günaydın sevgili anneler ve tatlı minnakları:)
inşallah güzel bir güne uyanmışızdır. keyifler yerindedir sağlıkla devam etmektedir hamilelik yolculuğumuz..
ben yine uyanamadım ve kahvaltımı işe getirdim. umarım yiyebilriim.
dün aksam yazdıgım mesaj arada kaynadı sanırım ekleyerek günaydın deyim dedim..
Mutlu bir gün diliyorum hepinize..
kızlar daha once bu konuyu konustunuz mu bılmıyorum.ben kontrole gıtmeden once agda yapıyorum.acaba bebısıme zarar verır mıyım.sonucta hızlıca cekıyorum agdayı.sız napıyorsunuz
günaydın kızlar
canım terleme sorunu bende de oluştu gebelikle birlikte, öncesinde rolon kullanırdım hergün de duş aldığım için böyle bir sorunum olmazdı. şimdi duş alsam da terliyorum.... ben de gidip sebamed in rolonunu aldım aliminyum falan yok içinde, koruma kapasitesi diğerleri kadar yüksek değil ama en azından ferahlatıyo ve sağlık yönünden bir sıkıntı teşkil etmiyor.
gaz problemi bende de var ama genelde akşamları ve geceleri yoğun oluyor, gazı tek çözümü onu dışarı çıkartmak yoksa resmen ağrı-acı arası bir duygu yaşıyorum..
fakat gaz ve kabızlığa en iyi gelen şey; kivi... kesinlikle günde bir kivi yiyorum kabızlık yok, ayrıca kalsiyum ve c vitamini deposu...
sütten falan tiksindim bi tek kaşar peyniri yiyebiliyorum şuan bana içinde kalsiyum barındıran meyve ve sebze önerileriniz var mı?
ben kendime traş makinesi almıştım, erkeklerin basit türde kullandığı traş makinalarından onu kullanıyorum. işimi görüyor, temiz ve rahat olabiliyorum istediğim zaman...Normal zamanda bile ağda yapamazdım şimdi daha hassasım mahfolurum acıdan herhalde.
günaydın kızlar
canım terleme sorunu bende de oluştu gebelikle birlikte, öncesinde rolon kullanırdım hergün de duş aldığım için böyle bir sorunum olmazdı. şimdi duş alsam da terliyorum.... ben de gidip sebamed in rolonunu aldım aliminyum falan yok içinde, koruma kapasitesi diğerleri kadar yüksek değil ama en azından ferahlatıyo ve sağlık yönünden bir sıkıntı teşkil etmiyor.
gaz problemi bende de var ama genelde akşamları ve geceleri yoğun oluyor, gazı tek çözümü onu dışarı çıkartmak yoksa resmen ağrı-acı arası bir duygu yaşıyorum..
fakat gaz ve kabızlığa en iyi gelen şey; kivi... kesinlikle günde bir kivi yiyorum kabızlık yok, ayrıca kalsiyum ve c vitamini deposu...
sütten falan tiksindim bi tek kaşar peyniri yiyebiliyorum şuan bana içinde kalsiyum barındıran meyve ve sebze önerileriniz var mı?
ben kendime traş makinesi almıştım, erkeklerin basit türde kullandığı traş makinalarından onu kullanıyorum. işimi görüyor, temiz ve rahat olabiliyorum istediğim zaman...Normal zamanda bile ağda yapamazdım şimdi daha hassasım mahfolurum acıdan herhalde.
kiviyi nednse canım istemiyordu evde var yiyemedim yiyeyim iyi geliyorsa saol canım.
bir bardak süte denk geliyor 1 kibrit kutusu perynir diye biliyorum. bir de fındık ve badem de kalsiyum kaynağı. cacık filan yap semitotu yap yogurtlu semizotu da cok yararlı balık gibi:)
ağda konusu benim de kafama takıldı simdi ya...
