canım çok geçmiş olsunHerkese merhaba benim bulantım ve kusmam cok fazla dayanamıyorum artık hiç bişey yiyemiyorum cok halsiz düşüyorum çözümü olan yok dimi?
olsun canım, bunu da Allahın mucizesinin bir cilvesi olarak görmeye çalışCok teşekkür ederim sağol yemeğe dair ne düşünsem içim bulanıyo cok sanslıymışşın maşallah ben daha 7 haftadayım geçsin artık lütfen elimde posetle gezmekten banyo kapısında oturmaktan şimdiden yoruldum
canımm, sen kendin anne olacaksın ama yine de annesiz olmuyor değil miCok sagol canım bende yok sıcak basması falan daha sende elini yuzunu soguk suyla bı yıka istersen annelerimiz hep öyle der ya:) ben su an amerikadayım annemler turkıyede yanımda olsaydı kesin yapardı benım için bişeyler
canım çok geçmiş olsun
öncelikle sakın endişelenme halsiz düşüyorum diye bebiş açısından hiç bir sıkıntı yokmuş ilk üç ay yemek yiyememenin
ben de 12. haftadayım ben de olmadı bulantı ama öneride bulunabilirim
çok çok sevdiğin şeyleri düşün yiyebilirsin
tarhana çorbası gibi, ekmek zeytin peynir gibi, çubuk kraker gibi, yeşil ekşi elma gibi
onun dışında doktorundan vitamin talep edebilirsin
gece gece bunlar aklıma geliyor
beni de sıcak basmalarından uyku tutmadı
Cok teşekkür ederim sağol yemeğe dair ne düşünsem içim bulanıyo cok sanslıymışşın maşallah ben daha 7 haftadayım geçsin artık lütfen elimde posetle gezmekten banyo kapısında oturmaktan şimdiden yoruldum
kızlar iyi aksamlar
iki sorum var sizlere. siz de bnim gibi terliyor musunuz ya?
iş yerinde koltuk altlarım çok terliyor, insanlara yaklaşmaya korkuyorum kokuyor da sanki. deodorant parfüm stick filan kullanmayı da bıraktım. siz nasıl çözüm buluyorsunuz bu duruma?
ikincis de ben de acayip gaz oluyor karnım midem şiş yemek istesem de yiyemiyorum bu yüzden.. ne yapsam acaba?
bir de lenf bezleri şişer mi acaba hamilelikte.? üç oldu ama aklıma gelmişken sorayım hepsini de...
günaydın sevgili anneler ve tatlı minnakları:)
inşallah güzel bir güne uyanmışızdır. keyifler yerindedir sağlıkla devam etmektedir hamilelik yolculuğumuz..
ben yine uyanamadım ve kahvaltımı işe getirdim. umarım yiyebilriim.
dün aksam yazdıgım mesaj arada kaynadı sanırım ekleyerek günaydın deyim dedim..
Mutlu bir gün diliyorum hepinize..
Canım sana da günaydın ilk soruna gelince hormonlarımızdaki artışdan dolayı terliyoruz evde ben kombiyi kapattım ama terlediğim için eşim pattaniyelerle oturuyor :))
Gaz soruna gelince ben gazmanla yarışıyorum :)) her zaman lavaboya yetişemiyorum salıyorum gidiyor :)))
teşekkür ederim canım. ben işte olduğumdan terlemeyi es geçemiyorum. kokular normalde bile zararlı hamilelikte hç kullanmayım dedim ama kendimi kötü hissediyorum. bir de yaz geliyor(
gazdan da dısarıdan hamle oldugum belli olacak sekilde karnım şişiyor. çok rahatsızlık veriyor. yemek yedirmiyor bana.
ben de evde olup senin gibi yapmayı isterdim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?