2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

bende dün evde yaptım. dün öğlenle bugün öğlen arası daha etkiliymiş. bendede kıllar tüy gibi oldu uzun değil yaklaşık 3 seferdir o şekilde yapıyorum. ama bitiremedim. bikini bölgesiyle kollarım kaldı onlarıda inşallah bu akşam yapıcam. bide bazıları dioki hamilelik sırasında ağda yaparsan kararma oluyo o bölgelerde die ondan korkuom ben. mümkün olduunca makina kullanıyorum ama yüzüme ve kollarıma ağda yapıyorum inşallah olmaz öle bişi benim kv nin öle olmuş. gerçi biraz deri yapısıda önemlidir. benim annemde hep ağda yaparmış pamuk gibi bembeyaz heryeri. kv esmer belki onunda etkisi olmuştur ben buğday tenliyim inşallah olmaz öle bişi korka korka yapıorum

Son düzenleme:
Günaydın minnak anneleri
Benim iştahım büyük oranda azaldı, midem bulantılarım hafif şiddette devam ediyo.
Ayrıca ateş basıyo. Dün elim yüzüm yanıyordu eşim korktu ateşimi ölçtük 36 çıktı ama öyle bi yanıyodum ki kesin 39 dedik yani.
Nefes alıp verişlerimdeki anormallik ve çarpıntılarım devam ediyo

Arkadaşlr benim doktorum özelikle ilk aylarda yemememiz gereken3 şeyi söyledi. cola, pasta-tatlı, ve ilginç gelecek ama MEYVE!

ben ençok meyveye şaşırdım hiç beeklemezdim. sadece gereksiz kilo artışı yaparmış ve bol asit yaparmış. çok canın istersede 100grı geçmesin dedi. BİLGİLERİNİZEEEEE

bende alayım bari o sebamedden. benim normalde koltuk altlarım terlemez ama alışkanlık olmuş ferah koksun diye kullanıyordum. şu ane nemlendirici bile doğru dürüst sürmüyorum ama roll on hiç aklıma gelmedi. stik kullanıorum gerçi ama o da aynıdır sanırım. bugün alayım sebamedi onunla devam edeyim. çok saol canım

ay onları takmamak ne mümkün onları hiç saymıyorum bile. evlerimizin arası yürüyerek 5 dk. sanki hiç başka park yok gibi bizim evin yanındaki parka geliyorlar. bide yetmiomuş gibi kp her seferinde arıo bize anahtar verinde girip sizde çay içelim dio evleri burunlarının dibinde benim evimde ne işleri varsa. kaç oldu tepki vermiyorum. dün yine aradılar güldüm bişey demedim. ama bida yaparlarsa eşime sölicem. adam takıntılı ya bizim evin karşısındaki berbere gelir sanki başka berber yok. bizim evin yanındaki parka gelir. deli etcekler bizim evde ne varsa evde diiliz insan utanır söylemeye yüzsüz insanlar deli ediolar insanı. onlar ayrı bi sinir harbi zaten.

ben koltuk altı için doğal tuz aldım arkadaşlar. rolon şeklinde ıslatıp sürüyosun. hiç kokusu da yok ve terletmiyo hiç. zaten üzerinde hamileler için yazıyor . fiyatıda çok çok uygun. aktarlarda fln bulunabiliyor. hatta fotoğraflarınıda ekleyim. marka marka var. doğal tuz hepsi de. istediğiniz yerden alabilirsiniz illa aynısı olmasına gerek yok.kristal roll-on. tamamen doğal tuzlar olan potasyum alum ya da amonyum alum isimli minerallerden üretiliyorlar. kokusuz ya da çok az kokulu. terlemeyi engellemiyor, ancak vücuttaki koku yapan bakterilerin üremesini engelliyor. yani terlemeyi değil, kokuyu önlüyor. sabahtan sürdükten sonra sürekli kontrol ediyorum, hiç ter kokusu olmuyor.

sağlığa zararlı hiçbir katkı maddesi, parfüm, yağ, yanıcı ve tahriş edici alkol, ter gözeneklerini kapatan yanıcı maddeler, alüminyum, klorohidrat, zirkonyum, boya, parapen ve hiç bir koruyucu kimyasal madde içermiyor.
ürün taş gibi katı. kullanmadan önce ıslatmak gerekiyor. tuzu sulandırmak gibi düşünün. suyla temas edince sürülebilir oluyor

canım normal rolonlarda aliminyum ve paraben var ki bunlar sağlığa zararlı. kokularla ilgili bir lin vericem onu oku istersen. ben duydugumdan beri parfümü çok nadir kullanıyordum ama deodorant kullanıyordum gn içinde sık sık terlemeye karşı. hamiş oldugumdan beri hepsini bıraktım. paraben aliminyum içermeyen rosmandan aldıgım bir rolonum var ama emin olamıyorum yine de...

mesela ilk aylarda çamaşır suyu kullanmak ve koklamak yasak biliyosunuz dimi? bu linkte deterjanlarında zararları yazılmış..

Deterjan ve Parfüm Kokularının Zararları | AKWA

karbonatı deniycem faydalı olabilir diye düşünüyorum.

teşekkürler canım ..

Canim benim doktorum henuz göbeğin bile olmasada kesinlikle dar ve onu fermuarlu kasıklara baskı yapan seyler giyme dedi ben 2 tane bol hamile pantolonu aldim onu ödeneyim olanlardan onlari giyiyorum
Yanliz aklinda bulnsun fazla dereotu ilk aylarda sakıncalı ama susam ve badem yemek lazim ozellikle son aylarda susam sut kalitesini arttırıyormuş
Bir de doktorumun sicak gunler icin tavsiyesi var bir bardaga 2 kasik pekmez ustune yarim limon sıkılacak , uzerin soğuk su bir iki buz at oyle iç dedi , Demir kan deposuymus

ben normal roll onlarıma devam ediorum sakıncalı mı doktorum hiç bişi demedi uyarmadı beni böle şeyler için. bende öle pipiriklenmiim die herşeyi yapıom hatta c.tesi düün var makyaj bile yapcam.

