canım cok yakınmıs sana benım dr 40 dk uzaklıkta ama ozel muayene oldugu ıcın evıme 5 dk uzaklıkta ozel hastane var ve drum cok yakın oturuyor bana o yuzden sanslıyım.ORDA Dogum olucagı ıcın
Ama benım tavsıyem sana kendı gorusum kesınlıkle 1 dr ben zamanında 2 dr bırden gıttım 2 sıde farklı seyler soyledı bu sefer kıme ınanacagımı sasırdım baska bır dr daha gıttım fıkır ayrılıkları mutlaka oluyor her dr farklı ılac verıyor bu sefer kafan hepten karısıcak ben kesem kucukmüü acaba dıye baska dr gıdıcektım esımle cok kavga ettık ınat ettı goturmem gıdemessınde dedi
genede fikir senın tatlımm
canım cok yakınmıs sana benım dr 40 dk uzaklıkta ama ozel muayene oldugu ıcın evıme 5 dk uzaklıkta ozel hastane var ve drum cok yakın oturuyor bana o yuzden sanslıyım.ORDA Dogum olucagı ıcın
Ama benım tavsıyem sana kendı gorusum kesınlıkle 1 dr ben zamanında 2 dr bırden gıttım 2 sıde farklı seyler soyledı bu sefer kıme ınanacagımı sasırdım baska bır dr daha gıttım fıkır ayrılıkları mutlaka oluyor her dr farklı ılac verıyor bu sefer kafan hepten karısıcak ben kesem kucukmüü acaba dıye baska dr gıdıcektım esımle cok kavga ettık ınat ettı goturmem gıdemessınde dedi
genede fikir senın tatlımm
bi an şaşırdım tesadüfe
canımm ya 6 haftalıksın dımı kese gozukmedımı daha?kesinlikle katılıyorum.
bugün evime yakın ve ucuz diye devlet hastanesine gittim adam moralimi bozup yolladı. kışkışladı resmen.
gözlerim doldu. adam akıllı bakmadı bile.
hiç dert etme herkes o aklı veriyor.
bana da verdiler ama yok tek doktor en iyisi
Bende senin gibi düşünüyorum birde evimin olduğu yerde 2 tane kadın doğumcu var biri dedem yaşında diğer kadın da kendi değil hemşiresi daha bilmiş o yüzden zaten özel hastaneyi seçtim aslında herşer eşimin arkadaşının çok bilmiş karısından kaynaklanıyor kafamı karıştırdılar
slm sevgili kasım anneleri geçen hafta cuma günü kontrolümüzde bebişimin kalp atışları çok az duyulmuştu pazartesi çok halsizdim 3-4 gün çok baş ağrım vardı,salı günü çok aşırı uyku halindeydim.dün sabah kanamam oldu hemen doktora gittim ve ne yazıkki bebişimin kalp atışlarının olmadığını gördümtabii akabinde kürtaj tam bir yıkım oldu bu benim ve eşim için aylarca tutturmak için çabaladık durduk ama benim içimde hep bir şüphe vardı ya sürekli bir şey olacak korkusu vardı içimde ve nihayetide oldu da artık 2013 kasım annelerinden değilim Allahım sizlere sağlıcakla kucağınıza alıp büyütmek nasip etsin yavrularınızı Allaha emanet olun..
slm sevgili kasım anneleri geçen hafta cuma günü kontrolümüzde bebişimin kalp atışları çok az duyulmuştu pazartesi çok halsizdim 3-4 gün çok baş ağrım vardı,salı günü çok aşırı uyku halindeydim.dün sabah kanamam oldu hemen doktora gittim ve ne yazıkki bebişimin kalp atışlarının olmadığını gördümtabii akabinde kürtaj tam bir yıkım oldu bu benim ve eşim için aylarca tutturmak için çabaladık durduk ama benim içimde hep bir şüphe vardı ya sürekli bir şey olacak korkusu vardı içimde ve nihayetide oldu da artık 2013 kasım annelerinden değilim Allahım sizlere sağlıcakla kucağınıza alıp büyütmek nasip etsin yavrularınızı Allaha emanet olun..
