canım yazı yazdıgın yerde uste ınsert ımage yazıyr oradan yuklıcesınn resım yuklse bakalımmm
ben de yazmıyor ama öyle bir şey.niye ki??
yavrummmm ben antalyanın bi tatil köyünde oturuyom ama bildiğin köyyypazar da turist pazarı, market desen 7 de kapanıyo doğru düzgün bişe yok kocam asker bebeler aççç
ben de wolex de karar kıldım şimdilik. kuzum düşük tehlikem var. doktor vc hariç kalkmayacaksın dedi, eşim de duydu, o yüzden göndermiyor.
kızlar diyurum bu görüntüyü nasıl ekleyecik diyurum
canım benimm teşekkür ederimmcanım ateş ölçer ile ilgili bir önerim var; ben yeğenim doğarken arzumdan ördekli ateş ölçer almıştım set yapmıştım. meğer o tarz ateş ölçerler kullanışlı değilmiş.
bende aldım başka marka her seferinde farklı ölçüyor, 1 dk kadar beklemen gerekiyor..
kızılötesi hızlı ölçen ateş ölçerler var. biraz pahallı tabi ama inan ki değer. çocukta ateşin doğru ölçülmesi çok önemli. para harcamadan söyleyeyim dedim.
haklısın cok berbat bır kokusu var ben elıme dahı almadıgım ıcın hıc ıgrenıyorum cok.
ayy allah korusun yaa 3 paketmiiii
ayyyyyyyyyyyy kıyamam halıneee bak ya 2 taraftan sıgara ıcıyorlar ana ogul
canım sen rapor mu aldın,düşük tehliken mi var.o msjını kaçırmışım demek ki
ben de yazmıyor ama öyle bir şey.niye ki??
merak etme bebek ılerkı zamanlarda yukarı cıkar canımmcım
bende cıkıyorum mesela dun annem babam gıttı umreye havaalanına gıttım arabayla tabı ama genede cıkıyorum orda bekledık baya .bugun pazara cıktım tasıdım aldıklarımı napımmmm mecburuz bazen.
3 aydan sonra cıkabılırız
filizim aslında ben de içerdim günde 4-5 tane, ama hamiş olduğumu öğrendiğim gün bıraktım ve şuan acayip tiksiniyorum. kapıyı açıp kapattıkça ev de kirleniyo.diyom ya gelmeseydi daha az işim olurdu
Senin Dr Yanlis Biliyo Das Gibisin Sende bebekde Tehlike Falan Yok Safsata bunlar Duymasin minigin :)))
inşallah filiz yaaa çok üzüldüm bugün yataktan kalkamıyorum
bu arada allah kavuştursun. rabbim ümrelerini kabul etsin.bizlerede nasip olsun
teyzesiiii Rabbimin izniyle bişe olmayacak ben de öyle hissediorum, hep pozitif düşünüyorum. Ben onu Allahıma emanet ettim hep ayetel kürsiler salavatlar okuyorum elim karnımda. Rabbim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasib etsin
bu arada sen nasılsın filiz ? herşey yolundamı ? sürekli takip edemiyorum.kaçırdığım şeyler oluyor :44:
işin zor gercekten yaa hadı evı bosverde pasıf ıcıcıler daha cok zehırlenıyormuss onlar ıcıyor zehırı bız alıyoruz yaa ben esımede cok kızıyorum ama dınlemıo ıste 1 taneden bsıey olmaz dıo
kuzum dışarda içiyo ve içeri girince ben öğürüyorum, artık dayanamıyorum. kadın 7 yaşından beri sigara içermiş. günde 3 paket içiyo şimdi bizim dememizle mi bırakcak. eşim de içiyo akşam evde 3-5 tane ama dediğin gibi hemen elini yıkayıp yanıma uzun bi süre yaklaşmıyo. ama bu beni öldürcek stresten tüm gün karnım ağrıdı inanki
uzulme canım yaa nasıbımızde ne varsa onu yasıycaz elbette bende bazen cok takılıyorum herseye ama sonra rabbıme emanet edıyorum ıste elımden bırsey gelmez ki bız kımiz..
amin canım cok saol rabbım gıtmeyenlerede naasıp etsın
bii süre dınlen bakalım cnm bıde su cok ıc
canımm haklısın hem de çoookk.. eşim söz verdi azalttı bırakacak 1-2 haftaya bakalımmmmben vicdan yaptırıyom ona piss kokuyosun bebeği kucağına vermem, o pis mikropları bebeğimiz soluyacak hatta şuan soluyo diyom böyle bakıyo çok tırsıyo üzülüyo yakın zamanda bırakır bu duygu sömürüsüyle
Amin Tatlim Amin Ayyyy Bu Arada Wollexe Bayildim newyorkta Guzel montanada :))))
bende ıyıyım canım sukur olsun lekelenmem gectıı sadece cok wc cıkıyorum vee cok acıkıyorum yaa nolcak halım bılmıyorum
sımdıden aldım kılo canım sıkılıoo
canım kullanıcı kontrol panelı
profılımı duzenle
cesıtlı secenekler edıtor tobbler olanı ısaretle ıkonlar ıfadeler cıkar sonrada uste gorursun
sanırım boleydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?