2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kizlar merhaba, bugün doktordaydimm. enfeksiyon kapmissin dedi yani mantar.... yasayan oldu mu hic? ne tedavi uygulandi??

merhaba canim..ayni sorun bende de vardi ama cok degildi yani dr ole dedi bana bir ilac verdi yani fitil 1 tane ve yaninda da krem vardi gunde 2 defa surulcekti iyi geldi vallahi ama bi sorun olmadi bende canesten GYN adi cnm kremde yazior..bundan mi ki seninkide

günaydın kızlar, bu sabah yataktan kalktığımdan beri şiddetli kasık ağrım var. normalde tedaviler esnasında da çok olurdu ama bu sabahki dayanılacak gibi değil valla işe zor geldim şu an masamda kıvranıyorum resmen. çok korkuyorum kızlar. sizce bu normal mi? ne yapmalıyım?

Günaydın güzel anneler ve bebişleri nasılsınız? Benimde midem bulanmıyor daha erken diyorlar, çalışırken bulanması kötü olur ama insan endişeleniyor niye bulanmıyor diye :))))))))

kaç haftalıksın canım , geçmiş olsun

Günaydın güzel anneler ve bebişleri nasılsınız? Benimde midem bulanmıyor daha erken diyorlar, çalışırken bulanması kötü olur ama insan endişeleniyor niye bulanmıyor diye :))))))))

Şekeristan aramıza hoş geldin ben 8 haftalığım şükür benimde hiç bulanmadı umarım senin de öyle olur :) yoksa çok zor senin kaç haftalık su topun

canım endişelenme benimde arada kasıklarıma ağrı giriyor dinlenmeye çalış canımm

sağol canım. ya normalde transferden beri oluyordu kasık ağrıları ama bu dayanılır gibi değil nasıl desem sancı gibi sanki. doktoru aradım. bu tarz ağrıları normal karşılamıyoruz hemen gelin bakalım dedi. dua edin. korkuyorum çok.

Şekeristan aramıza hoş geldin ben 8 haftalığım şükür benimde hiç bulanmadı umarım senin de öyle olur :) yoksa çok zor senin kaç haftalık su topun

hoşbuldum canımm ne güzel seninde bulanmıyor ,bulanmaması normal diyor kızlar 5+6 günlüğüz canımm :)) çalışıyorumda bulanırsa benim için bayağı zor olur..

canım merak etme allah izniyle bebeişin sağlıklıdır annesi içini ferah tut , gaz sancısı olmasın

cnm korkmaa inş.bişi yoktur. rahim büyüdüğü içindir belki. git bakalım doktoruna güzel haberlerle gel bekliyoruzzz.. benimde çok sancım oluyor ama ben endometrioziz hastasıyım onun içinde bende çok normalmiş.

kizlar merhaba, bugün doktordaydimm. enfeksiyon kapmissin dedi yani mantar.... yasayan oldu mu hic? ne tedavi uygulandi??
Benimde kizimdayken son aylarina dogru olmustu ozamanda doktor fitil vermisti onu kullandim iyi gelmisti ..
benimde üc kürtajim var canim tedirginligini cok iyi anliyorum , insallah hepimizin yuzu güler ve mis kokulu yavrularimizi kucagimiza almak nasip olur

Amin canim insallah..

Bu arada doktordan geldik kizlar .. Cok güzel gecti .. Bebegimin herseyini gösterdi doktorum hatta bi kac kere karnimi salladi ama bebegim uyudugu icin uyanmadi .. Kalp atislari, boyu , büyüklügü hersey cok güzel olmus dedi ve ikinci testi sordum ben almanyada yasiyorum , istersen biraz daha düsün dedi ben fazla yaptirma taraftari degilim kafami karistirmak istemiyorum , zaten bi önceki hamileligimde sorun vardi hemen gördü doktor .. Bi önceki hamilelikde herseyi cok inceledim artik herseyi olacagina birakmak istiyorum yoruldum .. RABBiME sigindim herseyin hayirlisi olsun

inşallah canım. ya normal kasık ağrısı hafif batmalar şeklinde oluyor ama bu büyüme ağrısı gibi değil. benim gebe kalamama sorunum normalde pco ydu. ama en son opu da çikolata kisti çıkmıştı. aldı doktorum ama tekrar nüktsetti belkide. o ağrı yapıyor olabilir.

kızlaaarr,acil vp.bebeğin kalbi durduğunda biz anlayabiliyor muyuz?ne gibi belirtileri oluyor bilen varsa yazsın.benim bugün içim çok sıkkın,sanki bir şey olacakmış gibi geliyor.bir yerde okudum biz anlayamıyormuşuz ultrasonda belli oluyormuş diye.çok üzülüyorum.bu bebek tamamen sürpriz olmuştu bize,en umutsuz olduğumuz an da allahım sevindirmişti bizi,şimdide kese gelişmediyse yine bu sefer alacaklar miniğimizi.:18:

hoşbuldum canımm ne güzel seninde bulanmıyor ,bulanmaması normal diyor kızlar 5+6 günlüğüz canımm :)) çalışıyorumda bulanırsa benim için bayağı zor olur..

O zaman dua edelimde bulanmasın. Benim miğrenim var o zaman bulanıyo midem oradan biliyorum berbat bişey midesi acıyor insanın istifra etmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…