dün aksam 8-9 gibi uyudum sabah 12 de zor kalktım.dün dışarı çıktığım için yorulmuşum sanırım resmen baygın uyumuşum. ayaklarım tutulmuş.o kadar saat su bile içmedim çileğim için üzüldüm sonra.
karnıma baktığımda bebeğimin sol tarafımda olduğunu hissediyorum daha şişi o tarafım,sizin bbebişler ne tarafta?
kuzu ben de solda hissediyorum batmalar hep orda oluyo:44:
Slm kizlar benicok merak etmissiniz öncelikle bana verdiginiz o guzel destek ve teselleriniz icin cok cok tesekkurler sakin kafayla tekrar girer yazarim size topigi devr almak isteyen kazene msj atabilir...
ALLAHIM HEPINIZIN YAVRUSUNU KUCAGINIZA VERSIN insAllah
Gectigimiz pazartesi hersey yolundaydi yolk saci da görünce biraz daha rahatlamistik bos gebelik degildi bebegim ben geliyorum anne demisti....
bu goruntusuyle dr betanin artip artmadigini kontrol ermek icin kan aldi sonuc mukemmeldi 11776 cikmisti....
drumuz bile cok sevindi rutin kontrol degildi karnim agrimisti gitmistim asil randevum persembe günüydü
persembe günü gittim dr yolk sac göremedi kesede bir iki mm kücülme olmustu
Progestan kullan bir hafta bekleyelim dedi ben izine gidicem kontrol icin hastaneye git dedi....
dün gittim ayrintili ultrasonda kese ve yolk saci gorduk fakat olmasi gerektiginden cok buyuktu bu durumlarda düsük riski var kûrtaj yapicaz dedi drla bugun konusma yapilacak anestesi uzmaniyla konusucam alinan parca patolojiye gidecek
InsAllah son olur insAllah bilemiyorum bir daha cesaret edermiyim kizimin yuzunu gulduremedim bunun ezikligi var icimde kizim iki senedir bebek almaz oldu kucagina ....
Ilk kaybimda ablamla hamileydik o kucagina aldi ben alamadim
Ikinci kaybimda kuzenimle hamileydik nisan sonu bebegini kucagina alacak insAllah ben alamiycam
Ucincu kaybimda ise eltimle hamileydik kasimda bebegini kucagina alacak ben alamiycam
Her gördugumde icim gidecek elimde degil biliyorum
Cok sükürler olsun cocugum var Allahim hayirli uzun ömürler versin
Kizim boynumu büktü bir daha kismet olurmu olmazmi bunu Allah bilir
Cok sevindik kizimla
4 ayri test yaptim sanki ilkmis gibi
Kizim elimi sicak sudan soguk suya sokturmadi yat dinlen stres yapma uzulme sanki o bnm annemdi
Asitli iceceklerden uzak durdum
Sucuk sosis salam yemedim
Etlere ciplak elle dokunmadim
Abur cubur yemedim saglikli beslenmeye calistim
Her sabah pekmez ceviz badem findik kayisi incir hurma yedim
DEMEKKI BUNLARI YAPMAK YETMIYORMUS
ALLAHIMIN DILEMESI GEREKIYORMUS
Surekli dua ettim tesbihler cektim Rabbim bu sefer olsun ne olur dedim
DUALARIMIN KARSILIGINI YA GEC GÖRÜCEM YADA AHIRETE KALDI BAKALIM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GUZEL EYLER
Suda gercekki cok özlem duyacagim bir bebege yeni bir ferde
