2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Canım onu ben gece yatmadan aşırı bulantım oluyor o zaman bir kaç yudum soda ile limon alıyorum iyi geliyor...

Hadi yaa ( canım üzülme hayat şartları çok zor sabret vitamin calsiyum bol bol al geçicek bu zor günler...

buarada gurbet ablayı sormustunuz en sonkı haberınden baska haber gelmedı kızlarr kendıde gelmedii daha

çok merak ediyorum ya inşallah iyidir Rabbim sabır versin inşallah. En kısa zamanda da yeniden hamile kalmasını ve bebeğini kucağına almasını nasipetsin inşallah kızlar hamilelerin duası kabul olurmuş çok dua edelim gurbet ablaya ve bu acıyı yaşayan diğer kardeşlerimize...

İyi demişsin valla :) yaw bizim kv takla atacaktı nerdeyse sevinçten zaten başımın etini yiyodu hergün torun torun diye :)

benim eşim de öyle yaa alıyo akşam açıyo yermisin canım istemiyor diyorum yiyo hepsini yuh dedim sonunda. :)

Günaydın canımm:)

seni en iyi ben anlarım patronum da bana böyle bir konuşma yaptı sinirimi bozdu. düşüncesizler ya . benim yasal hakkım çalışırken hamile kalmak sanki kabahat...

cmmm hatalı aldığın şeyler var ama... rafadan yumurta kesinlikle yasak! çok pişmiş yumurta yemen lazım. çiğ olan herşey yasak! nar direk düşük tehlikesi yapıyormuş oda yasak! birde meyve çok yeme. benm doktorum dedi ki meyve kilodan başka bi işe yaramaz, bolcada asit yapar dedi. çok canın isterse 100gr ı geçmesin dedi.

canım umarım sorun yoktur. Benim bugün e kadar çok şükür hiç bir şikayetim yoktu ama bugün ilk kez midem bulandı... bulandıgına sevinir oldum yaaa inşallah herşey yolundadır.

Canım ben 6. Haftadan beri midem bulanıyor sen iyisin o zaman ama mide bulantısı iyi bir şey herhalde en azından içinde canlı bir şeyler var ve tepki olarak görmek lazım...

Günaydın kızlar;
Bi bakim size dedim bide benim fasulyenin takibini burdan yapıyorum bugun neler oluyo ne gibi gelişmeler var diye. cumartesi tekrar doktora gidiyoruz kalp atışlarına bakılcak herhangi bir sorun varmı yavaşlama varmı diye

a aa hadi ya ilk defa duyuyorum bunları endişelendim şimdi

Günaydın canımm:)

seni en iyi ben anlarım patronum da bana böyle bir konuşma yaptı sinirimi bozdu. düşüncesizler ya . benim yasal hakkım çalışırken hamile kalmak sanki kabahat...

kabahat gibi davranıyorlar zaten şu izin bi de altı aya çıksın çok sevinicem.sonuna kadar gelmeyi düşünüyorum dediğim halde yine de hastalıklı gibi bakıyorlar insana.onlar çıkaramıyacaklar senin çıkmanı beklicekler. psikolojik savaş verdiriyorlar insana resmen.

sabırla şu sürecin geçmesini bekliyeceğiz mecburen. allah insaf versin onlarada :S

ben de düne kadar iyi yiyordum da dün aksam başladı bulantılarım. şkür cok kötü değil. düşününce bulandım ama limon iyi geldi şimdi yiyorum. benim menu de peynir,yumurta,salatalık domates tere,semziotu nane:)birazda ceviz..

kivi ve elma da getirdim. öğlen de sadece yoğurt yiyorum.aksam da patlıcan közleyip yoğurtladım. yemek yiyesim yok

ama buna da şükür tabiki...

Bazı şirketler hamile kalmama sözleşmesi yapıyor bilmem kaç yıl... İlginç cidden sonra başbakanımız 3-5 çocuk diyor...

[sıze=3][/sıze]
bazı şirketler hamile kalmama sözleşmesi yapıyor bilmem kaç yıl... Ilginç cidden sonra başbakanımız 3-5 çocuk diyor...
ayy meltem fark ettin mi bizim senle evlenme tarihlerimizde aynı doğum tarihlerimizde 1 gün var yan,i arada :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…