dün aksam 8-9 gibi uyudum sabah 12 de zor kalktım.dün dışarı çıktığım için yorulmuşum sanırım resmen baygın uyumuşum. ayaklarım tutulmuş.o kadar saat su bile içmedim çileğim için üzüldüm sonra.
karnıma baktığımda bebeğimin sol tarafımda olduğunu hissediyorum daha şişi o tarafım,sizin bbebişler ne tarafta?
slm sevgili kasım anneleri geçen hafta cuma günü kontrolümüzde bebişimin kalp atışları çok az duyulmuştu pazartesi çok halsizdim 3-4 gün çok baş ağrım vardı,salı günü çok aşırı uyku halindeydim.dün sabah kanamam oldu hemen doktora gittim ve ne yazıkki bebişimin kalp atışlarının olmadığını gördümtabii akabinde kürtaj tam bir yıkım oldu bu benim ve eşim için aylarca tutturmak için çabaladık durduk ama benim içimde hep bir şüphe vardı ya sürekli bir şey olacak korkusu vardı içimde ve nihayetide oldu da artık 2013 kasım annelerinden değilim Allahım sizlere sağlıcakla kucağınıza alıp büyütmek nasip etsin yavrularınızı Allaha emanet olun..
dün aksam 8-9 gibi uyudum sabah 12 de zor kalktım.dün dışarı çıktığım için yorulmuşum sanırım resmen baygın uyumuşum. ayaklarım tutulmuş.o kadar saat su bile içmedim çileğim için üzüldüm sonra.
karnıma baktığımda bebeğimin sol tarafımda olduğunu hissediyorum daha şişi o tarafım,sizin bbebişler ne tarafta?
slm sevgili kasım anneleri geçen hafta cuma günü kontrolümüzde bebişimin kalp atışları çok az duyulmuştu pazartesi çok halsizdim 3-4 gün çok baş ağrım vardı,salı günü çok aşırı uyku halindeydim.dün sabah kanamam oldu hemen doktora gittim ve ne yazıkki bebişimin kalp atışlarının olmadığını gördümtabii akabinde kürtaj tam bir yıkım oldu bu benim ve eşim için aylarca tutturmak için çabaladık durduk ama benim içimde hep bir şüphe vardı ya sürekli bir şey olacak korkusu vardı içimde ve nihayetide oldu da artık 2013 kasım annelerinden değilim Allahım sizlere sağlıcakla kucağınıza alıp büyütmek nasip etsin yavrularınızı Allaha emanet olun..
Bende zorla yiyorum bebişim için... Benim sağ tarafta kıpırtılar var pıt pıt atışlar ama ne farkedecek ki??
Eşim bana bıraktı bende gitmek istemiyordum fikrinizi alayım dedim yanlış mı yapıyorum diye saol canım rahatladım zaten bir sorun olduğunda doktorum cep numarasını verdi istediğim zaman arıyabiliyorum. Troidimden dolayı 2 doktora gidiyordum biri çocuğun olmayacak derken diğeri neden olmasın olacak tabi demişti :))
Eşim bana bıraktı bende gitmek istemiyordum fikrinizi alayım dedim yanlış mı yapıyorum diye saol canım rahatladım zaten bir sorun olduğunda doktorum cep numarasını verdi istediğim zaman arıyabiliyorum. Troidimden dolayı 2 doktora gidiyordum biri çocuğun olmayacak derken diğeri neden olmasın olacak tabi demişti :))
bende pkodan dolayı kac sefer dr gıttım hatırlamıom bıle okadar cok yanı eşimde cok kızdı hepsı farklı dıyordu bırı asılamada sans %10 derken bırı %35 bırıde tutar dırek dedii
ben tüp yaptırıcaktım deneyelım asılama dedık ve oldu yanı her dr farklı o yuzden ben suan 1 dr gıdıyorum.