Cok isterdim akli basinda guzel bir gebelik gecirmeyi her anini doya doya yasamayi
Ama olmadi
Allahim sen buyuksun senden gelene raziyim sende benden razi ol guzel Allahim
Elbet bunun altinda ne hikmetler var
Sabirla bekleyecegim kim bilir belki ahirette nasip olur Kizlar sizlere nasip olsun insAllah hayirli gebelik hayirli dogum hayirli saglikli evlatlar
cok aci fakat elden birsey gelmiyor
Rabbimden geldi basim Gözüm üstüne
Hepinizi cok seviyorum iyiki varsiniz iyiki sizi tanimisim benim en degerli dostlarim ♥
karnımın otarafının daha büyük olduğunu düşünüyorum,gözüm hep solda:))
Selam annişkolarDün akşam migrenim tuttu. Gece uyandım hala başım ağrıyordu ve mide bulantım tavan yapmıştı. Bilen bilir migren mide bulantısını da getirir. Gece kalktım afedersiniz çıkardım ama sudan başka bişey değildi. Artık su içmekten midem bulanıyor. Dün gündüz çamaşır suyuyla banyoyu ovaladım ondan mı oldu acaba Güya kaynanam burda, saçma sapan yemek yapmaktan başka yaptığı bişey yok, önünde pislik var onu kaldırmaya aciz. Allaha havale ediyorum,bi de bana yardıma geldi
canımm ya 6 haftalıksın dımı kese gozukmedımı daha?
neden yapmadılar testlerı buARADA yapmaları lazım aslında.
son adet tarihim 21 şubat 2013 6 haftalık diyor bu tarihe göre ama sanırım ilk 2 hafta birleşme olmadığı için onları saymıyorlar mı? ya da ne bileyim neden göremediler halaaaaaaaaaa? çok merak ediyorum
kan testim geçen hafta 118 çıkmıştı. bugün gene verdim bakalım yarın sonucu alıcam
Slm kizlar benicok merak etmissiniz öncelikle bana verdiginiz o guzel destek ve teselleriniz icin cok cok tesekkurler sakin kafayla tekrar girer yazarim size topigi devr almak isteyen kazene msj atabilir...
ALLAHIM HEPINIZIN YAVRUSUNU KUCAGINIZA VERSIN insAllah
Gectigimiz pazartesi hersey yolundaydi yolk saci da görünce biraz daha rahatlamistik bos gebelik degildi bebegim ben geliyorum anne demisti....
bu goruntusuyle dr betanin artip artmadigini kontrol ermek icin kan aldi sonuc mukemmeldi 11776 cikmisti....
drumuz bile cok sevindi rutin kontrol degildi karnim agrimisti gitmistim asil randevum persembe günüydü
persembe günü gittim dr yolk sac göremedi kesede bir iki mm kücülme olmustu
Progestan kullan bir hafta bekleyelim dedi ben izine gidicem kontrol icin hastaneye git dedi....
dün gittim ayrintili ultrasonda kese ve yolk saci gorduk fakat olmasi gerektiginden cok buyuktu bu durumlarda düsük riski var kûrtaj yapicaz dedi drla bugun konusma yapilacak anestesi uzmaniyla konusucam alinan parca patolojiye gidecek
InsAllah son olur insAllah bilemiyorum bir daha cesaret edermiyim kizimin yuzunu gulduremedim bunun ezikligi var icimde kizim iki senedir bebek almaz oldu kucagina ....
