inşallah canım oledır cok cnm sıkılıo bazende esımde cok kızıyor cok evhamlısn dıye hayırlısı veren rabbım bısey yapamam
arkadasmdA OLE dedı makıne ıle alakalı dedı dr soledımde oda buyuttu ekranı gosterdı kocaman oldu ozamanda
Ben de Amerika'dayim canim, Amerika'da hamilelik topigi var onu da takip et,oku bence,ordakilerin cogu dogurdu,hamileler de var,tecrube oluyor yasadiklari
Kızlar benim eşim de hamile gibi davranıyo kendi göbeğini seviyo
Canım hamile eşlerinin hepsi aynı walla benim eşimde ilk gebeliğimde öyleydi benim canım bişi çekse yediğimin iki katını o yiyordu.benimle beraber kilo aldı .hadi o eş benim şimdi 4 yaşındaki kızım ben öğürürken oda öğürüyor ya napcam şaşırdım
Kızlar benim eşim de hamile gibi davranıyo kendi göbeğini seviyo
Pazara gidiyoruz meyva yemeyen adam ne kadar meyva varsa alıp her akşam yiyor banda meyva tabağı hazırlıyor tabi saolsun :))) 9 ay nasıl geçicek bakalım
canım benimmm yaaaa yazık
Amerikada hamilelik topiği ıyıymış onuda takip ederim elimden geldiği kadar.Burada olmaktan hiç memnun değilim.Eşim geliyor diye gelmek zorunda kaldım.neyse zaten bir sene içindi inş temmuz başı döncez türkiyeye.californıa sacramentodayım ben buralar güzel ama ne bileyim sevemedim buraları.sen inş memnunsundur burdan.sevmeden yaşamak çok zorr
Malesef ya yemeğini zor yiyor bir haftada sanki gözüme küçüldü çocukşu bulantı dönemini bir atlatırsak rahatlıcaz inş.
ben nette bi program buldum boyunu ve kilonu yazıyosun gebelikte alman gereken kiloyu söylüyo. Neyse yaptım ben gelmiş diyoki benimkini de bul
Benim kizimda 2yasinda sabah kahvaltida omlet ve karisim yiyor, hazirlamak ayri iskence yedirmek ayri,,, sabah bulantisi tavan yapiyo, bugun cocukla ilgilenemedim, ablam vardi sagolsun... Simdiden ihmal ediyorum cocugu diye cok uzuluyorum(((
canim ben memnunum aslinda,hatta esim doktorayi bitirecek is ariyor burda bir sure daha kalalim diyoruz. Ohio'dayiz biz de simdilik. Bizde de esim geldi bekarken biz flort ederken,evlenince ben de geldim. Hamilelikte yanlizlik zor ama,annemi kardeslerimi arkadaslarimi cok ozluyorum .Insallah hamilelik saglikli gitsin de doguma yakin annem gelecek,o donunce de kayinvalidem gelecek oyle planladik. Ben dogumu burda yapmak istiyorum insallah,cift vatandaslik hakki var diye bebegin.
Benim kizimda 2yasinda sabah kahvaltida omlet ve karisim yiyor, hazirlamak ayri iskence yedirmek ayri,,, sabah bulantisi tavan yapiyo, bugun cocukla ilgilenemedim, ablam vardi sagolsun... Simdiden ihmal ediyorum cocugu diye cok uzuluyorum(((
bütün anneler aynı durumda demekki... kızım henüz anaokuluna gitmiyor. normalde evde bir suru aktivite yapıyorduk. su an değil onunla kesip yapıştırıp ilgilenmek yemeğini zor hazırlıyorum.. Allahım sağlıkla su 3 ayı geçirmeyi nasip etsin inş. rahatlarız.bir de 2 kez kızımın yanında fenalık geçirdiğim için suratım bozulduğu an anne bayılmaa otur geçer falan diyo kuzummm
Merhaba ben siteye hamile olduğumu öğrendikten sonra üye oldum ve bende 29.11.2013 'te doğum yapacağım gibi görünüyor
Merhaba ben siteye hamile olduğumu öğrendikten sonra üye oldum ve bende 29.11.2013 'te doğum yapacağım gibi görünüyor
Anne olmak en zor meslek boşa dememişler bakacak küçük bir yavrun varsa ikinci gebelik biraz zor geçiyor.Walla ilk gebeliği olan bütün hamişler kıymetini bilin sonuna kadar şımarın ikincide lüks yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?