2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Rabbim yardımcın olsun canım.İnşallah kızına tatlı bir kardeş nasip eder mevlam.
Kardeş bekleyen-isteyen çocuğun olması ne demek biliyorum.
İnşallah yine nasip eder Rabbim ve bu sefer sağlıcakla kucağına alırsın.

Canım Rabbim yar ve yardımcın olsun çok zor bi durum. Söz bulmak çok zor bulsakta kıfayesiz Rabbim bir daha böyle bi acı yaşatmasın hayırlısıyla

merhaba guzel anneler nasılsınız ben bışey sorcaktım bel agrılarınız var mı

canımmm geçen 2 haftada çok aşırı vardı, şimdilerde ara ara devam ediyor. Doktor bebeğin rahmi genişlettiğini ve bele baskı yaptığı için normal olduğunu söyledi. bi de bol su içersen faydası olacaktor dedi. gerçekten de günde 2-3 lt su içmeye başladım başlayalı hafifledi ağrılarım

merhaba guzel anneler nasılsınız ben bışey sorcaktım bel agrılarınız var mı

Canım benim bel fıtığım olduğu için arada giren sancının bel fıtığından mı yoksa hamilelikten mi olduğunu anlayamıyorum.
Ama fıtıktan olduğunu düşünüyorum.

anladım canım herzaman agrımıyo bıraz ayakta fazla durdugumda oturdugumda agrıyo yarın kontrolumuz var bebışımı ve kalp atışını duyacagım inş. guzel haberlerle gelırım ya

Çok üzüldüm hemde çok. Her işte bir hayır vardır derler ettiğin onca dua bir gün olur seni bulur daha çok sevinip bu günleri unutturur canım allaha emanet ol rabbim seni en kısa zamanda sevindirsin

Canım benim bel fıtığım olduğu için arada giren sancının bel fıtığından mı yoksa hamilelikten mi olduğunu anlayamıyorum.
Ama fıtıktan olduğunu düşünüyorum.

benımde kalçama dogru agrıyo canım yarın kontrolumuz var doktora sorarm olmazsa bıde benım derılerımde dökulme var ya

Kızlar size birşey sorucam eşimin bana dediği birşey daha doğrusu arkadaşlarının eşleri öyle yapmış gittiğimiz doktor eskişehirde özel hastanede çok da memnunum eşim bunun yanı sıra evimizin olduğu yerdeki devlet hastanesinde de bir doktora gitmemei ikisine aynı anda gidip acil birşey olduğunda burdaki doktora ulaşım çabuk olacağından burdakine başvururuz dedi sizce ne yapmalıyım oturduğum yerde de bir doktor edineyim mi bu arada eskişehirdeki doktorum bana 20 dk kendi arabamızla

anladım canım herzaman agrımıyo bıraz ayakta fazla durdugumda oturdugumda agrıyo yarın kontrolumuz var bebışımı ve kalp atışını duyacagım inş. guzel haberlerle gelırım ya

kuzuuuuuu benim de var yarın 13.30 da inşAllah güzel haberlerle gelirizzzzztek isteğim şu kanama alanının geçmesi.bi de geçen hafta görmüştük pıt pıtlarını,bu hafta da duyarız inşAllaaaahhh

canım ben de öyle yapcam. Eve yakın olması açısından değil ama burda eğitim ve araştırma hastanesinden de bi doktor buldum,ikisine birlikte devam etcem. Hem testler için de iyi olur,şu düşük riskim bi ortadan kalksın da

Tatlım bence hiç gerek yok doğum uzun süren birşeymiş 20 dk zaten çok yakın :) sancın suyun gelip doğum başlayana kadar ooo

