bulunmasa yazar mıydım hiç aşk olsundesene akşam yemeğe karpuz- peynir - ekmek üçlüsü var. dün domates - peynir - ekmek vardı menü de bugün baya değişik bir menü olacak benim için Bari kelek çıkmasa...
Merhaba kızlar giremiyorum devamlı kötüyüm b ara bayağı filzcim aynı şeyi ben merak ediyordum bende epilasyona gittim hamile kalmadan 1 ay önce son seansa gitmiştim normalde 3 ayı buluyordu ve çok çok azalmıştı şimdi acayıp arttıve hiç bu kadar çabuk çıkmıyordu demek ki doğruymuş ben bilmiyordum kanıtlanmış oldu.
kaç cıktı cnm dusuk dedıgın? 100 altımıcok saol canim moral verdiniz ben de zaten iki gundur ise de gitmedim yatiyorum annem cok kizdi zaten dinleme onlari yat sen burda bissuru insan var 9 ay yatarak bebeklerini dunyaya getiriyolar dedi.
peki kalp atislari dusuk olup sonra yukselen var mi sizce yediklerimle ilgilimidir yani degisir mi yada stresten dusuk cikmis olabilir mi??
aynen cnm benmde cok cıktı anlamadım neden ama epılasyon seansım vardı daha neysekı dondurdum sonra devam edıcemm
buarada kesemın resmını attım kızlar yaa baksanıza bı normalı sızce 7+3 de
canım arkadaş bu kuaralımızı ricamızı bilmiyormuş, uyardık onu da.Ben anlamadım şimdi nasıl bulunuyor sa ya o an yoksa evde bu hamilelik bulnup bulunmaması önemli değil ki ben ço şey değilim bu konuda ama ben geçmiş te bir kere karpuz yazmıştım demedik laf kalmamıştı anlamadım gitti.
Canım sen dr.u dinleme nolur nolmaz yat dinlen olur mu öyle şey kolay mı buldun sen onu inş düşmez daha önce paylaşmıştım bak birazdan yine paylaşıyım düşükten korkanlar için
Niye normal olmadığını düşündün maşallah süphanallah öpüyorum onu ben Allha emanet olsun.
kaç cıktı cnm dusuk dedıgın? 100 altımı
Canım sen dr.u dinleme nolur nolmaz yat dinlen olur mu öyle şey kolay mı buldun sen onu inş düşmez daha önce paylaşmıştım bak birazdan yine paylaşıyım düşükten korkanlar için
aynen cnm benmde cok cıktı anlamadım neden ama epılasyon seansım vardı daha neysekı dondurdum sonra devam edıcemm
buarada kesemın resmını attım kızlar yaa baksanıza bı normalı sızce 7+3 de
Aş ermeden bahsetmişsiniz bizim evdede aş erme gerçekleşti ama benim tarafımdan değil eşim tarafından :))) canım şunu istiyor bu u istiyor diyip alıp alıp geliyor eve :)))
110 dedi doktor ama bebeklerin normal insanlara gore cok daha hizli atmasi gerekiyomus 120 en az heralde.
nebılıyım ya gozume kucuk geldi benmde o yuzden dr ultrasyonla alakalı dıo ama makıneyı buyuttu gosterdı ozaman kocamandı
canim doktordaki makineyle alakali hepsi, herkesin goruntusu cok farkli olabiliyor
ben dun sabah ogururken esim de ogurmeye basladi :) sonra ikimiz de koptuk tabi :)
slm hamişler ben de geldim . allah nasip ederse kasım annesi olcam. benim ikinci gebeliğim mayısta 4 yaşında olcak bır kızım var.kızıma kardeş geliyor inş
benımde bulantılarım tavan yapmış durumda mutfaga girince bile fena oluyorum kızımın önüne yemek bile koyamıyorum yanında kimsenin olmaması gurbette gebelik geçirmek hiç iyi değil.diğer gebeliğimde de gurbetteydim ama en azında kapımı her gün çalan komşularım vardı.şu an amerikadayım tahmin edersiniz ki burda konu komşu yok:2:
O da iyimiş canım ya benimki göbekde yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?