- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
Kızlar bu arada roll-on kullanmayı bıraktım ben.Oldum olası parfüm kokusunu da sevmem.
Bu forumda okumuştum karbonat ile koltuk altlarını ovuyorlardı.
Bir kaç haftadır bu yöntemi kullanmaya başladım.Koku hakikaten olmuyor.
Terleme belki oluyordur ama ben üşümekten terlemeye geçemediğim için o ıslaklığı da göremedim.
Ağda konusuna gelince ben kuaföre gidiyorum,hatta bugün de gideceğim.
Belki duymuşsunuzdur ay takvimine göre tüylerin alınmasını söyleyen bir yöntem var.
Bu yöntemle tüyler epey azalıyor,ben etkisini gördüm.
Bu forumda da vardı ama şimdi Kozmik Bakım bloğundan takip ediyorum.
canım aslına bakarsan rolon normal zamanlarda bile sakıncalı çünkü içersinde alüminyum var normal rolonların. ben kullanırken de içim hiç rahat değildi ama hamileliği öğrenince sebmed aldım işte... sen bilirsin nasıl için rahat ederse, beni de doktor uyarmadı yani...
makyajı da azalttım diyebilirim sadece göz makyajı yapıyorum fondotenle kapatmıyorum cildimi ama bence düğün vs gibi özel zamanlarda istediğin gibi yaptır makyajını hem kısa süreli hem de güzelce temizlersin eve gelince... sonuçta insan kendini fotoğraflarda güzel görme isteğinden hiç vazgeçmiyor...
sıkma canını ikisi içinde gönlüne göre karar ver...
Aman haa tatlım sakiniz çok sakiniz... Ben öyle telkin veriyorum kendime :) bebeğim uyuyo sessiz ve sakin olmalıyım ki çabucak büysün diytorum kayınvalidemi bile takmamaya çalışıyorum :)
Günaydın canımm :))) ben de cuma gidicem ya kontrole kalp atışı için dua ediyorum bi sorun çıkmasın diye...
ya evet ben de bu konudan muzdaribim lazeri bıraktım şuan ağdaya da korkuyorum ama napcam bilmiyorum :/
nerden bakıcaz canım
bende alayım bari o sebamedden. benim normalde koltuk altlarım terlemez ama alışkanlık olmuş ferah koksun diye kullanıyordum. şu ane nemlendirici bile doğru dürüst sürmüyorum ama roll on hiç aklıma gelmedi. stik kullanıorum gerçi ama o da aynıdır sanırım. bugün alayım sebamedi onunla devam edeyim. çok saol canım
Selamilk defa bugün bebekler gibi uyudum, önce bi kabus gördüm felak ve nas surelerini okuya okuya tekrar uyudum sonra da güzel bir rüya şükür kahverengi lekelerden de kurtuldum.
Ben de roll-on ,parfüm kullanıyordum sakıncalı olacagı hiç aklıma gelmemişti parfümü kıyafete sıksak yine mi sorun olur acaba , roll-on içinde bir care bulmak lazım yaz geliyor gerçi şükür kokmuyorum ama yine de ferah ferah daha iyi olur.
Kızlar bu arada roll-on kullanmayı bıraktım ben.Oldum olası parfüm kokusunu da sevmem.
Bu forumda okumuştum karbonat ile koltuk altlarını ovuyorlardı.
Bir kaç haftadır bu yöntemi kullanmaya başladım.Koku hakikaten olmuyor.
Terleme belki oluyordur ama ben üşümekten terlemeye geçemediğim için o ıslaklığı da göremedim.
Ağda konusuna gelince ben kuaföre gidiyorum,hatta bugün de gideceğim.
Belki duymuşsunuzdur ay takvimine göre tüylerin alınmasını söyleyen bir yöntem var.
Bu yöntemle tüyler epey azalıyor,ben etkisini gördüm.
Bu forumda da vardı ama şimdi Kozmik Bakım bloğundan takip ediyorum.
günaydin arkadaslar
Dar kotlarin (skinny ) kan dolasimini engelledigini duymustum, giyinmeye devam ediyormusunuz??
Birde normal deo kullaniyormusunuz yoksa degistirdinizmi ??
Kalziyum dûn yazmistim dereotu tamamiyle kalziyum deposu , brokoli , pirasa
Susam ve badem ..
Bende tahinla pekmez almayi düsunuyorum , gerci canim tatli seyleri hic istrmiyor ama vitaminli diye ...
ben normal roll onlarıma devam ediorum sakıncalı mı doktorum hiç bişi demedi uyarmadı beni böle şeyler için. bende öle pipiriklenmiim die herşeyi yapıom hatta c.tesi düün var makyaj bile yapcam.
Selamilk defa bugün bebekler gibi uyudum, önce bi kabus gördüm felak ve nas surelerini okuya okuya tekrar uyudum sonra da güzel bir rüya şükür kahverengi lekelerden de kurtuldum.
