2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
ben geçen senelerde lazer yaptırmıştım ohhh kurtuldum diyordum

bu hormonlar sayesinde o kadar epilasyon parası boşa gitti.

ben gene basladım tüylenmeye off yaaaa

günaydın kızlar

canım terleme sorunu bende de oluştu gebelikle birlikte, öncesinde rolon kullanırdım hergün de duş aldığım için böyle bir sorunum olmazdı. şimdi duş alsam da terliyorum.... ben de gidip sebamed in rolonunu aldım aliminyum falan yok içinde, koruma kapasitesi diğerleri kadar yüksek değil ama en azından ferahlatıyo ve sağlık yönünden bir sıkıntı teşkil etmiyor.

gaz problemi bende de var ama genelde akşamları ve geceleri yoğun oluyor, gazı tek çözümü onu dışarı çıkartmak yoksa resmen ağrı-acı arası bir duygu yaşıyorum..

fakat gaz ve kabızlığa en iyi gelen şey; kivi... kesinlikle günde bir kivi yiyorum kabızlık yok, ayrıca kalsiyum ve c vitamini deposu...

sütten falan tiksindim bi tek kaşar peyniri yiyebiliyorum şuan bana içinde kalsiyum barındıran meyve ve sebze önerileriniz var mı?

kızlar daha once bu konuyu konustunuz mu bılmıyorum.ben kontrole gıtmeden once agda yapıyorum.acaba bebısıme zarar verır mıyım.sonucta hızlıca cekıyorum agdayı.sız napıyorsunuz

ben kendime traş makinesi almıştım, erkeklerin basit türde kullandığı traş makinalarından onu kullanıyorum. işimi görüyor, temiz ve rahat olabiliyorum istediğim zaman...Normal zamanda bile ağda yapamazdım şimdi daha hassasım mahfolurum acıdan herhalde.

kiviyi nednse canım istemiyordu evde var yiyemedim yiyeyim iyi geliyorsa saol canım.

bir bardak süte denk geliyor 1 kibrit kutusu perynir diye biliyorum. bir de fındık ve badem de kalsiyum kaynağı. cacık filan yap semitotu yap yogurtlu semizotu da cok yararlı balık gibi:)

ağda konusu benim de kafama takıldı simdi ya...

ya ne bıleyım agda yapmazsam tuylerım sert cıkar dıye korkuyorum basedemem sonra.olmazsa doktora da sorayım bunu.kıvı konusuna gelınce bende hemen hemen her gun yedım.bıkac gundur yemedım canım ıstemedı.kuru kayısı yıyorum gunde 3-4 tane.ama fındık badem asla.dusuncesı bıle mıdemı bulandırıyor.

canım kivi benim bulantılarımı bile bastırıyor vallahi...
tüm kuruyemişlerden vebalıktan tiksindim malesef yaa...8inde doktora gidicem balık yağı içeyim mi diye sorucam artık neyapayım...omega3 falan hak getire yani, yokkkk yiyemiyorum

Umarim hepimizin saglikla , mutlulukla , guzel haberle geçireceği bir olur.

Dun bir arkadas vardi akıntısı olan okudum ama cevap yazamamistim kim oldugunuza bulamadım benimde ayni durumum var doktorun söylediği sirke uygulamasını unutmuş. Benim uygulamamı yazayim soran kimdi hatırlayan varsa ona söyler

2 su bardağı kaynaştırmış soğutuyormuş suya 1 çay bardağı üzüm sirkesi konacak vajina ve cevresi bununla yıkanacak veya silinecek .
Her tuvaletten sonra 1 su bardağı kaynaştırmış sogutulmus suya 1 tatli kasigi karbonat atılacak her tuvaletten bu suyla sonra silinecek.

günaydin arkadaslar

Dar kotlarin (skinny ) kan dolasimini engelledigini duymustum, giyinmeye devam ediyormusunuz??
Birde normal deo kullaniyormusunuz yoksa degistirdinizmi ??

Kalziyum dûn yazmistim dereotu tamamiyle kalziyum deposu , brokoli , pirasa
Susam ve badem ..
Bende tahinla pekmez almayi düsunuyorum , gerci canim tatli seyleri hic istrmiyor ama vitaminli diye ...

1. sevyus_88
Nilüfer
ayyyyyy çok sevindimmm allah ikisini birden kucağına almayı nasip etsin bende hep ikiz olsun tek seferde kurtulayım istedim ama olmadı, üçüncüye hamiş kalırsam kesin ikiz olucak ama ailenin üçüncü çocukları hep ikiz o yüzden cesaret edemem herhal bida sayı birden dörde çokar

çok saol cnm aminnnn Allah hepimizin yardımcısı olsun

1. burcu_81
Gül
Gözün yadın canım allah yavrularını kucağına almayı nasip etsin

Amin cnm tşk.ederim

1. neslee82
Nergis
Ay ne guzel canim masallah :) ben de ikizim olsun cok isterdim ailemde de var... Ikiz hamileligi topigi var onu da takip et bence

Cnm topiği bilmiyodum iyi oldu söylediğin bakayım hemen)

ben normal roll onlarıma devam ediorum sakıncalı mı doktorum hiç bişi demedi uyarmadı beni böle şeyler için. bende öle pipiriklenmiim die herşeyi yapıom hatta c.tesi düün var makyaj bile yapcam.