Bitkisel gebelikde kullanılabilen rolonlar var geçen sene gebe olan arkadaşım kullanmıştı araştır istetsen arkadaşım da çalıştığı için kullanmıştı. Çok sevdiğim bir komşum va ona söylüyorum gazım var diye sen o gaza dua e diyor bebek olduğunun habercisi diyor bende eşimin yanında gaz çıkartınca ben değil bebek yaptı diyorum :))) çalışmıyorum diye hep canım sıkkındı ama hamile kalınca işsiz olduğuma ilk defa sevindim allah yadımcınız olsun
günaydın sevgili anneler ve tatlı minnakları:)
inşallah güzel bir güne uyanmışızdır. keyifler yerindedir sağlıkla devam etmektedir hamilelik yolculuğumuz..
ben yine uyanamadım ve kahvaltımı işe getirdim. umarım yiyebilriim.
dün aksam yazdıgım mesaj arada kaynadı sanırım ekleyerek günaydın deyim dedim..
Mutlu bir gün diliyorum hepinize..
ben normal roll onlarıma devam ediorum sakıncalı mı doktorum hiç bişi demedi uyarmadı beni böle şeyler için. bende öle pipiriklenmiim die herşeyi yapıom hatta c.tesi düün var makyaj bile yapcam.
günaydın güzel anneler ve minik tavşanlarıbu ara benim gerginliğim had safhada inşallah birilerine çatmadan günü bitirebilirim. herkese güsel günner dilioruz (minnak tavşanım ve ben)
gunaydın bebısımın teyzelerıbazen ısteyken cok gerılıyorum.kalbım hızlı hızlı atıyor.gaz sorunu bende felaket.zaten son gıttıgımde doktorum da gormustu ıcımdekı dogalgazı bu arada cuma gunu kontrolumuz var cok heyecanlıyız bız esımle bırlıkte
kızlar daha once bu konuyu konustunuz mu bılmıyorum.ben kontrole gıtmeden once agda yapıyorum.acaba bebısıme zarar verır mıyım.sonucta hızlıca cekıyorum agdayı.sız napıyorsunuz
Kızlar bu arada roll-on kullanmayı bıraktım ben.Oldum olası parfüm kokusunu da sevmem.
Bu forumda okumuştum karbonat ile koltuk altlarını ovuyorlardı.
Bir kaç haftadır bu yöntemi kullanmaya başladım.Koku hakikaten olmuyor.
Terleme belki oluyordur ama ben üşümekten terlemeye geçemediğim için o ıslaklığı da göremedim.
Ağda konusuna gelince ben kuaföre gidiyorum,hatta bugün de gideceğim.
Belki duymuşsunuzdur ay takvimine göre tüylerin alınmasını söyleyen bir yöntem var.
Bu yöntemle tüyler epey azalıyor,ben etkisini gördüm.
Bu forumda da vardı ama şimdi Kozmik Bakım bloğundan takip ediyorum.
Aman haa tatlım sakiniz çok sakiniz... Ben öyle telkin veriyorum kendime :) bebeğim uyuyo sessiz ve sakin olmalıyım ki çabucak büysün diytorum kayınvalidemi bile takmamaya çalışıyorum :)
Günaydın canımm :))) ben de cuma gidicem ya kontrole kalp atışı için dua ediyorum bi sorun çıkmasın diye...
ya evet ben de bu konudan muzdaribim lazeri bıraktım şuan ağdaya da korkuyorum ama napcam bilmiyorum :/
ayy o yönteme bu ay başlayayım diyordum ama bacaklarımdaki kıllar çok kısa. ağda kaç mm olan kılı alabilir biliyormusun? yoksa öbür aya kalacak benim plan yineee
Bence biran önce başla canım.Benim bacaklarımda o kadar azaldı ki artık alması zor oluyor.
Öbür aya kalmıyor 2.tarihler bu ayın sonunda olacak.Bacakların uzarken diğer yerler orman olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?