üzüldüm...bu duyguyu yasamayan anlayamaz.ben yasadıktan sonra bu acının ne denli büyük olduğunu öğrenmiştim.
ilk gebeliğimde yemediğim şey kalmadı.herseyin engüzeli en organiği.
hergün dışarda çok güzel bir yerde çeşit çeşit yemekler yerdim.akşama menüm değişirdi.süt,ceviz, balık bol bol.
çok istemiştim "ver Allah ım sen ol dersen olur"demiştim.ama hayırlıysa demeyi hep unutmuştum.
ilk bebeğimin kalp atışı hiç oluşmadı kanama+ağrıdan sonra kürete edildim.Allah kimseye yasatmasın ve herseyin hayırlısını versin.kaldıramayacağımız yüklerden korusun bizi.
canımmm sabrın bol olsun, meleklerin cennette etrafında dönecek insallah.

canım ne denebilirki sözün bittiğ yer Rabbim sabır versin. evladına uzun ömürler versin. Rabbim bir tane dedittirmesin. inşallah yeniden bebişin olur. dua etmeye devam et. bizimde dualarımız seninle

Benim gittiğim hastenede muane ücretiyle herşeyi halledebiliyorum tüm testler yapılıyor ücret ödemeden benim korkum bir doktor başka der diğer başka zaten yıllardan sonra allah nasip ederse kavuşucam yavruma bilmiyorum kafam karışık ne yapıcam
Tatlım bence hiç gerek yok doğum uzun süren birşeymiş 20 dk zaten çok yakın :) sancın suyun gelip doğum başlayana kadar ooo
Doğumdan dolayı kafam rahat zaten 20 dk yolu 15 dk gideriz doğum olduğu için şehir trafiğine girmeden çevre yolunun üstünde hastane

Annemle konuştum en küçük kardeşimi geç doğurdu ne gibi testler yaptırmıştın dedim ebe haricinde doktora gitmedim ki dedi ne testi dedi :))) fazla da pimpiriklenmek istemiyorum eşim dışardan ne duyarsa bizde yapalım diye geliyor karşıma bakalım ne olacak

canım cok yakınmıs sana benım dr 40 dk uzaklıkta ama ozel muayene oldugu ıcın evıme 5 dk uzaklıkta ozel hastane var ve drum cok yakın oturuyor bana o yuzden sanslıyım.ORDA Dogum olucagı ıcın
Ama benım tavsıyem sana kendı gorusum kesınlıkle 1 dr ben zamanında 2 dr bırden gıttım 2 sıde farklı seyler soyledı bu sefer kıme ınanacagımı sasırdım baska bır dr daha gıttım fıkır ayrılıkları mutlaka oluyor her dr farklı ılac verıyor bu sefer kafan hepten karısıcak ben kesem kucukmüü acaba dıye baska dr gıdıcektım esımle cok kavga ettık ınat ettı goturmem gıdemessınde dedi
genede fikir senın tatlımm

Son düzenleme:
kızlar bugün başakşehir devlet hastanesine gittim.
erkek doktordu 3lü 3lü alıyor içeri.
sırf tahlilleri yazdırayım bir de merak tekrar ultrasona girerim dedim ama baktı görünmüyor 15 gün sonra gel dedi.
ilişkiyi yasakladı.
ailede düşük ve kan pıhtılaşması var dedim. bana da anemi ve düşük riski yazdı yolladı.
test falan yapmayacak mısıınız? diye sordum,
dedi hele bi görelim bebeği ondan sonra.
folik asit verdi bir de progestoren sanırım anlamadım.
moralim bozuldu.
gittim sonra 500 evler şafak'a, parası neyse yaptırdım testlerimi.
sonuçlar çıkmıştır ama alamadım.
yarın nasılsa öğlen kontrolüm var o zaman alıp doktora göstereceğim.
ama moralim bozuluyor.
görülmedi hala ne kese ne bebek, nasıl anlamıyorlar ki?
ama oooooooooooooooooooooooooooooof
günler geçmiyor
hiç uyuyamıyorum geceleri
ve tuvalete gidip duruyorum gece boyu

gurbetgüzeli rabbim sabrını arttırsın..inş. sağlıklı hayırlı hamilelik nasip etsin bi dahakine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…