Günaydın canım.Ben daha terleme dönemine geçemedim.
Hala çok ama çok üşüyorum.
Sürekli klima açıyorum evde de battaniye ile oturuyorum.
Gaz bende de var herkes gibi.

Kızlar bu arada roll-on kullanmayı bıraktım ben.Oldum olası parfüm kokusunu da sevmem.
Bu forumda okumuştum karbonat ile koltuk altlarını ovuyorlardı.
Bir kaç haftadır bu yöntemi kullanmaya başladım.Koku hakikaten olmuyor.
Terleme belki oluyordur ama ben üşümekten terlemeye geçemediğim için o ıslaklığı da göremedim.

Ağda konusuna gelince ben kuaföre gidiyorum,hatta bugün de gideceğim.
Belki duymuşsunuzdur ay takvimine göre tüylerin alınmasını söyleyen bir yöntem var.
Bu yöntemle tüyler epey azalıyor,ben etkisini gördüm.
Bu forumda da vardı ama şimdi Kozmik Bakım bloğundan takip ediyorum.

ben normal roll onlarıma devam ediorum sakıncalı mı doktorum hiç bişi demedi uyarmadı beni böle şeyler için. bende öle pipiriklenmiim die herşeyi yapıom hatta c.tesi düün var makyaj bile yapcam.

canım aslına bakarsan rolon normal zamanlarda bile sakıncalı çünkü içersinde alüminyum var normal rolonların. ben kullanırken de içim hiç rahat değildi ama hamileliği öğrenince sebmed aldım işte... sen bilirsin nasıl için rahat ederse, beni de doktor uyarmadı yani...

makyajı da azalttım diyebilirim sadece göz makyajı yapıyorum fondotenle kapatmıyorum cildimi ama bence düğün vs gibi özel zamanlarda istediğin gibi yaptır makyajını hem kısa süreli hem de güzelce temizlersin eve gelince... sonuçta insan kendini fotoğraflarda güzel görme isteğinden hiç vazgeçmiyor...

sıkma canını ikisi içinde gönlüne göre karar ver...

günaydın güzel anneler ve minik tavşanları bu ara benim gerginliğim had safhada inşallah birilerine çatmadan günü bitirebilirim. herkese güsel günner dilioruz (minnak tavşanım ve ben)

Aman haa tatlım sakiniz çok sakiniz... Ben öyle telkin veriyorum kendime :) bebeğim uyuyo sessiz ve sakin olmalıyım ki çabucak büysün diytorum kayınvalidemi bile takmamaya çalışıyorum :)

Günaydın canımm :))) ben de cuma gidicem ya kontrole kalp atışı için dua ediyorum bi sorun çıkmasın diye...

kızlar daha once bu konuyu konustunuz mu bılmıyorum.ben kontrole gıtmeden once agda yapıyorum.acaba bebısıme zarar verır mıyım.sonucta hızlıca cekıyorum agdayı.sız napıyorsunuz

ya evet ben de bu konudan muzdaribim lazeri bıraktım şuan ağdaya da korkuyorum ama napcam bilmiyorum :/

Selam ilk defa bugün bebekler gibi uyudum, önce bi kabus gördüm felak ve nas surelerini okuya okuya tekrar uyudum sonra da güzel bir rüya şükür kahverengi lekelerden de kurtuldum.

Ben de roll-on ,parfüm kullanıyordum sakıncalı olacagı hiç aklıma gelmemişti parfümü kıyafete sıksak yine mi sorun olur acaba , roll-on içinde bir care bulmak lazım yaz geliyor gerçi şükür kokmuyorum ama yine de ferah ferah daha iyi olur.

ayy o yönteme bu ay başlayayım diyordum ama bacaklarımdaki kıllar çok kısa. ağda kaç mm olan kılı alabilir biliyormusun? yoksa öbür aya kalacak benim plan yineee

Gunaydin kizlar bebislerinizi bebisim opuyormus teyzeleri.
Valla ağda geçen hafta yaptim, hep ağda yapıyordum, şu halsizlik beni mahvetmisti jiletle aldim aman Allahimyillardir sanki aağda kullanmamisim gibiye döndü, geçen hafta bugün yaradana sığındım yaptim tam birbuçuk saat sürdü çok hassaslasmis cok acıdı ama yaptim. Makyaj yapiyorum benin maktajim göz agirlikli,
Parfüm kullaniyorum tenime değil kiyafetime sıkıyorum.
Ter bende yok aksine üsüyorum.
Gaz valla ona yapacak biseyim yok saliyorum yoksa sanci yapiyor resmen

cıcegım ınsallah cuma gunu ıkımızde guzel haberlerle donerız.jılet kullanamam ben canım yaa ondan korkarım bı yerımı kesıcem dıye.sımdılık agdamı kendım yapıyorum ılerıde gobısım buyur zorlanırsam kuaforde yaptırırım.orada kısıye ozel agdalar var.sorun olmaz herhalde.

ayy o yönteme bu ay başlayayım diyordum ama bacaklarımdaki kıllar çok kısa. ağda kaç mm olan kılı alabilir biliyormusun? yoksa öbür aya kalacak benim plan yineee

Bence biran önce başla canım.Benim bacaklarımda o kadar azaldı ki artık alması zor oluyor.
Öbür aya kalmıyor 2.tarihler bu ayın sonunda olacak.Bacakların uzarken diğer yerler orman olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…