kızlar bulantım var dedim ya eşim sabah limon kokla demişti üşenmiştim ama yanıma aldım simdi koklayıp biraz da suyunu içtim daha iyiyim işe yarıyor gibi.
bulantısı olanlar da denesin inşallah işinize yarar..
kızlar günaydınnnnnnn nasılsınız?
günaydın anneler:):)
hamilelik ilk defa dün işime engel oldu. yataktan kalkamadım. bir gün dinlenmek bile ne kadar iyi geldi. :):)bulantım yok diye diye resmen çağırdım.
bir de üstüne patron bey geldi. ben bilmiyorum bu süreç nasıl? işine engel olacaksa nasıl çözmemiz lazım falan filan dedi. moral bozdu
yataktan kalkamayanlar var bir gün için laf ettianlatmaya çalıştım ama ne kadar anladı bilmiyorum şu işe ihtiyacım olmasa bir saat durmam ya sabır diyip devam ediyorum mecburen
Günaydın canım iyi olmaya çalışıyoruz...
buarada gurbet ablayı sormustunuz en sonkı haberınden baska haber gelmedı kızlarr kendıde gelmedii daha
Bencede germe kendini hic aman bosver kim ne düşünürse düşünsün zaten ben hep guluyorum bu durum nese kaynağı oldu yüzleri cok fenaydi , yasim 44 ya hic beklemiyorlardı.
Arkası daha komik küçük gorumce ama nasil oldu dedi şaşkın şaşkın , aaa ama bunuda anlatamam ki ayıp dedim , ama galiba siz bizi kahvede aksamlari okey çeviren masa arkadaşı zannediyorsunuz biraz evliyz biz ikimiz dedim
:))) bende tatlıda bi sıkıntı yok onu yerim:) Bakü de markete bakıyorum beyazı var ben klasik olanı seviyorum..buarada normalde hiç tatlı yemezdim şimdi midem bulanırken nasıl tatlı seyler yiyebiliyorum,ilginç.
aynen benim eşimde..dün markete uğradık ıvır zıvır aldık:)) sabaha çıkmadı heralde.onu yermisin "yok" cart acıyor bunu yermisin "yok" cart açıyor:))) bugun burda mado ya gittim belki bişeyler içim alır diye " banada al o yediğinden "dedi.ben yiyemedim paket yaptırdım getirdim:))
puffy özlemişsindir eminim.
bizde öptük çileği oyyyy:)
günaydın anneler:):)
hamilelik ilk defa dün işime engel oldu. yataktan kalkamadım. bir gün dinlenmek bile ne kadar iyi geldi. :):)bulantım yok diye diye resmen çağırdım.
bir de üstüne patron bey geldi. ben bilmiyorum bu süreç nasıl? işine engel olacaksa nasıl çözmemiz lazım falan filan dedi. moral bozdu
yataktan kalkamayanlar var bir gün için laf ettianlatmaya çalıştım ama ne kadar anladı bilmiyorum şu işe ihtiyacım olmasa bir saat durmam ya sabır diyip devam ediyorum mecburen
kızlarr bende kasım annesi olacağım inşallah:))
Canım ben her sabah aynı şeyleri yiyorum. Rafadan yumurta, peynir, zeytin, domates, kızarmış ekmek, taze sıkılmış portakal suyu, bal ve biraz ceviz... Sonraki öğünler Allah Kerim :) aralarda da çubuk kraker tuzlu şeyler yiyorum. Meyve olarak nar, kivi, elma gibi şeyler... Sütü nesquik ile içiyorum. 1bardaka ayran içiyorum gibi gibi...
canım umarım sorun yoktur. Benim bugün e kadar çok şükür hiç bir şikayetim yoktu ama bugün ilk kez midem bulandı... bulandıgına sevinir oldum yaaa inşallah herşey yolundadır.
cmmm hatalı aldığın şeyler var ama... rafadan yumurta kesinlikle yasak! çok pişmiş yumurta yemen lazım. çiğ olan herşey yasak! nar direk düşük tehlikesi yapıyormuş oda yasak! birde meyve çok yeme. benm doktorum dedi ki meyve kilodan başka bi işe yaramaz, bolcada asit yapar dedi. çok canın isterse 100gr ı geçmesin dedi.
ne güzel hoşgeldinnnnnnnn
Allahım hayırlı sağlıklı sıhhatli eli ağağı düzgün aklı fikri yerinde Allah korkusu olan ana baba sevgisi olan bol kısmetli mutlu çocuklar veriri inşallah cümlemize
a aa hadi ya ilk defa duyuyorum bunları endişelendim şimdi
endişelencek birşey yok cnm bundan sonra dikkat edersin olur. bende ilk duyduğumda çok şaşırmıştım
Günaydın canımm:)
seni en iyi ben anlarım patronum da bana böyle bir konuşma yaptı sinirimi bozdu. düşüncesizler ya . benim yasal hakkım çalışırken hamile kalmak sanki kabahat...
Canım ben her sabah aynı şeyleri yiyorum. Rafadan yumurta, peynir, zeytin, domates, kızarmış ekmek, taze sıkılmış portakal suyu, bal ve biraz ceviz... Sonraki öğünler Allah Kerim :) aralarda da çubuk kraker tuzlu şeyler yiyorum. Meyve olarak nar, kivi, elma gibi şeyler... Sütü nesquik ile içiyorum. 1bardaka ayran içiyorum gibi gibi...
kabahat gibi davranıyorlar zatenşu izin bi de altı aya çıksın çok sevinicem.sonuna kadar gelmeyi düşünüyorum dediğim halde yine de hastalıklı gibi bakıyorlar insana.onlar çıkaramıyacaklar senin çıkmanı beklicekler. psikolojik savaş verdiriyorlar insana resmen.
sabırla şu sürecin geçmesini bekliyeceğiz mecburen. allah insaf versin onlarada :S
ayy meltem fark ettin mi bizim senle evlenme tarihlerimizde aynı doğum tarihlerimizde 1 gün var yan,i arada :dbazı şirketler hamile kalmama sözleşmesi yapıyor bilmem kaç yıl... Ilginç cidden sonra başbakanımız 3-5 çocuk diyor...
[sıze=3][/sıze]
ayy meltem fark ettin mi bizim senle evlenme tarihlerimizde aynı doğum tarihlerimizde 1 gün var yan,i arada :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?