2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

ya bizde bir farklılık var yada doktorlar bir enteresan. zaten şu doktorların bir dediği diğerini tutmuyor. :)
yürüyüş beni rahatsız etmiyor, ama yemek hazırlarken sabit durusun ya, işte ben 15- 20 dk sonra sabit ayakta duramıyorum. eşime sen devam et bana bişeyler oluyor yine diyorum. sağ olsun yardımcı oluyor.

bendede var ya ama kronık deıl sukur ama cok yasarım ozellıkle yazın sıcakta
sırke hıc duymadım tatlım ara ıstersen yada bıdaha gtmende sor bendede var akıntı ama hergun deıl

sigara kokusu çok fena gerçekten. içen insan olmama rağmen hamileliğimden beri fena oluyorum. akşamları açık havada arkadaşlar benden uzakta içiyor ama yinede alıyorsun. burun radar gibi maşallahh

filizimm ne güzelll.. Şun adını duymaya tahammülüm yok benim de:19:

evet canım gene oldu adet gunumdu ya belkıde ondan olmustur
evet kullanıyorum jel canım
kuzum verırızde bılıosun pkoluyuz o yuzden daha zor kılo vermek

sağol canım sayende ikonları da görbiliyorum artık.

ne demek canım benımmmm süprr oh gorebılıosannn
buarada kese ne zamankii yanı kacıncı haftanda
bebek gozukuyor ama kucuk haftana gore kucuk olabılır bence bekle bakalım baska bır dr gıtmenı onerırım

bendede var ya ama kronık deıl sukur ama cok yasarım ozellıkle yazın sıcakta
sırke hıc duymadım tatlım ara ıstersen yada bıdaha gtmende sor bendede var akıntı ama hergun deıl

aynen canım ben de kronikleşti,hatta dr idrar torbanı yakacağız dedi ben korktum yaptırmadım.

ne demek canım benımmmm süprr oh gorebılıosannn
buarada kese ne zamankii yanı kacıncı haftanda
bebek gozukuyor ama kucuk haftana gore kucuk olabılır bence bekle bakalım baska bır dr gıtmenı onerırım
[/QUOTE]

bebek 7+1 kese 6+2 dedi dr,evet bugün gidecektim ama gece hiç uyumadığım için uyuyakalmışım.perşembe giderim herhalde.:18:

kurtlukiraz canım kesenin ölçüsünü yazarsan daha iyi olur resimden bişe anlaşılmaz bence

bebek 7+1 kese 6+2 dedi dr,evet bugün gidecektim ama gece hiç uyumadığım için uyuyakalmışım.perşembe giderim herhalde.:18:

anladım canım hıc bu konuda bılgım yok olsa ınan yorum yazardım
ama benımde kucuk 7+3 de kocaman deıl yani bazılarının kesesı baya buyuk ama arastırdım ama normal dıye gozukuyor

bebek 7+1 kese 6+2 dedi dr,evet bugün gidecektim ama gece hiç uyumadığım için uyuyakalmışım.perşembe giderim herhalde.:18:[/QUOTE]

canım benimki ile karşılaştırdığımda bebek boyutu aynı gibi ama kese daha büyük görünüyor. sen bir doktora daha danışıp ,fikir al.

kıslaaaaarrrr. . . Yeşil soğan yediiiimmmmmm. . . .saatlerdır mıdem yanıyooooooo. . . .ama yaglı seyler yıyemıyorummm. . . Yufkanın arasına domatesı soganı dürdüm yedımmmm ... Mıdem yanıyoooo. . Napsam kı yaaaaa. . . Bısey soyleyıınn :)

dr dedi canım,iki hafta içinde bebeğin kalbi durabilir dedi

ertuğrul akdaş mı dedi canım bunu? bi de nasıl bi adamdı?
ben bugün murat beyi tekrar aradım bişe sordum. inanılmaz tatlı bi adam, seni rahatlatmak için elinden geleni yapıyor.Canımlı bitanemli konuşuyo bide
Hem bak sen midem bulanıyo diyosun demek ki ters bir durum yok.Olmayacak da pozitif düşünnn

ben de yedim o haltı 2 gün çektimm Gaviscon iyi gelir ama doktoruna danış, ben içmedim gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…