2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Ben anlamadım şimdi nasıl bulunuyor sa ya o an yoksa evde bu hamilelik bulnup bulunmaması önemli değil ki ben ço şey değilim bu konuda ama ben geçmiş te bir kere karpuz yazmıştım demedik laf kalmamıştı anlamadım gitti.

Aş ermeden bahsetmişsiniz bizim evdede aş erme gerçekleşti ama benim tarafımdan değil eşim tarafından :))) canım şunu istiyor bu u istiyor diyip alıp alıp geliyor eve :)))

Canım sen dr.u dinleme nolur nolmaz yat dinlen olur mu öyle şey kolay mı buldun sen onu inş düşmez daha önce paylaşmıştım bak birazdan yine paylaşıyım düşükten korkanlar için[/QUOTE]

cok saol canim moral verdiniz ben de zaten iki gundur ise de gitmedim yatiyorum annem cok kizdi zaten dinleme onlari yat sen burda bissuru insan var 9 ay yatarak bebeklerini dunyaya getiriyolar dedi.
peki kalp atislari dusuk olup sonra yukselen var mi sizce yediklerimle ilgilimidir yani degisir mi yada stresten dusuk cikmis olabilir mi??

aynen cnm benmde cok cıktı anlamadım neden ama epılasyon seansım vardı daha neysekı dondurdum sonra devam edıcemm
buarada kesemın resmını attım kızlar yaa baksanıza bı normalı sızce 7+3 de

kaç cıktı cnm dusuk dedıgın? 100 altımı

aynen cnm benmde cok cıktı anlamadım neden ama epılasyon seansım vardı daha neysekı dondurdum sonra devam edıcemm

Niye normal olmadığını düşündün maşallah süphanallah öpüyorum onu ben Allha emanet olsun.

canım arkadaş bu kuaralımızı ricamızı bilmiyormuş, uyardık onu da.

Canım sen dr.u dinleme nolur nolmaz yat dinlen olur mu öyle şey kolay mı buldun sen onu inş düşmez daha önce paylaşmıştım bak birazdan yine paylaşıyım düşükten korkanlar için

cok saol canim moral verdiniz ben de zaten iki gundur ise de gitmedim yatiyorum annem cok kizdi zaten dinleme onlari yat sen burda bissuru insan var 9 ay yatarak bebeklerini dunyaya getiriyolar dedi.
peki kalp atislari dusuk olup sonra yukselen var mi sizce yediklerimle ilgilimidir yani degisir mi yada stresten dusuk cikmis olabilir mi??[/QUOTE]
kuzu valla bilmiyorum ki kalp atışını ben de sormadım daha

Canım sen dr.u dinleme nolur nolmaz yat dinlen olur mu öyle şey kolay mı buldun sen onu inş düşmez daha önce paylaşmıştım bak birazdan yine paylaşıyım düşükten korkanlar için

peki kalp atislari dusuk olup sonra yukselen var mi sizce yediklerimle ilgilimidir yani degisir mi yada stresten dusuk cikmis olabilir mi??[/QUOTE]

Vardır canım neler neler var Allahın hikmeti , bana da düşer bu bebek canlanmaz dediler neler neler yaşadım bak maşallah iyi, sen hep pozitif düşün dua et

Valla normaldir herhalde ben de ultrason görüntülerine kaç haftalık oldugunu yazıyım bari, benimkiyle karşılaştırırdım

Aş ermeden bahsetmişsiniz bizim evdede aş erme gerçekleşti ama benim tarafımdan değil eşim tarafından :))) canım şunu istiyor bu u istiyor diyip alıp alıp geliyor eve :)))

ben dun sabah ogururken esim de ogurmeye basladi :) sonra ikimiz de koptuk tabi :)

slm hamişler ben de geldim . allah nasip ederse kasım annesi olcam. benim ikinci gebeliğim mayısta 4 yaşında olcak bır kızım var.kızıma kardeş geliyor inş

benımde bulantılarım tavan yapmış durumda mutfaga girince bile fena oluyorum kızımın önüne yemek bile koyamıyorum yanında kimsenin olmaması gurbette gebelik geçirmek hiç iyi değil.diğer gebeliğimde de gurbetteydim ama en azında kapımı her gün çalan komşularım vardı.şu an amerikadayım tahmin edersiniz ki burda konu komşu yok:2:

canim doktordaki makineyle alakali hepsi, herkesin goruntusu cok farkli olabiliyor

inşallah canım oledır cok cnm sıkılıo bazende esımde cok kızıyor cok evhamlısn dıye hayırlısı veren rabbım bısey yapamam
arkadasmdA OLE dedı makıne ıle alakalı dedı dr soledımde oda buyuttu ekranı gosterdı kocaman oldu ozamanda

Ben de Amerika'dayim canim, Amerika'da hamilelik topigi var onu da takip et,oku bence,ordakilerin cogu dogurdu,hamileler de var,tecrube oluyor yasadiklari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…