Ben de roll-on ,parfüm kullanıyordum sakıncalı olacagı hiç aklıma gelmemişti parfümü kıyafete sıksak yine mi sorun olur acaba , roll-on içinde bir care bulmak lazım yaz geliyor gerçi şükür kokmuyorum ama yine de ferah ferah daha iyi olur.
ben koltuk altı için doğal tuz aldım arkadaşlar. rolon şeklinde ıslatıp sürüyosun. hiç kokusu da yok ve terletmiyo hiç. zaten üzerinde hamileler için yazıyor . fiyatıda çok çok uygun. aktarlarda fln bulunabiliyor. hatta fotoğraflarınıda ekleyim. marka marka var. doğal tuz hepsi de. istediğiniz yerden alabilirsiniz illa aynısı olmasına gerek yok.kristal roll-on. tamamen doğal tuzlar olan potasyum alum ya da amonyum alum isimli minerallerden üretiliyorlar. kokusuz ya da çok az kokulu. terlemeyi engellemiyor, ancak vücuttaki koku yapan bakterilerin üremesini engelliyor. yani terlemeyi değil, kokuyu önlüyor. sabahtan sürdükten sonra sürekli kontrol ediyorum, hiç ter kokusu olmuyor.
sağlığa zararlı hiçbir katkı maddesi, parfüm, yağ, yanıcı ve tahriş edici alkol, ter gözeneklerini kapatan yanıcı maddeler, alüminyum, klorohidrat, zirkonyum, boya, parapen ve hiç bir koruyucu kimyasal madde içermiyor.
ürün taş gibi katı. kullanmadan önce ıslatmak gerekiyor. tuzu sulandırmak gibi düşünün. suyla temas edince sürülebilir oluyorEki Görüntüle 675226 Eki Görüntüle 675227
ben normal roll onlarıma devam ediorum sakıncalı mı doktorum hiç bişi demedi uyarmadı beni böle şeyler için. bende öle pipiriklenmiim die herşeyi yapıom hatta c.tesi düün var makyaj bile yapcam.
Allah kolaylık versin canım benimde 4. haftamda başladı 9. haftamdayım hala aynı gerçi bu hafta biraz daha direniyorum çıkartmamak için. ama değişik bir bulantı. herşeyden tiksindim ki ben yemekle arası çok çok iyi olan bir insanım bir tepsi baklavayı tek başıma yiyebilecek kapasitem varken şu an herşeyden tiksinir oldum. banada çubuk kraker falan önerdiler bi kaç kere yedim şimdi inan paketini dahi görsem öğürmeye başlıyorum. bir de vitamin kullanıyormusun bilmiyorum ama doktorum bana elevit vermişti. onun içindede demir var ve demir hapları benim acaip midemi bulandırır. zaten bulanıyor bide üzerine hapın etkisiyle perişan oluyorum. şimdi 3 gündür gece yatarken içiyorum o hapı biraz daha iyi gibiyim. yine bulantım var ama en azından direnebildiğim kadar direnmeye çalışıyorum. birşey yiyemiyorum yesemde sanki midem hazmetmio gibi. zaten doktorum piknik yapar gibi beslen dedi domates peynir ekmek salatalık kuru olsun dedi. onlardan bile tiksindim. yemekle hiç aram yok 3 gün bişey yemesem aklıma dahi gelmez. acıkmayı özledim. ağız tadıyla birşeyler yemeyi özledim. 3 ay sonra geçer diyorlar ama 9 ay devam edenlerde varmış şimdi dua ediyorum inşallah öle olmaz die
ay burcucum cok guldum yaaaa salıyorum gıdıyor dedın yaa ohhhCanım sana da günaydın ilk soruna gelince hormonlarımızdaki artışdan dolayı terliyoruz evde ben kombiyi kapattım ama terlediğim için eşim pattaniyelerle oturuyor :))
Gaz soruna gelince ben gazmanla yarışıyorum :)) her zaman lavaboya yetişemiyorum salıyorum gidiyor :)))
benımde bazen kalbım cok hızlı carpıyor canımmgunaydın bebısımın teyzelerıbazen ısteyken cok gerılıyorum.kalbım hızlı hızlı atıyor.gaz sorunu bende felaket.zaten son gıttıgımde doktorum da gormustu ıcımdekı dogalgazı bu arada cuma gunu kontrolumuz var cok heyecanlıyız bız esımle bırlıkte
aynen bendeeee kıllandımmm anlamadım gıttı okadar para gıttı cope bıde ben cok eskıyım epılasyonda sımdı bakma cok uygunben geçen senelerde lazer yaptırmıştım ohhh kurtuldum diyordum
bu hormonlar sayesinde o kadar epilasyon parası boşa gitti.
ben gene basladım tüylenmeye off yaaaa
canım benım dr kesınlıkle yasaklamadı makyajı falan ben dısarı cıktıgım zaman mutlaka yaparımmben normal roll onlarıma devam ediorum sakıncalı mı doktorum hiç bişi demedi uyarmadı beni böle şeyler için. bende öle pipiriklenmiim die herşeyi yapıom hatta c.tesi düün var makyaj bile yapcam.
Merhabalar bende inş kasım annesi adayıyım :))
Canim benim doktorum henuz göbeğin bile olmasada kesinlikle dar ve onu fermuarlu kasıklara baskı yapan seyler giyme dedi ben 2 tane bol hamile pantolonu aldim onu ödeneyim olanlardan onlari giyiyorum
Yanliz aklinda bulnsun fazla dereotu ilk aylarda sakıncalı ama susam ve badem yemek lazim ozellikle son aylarda susam sut kalitesini arttırıyormuş
Bir de doktorumun sicak gunler icin tavsiyesi var bir bardaga 2 kasik pekmez ustune yarim limon sıkılacak , uzerin soğuk su bir iki buz at oyle iç dedi , Demir kan deposuymus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?