2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kizlar hayirlisi ile su bunalti günleri ve testleri bir atlatsaydik gecenin bu saati oldu ve uyandim ama midem agzimda 😭😭😭😭

Son düzenleme:
Herkese merhaba benim bulantım ve kusmam cok fazla dayanamıyorum artık hiç bişey yiyemiyorum cok halsiz düşüyorum çözümü olan yok dimi?

Herkese merhaba benim bulantım ve kusmam cok fazla dayanamıyorum artık hiç bişey yiyemiyorum cok halsiz düşüyorum çözümü olan yok dimi?
canım çok geçmiş olsun
öncelikle sakın endişelenme halsiz düşüyorum diye bebiş açısından hiç bir sıkıntı yokmuş ilk üç ay yemek yiyememenin
ben de 12. haftadayım ben de olmadı bulantı ama öneride bulunabilirim
çok çok sevdiğin şeyleri düşün yiyebilirsin
tarhana çorbası gibi, ekmek zeytin peynir gibi, çubuk kraker gibi, yeşil ekşi elma gibi
onun dışında doktorundan vitamin talep edebilirsin
gece gece bunlar aklıma geliyor
beni de sıcak basmalarından uyku tutmadı

Son düzenleme:
Cok teşekkür ederim sağol yemeğe dair ne düşünsem içim bulanıyo cok sanslıymışşın maşallah ben daha 7 haftadayım geçsin artık lütfen elimde posetle gezmekten banyo kapısında oturmaktan şimdiden yoruldum

olsun canım, bunu da Allahın mucizesinin bir cilvesi olarak görmeye çalış
ben de yatamıyorum hala ateş basmaları geliyor atletle geziniyorum ama bana mısın demiyor
hemen elini karnına koy, yaramazınla konuş, bir de bakarsın ki geçmiş her yerinin ağrısı

Cok sagol canım bende yok sıcak basması falan daha sende elini yuzunu soguk suyla bı yıka istersen annelerimiz hep öyle der ya:) ben su an amerikadayım annemler turkıyede yanımda olsaydı kesin yapardı benım için bişeyler

canımm, sen kendin anne olacaksın ama yine de annesiz olmuyor değil mi
aah ah Rabbim kimseyi annesiz bırakmasın, gün gelir kavuşursunuz tatlım bir uçak biletine bakar
dediğini deneyeyim de uykum gleir belki tatlım önerin için teşekkürler

canım bu öyle normal bulantı gibi olmuyor. bende çektiim için biliyorum herşeyden tiksiniyorsun. ben şu an o çubuk krakerin paketini dahi görmek istemiyorum. bulantıya malesef hiçbiri engel olmuyor ben 9. haftadayım hala çekiyiyorum. 4. haftamda başladı. bu hafta yine aynıyım ama çıkarmamak için direniyorum ve daha az çıkartıyorum. ama normal bulantılara gerçekten benzemio. çıkarınca bile rahatlamıyorsun. ki doktorum bana en kuvvetli bulantı hapını vermesine rağmen fayda etmiyor. Allah midesi bulananların yardımcısı olsun gerçekten çok çok zor

günaydın annecikler bu sabah kapıcımızın çim biçme sesiyle uyanıp sinirliydim taki duşa girmeden önce tartılma anıma kadar bilen bilir kilolu gebe kaldım ve yarım kilo vermişim doktorum çok sevinecek 2 mayısa kadar bunu korusam bile yeter

Allah kolaylık versin canım benimde 4. haftamda başladı 9. haftamdayım hala aynı gerçi bu hafta biraz daha direniyorum çıkartmamak için. ama değişik bir bulantı. herşeyden tiksindim ki ben yemekle arası çok çok iyi olan bir insanım bir tepsi baklavayı tek başıma yiyebilecek kapasitem varken şu an herşeyden tiksinir oldum. banada çubuk kraker falan önerdiler bi kaç kere yedim şimdi inan paketini dahi görsem öğürmeye başlıyorum. bir de vitamin kullanıyormusun bilmiyorum ama doktorum bana elevit vermişti. onun içindede demir var ve demir hapları benim acaip midemi bulandırır. zaten bulanıyor bide üzerine hapın etkisiyle perişan oluyorum. şimdi 3 gündür gece yatarken içiyorum o hapı biraz daha iyi gibiyim. yine bulantım var ama en azından direnebildiğim kadar direnmeye çalışıyorum. birşey yiyemiyorum yesemde sanki midem hazmetmio gibi. zaten doktorum piknik yapar gibi beslen dedi domates peynir ekmek salatalık kuru olsun dedi. onlardan bile tiksindim. yemekle hiç aram yok 3 gün bişey yemesem aklıma dahi gelmez. acıkmayı özledim. ağız tadıyla birşeyler yemeyi özledim. 3 ay sonra geçer diyorlar ama 9 ay devam edenlerde varmış şimdi dua ediyorum inşallah öle olmaz die

günaydın güzel anneler ve minik tavşanları bu ara benim gerginliğim had safhada inşallah birilerine çatmadan günü bitirebilirim. herkese güsel günner dilioruz (minnak tavşanım ve ben)

günaydın sevgili anneler ve tatlı minnakları:)

inşallah güzel bir güne uyanmışızdır. keyifler yerindedir sağlıkla devam etmektedir hamilelik yolculuğumuz..

ben yine uyanamadım ve kahvaltımı işe getirdim. umarım yiyebilriim.

dün aksam yazdıgım mesaj arada kaynadı sanırım ekleyerek günaydın deyim dedim..

Mutlu bir gün diliyorum hepinize..

Canım sana da günaydın ilk soruna gelince hormonlarımızdaki artışdan dolayı terliyoruz evde ben kombiyi kapattım ama terlediğim için eşim pattaniyelerle oturuyor :))

Gaz soruna gelince ben gazmanla yarışıyorum :)) her zaman lavaboya yetişemiyorum salıyorum gidiyor :)))

teşekkür ederim canım. ben işte olduğumdan terlemeyi es geçemiyorum. kokular normalde bile zararlı hamilelikte hç kullanmayım dedim ama kendimi kötü hissediyorum. bir de yaz geliyor(

gazdan da dısarıdan hamle oldugum belli olacak sekilde karnım şişiyor. çok rahatsızlık veriyor. yemek yedirmiyor bana.

ben de evde olup senin gibi yapmayı isterdim:)

Bitkisel gebelikde kullanılabilen rolonlar var geçen sene gebe olan arkadaşım kullanmıştı araştır istetsen arkadaşım da çalıştığı için kullanmıştı. Çok sevdiğim bir komşum va ona söylüyorum gazım var diye sen o gaza dua e diyor bebek olduğunun habercisi diyor bende eşimin yanında gaz çıkartınca ben değil bebek yaptı diyorum :))) çalışmıyorum diye hep canım sıkkındı ama hamile kalınca işsiz olduğuma ilk defa sevindim allah yadımcınız olsun

Son düzenleme:
gunaydın bebısımın teyzelerıbazen ısteyken cok gerılıyorum.kalbım hızlı hızlı atıyor.gaz sorunu bende felaket.zaten son gıttıgımde doktorum da gormustu ıcımdekı dogalgazıbu arada cuma gunu kontrolumuz var cok heyecanlıyız bız esımle bırlıkte

kızlar daha once bu konuyu konustunuz mu bılmıyorum.ben kontrole gıtmeden once agda yapıyorum.acaba bebısıme zarar verır mıyım.sonucta hızlıca cekıyorum agdayı.sız napıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…