Slm kizlar benicok merak etmissiniz öncelikle bana verdiginiz o guzel destek ve teselleriniz icin cok cok tesekkurler sakin kafayla tekrar girer yazarim size topigi devr almak isteyen kazene msj atabilir...
ALLAHIM HEPINIZIN YAVRUSUNU KUCAGINIZA VERSIN insAllah
Gectigimiz pazartesi hersey yolundaydi yolk saci da görünce biraz daha rahatlamistik bos gebelik degildi bebegim ben geliyorum anne demisti....
bu goruntusuyle dr betanin artip artmadigini kontrol ermek icin kan aldi sonuc mukemmeldi 11776 cikmisti....
drumuz bile cok sevindi rutin kontrol degildi karnim agrimisti gitmistim asil randevum persembe günüydü
persembe günü gittim dr yolk sac göremedi kesede bir iki mm kücülme olmustu
Progestan kullan bir hafta bekleyelim dedi ben izine gidicem kontrol icin hastaneye git dedi....
dün gittim ayrintili ultrasonda kese ve yolk saci gorduk fakat olmasi gerektiginden cok buyuktu bu durumlarda düsük riski var kûrtaj yapicaz dedi drla bugun konusma yapilacak anestesi uzmaniyla konusucam alinan parca patolojiye gidecek
InsAllah son olur insAllah bilemiyorum bir daha cesaret edermiyim kizimin yuzunu gulduremedim bunun ezikligi var icimde kizim iki senedir bebek almaz oldu kucagina ....
Ilk kaybimda ablamla hamileydik o kucagina aldi ben alamadim
Ikinci kaybimda kuzenimle hamileydik nisan sonu bebegini kucagina alacak insAllah ben alamiycam
Ucincu kaybimda ise eltimle hamileydik kasimda bebegini kucagina alacak ben alamiycam
Her gördugumde icim gidecek elimde degil biliyorum
Cok sükürler olsun cocugum var Allahim hayirli uzun ömürler versin
Kizim boynumu büktü bir daha kismet olurmu olmazmi bunu Allah bilir
Cok sevindik kizimla
4 ayri test yaptim sanki ilkmis gibi
Kizim elimi sicak sudan soguk suya sokturmadi yat dinlen stres yapma uzulme sanki o bnm annemdi
Asitli iceceklerden uzak durdum
Sucuk sosis salam yemedim
Etlere ciplak elle dokunmadim
Abur cubur yemedim saglikli beslenmeye calistim
Her sabah pekmez ceviz badem findik kayisi incir hurma yedim
DEMEKKI BUNLARI YAPMAK YETMIYORMUS
ALLAHIMIN DILEMESI GEREKIYORMUS
Surekli dua ettim tesbihler cektim Rabbim bu sefer olsun ne olur dedim
DUALARIMIN KARSILIGINI YA GEC GÖRÜCEM YADA AHIRETE KALDI BAKALIM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GUZEL EYLER
Suda gercekki cok özlem duyacagim bir bebege yeni bir ferde
Cok isterdim akli basinda guzel bir gebelik gecirmeyi her anini doya doya yasamayi
Ama olmadi
Allahim sen buyuksun senden gelene raziyim sende benden razi ol guzel Allahim
Elbet bunun altinda ne hikmetler var
Sabirla bekleyecegim kim bilir belki ahirette nasip olur Kizlar sizlere nasip olsun insAllah hayirli gebelik hayirli dogum hayirli saglikli evlatlar
cok aci fakat elden birsey gelmiyor
Rabbimden geldi basim Gözüm üstüne
Hepinizi cok seviyorum iyiki varsiniz iyiki sizi tanimisim benim en degerli dostlarim ♥
merhaba guzel anneler nasılsınız ben bışey sorcaktım bel agrılarınız var mı
merhaba guzel anneler nasılsınız ben bışey sorcaktım bel agrılarınız var mı
canımmm geçen 2 haftada çok aşırı vardı, şimdilerde ara ara devam ediyor. Doktor bebeğin rahmi genişlettiğini ve bele baskı yaptığı için normal olduğunu söyledi. bi de bol su içersen faydası olacaktor dedi. gerçekten de günde 2-3 lt su içmeye başladım başlayalı hafifledi ağrılarım
Slm kizlar benicok merak etmissiniz öncelikle bana verdiginiz o guzel destek ve teselleriniz icin cok cok tesekkurler sakin kafayla tekrar girer yazarim size topigi devr almak isteyen kazene msj atabilir...
Gectigimiz pazartesi hersey yolundaydi yolk saci da görünce biraz daha rahatlamistik bos gebelik degildi bebegim ben geliyorum anne demisti....
bu goruntusuyle dr betanin artip artmadigini kontrol ermek icin kan aldi sonuc mukemmeldi 11776 cikmisti....
drumuz bile cok sevindi rutin kontrol degildi karnim agrimisti gitmistim asil randevum persembe günüydü
Progestan kullan bir hafta bekleyelim dedi ben izine gidicem kontrol icin hastaneye git dedi....
dün gittim ayrintili ultrasonda kese ve yolk saci gorduk fakat olmasi gerektiginden cok buyuktu bu durumlarda düsük riski var kûrtaj yapicaz dedi drla bugun konusma yapilacak anestesi uzmaniyla konusucam alinan parca patolojiye gidecek
InsAllah son olur insAllah bilemiyorum bir daha cesaret edermiyim kizimin yuzunu gulduremedim bunun ezikligi var icimde kizim iki senedir bebek almaz oldu kucagina ....
