2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Ben nerde oldugunu tahmin edemiyorum

Çok geçmiş olsun , en yakın zamanda yüzün yeniden güler inşallah

Bende zorla yiyorum bebişim için... Benim sağ tarafta kıpırtılar var pıt pıt atışlar ama ne farkedecek ki??

Geçmiş olsun çok üzüldüm Allah en kısa zamanda yeniden bebek nasip eder inşallah (

bende pkodan dolayı kac sefer dr gıttım hatırlamıom bıle okadar cok yanı eşimde cok kızdı hepsı farklı dıyordu bırı asılamada sans %10 derken bırı %35 bırıde tutar dırek dedii
ben tüp yaptırıcaktım deneyelım asılama dedık ve oldu yanı her dr farklı o yuzden ben suan 1 dr gıdıyorum.

Canım aklını karıştırmak için yazmamıştım. Fikir almak istemişsin ben de fikrimi yazdım. Elbette tek doktor daha mantıklı ama ben devletteki doktoru testler için önermiştim.Özelde pahalı olur diye. Yoksa devletteki doktorların çoğu için üreyen önemsiz yaratıklarız,yumurtlayan tavuktan farkımız yok. Akıl karıştıran çok bilmiş arkadaşının eşiyle aynı kefeye koyulmak istemediğim için açıklama gereği duydum

gurbetgüzeli, zehraalaz, geçmiş olsun, Allahım sabır versin, inşallah yüzünüzü güldürsün
çok üzüldüm

ben de yıllarca polikistikoverdan dolayı ilaçlar kullandım korundum ettim ama doktor en son ultrasonda temiz içerisi dedi. anlamadım.
bebeği de hala göremediler

Denerim canım çok teşekkür ederimmmm Benim kayınvalide çok pasaklı gerçekten kendi evinde de öyle, temizlik görmemiş hayatında. O kadar pişmanım ki gelmesine izin verdiğime İnan ki evim daha temizdi o gelmeden, üstelik eşim de 2 güne bir nöbette bi yemek işi var onu da kendim yavaş yavaş yapardım zaten. böyle iyice sinirlerim zıpladı

canım bana da ablam devlette ucuz tahlillerini yaptırırsın dedi ama gittim 3er 3er odaya alıyor ve adam akıllı dinlemiyor bile. çok moralim bozuldu.
diğer doktorun verdiği testleri de yaptırmadı.
tamamen alt üst oldum ve göremedi bebeği, kese de mi gözükmüyor dedim 15 gün sorna gel dedi.

ben de yıllarca polikistikoverdan dolayı ilaçlar kullandım korundum ettim ama doktor en son ultrasonda temiz içerisi dedi. anlamadım.
bebeği de hala göremediler

cnm senın normalmı oldu ne guzell vallaaa temıssee benım sag tarafımda pek yoktu goruntusu ama solda cok vardı işte nasıp asılama ıle tuttu

yuh yaaaa 3er 3erKeşke başhekimliğe inseydin ya da sağlık bakanlığını ara şikayet et. Peki özledeki doktorun keseyi felan görmüş müydü ya da bebeği

bugün canım çok sıkkın hem bebişini kaybedenlere çok üzüldüm. hem de müdürüm son bir haftadır o kadar agresif ve algıları kapalıki ne anlatsam anlamıyor bide üzerine bağırıyor. güzel güzel anlatıyorum olmuyor. onun eşide dün tüp bebek için yumurta toplattı hadi diorum canı sıkkındır psikolojisi bozuktur. ama bende insanım dimi artı hamileyim. ağlaya ağlaya içim çıktı. bide gelmiş nie ağlıyosun dio. anneannem rahatsızmış ondan dedim şimdide kasıklarıma ağrı girdi. yani bu insanlar ne kadar düşüncesiz. zaten hassas olduğumuz bir dönem

Selamlar arkadaslar..

GURBETGÜZELI allah sabir versin canim.. bu aciyi defalarca yasayan birisi olarak seni öyle iyi anliyorumki...
Gecen yil bu zamanlar son kürtajimdan sonra (bendede yolk sac sonra bende büyümüstü )klinikte doktorlar arastirmaya gecelim dedim.. bu iki düsükten önce birde ilk hamileligim düsüktü sonra oglum oldu..
3 düsük olmadan yapmiyoruz ama bazen 2 düsükte bile bakiyorlar..

Gecen yil 6-7. aylarda arastirdilar, troid tam düsük demenez ama hamile olmak isteyen birisi isin degerin cok fazla dendi tsh 5 cikmisti , diger testlerde
cok fazla birsey cikmadi icimi ferahlatacak .. T ürcesini bilmiyorum ama sen almanyadasin sanirim vucudunda ANTIKILLER az miktarda bulunuyor dedi, yani vucudun embyroyu yabanci madde olarak görüp atiyor olabilir dedi.hamile kaldiginda cortison kullanacaksin günlük dendi
birde kah pihtilasmasina bakildi.. ondada birsey cikmadi... ama hamile kaldiginda koruma amacli günlük igne ve hap kullanmam gerektigi söyledi..
Rabbim bu sene yine mart ayinda kismet etti hamileligi.. Benimde bir oglum var okadar cok istiyorki kardesi...
5+2 de hemen klinige gittim ve bütün bu denilenlere baslandi..

Yarin benim 4. kontrolum var dua ediyorum gecen haftaki gördügüm kalp atislari hala olsun bu sefer bebegime kavusayim... Seninde dedigin gibi herseyin hayirlis rabbim ol diyorsa oluyor... cok pozitif düsünemesemde icimde bir umut var yinede bu ilaclar ise yarar insanllah..

Umarim anlattiklarim bira ümit olmustur , durumlarimiz nerdeyse ayni cünkü... Rabbim sabrini versin..

Iyi haberlerle gelen arkadaslarimiz icin cok sevindim....
benimde yarin kontrolum var arkadaslar ne olur dualarinizi eksik etmeyin .....

Canım inanki ben de öyleyim. Çok hassas bir dönemdeyiz ve insanlara göre hele ki erkeklere göre ufak şeylere takılıyoruz ve basite alıyorlar. Ağlama istiyorsan ağla tabi. Ama bence al karşına konuş. Durumunu ve içinde bulunduğun psikolojiyi alınganlığını anlat,anlayış beklediğini söyle. Olmadı al kafasına bişeler fırlat. Ben hamiş kaldım kalalı sürekli gıcık olduklarımın kafasına bişe fırlatasım ya da yakasına yapışık 2 tane patlatasım geliyo

kızlar yarın sabah kontrolum var dua edın de ıyı gecsın.ınsallah yarın herkese soyleyecegım hamılelıgımı.allah ım lutfen bebısım saglıklı olsun

Canım ben 6. Haftadan beri midem bulanıyor sen iyisin o zaman ama mide bulantısı iyi bir şey herhalde en azından içinde canlı bir şeyler var ve tepki olarak görmek lazım...

mide bulantısı iyi olduğunu bebeğin geliştiğini gösterirmiş. çok şükür bende birşey yok ama doktorum da herşeyin yolunda olduğunu söyledi rahatladım. c.ertesi yine gideceğim.... !

canım hiç üzülme takma duyma o senin hassaslığını anlayamaz hiç duyma sakın ağlama geçicek...

normal ustrasonlamı baktı canım.
bir de ustrason cihazı da önemli daha küçük bebeğin. bana da bakarlarken doktor tam bırakıyordu görülmedi diye son sn taam grdüm dedi keseyi..sen kötü düşünme inşallah iyidir bebeğin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…