2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

ahh canım senı cok ıyı anlıyorum.ılk gebelıgımde ben nerdeyse kocama bıle dusman olmustum.sımdı oyle olmamaya calısıyorum.dha sakın davranıyorum.ama bu seferde tv de cıkan bı dızıye bıle bagıra cagıra aglayabılıyorum.ama yıne de daha mutlu olmaya calısıyorum

cnm senın normalmı oldu ne guzell vallaaa temıssee benım sag tarafımda pek yoktu goruntusu ama solda cok vardı işte nasıp asılama ıle tuttu

normal oldu evet ilk denememiz eşimle. inşallah olmuştur yani kesin bişey demiyor ki doktorlar.

yuh yaaaa 3er 3erKeşke başhekimliğe inseydin ya da sağlık bakanlığını ara şikayet et. Peki özledeki doktorun keseyi felan görmüş müydü ya da bebeği

özeldeki de bişey gördüğünü söylememişti ama 1 hafta önceydi işte. ne bileyim 1 haftada gözükür diye düşünmüştüm. yarın özeldekinde tekrar kontrolüm var inş. o görür.

canım benim de çok sıkılıyor, sanırım hamileliğin verdiği şeyler bu duygular.
müdürler hep böyle cancağazım, inan kimse kimseyi anlamıyor bir de sanki inadına yapıyorlar.
sen üzme hiç tatlı canını

kızlar yarın sabah kontrolum var dua edın de ıyı gecsın.ınsallah yarın herkese soyleyecegım hamılelıgımı.allah ım lutfen bebısım saglıklı olsun

yarın 12de benim de kontrolüm var inşallah sağlıklı haberler alırız hepimiz, hem kendimiz hem bebişler iyidir inşallah

normal ultrasonla baktı evet canım. inşallah iyidir. gördük v.s demeyince veya test de vermeyince iyice şaşırdım. insan bir kan testi yaptırır değerler artmış mı bakalım der.

benımde kontrolum yarın ınş iyiy haberlerle gelırız canım

yarın 12de benimki de... inş. güzel sonuçlarla geliriz.

Cnm bnm gecmis olsun Rabbim yasatmasin birdaha
Saglicakla insAllah yeniden kalirsin hamile
Allahtan gelene raziyiz umudumuz var insAllah

Cnm bnm insAllah yavrunu kucagina alirsin
Umudvar olalim umudlarimizi tuketmeyelim insAllah
Aciklamalarin icin sagol cnm
Ay bide benim betam cok yuksekmis
Ve tüplerdede birsey gördüler oradada gebelik olabilir dediler
Bide rahimde var ya yarin kurtaj olacak
Allahim en guzel sekilde atlatmayi nasip etsin insAllah

Kız bebek belirtileri genellikle ekşiye ve tuzlu yiyeceklere karşı meyilli olma ve cildin pullanması döküntü olması ve lekelenmesi gibi belirtileri de çoğu zaman beraberinde getirmektedir.

alıntı

Canım inşallah Rabbim yeniden bir bebiş nasip eder ve sağlıkla kucağına alırsın.

Yarın kontrole gidecek olan arkadaşlar inşallah hayırlı güzel haberlerle dönersiniz.

Son düzenleme:
Kız bebek belirtileri genellikle ekşiye ve tuzlu yiyeceklere karşı meyilli olma ve cildin pullanması döküntü olması ve lekelenmesi gibi belirtileri de çoğu zaman beraberinde getirmektedir.

alıntı

Oy hiç sorma kendimi ekşi istemeye zorluyormuş gibiyim.
Aslında canım hiçbirşey istemiyor da ben ekşi istiyormuş gibi davranıyorum.

Dış gebeliğin en talihsiz şekli heterotopik gebelik adı verilen durumdur. Burada aynı anda hem bir dış gebelik hem de normal rahim içi gebelik aynı anda bulunur. Ultrasonografide rahim içinde normal gelişmekte olan bir gebelik görüldüğünden ektopik çok rahat bir şekilde atlanabilir.

Ektopik gebeliğinin tehlikelerinden korunmanın en kolay yolu adet gecikmesi olduğunda vakit kaybetmeden doktora gitmektir. Bu sayede en erken zamanda saptanan dış gebelik kadına ve tüplere zarar vermeden tedavi edilebilir.

ben de sadece tuzlu, ah keşke ben de ekşi istesem ama oldum olası sevemedim ekşiyi

Eşimde dün pazardan kivi alalım ekşi ekşi iyi oluyor bulantılarıma dedim diye nasıl sevindi.
Bir kızım olsa renkli renkli giydirsem saçlarını iki yandan bağlasam, o kadar istiyorum ki.
Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tabii ama gönlümüz kız istiyor ne yalan söyleyim.

alıntı

evet canım bu belırtıler bende var aslında hep içimede kız doguyodu ama bılmıyorum saglıklı olsunda cınsıyetı farketmez

çok sağol ıhlamur içmek zararlı mı canım?

ıhlamur içilebiliyor benim bildiğim ben de bir tek onu içtim ayvalı ıhlamur hatta hazır

bu arada benim 30 kasım doğumgünü tarihim bakalım seninki de aynı zamanda mı doğacak?

benimkine de 28 kasım 2013 çıktı.
sat tarihin ne zaman?

kızlar hurmayı cok fazla mıktarda tüketmemenizi tavsiye ederim..ben kızımda dogumuma 15 gün kala cok sık yemıstm dogumum kolay olsn diye nitekimde öyle olduama ilk aylar rahimi uyarabildiğinden sıkıntı yaratabilir:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…