daha önceden hiç sorun yoktu sadece kese yamuktu onunda şeklinin öyle olduğuna karar verdi.
fazlada yormadım kendimi sadece pazar günü biraz sahilde gezdik.
senin doktorun koşabilirsin demişbenimki sürekli yatış pozisyonunda olmamı istiyor.
ultrason sedyesinden kalkar kalkmaz gel otur ayakta kalkma diyor
evet kaderde ne varsa onu yaşayıp göreceğiz.çok su içmeye çalışıyorum zaten.kronik sistitim var şimdi onunda ortaya çıkmasından korkuyorum.
dün doktorum akıntı için bir tarif verdi ama anlayamadım filiz.belki sen biliyosundur.üzüm sirkeli bir karışım anlattı.o arada çok heycan yaptım hiç bişey anlayamadım :44:
sigara kokusu çok fena gerçekten. içen insan olmama rağmen hamileliğimden beri fena oluyorum. akşamları açık havada arkadaşlar benden uzakta içiyor ama yinede alıyorsun. burun radar gibi maşallahh
bencede devam et duygu somurusune ıcmesın hem kendı saglıgı hemde sızın saglıgınız ıcın
hayatımda 1 sefer dahı ıcmedım ve ozenmedımde kultabagını dahi yıkamam evde eşim yıkar o kadar ıgrenıyorum allahtan sanslıyım esımde cok ıcmıyo gunde en fazla 3
evet canım gene oldu adet gunumdu ya belkıde ondan olmusturilk başlarda lekelenmen olmuştu yinemi oldu ?
progestan kullanıyormuydun ? onun etkisi çok büyük varya.benim ilk öğrendiğimden bu yana acayip kasılmalarım oluyordu o ağrıya kesin lekelenme yada kanama olurdu.progestan önlüyor.
kilo işini dert etme verirsin canım.yeterki bebeğin sağlıklı olsun
sağol canım sayendeikonları da görbiliyorum artık.
bendede var ya ama kronık deıl sukur ama cok yasarım ozellıkle yazın sıcakta
sırke hıc duymadım tatlım ara ıstersen yada bıdaha gtmende sor bendede var akıntı ama hergun deıl
eee kızlar bir şey yazmadınız,nasıl kese gerçekten küçük dimi
kaç haftalık bu görüntü ?
bebek 7+1 kese 6+2 dedi dr,evet bugün gidecektim ama gece hiç uyumadığım için uyuyakalmışım.perşembe giderim herhalde.:18:
ne demek canım benımmmm süprr oh gorebılıosannn
buarada kese ne zamankii yanı kacıncı haftanda
bebek gozukuyor ama kucuk haftana gore kucuk olabılır bence bekle bakalım baska bır dr gıtmenı onerırım
bebek 7+1 kese 6+2:18:
Kurtlukiraz Inanki Bende Hic Anlamiyorum Dr ne Derse Onu Biliyorum Yardimci Olamadim Kusura Bakma Ama Baska Dra Git Bence Hatta Ben Senin yerinde olsam 3 5 ptof Bulup Gitmisimbebek 7+1 kese 6+2:18:
hemen panikleme canım. anormal durum olsa doktor derdi dimi?
kurtlukiraz canım kesenin ölçüsünü yazarsan daha iyi olur resimden bişe anlaşılmaz bence
dr dedi canım,iki hafta içinde bebeğin kalbi durabilir dedi
kıslaaaaarrrr. . . Yeşil soğan yediiiimmmmmm. . . .saatlerdır mıdem yanıyooooooo. . . .ama yaglı seyler yıyemıyorummm. . . Yufkanın arasına domatesı soganı dürdüm yedımmmm ... Mıdem yanıyoooo. . Napsam kı yaaaaa. . . Bısey soyleyıınn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?