bugün canım çok sıkkınhem bebişini kaybedenlere çok üzüldüm. hem de müdürüm son bir haftadır o kadar agresif ve algıları kapalıki ne anlatsam anlamıyor bide üzerine bağırıyor. güzel güzel anlatıyorum olmuyor. onun eşide dün tüp bebek için yumurta toplattı hadi diorum canı sıkkındır psikolojisi bozuktur. ama bende insanım dimi artı hamileyim. ağlaya ağlaya içim çıktı. bide gelmiş nie ağlıyosun dio. anneannem rahatsızmış ondan dedim şimdide kasıklarıma ağrı girdi. yani bu insanlar ne kadar düşüncesiz. zaten hassas olduğumuz bir dönem
kızlar yarın sabah kontrolum var dua edın de ıyı gecsın.ınsallah yarın herkese soyleyecegım hamılelıgımı.allah ım lutfen bebısım saglıklı olsun
ayyy benim de yarınnn inşAllah güzel haberlerle geliriz
cnm senın normalmı oldu ne guzell vallaaa temıssee benım sag tarafımda pek yoktu goruntusu ama solda cok vardı işte nasıp asılama ıle tuttu
yuh yaaaa 3er 3erKeşke başhekimliğe inseydin ya da sağlık bakanlığını ara şikayet et. Peki özledeki doktorun keseyi felan görmüş müydü ya da bebeği
bugün canım çok sıkkınhem bebişini kaybedenlere çok üzüldüm. hem de müdürüm son bir haftadır o kadar agresif ve algıları kapalıki ne anlatsam anlamıyor bide üzerine bağırıyor. güzel güzel anlatıyorum olmuyor. onun eşide dün tüp bebek için yumurta toplattı hadi diorum canı sıkkındır psikolojisi bozuktur. ama bende insanım dimi artı hamileyim. ağlaya ağlaya içim çıktı. bide gelmiş nie ağlıyosun dio. anneannem rahatsızmış ondan dedim şimdide kasıklarıma ağrı girdi. yani bu insanlar ne kadar düşüncesiz. zaten hassas olduğumuz bir dönem
kızlar yarın sabah kontrolum var dua edın de ıyı gecsın.ınsallah yarın herkese soyleyecegım hamılelıgımı.allah ım lutfen bebısım saglıklı olsun
normal ultrasonla baktı evet canım. inşallah iyidir. gördük v.s demeyince veya test de vermeyince iyice şaşırdım. insan bir kan testi yaptırır değerler artmış mı bakalım der.normal ustrasonlamı baktı canım.
bir de ustrason cihazı da önemli daha küçük bebeğin. bana da bakarlarken doktor tam bırakıyordu görülmedi diye son sn taam grdüm dedi keseyi..sen kötü düşünme inşallah iyidir bebeğin..
benımde kontrolum yarın ınş iyiy haberlerle gelırız canım
Cnm bnm gecmis olsun Rabbim yasatmasin birdahaaynı kaderi paylaşıyoruz canım benim bebişimde gitti ne yazıkki Allah ım tekrarını nasip etsin inşallah Allah ım evimizdeki çocuklarımıza uzun ömür versin inşallah ne diyelim çok acı durumumuz yaşamayan bilemez ama sabretmekten başka çaremiz yok Allah bu dünyada yaşanacak gün yazmamış onlara
Selamlar arkadaslar..
GURBETGÜZELI allah sabir versin canim.. bu aciyi defalarca yasayan birisi olarak seni öyle iyi anliyorumki...
Gecen yil bu zamanlar son kürtajimdan sonra (bendede yolk sac sonra bende büyümüstü )klinikte doktorlar arastirmaya gecelim dedim.. bu iki düsükten önce birde ilk hamileligim düsüktü sonra oglum oldu..
3 düsük olmadan yapmiyoruz ama bazen 2 düsükte bile bakiyorlar..
Gecen yil 6-7. aylarda arastirdilar, troid tam düsük demenez ama hamile olmak isteyen birisi isin degerin cok fazla dendi tsh 5 cikmisti , diger testlerde
cok fazla birsey cikmadi icimi ferahlatacak .. T ürcesini bilmiyorum ama sen almanyadasin sanirim vucudunda ANTIKILLER az miktarda bulunuyor dedi, yani vucudun embyroyu yabanci madde olarak görüp atiyor olabilir dedi.hamile kaldiginda cortison kullanacaksin günlük dendi
birde kah pihtilasmasina bakildi.. ondada birsey cikmadi... ama hamile kaldiginda koruma amacli günlük igne ve hap kullanmam gerektigi söyledi..
Rabbim bu sene yine mart ayinda kismet etti hamileligi.. Benimde bir oglum var okadar cok istiyorki kardesi...
5+2 de hemen klinige gittim ve bütün bu denilenlere baslandi..
Yarin benim 4. kontrolum var dua ediyorum gecen haftaki gördügüm kalp atislari hala olsun bu sefer bebegime kavusayim... Seninde dedigin gibi herseyin hayirlis rabbim ol diyorsa oluyor... cok pozitif düsünemesemde icimde bir umut var yinede bu ilaclar ise yarar insanllah..
Umarim anlattiklarim bira ümit olmustur , durumlarimiz nerdeyse ayni cünkü... Rabbim sabrini versin..
Iyi haberlerle gelen arkadaslarimiz icin cok sevindim....
benimde yarin kontrolum var arkadaslar ne olur dualarinizi eksik etmeyin .....
slm sevgili kasım anneleri geçen hafta cuma günü kontrolümüzde bebişimin kalp atışları çok az duyulmuştu pazartesi çok halsizdim 3-4 gün çok baş ağrım vardı,salı günü çok aşırı uyku halindeydim.dün sabah kanamam oldu hemen doktora gittim ve ne yazıkki bebişimin kalp atışlarının olmadığını gördümtabii akabinde kürtaj tam bir yıkım oldu bu benim ve eşim için aylarca tutturmak için çabaladık durduk ama benim içimde hep bir şüphe vardı ya sürekli bir şey olacak korkusu vardı içimde ve nihayetide oldu da artık 2013 kasım annelerinden değilim Allahım sizlere sağlıcakla kucağınıza alıp büyütmek nasip etsin yavrularınızı Allaha emanet olun..
Kız bebek belirtileri genellikle ekşiye ve tuzlu yiyeceklere karşı meyilli olma ve cildin pullanması döküntü olması ve lekelenmesi gibi belirtileri de çoğu zaman beraberinde getirmektedir.
alıntı
Oy hiç sorma kendimi ekşi istemeye zorluyormuş gibiyim.
Aslında canım hiçbirşey istemiyor da ben ekşi istiyormuş gibi davranıyorum.
ben de sadece tuzlu, ah keşke ben de ekşi istesem ama oldum olası sevemedim ekşiyi
kızlar ilk haftalarda ıkınmak tehlikeli mi ? kabız olmadım diyordum afedersiniz bugün oldum ..
bol bol hurma ve kuru kayısı yemeni tavsiye ederim.
malum hamilelere bitki çayları ve maydanoz suyu yasak.
hurma cok güzel işe yarıyor. ılık suyla birlikte ye.
Kız bebek belirtileri genellikle ekşiye ve tuzlu yiyeceklere karşı meyilli olma ve cildin pullanması döküntü olması ve lekelenmesi gibi belirtileri de çoğu zaman beraberinde getirmektedir.
alıntı
çok sağol ıhlamur içmek zararlı mı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?