Ikinci kaybimda kuzenimle hamileydik nisan sonu bebegini kucagina alacak insAllah ben alamiycam
Ucincu kaybimda ise eltimle hamileydik kasimda bebegini kucagina alacak ben alamiycam
Cok sevindik kizimla
Kizim elimi sicak sudan soguk suya sokturmadi yat dinlen stres yapma uzulme sanki o bnm annemdi
DUALARIMIN KARSILIGINI YA GEC GÖRÜCEM YADA AHIRETE KALDI BAKALIM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GUZEL EYLER
Cok isterdim akli basinda guzel bir gebelik gecirmeyi her anini doya doya yasamayi
Ama olmadi
Sabirla bekleyecegim kim bilir belki ahirette nasip olur Kizlar sizlere nasip olsun insAllah hayirli gebelik hayirli dogum hayirli saglikli evlatlar
Hepinizi cok seviyorum iyiki varsiniz iyiki sizi tanimisim benim en degerli dostlarim ♥
Canım benim bel fıtığım olduğu için arada giren sancının bel fıtığından mı yoksa hamilelikten mi olduğunu anlayamıyorum.
Ama fıtıktan olduğunu düşünüyorum.
anladım canım herzaman agrımıyo bıraz ayakta fazla durdugumda oturdugumda agrıyo yarın kontrolumuz var bebışımı ve kalp atışını duyacagım inş. guzel haberlerle gelırım ya
Kızlar size birşey sorucam eşimin bana dediği birşey daha doğrusu arkadaşlarının eşleri öyle yapmış gittiğimiz doktor eskişehirde özel hastanede çok da memnunum eşim bunun yanı sıra evimizin olduğu yerdeki devlet hastanesinde de bir doktora gitmemei ikisine aynı anda gidip acil birşey olduğunda burdaki doktora ulaşım çabuk olacağından burdakine başvururuz dedi sizce ne yapmalıyım oturduğum yerde de bir doktor edineyim mi bu arada eskişehirdeki doktorum bana 20 dk kendi arabamızla
Kızlar size birşey sorucam eşimin bana dediği birşey daha doğrusu arkadaşlarının eşleri öyle yapmış gittiğimiz doktor eskişehirde özel hastanede çok da memnunum eşim bunun yanı sıra evimizin olduğu yerdeki devlet hastanesinde de bir doktora gitmemei ikisine aynı anda gidip acil birşey olduğunda burdaki doktora ulaşım çabuk olacağından burdakine başvururuz dedi sizce ne yapmalıyım oturduğum yerde de bir doktor edineyim mi bu arada eskişehirdeki doktorum bana 20 dk kendi arabamızla
benımde kalçama dogru agrıyo canım yarın kontrolumuz var doktora sorarm olmazsa bıde benım derılerımde dökulme var ya
kuzuuuuuu benim de var yarın 13.30 da inşAllah güzel haberlerle gelirizzzzztek isteğim şu kanama alanının geçmesi.bi de geçen hafta görmüştük pıt pıtlarını,bu hafta da duyarız inşAllaaaahhh
ben 5 haftalıkken keseyı gormeye gıtmıştım canım 2 hafta sonra cagırmıştı yarın gıdecegız bakalım çok şükür benım kanamam faln olmadı şimdiye kadar sorun olmadı inş. bundan sonrada hersey yolunda gıderde bebegımı ve sesını duyarım inş. herks bebegını saglıklı kucagına alırya
Dökülme mevsimsel geçişlerden kaynaklı olabilir.
Özellikle ellerimde olur benim sonbaharda ve ilkbaharda.
Butun kontroller yapilacak insAllah kan pihtisinada baktiracagim
Cok sevindik kizimla
Ama olmadi
[BinşAllaaaahhh[/B]
canım ben de öyle yapcam. Eve yakın olması açısından değil ama burda eğitim ve araştırma hastanesinden de bi doktor buldum,ikisine birlikte devam etcem. Hem testler için de iyi olur,şu düşük riskim bi ortadan kalksın da
Doğumdan dolayı kafam rahat zaten 20 dk yolu 15 dk gideriz doğum olduğu için şehir trafiğine girmeden çevre yolunun üstünde hastaneTatlım bence hiç gerek yok doğum uzun süren birşeymiş 20 dk zaten çok yakın :) sancın suyun gelip doğum başlayana kadar ooo
kızlar size birşey sorucam eşimin bana dediği birşey daha doğrusu arkadaşlarının eşleri öyle yapmış gittiğimiz doktor eskişehirde özel hastanede çok da memnunum eşim bunun yanı sıra evimizin olduğu yerdeki devlet hastanesinde de bir doktora gitmemei ikisine aynı anda gidip acil birşey olduğunda burdaki doktora ulaşım çabuk olacağından burdakine başvururuz dedi sizce ne yapmalıyım oturduğum yerde de bir doktor edineyim mi bu arada eskişehirdeki doktorum bana 20 dk kendi arabamızla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?