Ilk kaybimda ablamla hamileydik o kucagina aldi ben alamadim
Ikinci kaybimda kuzenimle hamileydik nisan sonu bebegini kucagina alacak insAllah ben alamiycam
Ucincu kaybimda ise eltimle hamileydik kasimda bebegini kucagina alacak ben alamiycam
Her gördugumde icim gidecek elimde degil biliyorum
Cok sükürler olsun cocugum var Allahim hayirli uzun ömürler versin
Kizim boynumu büktü bir daha kismet olurmu olmazmi bunu Allah bilir
Cok sevindik kizimla
4 ayri test yaptim sanki ilkmis gibi
Kizim elimi sicak sudan soguk suya sokturmadi yat dinlen stres yapma uzulme sanki o bnm annemdi
Asitli iceceklerden uzak durdum
Sucuk sosis salam yemedim
Etlere ciplak elle dokunmadim
Abur cubur yemedim saglikli beslenmeye calistim
Her sabah pekmez ceviz badem findik kayisi incir hurma yedim
DEMEKKI BUNLARI YAPMAK YETMIYORMUS
ALLAHIMIN DILEMESI GEREKIYORMUS
Surekli dua ettim tesbihler cektim Rabbim bu sefer olsun ne olur dedim
DUALARIMIN KARSILIGINI YA GEC GÖRÜCEM YADA AHIRETE KALDI BAKALIM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GUZEL EYLER
Suda gercekki cok özlem duyacagim bir bebege yeni bir ferde
Cok isterdim akli basinda guzel bir gebelik gecirmeyi her anini doya doya yasamayi
Ama olmadi
Allahim sen buyuksun senden gelene raziyim sende benden razi ol guzel Allahim
Elbet bunun altinda ne hikmetler var
Sabirla bekleyecegim kim bilir belki ahirette nasip olur Kizlar sizlere nasip olsun insAllah hayirli gebelik hayirli dogum hayirli saglikli evlatlar
cok aci fakat elden birsey gelmiyor
Rabbimden geldi basim Gözüm üstüne
Hepinizi cok seviyorum iyiki varsiniz iyiki sizi tanimisim benim en degerli dostlarim ♥
canım Allah yardımcın olsuni çok çok geçmişler olsun. Çok şükür ki kızın var. Rabbim onu sana bağılşlsın inş.
karnımın otarafının daha büyük olduğunu düşünüyorum,gözüm hep solda:))
kızlar benim de sol gibiydi. bir iki gündür pek hissetmiyorum
Canım çok üzüldüm allah sabır versin vardır bunda da bir hayır allah kuluna çekemeyeceği dert vermezmiş rabbim en kısa zamanda sevindirsinslm sevgili kasım anneleri geçen hafta cuma günü kontrolümüzde bebişimin kalp atışları çok az duyulmuştu pazartesi çok halsizdim 3-4 gün çok baş ağrım vardı,salı günü çok aşırı uyku halindeydim.dün sabah kanamam oldu hemen doktora gittim ve ne yazıkki bebişimin kalp atışlarının olmadığını gördümtabii akabinde kürtaj tam bir yıkım oldu bu benim ve eşim için aylarca tutturmak için çabaladık durduk ama benim içimde hep bir şüphe vardı ya sürekli bir şey olacak korkusu vardı içimde ve nihayetide oldu da artık 2013 kasım annelerinden değilim Allahım sizlere sağlıcakla kucağınıza alıp büyütmek nasip etsin yavrularınızı Allaha emanet olun..
valla canım sende ole dusunuyorsan gıtme ınan bak en basıtı bak eşime sperm testı yaptırdım ozel bır hast. degerler yerle bır neyse 1 hafta sora gıttım başka ozel hAST.
sonuc mukemmel 150 mılyon sperm vs neyse. dr dedi hangısıne ınanıyım ben şimdi?
eger ılk testle gelırsen tüp derim dedi ama 2 cısıyle gelırsen normal olur vs dedii
neyse bızı yonlendırdı ozel labaratuara allahtan sonuc iyiydi.
fıkır ayrılıgı vs cok oluyor dr araası en basıtı onun verdıgı hapı baskası vermıyor yada testlerde deger aralıkları hastanelere gore bıle degısıyor hıc uzulme zaten zor bulduk dedıgın gıbı o yuzden 1 dr olması daha ıyı dıye dusunuyorum benım şahsi fıkrımdir tabii gene fikir seninn ve eşinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?