Canım bende su içemiyordum ama biraz çikolata yiyorum biraz tuzlu şeyler öyle öyle 2 lt falan içiyorum. Baş ağrısı için ara ara uyumaya çalışıyorum. Kayın valideni kafana takma hassassın ya o yüzden olabilir. Benimkide gelmişti 2 hafta kaldı ama kadın beni hoş tutmak için canla başla çalıştı evde ben sürekli yattım durdum... Üzülme rahatla
Canım aklını karıştırmak için yazmamıştım. Fikir almak istemişsin ben de fikrimi yazdım. Elbette tek doktor daha mantıklı ama ben devletteki doktoru testler için önermiştim.Özelde pahalı olur diye. Yoksa devletteki doktorların çoğu için üreyen önemsiz yaratıklarız,yumurtlayan tavuktan farkımız yok. Akıl karıştıran çok bilmiş arkadaşının eşiyle aynı kefeye koyulmak istemediğim için açıklama gereği duydum
ben de yıllarca polikistikoverdan dolayı ilaçlar kullandım korundum ettim ama doktor en son ultrasonda temiz içerisi dedi. anlamadım.
bebeği de hala göremediler
canım bana da ablam devlette ucuz tahlillerini yaptırırsın dedi ama gittim 3er 3er odaya alıyor ve adam akıllı dinlemiyor bile. çok moralim bozuldu.
diğer doktorun verdiği testleri de yaptırmadı.
tamamen alt üst oldum ve göremedi bebeği, kese de mi gözükmüyor dedim 15 gün sorna gel dedi.
bugün canım çok sıkkınhem bebişini kaybedenlere çok üzüldüm. hem de müdürüm son bir haftadır o kadar agresif ve algıları kapalıki ne anlatsam anlamıyor bide üzerine bağırıyor. güzel güzel anlatıyorum olmuyor. onun eşide dün tüp bebek için yumurta toplattı hadi diorum canı sıkkındır psikolojisi bozuktur. ama bende insanım dimi artı hamileyim. ağlaya ağlaya içim çıktı. bide gelmiş nie ağlıyosun dio. anneannem rahatsızmış ondan dedim şimdide kasıklarıma ağrı girdi. yani bu insanlar ne kadar düşüncesiz. zaten hassas olduğumuz bir dönem
Canım ben 6. Haftadan beri midem bulanıyor sen iyisin o zaman ama mide bulantısı iyi bir şey herhalde en azından içinde canlı bir şeyler var ve tepki olarak görmek lazım...
bugün canım çok sıkkınhem bebişini kaybedenlere çok üzüldüm. hem de müdürüm son bir haftadır o kadar agresif ve algıları kapalıki ne anlatsam anlamıyor bide üzerine bağırıyor. güzel güzel anlatıyorum olmuyor. onun eşide dün tüp bebek için yumurta toplattı hadi diorum canı sıkkındır psikolojisi bozuktur. ama bende insanım dimi artı hamileyim. ağlaya ağlaya içim çıktı. bide gelmiş nie ağlıyosun dio. anneannem rahatsızmış ondan dedim şimdide kasıklarıma ağrı girdi. yani bu insanlar ne kadar düşüncesiz. zaten hassas olduğumuz bir dönem
kızlar bugün başakşehir devlet hastanesine gittim.
erkek doktordu 3lü 3lü alıyor içeri.
sırf tahlilleri yazdırayım bir de merak tekrar ultrasona girerim dedim ama baktı görünmüyor 15 gün sonra gel dedi.
ilişkiyi yasakladı.
ailede düşük ve kan pıhtılaşması var dedim. bana da anemi ve düşük riski yazdı yolladı.
test falan yapmayacak mısıınız? diye sordum,
dedi hele bi görelim bebeği ondan sonra.
folik asit verdi bir de progestoren sanırım anlamadım.
moralim bozuldu.
gittim sonra 500 evler şafak'a, parası neyse yaptırdım testlerimi.
sonuçlar çıkmıştır ama alamadım.
yarın nasılsa öğlen kontrolüm var o zaman alıp doktora göstereceğim.
ama moralim bozuluyor.
görülmedi hala ne kese ne bebek, nasıl anlamıyorlar ki?
ama oooooooooooooooooooooooooooooof
günler geçmiyor
hiç uyuyamıyorum geceleri
ve tuvalete gidip duruyorum gece boyu
kızlar yarın sabah kontrolum var dua edın de ıyı gecsın.ınsallah yarın herkese soyleyecegım hamılelıgımı.allah ım lutfen bebısım saglıklı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?