canımmm sorma artık iğreniyorum yüzüne bakınca midem bulanıyo, paso sigara içiyo. içeri bi geliyo leşşşş kusacak gibi oluyorum. cuma doktoruma gizliden fırsat bulursam söylicem en azından yemeğini yapabilirsin vs. desin ki gitsin şu uyuuuuzzz, yoksa eşim hayatta göndermez, tek dileğim cuma günü
güzel şeyler duymak
evettttttttt valla peynırle canımı cektırdın zaten doymuyorum
neyse allahtan bulunucak bişeyy kuzumm marketlerde dolu var
kızlaaaaarrr hani canımızın çektiğini yazmayacaktıkkkk
Ben de bakıyorummmşu 3 ayımız bitsin arabası, ateş ölçeri vs. alcam yavaş yavaş
canımmm sorma artık iğreniyorum yüzüne bakınca midem bulanıyo, paso sigara içiyo. içeri bi geliyo leşşşş kusacak gibi oluyorum. cuma doktoruma gizliden fırsat bulursam söylicem en azından yemeğini yapabilirsin vs. desin ki gitsin şu uyuuuuzzz, yoksa eşim hayatta göndermez, tek dileğim cuma günü
güzel şeyler duymak
aman allahım bak canımı cektırdın
kızlar buarada artık erikk alabılırsınız cunku cıkmıs hemde cokkk ucuzzz 3 tl aldım
butun pazarlarda var.daha once 25 tl almıstık ve 6 taneydısuan baya ucuzlamıs ama mınıcık ucuz olunca
canım hıc duymadm bolee olanı cokmu gezdın?
ben hıc cıkmıyorum dısarı anca ole yakın yerlere ve market dısında
bulunmasa yazar mıydım hiç aşk olsundesene akşam yemeğe karpuz- peynir - ekmek üçlüsü var. dün domates - peynir - ekmek vardı menü de bugün baya değişik bir menü olacak benim için Bari kelek çıkmasa...
canım eşine sole bence solesın sıgara ıcmesın bılıyorsun pasıf ıcıcıler daha cok zehırlenıyor benım esım 3 tane ıcer gunde aksam evde 1 tane ıcer ama cok kızarım camda ıcer sonrada dıslerını fırcalar ellerını yıkar gelır
Ben de bakıyorummmşu 3 ayımız bitsin arabası, ateş ölçeri vs. alcam yavaş yavaş
güzel şeyler duymak
canım eşine sole bence solesın sıgara ıcmesın bılıyorsun pasıf ıcıcıler daha cok zehırlenıyor benım esım 3 tane ıcer gunde aksam evde 1 tane ıcer ama cok kızarım camda ıcer sonrada dıslerını fırcalar ellerını yıkar gelır
bende aynı şekilde filiz yakın yerlere birde markete. çok gezmişsin dedi doktor.hep evdede sürekli yatış olmazki ama yaaa
kızlaaaaarrr hani canımızın çektiğini yazmayacaktıkkkk
Benim Kocuste Seninkinden Gunde 2 Tane Icer 1 I aksam Eve Denk Gelir Onuda Balkonda Icer Disleri Fircalar Ama Ben Ona Bile Laf Ediyom gicik oluyom:)
hamileliğin riskli mi? yani doktor daha önce bişey demişmiydi? panik olma bebeğin iyi belli ki ama biraz dinlen.
yürüyüş hamilelik için iyi bişey diye biliyorum ben ama? ben hamileliğimi yeni öğrendiğimde spor salonuna gidiyordum, doktor problem yok, 20 haftaya kadar hafif tempo koşabilirsin bile demişti.
yazmadım ben canım sadece erık ısteyenelre soledım.
cıkmıs yanı pazarlar dolu ve cok uygun alabılırsınız.
yanı bulunmıcak seyler yazılmasın bncede
Ayy Kiz Ben Maclaren Bebek Arabasinda karar Kildim Gibi Ama almicam Daha Galiba Kasimda Dogsun Kis Var koskoca Taa Nisana Dogru Aliriz Gibi Cunku Bi yaz Bincek Birde Arabam Var Cok Kullanir Miyim Hic Bilmiyom :) kiz Ben Pek Cadiyim Senin Gibi Dusunuyo Olsam Kv Icin Soylerdim Kocuse Coktan Yollardik :)
canım yazı yazdıgın yerde uste ınsert ımage yazıyr oradan yuklıcesınn resım yuklse bakalımmmkızlar bu ultrason görüntülerini nasıl yükleyeceğiz.bir de siz bakın kese farklı mı diye,çünkü ben baya bi fark gördüm sanki,bebek dar geliyor keseye
kuzum dışarda içiyo ve içeri girince ben öğürüyorum, artık dayanamıyorum. kadın 7 yaşından beri sigara içermiş. günde 3 paket içiyo şimdi bizim dememizle mi bırakcak. eşim de içiyo akşam evde 3-5 tane ama dediğin gibi hemen elini yıkayıp yanıma uzun bi süre yaklaşmıyo. ama bu beni öldürcek stresten tüm gün karnım ağrıdı inanki
yavrummmm ben antalyanın bi tatil köyünde oturuyom ama bildiğin köyyypazar da turist pazarı, market desen 7 de kapanıyo doğru düzgün bişe yok kocam asker bebeler aççç
ben de wolex de karar kıldım şimdilik. kuzum düşük tehlikem var. doktor vc hariç kalkmayacaksın dedi, eşim de duydu, o yüzden göndermiyor.
yavrummmm ben antalyanın bi tatil köyünde oturuyom ama bildiğin köyyypazar da turist pazarı, market desen 7 de kapanıyo doğru düzgün bişe yok kocam asker bebeler aççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?