2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım benım kese 7+3 de
bebegın ölcumu 1.05 cm
bide rab 15cm dıye bısey yazıo onudA ANLamadım

buarada resımde yuklememıstım kızlar buda bızım kese dıger tarafa yuklıyım
nasıll kı sızce banaada kucuk geldı ama okudugum kıtaptada baktım bıde nettende baktım normal gozukuyor

Son düzenleme:
dr dedi canım,iki hafta içinde bebeğin kalbi durabilir dedi

canım benim, sen bir doktorun daha fikrini al. yok ama bebeğin olması gerektiği gibi gelişmeyecekse, vücudun duruma el koyar zaten. kendini şimdiden strese sokup endişelenme. belli olmaz bu işler, belki de kese büyüyecektir. üzüldüğüne yazık olur. hakkınızda hayırlısı olsun.

bünyeye göre değişiyor olamaz mı? benim profil fotoma baksana kese ne kadar büyük? ortada minnacık bir nokta var. bence hemen tedirgin olmaya gerek yok. üzmeyin kendinizi yaaa :) görüntü aldatır insanı.

canım evet ertuğrul aktaş dedi.nasıl desem tmm çok güler yüzlü,hemen kan grubumu kaç çocuğum olduğunu geçirdiğim hastalıkları falan sordu kaydetti.sonra ultrasona aldı bebeğin kalp atışını dinletti.keseyi gösterdi problemi falan ve ben muayene olurken başka bir hastayı aldı odaya,bana hiç bir tavsiye vermeden tahlile yolladı.perşembe günü tahlil sonuçlarım çıkacak ama cuma günü gideceğim.:18:

Kızlar doktor cuma günkü kontrolde kese ölçümü yapmamış bende sadece bebeğin ölçüsü var:44:

canım sana güven verdiyse devam et ama başka bir dokora da görün derim. ya da belki cuma da görsün sonrasında başka doktora gidersin

kizlar daha onceden yazmistim kasim annesi oluyorum diye o gunden beri zor gunler geciriyorum. agrim vardi ve 4 saatlik bi yola gidip geldik kanamam oldu ama baya azdi acile gittik testler ultrasonda bakildi doktor en son geldi test sonuclarinda bisey yok sadece kesenin etrafinda kan var ve kalp atislari normladen dusuk dedi 110 mus ve normali en dusuk 120 dedi bu da dusuk riski olusturuyomus ama yapicak hicbisey yok normal hayatina devam et duserse duser zaten dedi yani yatak istirahati falan vermedi ve yururken bile cok agrim oluyo nasil dayanicam bilmiyorum. kadin dogum da 10. haftaya randevu vermisti o zamana kadar yatsammi bilemiyorum bir de evde tahlil sonuclarina baktim beta hcg degerim 35601 6. haftaya gore cok yuksek degil mi doktor bisey demedi ama neden boyle anlayamadim forumda okuduguma gore herkes 1000 2000 den bahsediyo acaba buranin(amerika)olcu birimi mi farkli. off o kadar cok vatanimda olmayi isterdim ki resmen dogru duzgun ilgilenmiyolar ve birsey soylemiyolar agrim olmasa turkiyeye gidip adam gibi bi doktorla konusmak isterdim....

benımde sanırım yapmamıs ama sorucam gıdınce kac bebegın olcusu

bebişin ölçüsü var ama kesenin yok:44: ben de sorcam. heyecandn her şeyi unuttuk zaten, şimdi aklıma geldikçe telefonuma kaydediyorum soru bombardımanına tutcam

canim benim o haftalarda peceteye 2 kere kahverengilik gelmisti,bir sorun cikmadi su ana kadar ben de insallah da oyle gider. ben yurtdisindayim burda progesteron falan da vermiyorlar bana da hic bir sey vermediler. bol su ic dedi doktor sadece,ben de bol su icip 2 hafta dinlenmistim. simdi de hareketlerimi abartmiyorum cok yorulmamaya calisiyorum.

canım sana güven verdiyse devam et ama başka bir dokora da görün derim. ya da belki cuma da görsün sonrasında başka doktora gidersin

ben de öyle düşündüm.eşimin dersi yok cuma günü gideceğiz galiba,yine aynı şeyi söylerse değiştireceğim.ama başka dr da aynısını söylerse yine devam edeceğim ertuğrul aktaşa.duruma göre değişecek bakalım,hayırlısı.buradaki aile doktorum sorun yok bunda hormonlarınla alakalı hem ilk yaptığımız kan tahliliyle uyumlu bence dedi.rahimde kanaman da yok olsa burada görünürdü.bebeğin kalbi duracağı zaman kanama gözükür ve durduğunda bir damla da olsa kanaman olur,sıkıntı yapma dedi ama,işte insanın aklına girdimi giren çıkmıyor kesinleşinceye kadar.:18:

Merhaba kızlar giremiyorum devamlı kötüyüm b ara bayağı filzcim aynı şeyi ben merak ediyordum bende epilasyona gittim hamile kalmadan 1 ay önce son seansa gitmiştim normalde 3 ayı buluyordu ve çok çok azalmıştı şimdi acayıp arttıve hiç bu kadar çabuk çıkmıyordu demek ki doğruymuş ben bilmiyordum kanıtlanmış oldu.

canım benim yaaa bence sen yat dinlen bol bol. türkiyede bazı doktorlar var tlf bile bilgi veriyo, bi araştırsana kuzum için rahatlar belki

hiiiççç bişeycik olmayacak canımmm sen üzme kendiniiii

bünyeye göre değişiyor olamaz mı? benim profil fotoma baksana kese ne kadar büyük? ortada minnacık bir nokta var. bence hemen tedirgin olmaya gerek yok. üzmeyin kendinizi yaaa :) görüntü aldatır insanı.

Sahi ya kocaman bir kese minicik bebek :))) yapısal galiba, seninki fıldır fıldır dönsün içinde alan geniş

Kızlar doktor cuma günkü kontrolde kese ölçümü yapmamış bende sadece bebeğin ölçüsü var:44:

Benim de hep bebeği ölçüyolar hiç keseyi ölçmediler ben de gidince sorcam.

Canım sen dr.u dinleme nolur nolmaz yat dinlen olur mu öyle şey kolay mı buldun sen onu inş düşmez daha önce paylaşmıştım bak birazdan yine paylaşıyım düşükten korkanlar için

''El Mubdi'' Celle Celaluhu

Her kimin hanımı hamile olsa çocuğunu düşürmekten korkarsa bu ismi on kere okur, işaret parmağını karnı üzerinde dolaştırırsa, muhakkak Allah'u Teala o çocuğu düşürmekten ve kadını zarardan korur.

Kurtlukiraz sen de yap canım, ben hergün eşime abdestliyken yaptırıyorum herşey dua ile...

işlem tamamdırrr
Çok şirin eşime de gösterdim bayıldı :))

Yeşil soğan yiynce eşiminde midesi mahfolur maden suyu içince geçerdi dene istersen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…