- 7 Ocak 2013
- 426
- 91
- 48
a aa ne güzel bir ömür boyu mutluluklar bize...
kizlar merhaba, bugün doktordaydimm. enfeksiyon kapmissin dedi yani mantar.... yasayan oldu mu hic? ne tedavi uygulandi??
günaydın kızlar, bu sabah yataktan kalktığımdan beri şiddetli kasık ağrım var. normalde tedaviler esnasında da çok olurdu ama bu sabahki dayanılacak gibi değil valla işe zor geldim şu an masamda kıvranıyorum resmen. çok korkuyorum kızlar. sizce bu normal mi? ne yapmalıyım?
kaç haftalıksın canım , geçmiş olsun
sağol canım. 6 hafta 3 günlüğüz bugün.
Günaydın güzel anneler ve bebişleri nasılsınız? Benimde midem bulanmıyor daha erken diyorlar, çalışırken bulanması kötü olur ama insan endişeleniyor niye bulanmıyor diye :))))))))
Günaydın güzel anneler ve bebişleri nasılsınız? Benimde midem bulanmıyor daha erken diyorlar, çalışırken bulanması kötü olur ama insan endişeleniyor niye bulanmıyor diye :))))))))
canım endişelenme benimde arada kasıklarıma ağrı giriyor dinlenmeye çalış canımm
Şekeristan aramıza hoş geldin ben 8 haftalığım şükür benimde hiç bulanmadı umarım senin de öyle olur :) yoksa çok zor senin kaç haftalık su topun
merak etme 1-2 güne başlar ama çok kötü bişey
sağol canım. ya normalde transferden beri oluyordu kasık ağrıları ama bu dayanılır gibi değil nasıl desem sancı gibi sanki. doktoru aradım. bu tarz ağrıları normal karşılamıyoruz hemen gelin bakalım dedi. dua edin. korkuyorum çok.
sağol canım. ya normalde transferden beri oluyordu kasık ağrıları ama bu dayanılır gibi değil nasıl desem sancı gibi sanki. doktoru aradım. bu tarz ağrıları normal karşılamıyoruz hemen gelin bakalım dedi. dua edin. korkuyorum çok.
canım merak etme allah izniyle bebeişin sağlıklıdır annesi içini ferah tut , gaz sancısı olmasın
Benimde kizimdayken son aylarina dogru olmustu ozamanda doktor fitil vermisti onu kullandim iyi gelmisti ..kizlar merhaba, bugün doktordaydimm. enfeksiyon kapmissin dedi yani mantar.... yasayan oldu mu hic? ne tedavi uygulandi??
benimde üc kürtajim var canim tedirginligini cok iyi anliyorum , insallah hepimizin yuzu güler ve mis kokulu yavrularimizi kucagimiza almak nasip olur
cnm korkmaa inş.bişi yoktur. rahim büyüdüğü içindir belki. git bakalım doktoruna güzel haberlerle gel bekliyoruzzz.. benimde çok sancım oluyor ama ben endometrioziz hastasıyım onun içinde bende çok normalmiş.
hoşbuldum canımm ne güzel seninde bulanmıyor ,bulanmaması normal diyor kızlar 5+6 günlüğüz canımm :)) çalışıyorumda bulanırsa benim için bayağı zor olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?