dr dedi canım,iki hafta içinde bebeğin kalbi durabilir dedi
Eki Görüntüle 674755
canım benım kese 7+3 de
bebegın ölcumu 1.05 cm
bide rab 15cm dıye bısey yazıo onudA ANLamadım
buarada resımde yuklememıstım kızlar buda bızım kese dıger tarafa yuklıyım
nasıll kı sızce banaada kucuk geldı ama okudugum kıtaptada baktım bıde nettende baktım normal gozukuyor
canım aynen yazıyorum
1: CRL:10.92 mm
UA:7+1
AUA:28.12.2013
2: GS:16.21 mm
UA:6+2
AUA:21.11.21013
ertuğrul akdaş mı dedi canım bunu? bi de nasıl bi adamdı?
ben bugün murat beyi tekrar aradım bişe sordum. inanılmaz tatlı bi adam, seni rahatlatmak için elinden geleni yapıyor.Canımlı bitanemli konuşuyo bide
Hem bak sen midem bulanıyo diyosun demek ki ters bir durum yok.Olmayacak da pozitif düşünnn
Kızlar doktor cuma günkü kontrolde kese ölçümü yapmamış bende sadece bebeğin ölçüsü var:44:
canım evet ertuğrul aktaş dedi.nasıl desem tmm çok güler yüzlü,hemen kan grubumu kaç çocuğum olduğunu geçirdiğim hastalıkları falan sordu kaydetti.sonra ultrasona aldı bebeğin kalp atışını dinletti.keseyi gösterdi problemi falan ve ben muayene olurken başka bir hastayı aldı odaya,bana hiç bir tavsiye vermeden tahlile yolladı.perşembe günü tahlil sonuçlarım çıkacak ama cuma günü gideceğim.:18:
Kızlar doktor cuma günkü kontrolde kese ölçümü yapmamış bende sadece bebeğin ölçüsü var:44:
benımde sanırım yapmamıs ama sorucam gıdınce kac bebegın olcusu
kızlar bir de size bir şey danışmak istiyorum,benim bu ay hep akıntım geliyordu ama normaldi.dün ilk defa açık sütlü kahve tarzında leke şeklinde geldi ve ben de doktorumu aradım gel bi kontrol edelim dedi keseyi gördük ilk defa dün daha küçük kalp atısını haftaya duyucaz dedi ve bana 5 tane iğne verdi bugün çok şükür gelmedi sabahtan beri ama 10 günde bir vuruncam iğneleri,bu leke normal mi sizlerde de bu haftalarda oldumu ortalama 5 haftalık olması lazım şuan...
canım sana güven verdiyse devam et ama başka bir dokora da görün derim. ya da belki cuma da görsün sonrasında başka doktora gidersin
kızlar epılasyon yaptırmıstım ben bayadır gıdıyordum son seanslarım kalmıstı kıl tuy yoktu hıc vucudumda allahımmmmmmmmmm sımdı gorun genıtal gobek cızgısınde kıl cıktı ya sınır oldummmmmmm
zaten normalde pek kılım tuyum yoktuda genede gıttım ıste
tekrardan cıktı ya saka gıbı hamılelıkte cıkar dıyorlardı gercekten dogruymuss
bole olan varmı aranızda?
kizlar daha onceden yazmistim kasim annesi oluyorum diye o gunden beri zor gunler geciriyorum. agrim vardi ve 4 saatlik bi yola gidip geldik kanamam oldu ama baya azdi acile gittik testler ultrasonda bakildi doktor en son geldi test sonuclarinda bisey yok sadece kesenin etrafinda kan var ve kalp atislari normladen dusuk dedi 110 mus ve normali en dusuk 120 dedi bu da dusuk riski olusturuyomus ama yapicak hicbisey yok normal hayatina devam et duserse duser zaten dedi yani yatak istirahati falan vermedi ve yururken bile cok agrim oluyo nasil dayanicam bilmiyorum. kadin dogum da 10. haftaya randevu vermisti o zamana kadar yatsammi bilemiyorum bir de evde tahlil sonuclarina baktim beta hcg degerim 35601 6. haftaya gore cok yuksek degil mi doktor bisey demedi ama neden boyle anlayamadim forumda okuduguma gore herkes 1000 2000 den bahsediyo acaba buranin(amerika)olcu birimi mi farkli. off o kadar cok vatanimda olmayi isterdim ki resmen dogru duzgun ilgilenmiyolar ve birsey soylemiyolar agrim olmasa turkiyeye gidip adam gibi bi doktorla konusmak isterdim....
ben de öyle düşündüm.eşimin dersi yok cuma günü gideceğiz galiba,yine aynı şeyi söylerse değiştireceğim.ama başka dr da aynısını söylerse yine devam edeceğim ertuğrul aktaşa.duruma göre değişecek bakalım,hayırlısı.buradaki aile doktorum sorun yok bunda hormonlarınla alakalı hem ilk yaptığımız kan tahliliyle uyumlu bence dedi.rahimde kanaman da yok olsa burada görünürdü.bebeğin kalbi duracağı zaman kanama gözükür ve durduğunda bir damla da olsa kanaman olur,sıkıntı yapma dedi ama,işte insanın aklına girdimi giren çıkmıyor kesinleşinceye kadar.:18:
bünyeye göre değişiyor olamaz mı? benim profil fotoma baksana kese ne kadar büyük? ortada minnacık bir nokta var. bence hemen tedirgin olmaya gerek yok. üzmeyin kendinizi yaaa :) görüntü aldatır insanı.
kizlar daha onceden yazmistim kasim annesi oluyorum diye o gunden beri zor gunler geciriyorum. agrim vardi ve 4 saatlik bi yola gidip geldik kanamam oldu ama baya azdi acile gittik testler ultrasonda bakildi doktor en son geldi test sonuclarinda bisey yok sadece kesenin etrafinda kan var ve kalp atislari normladen dusuk dedi 110 mus ve normali en dusuk 120 dedi bu da dusuk riski olusturuyomus ama yapicak hicbisey yok normal hayatina devam et duserse duser zaten dedi yani yatak istirahati falan vermedi ve yururken bile cok agrim oluyo nasil dayanicam bilmiyorum. kadin dogum da 10. haftaya randevu vermisti o zamana kadar yatsammi bilemiyorum bir de evde tahlil sonuclarina baktim beta hcg degerim 35601 6. haftaya gore cok yuksek degil mi doktor bisey demedi ama neden boyle anlayamadim forumda okuduguma gore herkes 1000 2000 den bahsediyo acaba buranin(amerika)olcu birimi mi farkli. off o kadar cok vatanimda olmayi isterdim ki resmen dogru duzgun ilgilenmiyolar ve birsey soylemiyolar agrim olmasa turkiyeye gidip adam gibi bi doktorla konusmak isterdim....
Çok şirin eşime de gösterdim bayıldı :))işlem tamamdırrr
kıslaaaaarrrr. . . Yeşil soğan yediiiimmmmmm. . . .saatlerdır mıdem yanıyooooooo. . . .ama yaglı seyler yıyemıyorummm. . . Yufkanın arasına domatesı soganı dürdüm yedımmmm ... Mıdem yanıyoooo. . Napsam kı yaaaaa. . . Bısey soyleyıınn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?