2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Senin Dr Yanlis Biliyo Das Gibisin Sende bebekde Tehlike Falan Yok Safsata bunlar Duymasin minigin :)))

canım benimm teşekkür ederimm ben de şu alından ateş ölçerden istiyorum braunun felan olabilir.

filizim aslında ben de içerdim günde 4-5 tane, ama hamiş olduğumu öğrendiğim gün bıraktım ve şuan acayip tiksiniyorum. kapıyı açıp kapattıkça ev de kirleniyo.diyom ya gelmeseydi daha az işim olurdu

canım sen rapor mu aldın,düşük tehliken mi var.o msjını kaçırmışım demek ki

evet kuzum malesef kesenin altında kanama alanı var raporluyum cuma tekrar gitcez kontrole

inşallah filiz yaaa çok üzüldüm bugün yataktan kalkamıyorum
bu arada allah kavuştursun. rabbim ümrelerini kabul etsin.bizlerede nasip olsun

işin zor gercekten yaa hadı evı bosverde pasıf ıcıcıler daha cok zehırlenıyormuss onlar ıcıyor zehırı bız alıyoruz yaa ben esımede cok kızıyorum ama dınlemıo ıste 1 taneden bsıey olmaz dıo

Senin Dr Yanlis Biliyo Das Gibisin Sende bebekde Tehlike Falan Yok Safsata bunlar Duymasin minigin :)))

teyzesiiii Rabbimin izniyle bişe olmayacak ben de öyle hissediorum, hep pozitif düşünüyorum. Ben onu Allahıma emanet ettim hep ayetel kürsiler salavatlar okuyorum elim karnımda. Rabbim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasib etsin

inşallah filiz yaaa çok üzüldüm bugün yataktan kalkamıyorum
bu arada allah kavuştursun. rabbim ümrelerini kabul etsin.bizlerede nasip olsun

uzulme canım yaa nasıbımızde ne varsa onu yasıycaz elbette bende bazen cok takılıyorum herseye ama sonra rabbıme emanet edıyorum ıste elımden bırsey gelmez ki bız kımiz..
amin canım cok saol rabbım gıtmeyenlerede naasıp etsın
bii süre dınlen bakalım cnm bıde su cok ıc

Amin Tatlim Amin Ayyyy Bu Arada Wollexe Bayildim newyorkta Guzel montanada :))))

bu arada sen nasılsın filiz ? herşey yolundamı ? sürekli takip edemiyorum.kaçırdığım şeyler oluyor :44:

bende ıyıyım canım sukur olsun lekelenmem gectıı sadece cok wc cıkıyorum vee cok acıkıyorum yaa nolcak halım bılmıyorum
sımdıden aldım kılo canım sıkılıoo

canımm haklısın hem de çoookk.. eşim söz verdi azalttı bırakacak 1-2 haftaya bakalımmmm ben vicdan yaptırıyom ona piss kokuyosun bebeği kucağına vermem, o pis mikropları bebeğimiz soluyacak hatta şuan soluyo diyom böyle bakıyo çok tırsıyo üzülüyo yakın zamanda bırakır bu duygu sömürüsüyle

sigara kokusu çok fena gerçekten. içen insan olmama rağmen hamileliğimden beri fena oluyorum. akşamları açık havada arkadaşlar benden uzakta içiyor ama yinede alıyorsun. burun radar gibi maşallahh

evet kaderde ne varsa onu yaşayıp göreceğiz.çok su içmeye çalışıyorum zaten.kronik sistitim var şimdi onunda ortaya çıkmasından korkuyorum.
dün doktorum akıntı için bir tarif verdi ama anlayamadım filiz.belki sen biliyosundur.üzüm sirkeli bir karışım anlattı.o arada çok heycan yaptım hiç bişey anlayamadım :44:

bencede devam et duygu somurusune ıcmesın hem kendı saglıgı hemde sızın saglıgınız ıcın
hayatımda 1 sefer dahı ıcmedım ve ozenmedımde kultabagını dahi yıkamam evde eşim yıkar o kadar ıgrenıyorum allahtan sanslıyım esımde cok ıcmıyo gunde en fazla 3

bende ıyıyım canım sukur olsun lekelenmem gectıı sadece cok wc cıkıyorum vee cok acıkıyorum yaa nolcak halım bılmıyorum
sımdıden aldım kılo canım sıkılıoo

ilk başlarda lekelenmen olmuştu yinemi oldu ?
progestan kullanıyormuydun ? onun etkisi çok büyük varya.benim ilk öğrendiğimden bu yana acayip kasılmalarım oluyordu o ağrıya kesin lekelenme yada kanama olurdu.progestan önlüyor.
kilo işini dert etme verirsin canım.yeterki bebeğin sağlıklı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…