2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

kesinlikle katılıyorum.
bugün evime yakın ve ucuz diye devlet hastanesine gittim adam moralimi bozup yolladı. kışkışladı resmen.
gözlerim doldu. adam akıllı bakmadı bile.
hiç dert etme herkes o aklı veriyor.
bana da verdiler ama yok tek doktor en iyisi

Bende senin gibi düşünüyorum birde evimin olduğu yerde 2 tane kadın doğumcu var biri dedem yaşında diğer kadın da kendi değil hemşiresi daha bilmiş o yüzden zaten özel hastaneyi seçtim aslında herşer eşimin arkadaşının çok bilmiş karısından kaynaklanıyor kafamı karıştırdılar

dün aksam 8-9 gibi uyudum sabah 12 de zor kalktım.dün dışarı çıktığım için yorulmuşum sanırım resmen baygın uyumuşum. ayaklarım tutulmuş.o kadar saat su bile içmedim çileğim için üzüldüm sonra.
karnıma baktığımda bebeğimin sol tarafımda olduğunu hissediyorum daha şişi o tarafım,sizin bbebişler ne tarafta?

slm sevgili kasım anneleri geçen hafta cuma günü kontrolümüzde bebişimin kalp atışları çok az duyulmuştu pazartesi çok halsizdim 3-4 gün çok baş ağrım vardı,salı günü çok aşırı uyku halindeydim.dün sabah kanamam oldu hemen doktora gittim ve ne yazıkki bebişimin kalp atışlarının olmadığını gördüm tabii akabinde kürtaj tam bir yıkım oldu bu benim ve eşim için aylarca tutturmak için çabaladık durduk ama benim içimde hep bir şüphe vardı ya sürekli bir şey olacak korkusu vardı içimde ve nihayetide oldu da artık 2013 kasım annelerinden değilim Allahım sizlere sağlıcakla kucağınıza alıp büyütmek nasip etsin yavrularınızı Allaha emanet olun..

canımm ya 6 haftalıksın dımı kese gozukmedımı daha?
neden yapmadılar testlerı buARADA yapmaları lazım aslında.

valla canım sende ole dusunuyorsan gıtme ınan bak en basıtı bak eşime sperm testı yaptırdım ozel bır hast. degerler yerle bır neyse 1 hafta sora gıttım başka ozel hAST.
sonuc mukemmel 150 mılyon sperm vs neyse. dr dedi hangısıne ınanıyım ben şimdi?
eger ılk testle gelırsen tüp derim dedi ama 2 cısıyle gelırsen normal olur vs dedii
neyse bızı yonlendırdı ozel labaratuara allahtan sonuc iyiydi.
fıkır ayrılıgı vs cok oluyor dr araası en basıtı onun verdıgı hapı baskası vermıyor yada testlerde deger aralıkları hastanelere gore bıle degısıyor hıc uzulme zaten zor bulduk dedıgın gıbı o yuzden 1 dr olması daha ıyı dıye dusunuyorum benım şahsi fıkrımdir tabii gene fikir seninn ve eşinin

canım benim kardeşim de yaşadı aynı şeyi ne denir hiç bilmiyorum, çok üzüldüm. Allah sabır versin inş. bundan sonra sağlıkla hamile kalıp doğurmayı nasip etsin.
çok çok geçmiş olsun.

rabbım sabır versın canım benımmm cok uzuldum ama rabbım herseyın en ıyısını bılır
ınsallah saglıkla sıhhatle bır daha kavusursun bebegıne..

kuzu ben de solda hissediyorum batmalar hep orda oluyo:44:

canımmm rabbim sabır versin, birdaha böyle bir acı yaşama inşallah...

Allahım sabır versin canım.En kısa zamanda tekrar yüzün güler inşAllah.

aynı kaderi paylaşıyoruz canım benim bebişimde gitti ne yazıkki Allah ım tekrarını nasip etsin inşallah Allah ım evimizdeki çocuklarımıza uzun ömür versin inşallah ne diyelim çok acı durumumuz yaşamayan bilemez ama sabretmekten başka çaremiz yok Allah bu dünyada yaşanacak gün yazmamış onlara

Canım bende su içemiyordum ama biraz çikolata yiyorum biraz tuzlu şeyler öyle öyle 2 lt falan içiyorum. Baş ağrısı için ara ara uyumaya çalışıyorum. Kayın valideni kafana takma hassassın ya o yüzden olabilir. Benimkide gelmişti 2 hafta kaldı ama kadın beni hoş tutmak için canla başla çalıştı evde ben sürekli yattım durdum... Üzülme rahatla

Canim Allah sabir versin , yaşadıkların cok zor ama Allah caresiz dert vermez , biraz zaman gecsin kendine gel olacaktır emin ol
Allah yar ve yardimcin olsun

canlarım çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allah ım inş tekrardan nasip eder..Allah ım çocuklarınıza sağlıklı uzun ömürler versin inş..

canım benım allah sabır versın.bende yasadım.ınsallah bır daha yasamazsın

Canım çok üzüldüm allah sabır versin vardır bunda da bir hayır allah kuluna çekemeyeceği dert vermezmiş rabbim en kısa zamanda sevindirsin

Eşim bana bıraktı bende gitmek istemiyordum fikrinizi alayım dedim yanlış mı yapıyorum diye saol canım rahatladım zaten bir sorun olduğunda doktorum cep numarasını verdi istediğim zaman arıyabiliyorum. Troidimden dolayı 2 doktora gidiyordum biri çocuğun olmayacak derken diğeri neden olmasın olacak tabi demişti :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…