2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım eşine sole bence solesın sıgara ıcmesın bılıyorsun pasıf ıcıcıler daha cok zehırlenıyor benım esım 3 tane ıcer gunde aksam evde 1 tane ıcer ama cok kızarım camda ıcer sonrada dıslerını fırcalar ellerını yıkar gelır

evettttttttt valla peynırle canımı cektırdın zaten doymuyorum
neyse allahtan bulunucak bişeyy kuzumm marketlerde dolu var

bulunmasa yazar mıydım hiç aşk olsun desene akşam yemeğe karpuz- peynir - ekmek üçlüsü var. dün domates - peynir - ekmek vardı menü de bugün baya değişik bir menü olacak benim için Bari kelek çıkmasa...

kızlaaaaarrr hani canımızın çektiğini yazmayacaktıkkkk

yazmadım ben canım sadece erık ısteyenelre soledım.
cıkmıs yanı pazarlar dolu ve cok uygun alabılırsınız.
yanı bulunmıcak seyler yazılmasın bncede

kızlar bu ultrason görüntülerini nasıl yükleyeceğiz.bir de siz bakın kese farklı mı diye,çünkü ben baya bi fark gördüm sanki,bebek dar geliyor keseye

Ayy Kiz Ben Maclaren Bebek Arabasinda karar Kildim Gibi Ama almicam Daha Galiba Kasimda Dogsun Kis Var koskoca Taa Nisana Dogru Aliriz Gibi Cunku Bi yaz Bincek Birde Arabam Var Cok Kullanir Miyim Hic Bilmiyom :) kiz Ben Pek Cadiyim Senin Gibi Dusunuyo Olsam Kv Icin Soylerdim Kocuse Coktan Yollardik :)

bende aynı şekilde filiz yakın yerlere birde markete. çok gezmişsin dedi doktor.hep evdede sürekli yatış olmazki ama yaaa

cıkabılır bu mevsımde

kuzum dışarda içiyo ve içeri girince ben öğürüyorum, artık dayanamıyorum. kadın 7 yaşından beri sigara içermiş. günde 3 paket içiyo şimdi bizim dememizle mi bırakcak. eşim de içiyo akşam evde 3-5 tane ama dediğin gibi hemen elini yıkayıp yanıma uzun bi süre yaklaşmıyo. ama bu beni öldürcek stresten tüm gün karnım ağrıdı inanki

canım ateş ölçer ile ilgili bir önerim var; ben yeğenim doğarken arzumdan ördekli ateş ölçer almıştım set yapmıştım. meğer o tarz ateş ölçerler kullanışlı değilmiş.
bende aldım başka marka her seferinde farklı ölçüyor, 1 dk kadar beklemen gerekiyor..
kızılötesi hızlı ölçen ateş ölçerler var. biraz pahallı tabi ama inan ki değer. çocukta ateşin doğru ölçülmesi çok önemli. para harcamadan söyleyeyim dedim.

Benim Kocuste Seninkinden Gunde 2 Tane Icer 1 I aksam Eve Denk Gelir Onuda Balkonda Icer Disleri Fircalar Ama Ben Ona Bile Laf Ediyom gicik oluyom:)

bende aynı şekilde filiz yakın yerlere birde markete. çok gezmişsin dedi doktor.hep evdede sürekli yatış olmazki ama yaaa

merak etme bebek ılerkı zamanlarda yukarı cıkar canımmcım
bende cıkıyorum mesela dun annem babam gıttı umreye havaalanına gıttım arabayla tabı ama genede cıkıyorum orda bekledık baya .bugun pazara cıktım tasıdım aldıklarımı napımmmm mecburuz bazen.
3 aydan sonra cıkabılırız

Benim Kocuste Seninkinden Gunde 2 Tane Icer 1 I aksam Eve Denk Gelir Onuda Balkonda Icer Disleri Fircalar Ama Ben Ona Bile Laf Ediyom gicik oluyom:)

aynen bende gıt magazanda ıc dıyorummm evı kokutuyorsun dıyorum
bızım evde balkon yok ya mutfakta vardı ama ıcerı aldırdım ben onu

daha önceden hiç sorun yoktu sadece kese yamuktu onunda şeklinin öyle olduğuna karar verdi.
fazlada yormadım kendimi sadece pazar günü biraz sahilde gezdik.
senin doktorun koşabilirsin demiş benimki sürekli yatış pozisyonunda olmamı istiyor.
ultrason sedyesinden kalkar kalkmaz gel otur ayakta kalkma diyor

yazmadım ben canım sadece erık ısteyenelre soledım.
cıkmıs yanı pazarlar dolu ve cok uygun alabılırsınız.
yanı bulunmıcak seyler yazılmasın bncede

yavrummmm ben antalyanın bi tatil köyünde oturuyom ama bildiğin köyyy pazar da turist pazarı, market desen 7 de kapanıyo doğru düzgün bişe yok kocam asker bebeler aççç

ben de wolex de karar kıldım şimdilik. kuzum düşük tehlikem var. doktor vc hariç kalkmayacaksın dedi, eşim de duydu, o yüzden göndermiyor.

kızlar bu ultrason görüntülerini nasıl yükleyeceğiz.bir de siz bakın kese farklı mı diye,çünkü ben baya bi fark gördüm sanki,bebek dar geliyor keseye
canım yazı yazdıgın yerde uste ınsert ımage yazıyr oradan yuklıcesınn resım yuklse bakalımmm

haklısın cok berbat bır kokusu var ben elıme dahı almadıgım ıcın hıc ıgrenıyorum cok.
ayy allah korusun yaa 3 paketmiiii
ayyyyyyyyyyyy kıyamam halıneee bak ya 2 taraftan sıgara ıcıyorlar ana ogul

canım sen rapor mu aldın,düşük tehliken mi var.o msjını kaçırmışım demek ki

yavrummmm ben antalyanın bi tatil köyünde oturuyom ama bildiğin köyyy pazar da turist pazarı, market desen 7 de kapanıyo doğru düzgün bişe yok kocam asker bebeler aççç

ayy allahımmmmm kaynanan oturcagına ozaman gtsın bulsun sana bıseyler marketlerde var mutlaka tatlım bebeler ac:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…