2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

bak iste kocaman olmus daha ne korkuyorsun :) benim kese de yuvarlak boyle sanki altta bir cikinti var gibi ben de ona taktim esim diyor iyice deliriyorsun arada diye

Ben de Amerika'dayim canim, Amerika'da hamilelik topigi var onu da takip et,oku bence,ordakilerin cogu dogurdu,hamileler de var,tecrube oluyor yasadiklari

Amerikada hamilelik topiği ıyıymış onuda takip ederim elimden geldiği kadar.Burada olmaktan hiç memnun değilim.Eşim geliyor diye gelmek zorunda kaldım.neyse zaten bir sene içindi inş temmuz başı döncez türkiyeye.californıa sacramentodayım ben buralar güzel ama ne bileyim sevemedim buraları.sen inş memnunsundur burdan.sevmeden yaşamak çok zorr

Kızlar benim eşim de hamile gibi davranıyo kendi göbeğini seviyo

Canım hamile eşlerinin hepsi aynı walla benim eşimde ilk gebeliğimde öyleydi benim canım bişi çekse yediğimin iki katını o yiyordu.benimle beraber kilo aldı .hadi o eş benim şimdi 4 yaşındaki kızım ben öğürürken oda öğürüyor ya napcam şaşırdım

canım benimmm yaaaa yazık

Pazara gidiyoruz meyva yemeyen adam ne kadar meyva varsa alıp her akşam yiyor banda meyva tabağı hazırlıyor tabi saolsun :))) 9 ay nasıl geçicek bakalım

ben nette bi program buldum boyunu ve kilonu yazıyosun gebelikte alman gereken kiloyu söylüyo. Neyse yaptım ben gelmiş diyoki benimkini de bul

Son düzenleme:

canim ben memnunum aslinda,hatta esim doktorayi bitirecek is ariyor burda bir sure daha kalalim diyoruz. Ohio'dayiz biz de simdilik. Bizde de esim geldi bekarken biz flort ederken,evlenince ben de geldim. Hamilelikte yanlizlik zor ama,annemi kardeslerimi arkadaslarimi cok ozluyorum .Insallah hamilelik saglikli gitsin de doguma yakin annem gelecek,o donunce de kayinvalidem gelecek oyle planladik. Ben dogumu burda yapmak istiyorum insallah,cift vatandaslik hakki var diye bebegin.

kızlar iyi aksamlar

iki sorum var sizlere. siz de bnim gibi terliyor musunuz ya?

iş yerinde koltuk altlarım çok terliyor, insanlara yaklaşmaya korkuyorum kokuyor da sanki. deodorant parfüm stick filan kullanmayı da bıraktım. siz nasıl çözüm buluyorsunuz bu duruma?

ikincis de ben de acayip gaz oluyor karnım midem şiş yemek istesem de yiyemiyorum bu yüzden.. ne yapsam acaba?

bir de lenf bezleri şişer mi acaba hamilelikte.? üç oldu ama aklıma gelmişken sorayım hepsini de...

Malesef ya yemeğini zor yiyor bir haftada sanki gözüme küçüldü çocuk şu bulantı dönemini bir atlatırsak rahatlıcaz inş.

Benim kizimda 2yasinda sabah kahvaltida omlet ve karisim yiyor, hazirlamak ayri iskence yedirmek ayri,,, sabah bulantisi tavan yapiyo, bugun cocukla ilgilenemedim, ablam vardi sagolsun... Simdiden ihmal ediyorum cocugu diye cok uzuluyorum (((

ben nette bi program buldum boyunu ve kilonu yazıyosun gebelikte alman gereken kiloyu söylüyo. Neyse yaptım ben gelmiş diyoki benimkini de bul

Ay hala gülüyorum :))) benimkide çep telefonuna program indirmiş kaçıncı hafta olduğum bendeki ve bebişdeki değişiklikler yazıyor hergün onları okuyor bana :)))

Benim kizimda 2yasinda sabah kahvaltida omlet ve karisim yiyor, hazirlamak ayri iskence yedirmek ayri,,, sabah bulantisi tavan yapiyo, bugun cocukla ilgilenemedim, ablam vardi sagolsun... Simdiden ihmal ediyorum cocugu diye cok uzuluyorum (((

bütün anneler aynı durumda demekki... kızım henüz anaokuluna gitmiyor. normalde evde bir suru aktivite yapıyorduk. su an değil onunla kesip yapıştırıp ilgilenmek yemeğini zor hazırlıyorum.. Allahım sağlıkla su 3 ayı geçirmeyi nasip etsin inş. rahatlarız. bir de 2 kez kızımın yanında fenalık geçirdiğim için suratım bozulduğu an anne bayılmaa otur geçer falan diyo kuzummm

Senin adına sevindim canım memnun olmandan tabi en önemli sorun anneye kardeşe özlem duymak.Yakın değilki kalkıp gelsinler.Annenin ve kayınvaldenin dönüşümlü gelmesi seni rahatlatır inş.Bende vatandaşlık için burda doğurmak isterdim ama gitcez bakalım.Benim eşimde burda Postdoc yapıyor.Gaziantep unıversitesinden kadrosunu aldı ve hemen buraya 1 sene için geldik.Dönünce G.antepe yerleşcez.Bende yüksek lisans yapıyodum yarıda kaldı gelirken.Neyse inş herşey hepimizin gönlüne göre olur.

Merhaba ben siteye hamile olduğumu öğrendikten sonra üye oldum ve bende 29.11.2013 'te doğum yapacağım gibi görünüyor

Anne olmak en zor meslek boşa dememişler bakacak küçük bir yavrun varsa ikinci gebelik biraz zor geçiyor.Walla ilk gebeliği olan bütün hamişler kıymetini bilin sonuna kadar şımarın ikincide lüks yok.

Anne olmak en zor meslek boşa dememişler bakacak küçük bir yavrun varsa ikinci gebelik biraz zor geçiyor.Walla ilk gebeliği olan bütün hamişler kıymetini bilin sonuna kadar şımarın ikincide lüks yok.

aynen oyle canımm.. Allah kolaylık versin inş hepimize..

bende yarın kalp seslerını gormeye gıtcem tam 6 haftalık olcaz inş görürüz haftaya demez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…