Canim ben evdeki tum kozmetikleri ilk ay topladim kullanmıyorum , sampuan ve duş kremim bitkisel , sabun bitkisel , deodorant seba med , krem olarak bepanten veya bephantol , tonik olanakta gul suyu kullaniyorum
Ama kırk yılda bir makyajdan sorun olmaz ama surekli yapıyorsan eczanelerde mineral makyaj malzemeleri satılıyor , biraz pahalli ama alınabilir..

Canim hadi hayilisi kurtulduk galiba cogumuz su lekelerden Allah'ta bir daha nasip etmesin
Canim kıyafetinde sıkma sakin solma ne kadar uzak durursan o kadar iyi kullanman gerekiyorsa bir seyler eczanelerde ozel ürünler var , hatta bebe kolonyasida kullanabilirsin

Canim ben cok terlemem ama yeni yeni terlemeler basladi onumuz yaz , bu tuz fikri cok hoşuma gitti bende bundan alacagim :)))

rus takvimi.eşinizin ve kendinizin doğum tarihini ve son adet tarihinizi yazıyorsunuz...
pe ile başlayan yere tıklıyorsunuz..altta bebeğin cinsiyeti çıkıyor.
bu anne ve babanın kanının yenilenmesine göre oluyormuş.kimin kanı tazeyse onun cinsiyetinden oluyormuş.
bu arada девочка kız, мальчик erkek demek...
linki ....Òåñò - Òåñò - ïîë ğåáåíêà. sayfasının çevirisi

ben normal roll onlarıma devam ediorum sakıncalı mı doktorum hiç bişi demedi uyarmadı beni böle şeyler için. bende öle pipiriklenmiim die herşeyi yapıom hatta c.tesi düün var makyaj bile yapcam.

Canım benim arkadaşım çok pimpirikliydi bir sürü gebelikde kullanılan kremler rollonlar falan aldı birazda güzelliğine düşkündü yedikleri içtiklerine bile pimpiriklendi normalleri kullanmak istemeyenlere alternatif olur diye söyledim

merhaba herkeze.çok iyi anlıyorum seni aynı durumdayız çünkü benim bu ara kusmalarım çok arttı.Sabırla bekliyorum bakalım 12.haftadan sonra olucakmı benım umudum yok genelde 4 ay sürüyormuş.

ay burcucum cok guldum yaaaa salıyorum gıdıyor dedın yaa ohhh
benımde bazen kalbım cok hızlı carpıyor canımm
ben geçen senelerde lazer yaptırmıştım ohhh kurtuldum diyordum

bu hormonlar sayesinde o kadar epilasyon parası boşa gitti.

ben gene basladım tüylenmeye off yaaaa
aynen bendeeee kıllandımmm anlamadım gıttı okadar para gıttı cope bıde ben cok eskıyım epılasyonda sımdı bakma cok uygun
canım benım dr kesınlıkle yasaklamadı makyajı falan ben dısarı cıktıgım zaman mutlaka yaparımm
okadar pımpırıklı olma dıyor bebege gecmez merak etme dedii..
parfumude tshırtlerıne sıkabılırsın canımmmmm

Merhabalar bende inş kasım annesi adayıyım :))

hosgeldın canım aramıza sankı senı bıyerden hatırlıyorum

selamm kızlar nasılsınızzz bugunn benmde kahverengıler gıttı sukur..
makyaj konusunda valla cok sıkı degılım ablam 9 ay boyunca yaptı calısıyordu teyzem yapıyor etrafımda hamıle olanlar yapıo dr larıda yasak dıye bırsey dememıs .
parfumlerıde tshırtlerıne sıkın kızlarr bırsey olucagını sanmıyorum ona bakarsanız kullandıgınız sampuanlar deterjanlar vs hepsı kımyasal zararlı benm dr hep bunu ornek verir.
sadece ıcınde paraben olmayan urunlerı tercıh etmenızı onerırım
buarada kıllandım cok fazla bende epılasyona gıttgıım ıcın agda yasak bıze. erkeklerın tras makınesı ıle alabılıyoruz sadece

merhaba canlar rabbim hepinizin kucağına nazlı yavrularını almayı nasip etsin inşşşş ben 2012 kasım anneleri topik sahibiydim
kızlar siz bizden geveze çıktınız :) en güzel sohbet zamnlarındasınız kıymetini bilin emi yazın yazışmalar azalacak doğuma yakın daha az olacak şimdi sayfalara yetisemezken son zamnlarda sayfalar ilerlemeyecek bile ve arda arda doğum haberleri gelecek kasım bebeleri heyecanlı olacak ve ekim 15 den sonra teker teker gelmeye başlıyacaklar

eski hamileligimden kalan pantalonlarim var bende onlari giyineyim bari.. yaz gelse daha rahat olalacagim ama eksi derecelerden kurtulamadik hala..Cumartesi bu dar pantalonlardan giyinmistim ögürmeye basladim :))) nefes alamadi vucudum heralde hemen geri cikarttim .. sagol canim dereotu uyarin icin hicbiryerde rastlamadim zararli olacagina.. bende hergün yiyordum , neden zararliymiski acaba bir bilgin varmi , dikkat edeyim bari bende ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…