok, çok hareketsizim evde bile çok dolanamıyorum korkudan
aman allahım bak canımı cektırdın
kızlar buarada artık erikk alabılırsınız cunku cıkmıs hemde cokkk ucuzzz 3 tl aldım
butun pazarlarda var.daha once 25 tl almıstık ve 6 taneydısuan baya ucuzlamıs ama mınıcık ucuz olunca
canım hıc duymadm bolee olanı cokmu gezdın?
ben hıc cıkmıyorum dısarı anca ole yakın yerlere ve market dısında
hay allahh... seni de etkiledim :)) şimdi erik istemiyeyim ,onu da yarın isterim
Çok da zayıf değilim normalim boyum uzun değil
Hepimiz çok mutluyuzz senin 2 kat mutlu olman lazım inş Allah tamamına erdirir 1 taşta 2 kuş
Ben de senin gibiyim 2 saate bir midem kazınıyor, bu kadar yemeye nasıl kilo almamışım hayret, ama yemezsem de midem bulanıyo, inş çok kilo almayız ya
Canım benim de öyle tam düzeldi beyaza döndü diyorum tekrarama bugün düşündüm de onun stresini sürekli yaşayıp bebeğe de yaşatmıycam napalım bizimkide böyle demek ki, inş uzun sürmez 3. ayı bekliyorum az kaldı. Bence sende stres yapma bak bebekler sağlıklı çok şükür önemli olan o, inan ben de çok korkuyorum rüyalarıma bile giriyor her wc ye gidişimde korkuyorum, ama üstümden atmaya çalışyorum bu korkuyu.
Ayyy sorma ya nasıl alışveriş yapasım var ama öyle korkuyorum ki 1 iğne bile almadım, hatta bakamıyorum bile
Tatlim Pozitif dusun Hersey Guzel Olacak :) ben Cinsiyeti Bekliyorum Birde Arastiriyorum
Kizlar ya sizdede alisveris heyecani basladi mi ben simdiden bebek arabalari kiyafetler ates olcer ana kucagi su bu bir suru sey bakiyorum :)
ben de öyle sıkıntıdayım ki,anlatamam.bir de kese problemi olunca iyice kaçtı uykum.gece öyle fal taşı gibi gözlerim,sabaha kadar kitap okuyorum bana mısın demiyor.ama gündüz de gözümü açamıyorum uykudan.gece sıcak gündüz soğuk.düşün bu mevsimde buaralarda sabah elektirikli battaniyeyle uyuyorum.sakın sıkıntı yapma kaynananı,sonra insan üzülüyor niye sıkmışım kendimi diye.sahi ne zaman gidecek o
ben dün doktora gittim.normalde 15 günde 1 çağırmıştı 1 hafta dolunca gitmiş oldum.aşırı kasık ağrım vardı birde koyu sarı renkte akıntım.
muayene oldum doktor çok gezmişsin bebek aşağı inmiş dedi çok morelim bozuldu çok korktum
böyle bişey duyan varmı yaa? bu arada 8+3 olmuşuz. kalp atışında ve büyümesinde sorun yok dedi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?